Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Házi hangfal építés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tschubi
aktív tag
-
KISDUCK
addikt
Gondolom a felhasználói szokásokat figyelembe vették, értem ezalatt a kínaiakat, mert van pár dolog ami miattuk terjedt el és mérlegelték, hogy tudnak többet eladni, hogy csak a motoros kamera van és tudják úgy marketingelni hogy egész kijelzőt kap a júzer vagy van kameralyuk is. Útóbbinál az arcfelismerés azonnali, lát téged kamera és kész, nincs 1 sec, nincs 2 sec, nincs 3sec amíg kihajtja magát. Így kevesebb energiát is használ a telefon valamivel és így kevesebbet használják a kart aminek így kitolódik az élettartama. Lehet hogy 20 évig is javarészt gond nélkül tud üzemelni és ez nem oszt nem szoroz, nem tudom, de a kis kínaiak a Honornál biztos kiszámolták, hogy mi éri meg jobban, hogy tudnak többet eladni és mi mennyire használ a márkának. Az is lehet hogy csak simán nem akartak még egy gyártósort üzemeltetni és ez a kijelző megy majd másba is vagy olyat kapott ami már másba is volt.
Az meg hogy valaki lyuk és notch nélküli kijelzős telefont akar az meg a gyártók számára hibahatár alatt van, mert ígyis-úgyis viszik a telefonjaikat. Ott voltak a Sony telefonok, igaz hogy nem voltak olcsók vagy árérték bajnokok, de nem volt kameralyuk, megoldották kávában, de nem kellettek a népnek, vagyis nem elég ember vette őket, mert elhagyják Európát. -
Mister X
tag
-
Busterftw
nagyúr
Szerintem teljesen félreértetted amit írtam, a gimbalos robotkaros fullos kamera, profi munkára van mindegy hogy feléd néz vagy amerre te és nem arra hogy kiváltsa a sima szelfikamerát ami arra van hogyha nem kell csúcsminőseg es nem akarsz tökölni a karral. A videóchatet meg írtam fentebb, szóval...
De mit kell rajt tokolni? Automata minden, csakugy mint a regebbi megoldasoknal is.
Pont az a lenyeg, hogy nincs kompromisszum, jo minoseg a selfie es a "normal" kamera is, plusz nincs a kijelzon lyuk. -
KISDUCK
addikt
A fenti peldak is teljesen jok arc alapu azonositasra.
"A robot kar nem a szelfikamera kiváltására van, hanem tartalom gyártásra, gondolok itt a minőségibb képekre és videókra."
Mar hogyne lenne? A videoban ott demozzak, hogy selfie kamerakent is van hasznalva.Szerinted a selfie kamera egyetelen funkcioja az arcfelismeres? Mert szerintem nagyon nem. (selfiek, videohivas mar annal inkabb)
Szerintem teljesen félreértetted amit írtam, a gimbalos robotkaros fullos kamera, profi munkára van mindegy hogy feléd néz vagy amerre te és nem arra hogy kiváltsa a sima szelfikamerát ami arra van hogyha nem kell csúcsminőseg es nem akarsz tökölni a karral. A videóchatet meg írtam fentebb, szóval...
-
Busterftw
nagyúr
Miért lenne visszalépes? Fentebb is írtam, hogy a selfie camera jó arc alapú azonosításra pl.: feloldáshoz vagy egyszerű videochatre és akkor nem kell aktiválni a robot kart, mert az meg megmarad olyan feladatokra amihez magas minőseget igényel a felhasználó. A robot kar nem a szelfikamera kiváltására van, hanem tartalom gyártásra, gondolok itt a minőségibb képekre és videókra.
A fenti peldak is teljesen jok arc alapu azonositasra.
"A robot kar nem a szelfikamera kiváltására van, hanem tartalom gyártásra, gondolok itt a minőségibb képekre és videókra."
Mar hogyne lenne? A videoban ott demozzak, hogy selfie kamerakent is van hasznalva.Szerinted a selfie kamera egyetelen funkcioja az arcfelismeres? Mert szerintem nagyon nem. (selfiek, videohivas mar annal inkabb)
-
KISDUCK
addikt
Miért lenne visszalépes? Fentebb is írtam, hogy a selfie camera jó arc alapú azonosításra pl.: feloldáshoz vagy egyszerű videochatre és akkor nem kell aktiválni a robot kart, mert az meg megmarad olyan feladatokra amihez magas minőseget igényel a felhasználó. A robot kar nem a szelfikamera kiváltására van, hanem tartalom gyártásra, gondolok itt a minőségibb képekre és videókra.
-
Busterftw
nagyúr
A cel ugyanaz. Kamera ami tud selfie-kent es "normal" kamerakent szolgalni, mindket esetben jobb minosegben. Ahogy te is irtad, a gimbal az csak ennek a tovabb gondolasa.
(illetve 2-vel visszalepes, mert a kijelzo meg maradt lyukas..) -
KISDUCK
addikt
Hát ez nem újrafeltalalás, a robot phoneba gimbal van, szóval az upgrade.
-
Busterftw
nagyúr
Oppo N1 mar 2013-ban jott egy ilyen megoldassal.
Asus Zenfone 6, 7 es 8.
Mindent amit ujra "feltalalnak" csak rosszabbul tudjak implementalni...

Galaxy A80, instant elobukkant es valtott selfie/back camera kozott, csakugy mint az Oneplus 7Pro popup kameraja. (selfie only)

-
KISDUCK
addikt
Pl.: egyszerűbb arc alapúazonosítás és nem kell a fél darut kiforgatni érte.
-
Donki Hóte
veterán
-
Tschubi
aktív tag
-
Donki Hóte
veterán
Úgy látom, hogy a kamera forog előre-hátra, tehát helyettesíti a szelfi kamerát is, ami azt jelenti, hogy végre megszűnik a lyuk a kijelzőn
-
Mister X
tag
"egy játékos"... ott a neve a hátán,Campeones.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Add el nekünk!Apple iPhone 13 Pro/13 Mini/13/13 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro 8/256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával