- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Alogonomus
üzenetére
Sajnos nem. Épp most futottam bele LoU P1-nél durván szellemképes a render, plusz néha crash is akad. Igy sajnos tényleg csak 90%-os az állapota, v rosszabb. Illetve valószínű az implementációtól is függhet. 5-6 címmel próbáltam eddig azoknál nem volt gond.
Mindenesetre kísérletezek vele tovább. -
PuMbA
titán
válasz
Alogonomus
üzenetére
Nem értem, hogy mi köze van az FSR4 sebességének egy játék szponzorációhoz
Az FSR4-et az AMD írta, tehát az, hogy milyen gyorsan fut, csak az AMD befolyásolhatja. Tudtommal nincs olyan, hogy felskálázó lassítás. Ha lenne is ilyen, akkor nekem is lassan kéne futnia az FSR4-nek Cyberpunk 2077 alatt, de az RDNA4 kártyámon gyorsan fut. -
PuMbA
titán
válasz
Alogonomus
üzenetére
Kösz az infót!
Akkor ráadásul még inkonzisztens is, szóval ezért sem adta ki az AMD ezekre a kártyákra, mert jelenlegi állapotban csak RDNA4 kártyákon ad tökéletes eredményt. -
ggbuffon1897
őstag
válasz
Alogonomus
üzenetére
Hat en utoljara nem azt hallottam h micsoda rekordokat dontogetne az RDNA4... persze voltak ilyen elrugaszkodott vagyalmok es latomasok a topikjaban mikor januarban jottek es rogton elerheto volt az nV meg nem..repultek is ra az early birdok, meg a gyengebb tipusokra is (reaper es tsai) h micsoda josag lesz itt meg tarolas.. en meg mondtam h megvarnam azert az ev hatralevo reszet meg kihuznam a fejem a ph buborekjabol par percre..
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Alogonomus
üzenetére
Azért az baromi jól hangzik. Főleg, ha könnyen, és mindenbe bele tudják építeni.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Alogonomus
üzenetére
Ezt jó tudni, akkor inkább nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az FSR4-et az AMD írta, tehát az, hogy milyen gyorsan fut, csak az AMD befolyásolhatja. Tudtommal nincs olyan, hogy felskálázó lassítás. Ha lenne is ilyen, akkor nekem is lassan kéne futnia az FSR4-nek Cyberpunk 2077 alatt, de az RDNA4 kártyámon gyorsan fut.