Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • szeltam

  csendes újonc

  Sziasztok!

  Nagyon érdekes problémában kérném a segítséget!
  Van a családban egy feltöltőkártyás mobilszám. Erre a mobilszámra lett kezdeményezve egy Messenger regisztráció (Facebook nélküli, hiszen már ezt is lehet). A Messenger account be lett állítva egy Androidos telefonon a Messenger alkalmazásban. Minden tökéletesen működött, addig míg az Andoridos telefon tönkre nem ment. Telefoncsere, Messenger account felvétel, s a regisztrációnál megadott jelszó nem jó.
  Ok, új jelszó kérés. Kérdés, hogy hová kérem az új jelszó létrehozásához szükséges megerősítő kódot (email vagy sms). A felajánlott email cím teljesen ismeretlen. Legyen sms. Új jelszó generál, minden ok. Messenger elfogadja. Belépés a programba, s egy teljesen más személy accountját látom. Innentől kezdve a Facebook fiókját is látom.
  Az eredetileg generált account (vagyis a sajátom) másik telefon címjegyzékében látszik, keresni is lehet rá. Szóval egy telefonszámra sikerült két accountot regisztrálni.
  Ez nekem így nem jó, mert egyrészt egyáltalán nem érdekel más Facebook és Messenger fiókja, másrészt a telefonszámot szeretném saját magam Social Mediaban használni.
  Valszeg az lehet, hogy a szolgáltató újra kiadta a telefonszámot, akié pedig régen volt a Facebook fiókjában meghagyta kapcsolattartásra. A régi tulajjal minden lehetséges módon megpróbáltam felvenni a kapcsolatot (Facebook fiókjában megadott másik telefonszám, messenger, facebook üzenet, de semmi).

  Egyáltalán hogyan regelt így a messenger? Hogyan engedélyezte?
  Hogyan léphetek a régi tulajjal kapcsolatba?
  A telefonszámra szükségem van, számcserét nem akarok.

 • Kerdezo19

  friss újonc

  Szia
  En is nyitottam egy hasonlo topicot hasonlot temaban ( messengerbe nem tudok belepni, facebook profilom nincs).

  Ha kapok valaszt megirom neked ide, illetve erdeklodom te esetleg jutottal valami megoldasra kozben mashonnan? Ha igen , kerlek ird meg ide a topic alá. Koszi udv .

 • Patrizia

  újonc

  Egyes okostelefonok maguk nyújtják a szolgáltatást. Megtalálhatja a Beállítások> Speciális szolgáltatások részben

Hozzászólok Aktív témák