Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem is igen indokolt. A saját képernyőjén (felbontásában) remekül futnak az olyan címek, mint pl. a Mass Effect játékok, RdR2 vagy mondjuk a Cyberpunk.
Egy 4K tévét AAA játékkal kiszolgálni meg egyszerűen nem egy ilyen hardver feladata.Amire inkább szükség lenne, az a szoftveres frissítések gyorsítása. Pl. még mindig 5.13-as kernel fut a deck-en, ami már jó ideje EOL. Ha csak az 5.15-re váltottak volna anno a fejlesztés elején, akkor ma is egy aktív, LTS kernel futna a deck-en. Mondjuk elvileg lesz majd új kernel, csak nem tudni mikor.
Hasonló módon vannak a mesa frissítésekkel is kissé lemaradva, de abból legalább kaptunk újabb verziókat és hamarosan megint jön ilyen, a már béta ágban lévő SteamOS-el.Persze értem, egy ilyen eszköznél a lényeg az, hogy működjön így nem fognak kritikus dolgokat hetente frissíteni.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Úgy gondolom, hogy ez így rendben van, legalább még 2-3 évig biztosan kiszolgálja a felhasználókat.
duree54
-
FoxiestFox
félisten
Szerintem nagyon kellene bele az OLED az éjszakai játékhoz, illetve van ott káva is, amit el lehetne tüntetni.
Reméltem, hogy egy év elég lesz beszállítót találni egy jó panelra, de nem lett igazam. -
Dester31
tag
válasz
FoxiestFox #3 üzenetére
Én is OLED párti vagyok, a tévém is OLED, de érdekes módon a Decknél nincs (nem lenne) rá igényem. Azt hittem, a felbontás is nagyon karcsú lesz, de az sem. Szerintem jó ez így. Megvan majdnem egy éve, és még mindig imádom és aktívan használom, szerintem az ereje is elég egyelőre.
Des
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én is oled fan vagyok, de valóban, nincs gond éjszaka a deck kijelzőjével, nem olyan mint mikor egy szürke felhős IPS-es monitoron akarsz játszani valami sötét témájú játékot.
Ugyanakkor a színhűsége elég gyatra, legalább is más, drágább kézi konzolok kijelzőihez képest. Mondjuk ennek relatíve kevés gyakorlati jelentősége van szerintem.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
GreatL
senior tag
Hát ez az oled meg a káva... tipikusan 3 éven túlra mutató fejlesztés. Biztos megcsinálják majd a következőre. Viszont az oleddel nem tudom ki hogy járna... nekem a TV-n ki kellett kapcsolni a fényerőszabályozást a szervízmenüben, mert ugrált össze-vissza.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung Galaxy S22+ 256 | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
Dare2Live
nagyúr
Kis kijelzőknél nem jellemző. Gondolj a mobilokra.
Annyira nem lenne nagy fejlesztés de amíg viszik addig minek.
Ami komoly hátrány az a beégés. HC gamerek lazán játszanak adott játékkal fél+évet és a konstans hud 1000h+ nem az oled barátja.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az ugrálás amit ír az szerintem nem oled specifikus. A változó fényerő dolog amivel némi teljesítményt akarnak megspórolni a gyártók, az egyéb paneles TV esetén is zavaró. Sőt, mobilnál is zavaró tud lenni, mikor folyton állítgatja a fényerőt a környezet szerint.
Egyébként 2 oled-es telefon (ami 6..8év oled bámulás a részemről) után mondom, hogy a deck kijelzőjével sötétben nincs gond.
-
Armagedown
őstag
Inkább a játékmotorjukat kellene fejlesszék, mert már kellene egy új motor a CS:GO alá.
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Armagedown #9 üzenetére
Nem néznek ki elég jól a skinek a jelenlegivel?
-
GreatL
senior tag
Valóban nem oled specifikus. Van egy LCD TV is, az is állítgatja a tartalomhoz, megfigyeltem már. Viszont azt nem is használjuk játékra, illetve a telefon is állítgatja automatikusan ami elég zavaró de nem tudom leállítani.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung Galaxy S22+ 256 | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
FoxiestFox
félisten
A legtöbb eszközön azért kikapcsolható a dolog.
Nekünk egy LG 4k IPS tévénk van, az is annyi nyomi utófeldolgozást használt gyárilag, hogy az elképesztő, ráadásul jól el is dugták az opciókat a kikapcsolásukra, napokig állítgattam, mire nézhető lett... cserébe most olyan, mint egy pc monitor, amit kiküldök rá, azt látom.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kisebb frissítések lehetnek, de nagy változásra évekig kell majd várni.
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest