-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Nekem be van kapcsolva a 10perces pulzus, értesítések, gps, (most már helyadatok is
), BT kapcsolat csak, nincs LTE vagy AOD, és az elmúlt 4 napban reggel 8 és este 10 között voltt rajtam, estére levettem. Kijelző ébresztése első 3 napban gombnyomásra, ma csuklóra. Volt egy kisebb túra, és egy 2 órás gyaloglás követés módból kiválasztva, automtata minden este kb egy fél órát. Szerda reggel vettem le töltőről, és most van 30%nál. Teljes akku időre így közel 6 napot ír.
az szép. Akkor nem tudom. Alvás alatt (kb 6-7 óra) kb nekem 10%-ot merül. Az hozzájön se nagyon adja ki, na majd meglátjuk hosszabb távon, eddig 2 ciklust ment nálam.
Még a töltést se nagyon értem. Lemerülve azt írja gyorstöltéssel 1 óra 20 perc, majd fél óra múlva még hogy 1 óra 10 perc.... -
EAndrew
aktív tag
Nekem be van kapcsolva a 10perces pulzus, értesítések, gps, (most már helyadatok is
), BT kapcsolat csak, nincs LTE vagy AOD, és az elmúlt 4 napban reggel 8 és este 10 között voltt rajtam, estére levettem. Kijelző ébresztése első 3 napban gombnyomásra, ma csuklóra. Volt egy kisebb túra, és egy 2 órás gyaloglás követés módból kiválasztva, automtata minden este kb egy fél órát. Szerda reggel vettem le töltőről, és most van 30%nál. Teljes akku időre így közel 6 napot ír. -
konyi79
addikt
Nálatok az Ultra2 hogy bírja üzemidővel? AOD nélkül, jobbára bt kapcsolattal, LTE beállítva sincs jön ki 2 nap üzemidő nálam. Alvásfigyelés aktív, GPS edzés nélkül hoz ki ennyit...
-
Lajmund
őstag
Miben jobb ez mint a gyári?
Nekem a gyárival nincs semmi problémám, egész jó, minőségi kidolgozás. Azt nem tudom, hogy a bújtatók meddig bírják majd. Más óránál egy idő után elszakadt a derékszögű hajtásnál.
Mondjuk a W8 alábújtatós megoldása nem volt rossz, bár tartottam tőle, hogy a kikönnyítés miatt el tudhat szakadni. De eddig kiválóan bírja, igaz valószínűleg nem is kapott akkora erőhatást, nem akadt be valahova, hogy eltépje.Gyàri tényleg tökéletes. Könnyű, szellőzik és jól tart. Ez elvileg könnyebb és kényelmesebb. Kérdés idő után mennyire fog kinyulni.
De mivel a spigen cuccok elég minőségiek így bízok benne hogy pár évet tudnia kell cserélgetve. -
Lajmund
őstag
Én az órával együtt rendeltem egy túraszíjat is, mert kényelmesnek tűnt. Nem az, nagyon nem
Próbáltam erőltetve használni, de az a kemény szövetszerű anyag amiből készült egyszerűen irritálja a csuklómat. Talán ha picit többet használom idővel puhul, de dobozból kivéve förtelem. Előrendelésben vettem kuponokkal 17771Ft-ért. Ennyit biztosan nem ért meg nemhogy a teli 33000Ft-os árat.Köszi az infót akkor lehet tesztnek csak egy alis lesz. Így nincs meg az inger annyira hogy 20k-t kiadjak érte. Úgy se fogom sokat használni de tetszik annyit meg megér amennyiért ott árulják. Véleményekbe sokan írják hogy kb ugyanolyan mint a gyári és a képeken is az látszik. Engem egyedül a kopás érdekelne hogy az alis meddig bírja a fém részeken.
-
Lajmund
őstag
Én előbb rendeltem szíjjat mint ideért az óra
. Egy ilyen szövet érkezett: [link] Nem rossz, tetszik, de azt vettem észre, hogy a szövetek esetében nálam (szerintem a csuklóm mérete miatt) az egyik oldali visszabújtató miatt arra az oldalra elhúzza az órát, ami így ferdén áll.
A 6WC-n ilyen nem volt.Néztem én is ezt de a 6C gyári tépőzáras szíja egy idő után már nem fogta olyan jól és elhasználodódott. Kíváncsi vagyok ebbe a gumi rész meddig fogja bírni.
-
Capella
őstag
Na én eddig bírtam. 😁 Rendeltem egy kényelmes szíjat az ultrához.
Mondjuk a gyári is egész jó amivel jött.
Spigen Fit Lite Samsung Galaxy Watch Ultra 2024-2026 (47 Mm) Fekete Szíj .Még egy narancssárga szövet samsung kéne csak 20 k-ért sokallom. Majd talán BF-kor lesz valami nagyobb kedvezmény rá. 30k meg egyszerűen vicc. Van alin is ami ugyanúgy néz ki de annak fekete a fém része ami eddigi tapasztalatom szerint kopik más szíjaknál. Van még valaki aki vett vagy fog valamit?Miben jobb ez mint a gyári?
Nekem a gyárival nincs semmi problémám, egész jó, minőségi kidolgozás. Azt nem tudom, hogy a bújtatók meddig bírják majd. Más óránál egy idő után elszakadt a derékszögű hajtásnál.
Mondjuk a W8 alábújtatós megoldása nem volt rossz, bár tartottam tőle, hogy a kikönnyítés miatt el tudhat szakadni. De eddig kiválóan bírja, igaz valószínűleg nem is kapott akkora erőhatást, nem akadt be valahova, hogy eltépje. -
Atish19
őstag
Spigen Fit Lite Samsung Galaxy Watch Ultra 2024-2026 (47 Mm) Fekete Szíj .Még egy narancssárga szövet samsung kéne csak 20 k-ért sokallom. Majd talán BF-kor lesz valami nagyobb kedvezmény rá. 30k meg egyszerűen vicc. Van alin is ami ugyanúgy néz ki de annak fekete a fém része ami eddigi tapasztalatom szerint kopik más szíjaknál. Van még valaki aki vett vagy fog valamit?Én az órával együtt rendeltem egy túraszíjat is, mert kényelmesnek tűnt. Nem az, nagyon nem
Próbáltam erőltetve használni, de az a kemény szövetszerű anyag amiből készült egyszerűen irritálja a csuklómat. Talán ha picit többet használom idővel puhul, de dobozból kivéve förtelem. Előrendelésben vettem kuponokkal 17771Ft-ért. Ennyit biztosan nem ért meg nemhogy a teli 33000Ft-os árat. -
EAndrew
aktív tag
Spigen Fit Lite Samsung Galaxy Watch Ultra 2024-2026 (47 Mm) Fekete Szíj .Még egy narancssárga szövet samsung kéne csak 20 k-ért sokallom. Majd talán BF-kor lesz valami nagyobb kedvezmény rá. 30k meg egyszerűen vicc. Van alin is ami ugyanúgy néz ki de annak fekete a fém része ami eddigi tapasztalatom szerint kopik más szíjaknál. Van még valaki aki vett vagy fog valamit?Én előbb rendeltem szíjjat mint ideért az óra
. Egy ilyen szövet érkezett: [link] Nem rossz, tetszik, de azt vettem észre, hogy a szövetek esetében nálam (szerintem a csuklóm mérete miatt) az egyik oldali visszabújtató miatt arra az oldalra elhúzza az órát, ami így ferdén áll.
A 6WC-n ilyen nem volt. -
EAndrew
aktív tag
Nyilván kell a helyadat engedélyezése. Ha nem volt, nem tudom utólag elérhető-e úgy, hogy az adott edzésnél a Health-ben ráböksz a 3 pontra, és kiválasztod az útvonal megosztása GPX fájlként. A GPX fált rá tudod pakolni a Google Maps-re.
Írtad, hogy GPS jel volt, de kérdés, hogy rögzített-e valamit így, és lehet, hogy nem lesz elérhető GPX.Köszi a választ Capella és rg2.
Amikor elindítottam a túrázást, akkor kérte, hogy engedélyezzem, ezt meg tettem, de az igaz, hogy az órán ott le volt tiltva. Arra nem figyeltem, szóval most a túrázás részleteinél a 3 pont-nál nincs térkép. Na de majd legközelebb. -
Lajmund
őstag
Spigen Fit Lite Samsung Galaxy Watch Ultra 2024-2026 (47 Mm) Fekete Szíj .Még egy narancssárga szövet samsung kéne csak 20 k-ért sokallom. Majd talán BF-kor lesz valami nagyobb kedvezmény rá. 30k meg egyszerűen vicc. Van alin is ami ugyanúgy néz ki de annak fekete a fém része ami eddigi tapasztalatom szerint kopik más szíjaknál. Van még valaki aki vett vagy fog valamit? -
Capella
őstag
Nyilván kell a helyadat engedélyezése. Ha nem volt, nem tudom utólag elérhető-e úgy, hogy az adott edzésnél a Health-ben ráböksz a 3 pontra, és kiválasztod az útvonal megosztása GPX fájlként. A GPX fált rá tudod pakolni a Google Maps-re.
Írtad, hogy GPS jel volt, de kérdés, hogy rögzített-e valamit így, és lehet, hogy nem lesz elérhető GPX. -
rg2
csendes tag
-
EAndrew
aktív tag
Hali! Ma túráztam egyet, elvileg rögzített is minden adatot, de nem találok térképet. Rögzíti egyébként valahol, vagy valamit kell külön beállítani? GPS jelem volt, azt visszaigazolta.
-
mgTerminator
veterán
Lehet nem leszek népszerű de kiakadok ezen de tényleg. Eddig bírtam. 😆 Sose értettem ezt a fogyasztás buzulást. Mindent bekapcsolok amit csak lehet. Minden nap töltöm amíg készülődök reggel este. Nem merül sose az óra 60% alá úgy hogy be van kapcsolva az aksi védelem és csak 90%-ig töltődik..
Van egy dedikált helye az asztalon ahol ott hever a töltője és egyből arra rakom le. Nem nagy logisztika. De egy ilyen óránál nehogy már ezt vagy ne kapcsoljak be mert tovább bírja fél napot.😂😂😂 vagy csak 10 perces pulzus mérés mert az se fogyaszt. 🤣🤣🤣 ez most komoly? Kedvencem amikor valaki azért nem vesz rendes okosoràt mert nem birja sokáig az aksi. Mindig megkérdem hogy nem fürdesz sose egy nap? Sima órát nem veszed le. Figyu már, nem vagyunk ikertesók? A hozzászólásaid olvasása közben mindig olyan érzésem van mintha én írtam volna 🤣
Nekem is oda van ragasztva a töltő, minden nap zuhany előtt töltő, és csak 90%-ig tölt, és 60%-ig merül
Amúgy nekem is akkor rezeg mikor kedve van, sőt, ha beállítom hogy a whatsapp vagy messenger másképp rezegjen nem is rezeg.... Rakás kaki a szoftver. De legalább az akku jó, pláne a W7 után.
-
ollie
MODERÁTOR
Az apnoé figyelés is működik. Próbából ráindítottam, és a harmadik nap, mert az egyiknél nem tudta értékelni az adatokat, jelezte, hogy közepes vagy súlyos apnoém van, forduljak orvoshoz.
Nos tényleg apnoém van, sok éve CPAP készülékkel alszom, de az előző órák és One UI 9.0 előtti ilyen próbálkozásra mindig negatívat adott, ha elindítottam még a funkció bevezetése után.
Most erre a 2 éjszakás mintára mégis miért jelzett legalább közepes apnoét, az jó kérdés. Tényleg elég problémásan aludtam most, már a CPAP-val is, utána anélkül. Viszont összesen 1 db horkolást rögzített, azt is nemsokkal felkelés előtt.
A közepes apnoé 15-30 közötti AHI értéknél van, afölött súlyos.
Nekem a CPAP mellett 5 alatti esemény szokott lenni óránként, sőt átlagosan 3,6. Most is 4,9 volt. 5 alatti AHI pedig normális.
Szóval nem teljesen tudom, hogy mire jelzett közepes apnoét, de az tény, hogy egyébként van.
Egyébként hasznos funkció, érdemes kipróbálni, hogy kiderüljön van-e gond az alvással. Nem folyamatos mérésre van, csak alkalomszerűen, és AHI értéket nem ad, csak hogy van vagy nincs.Köszi az infót, ezt én is ki fogom próbálni. Tippre nekem is van apnoém, csak soha nem volt kivizsgáltatva, de már amúgy is ideje lenne vele orvoshoz menni.
-
Capella
őstag
Nekem egyelőre tetszik. Az első éjszaka után, mikor rajtam volt az óra, reggel kijelezte, hogy némileg szabálytalan a szívverésem. Utánanéztem, és elégtelen pihenés is okozhat ilyet (nálam az volt, mert alig tudtam aludni akkor éjjel). Ilyet soha nem jelzett nekem az első generációs Ultra.
Az apnoé figyelés is működik. Próbából ráindítottam, és a harmadik nap, mert az egyiknél nem tudta értékelni az adatokat, jelezte, hogy közepes vagy súlyos apnoém van, forduljak orvoshoz.
Nos tényleg apnoém van, sok éve CPAP készülékkel alszom, de az előző órák és One UI 9.0 előtti ilyen próbálkozásra mindig negatívat adott, ha elindítottam még a funkció bevezetése után.
Most erre a 2 éjszakás mintára mégis miért jelzett legalább közepes apnoét, az jó kérdés. Tényleg elég problémásan aludtam most, már a CPAP-val is, utána anélkül. Viszont összesen 1 db horkolást rögzített, azt is nemsokkal felkelés előtt.
A közepes apnoé 15-30 közötti AHI értéknél van, afölött súlyos.
Nekem a CPAP mellett 5 alatti esemény szokott lenni óránként, sőt átlagosan 3,6. Most is 4,9 volt. 5 alatti AHI pedig normális.
Szóval nem teljesen tudom, hogy mire jelzett közepes apnoét, de az tény, hogy egyébként van.
Egyébként hasznos funkció, érdemes kipróbálni, hogy kiderüljön van-e gond az alvással. Nem folyamatos mérésre van, csak alkalomszerűen, és AHI értéket nem ad, csak hogy van vagy nincs. -
ollie
MODERÁTOR
Lehet, hogy sokat beszéltünk mostanában az új óráról, akkuról ebben a topicban, mert nem nagyon van másik.
A címe szerint egészségnegőrzés a témája. Kinek mi a véleménye az egyes egészségmonitorozó funkciókról?
Mennyire hasznos, pontos, vagy érthető?
A Samsung elég színes-szagosra kezdte ezt alakítani, egyébként a legutóbbi felületi és egyéb módosítások szerintem jobbá tették. De vannak azért furcsaságok.
Egyik, hogy az alvás közbeni bőrhőmérsekletnél már korábban kivették a tényles °C értéket, és helyette egyfajta átlag alapértékhez viszonyítják. Mert ez szerintük így jó, hogy a szokásoshoz képest az adott pillanatban mennyivel tér el.
Ha már hőfokot mérnek, a tényleges hőmérsékletnek volna értelme szerintem, nem így elmisztifikálni.
A másik, hogy pár dolognál a variabilitásra tettek, pl. szívfrekvencia, véroxigén. Az se jó, ha átlagosan jó a szívfrekvencia, de nincs meg a nagyobb kilengés felfelé, mert akkor nem elég variábilis.
Azután az energiapontszámnál jó vagy kitűnő átlagos alvásidőt ír, miközben az alvási pontszámnál a tényleges alvásidő megfelelő, vagy figyelmet érdemel. És ezt így hogy?
Ott van a gyaloglásnál a VO2max becsült meghatározása, amit a pulzusszám alapján becsül. Most nem az, hogy ez mennyire jó vagy pontos, de a megbecsült érték egy ideje nem ugyanabba a kategóriába esik az órán, mint a telefonon. Az órán a 37,2 a kitűnő kategóriába tartozik, nem messze az űber legfelsőtől, a telón meg ugyanez az érték még éppen megfelel, a 36,9 meg már rossz.
Korábban még egyformán az óra szerinti besorolás volt érvényben, de egy ideje a telón változott, és még az is lehet, hogy az a helyes elfogadott besorolás. De az új One UI 9.0 szoftveres órákkal se tudták egységesíteni.
Hogy lehet ilyenek után hinni az egyes adatoknak, megállapításoknak?
És akkor még nem beszéltem a vérnyomásmérésről a normáltól eltérő kiugró esetben. Amivel eddig proléma volt a Samsungnál.Nekem egyelőre tetszik. Az első éjszaka után, mikor rajtam volt az óra, reggel kijelezte, hogy némileg szabálytalan a szívverésem. Utánanéztem, és elégtelen pihenés is okozhat ilyet (nálam az volt, mert alig tudtam aludni akkor éjjel). Ilyet soha nem jelzett nekem az első generációs Ultra.
-
Capella
őstag
Lehet, hogy sokat beszéltünk mostanában az új óráról, akkuról ebben a topicban, mert nem nagyon van másik.
A címe szerint egészségnegőrzés a témája. Kinek mi a véleménye az egyes egészségmonitorozó funkciókról?
Mennyire hasznos, pontos, vagy érthető?
A Samsung elég színes-szagosra kezdte ezt alakítani, egyébként a legutóbbi felületi és egyéb módosítások szerintem jobbá tették. De vannak azért furcsaságok.
Egyik, hogy az alvás közbeni bőrhőmérsekletnél már korábban kivették a tényles °C értéket, és helyette egyfajta átlag alapértékhez viszonyítják. Mert ez szerintük így jó, hogy a szokásoshoz képest az adott pillanatban mennyivel tér el.
Ha már hőfokot mérnek, a tényleges hőmérsékletnek volna értelme szerintem, nem így elmisztifikálni.
A másik, hogy pár dolognál a variabilitásra tettek, pl. szívfrekvencia, véroxigén. Az se jó, ha átlagosan jó a szívfrekvencia, de nincs meg a nagyobb kilengés felfelé, mert akkor nem elég variábilis.
Azután az energiapontszámnál jó vagy kitűnő átlagos alvásidőt ír, miközben az alvási pontszámnál a tényleges alvásidő megfelelő, vagy figyelmet érdemel. És ezt így hogy?
Ott van a gyaloglásnál a VO2max becsült meghatározása, amit a pulzusszám alapján becsül. Most nem az, hogy ez mennyire jó vagy pontos, de a megbecsült érték egy ideje nem ugyanabba a kategóriába esik az órán, mint a telefonon. Az órán a 37,2 a kitűnő kategóriába tartozik, nem messze az űber legfelsőtől, a telón meg ugyanez az érték még éppen megfelel, a 36,9 meg már rossz.
Korábban még egyformán az óra szerinti besorolás volt érvényben, de egy ideje a telón változott, és még az is lehet, hogy az a helyes elfogadott besorolás. De az új One UI 9.0 szoftveres órákkal se tudták egységesíteni.
Hogy lehet ilyenek után hinni az egyes adatoknak, megállapításoknak?
És akkor még nem beszéltem a vérnyomásmérésről a normáltól eltérő kiugró esetben. Amivel eddig proléma volt a Samsungnál. -
ollie
MODERÁTOR
Hogy ne mindig az akku legyen a téma. Úgy gondoltam kipróbálom az alvás figyelést. Még nem tudom, hogy mitől nem épül majd reggelre az arcomba az óra, de gyáva népnek nincs hazája, szóval hajrá
. Azonban, mitől nem fogok rajta megnyomni valamit, hogy nem hív majd fel valakit ha forgolódás közben megnyomom? Mit kell beállítani az ilyen véletlen érintések ellen? A Health-ben is kell állítani valamit? THX!Ha Samsung mobilod van, az ébresztőórában állítsd be a tipikus alvóidődet (pl este 11 és reggel 7 között), majd az órán meg a módok szinkronizálását a mobillal, és akkor az óra sem reagál semmire (ill. igen, de 2 gombnyomás kell hozzá).
-
Capella
őstag
Hogy ne mindig az akku legyen a téma. Úgy gondoltam kipróbálom az alvás figyelést. Még nem tudom, hogy mitől nem épül majd reggelre az arcomba az óra, de gyáva népnek nincs hazája, szóval hajrá
. Azonban, mitől nem fogok rajta megnyomni valamit, hogy nem hív majd fel valakit ha forgolódás közben megnyomom? Mit kell beállítani az ilyen véletlen érintések ellen? A Health-ben is kell állítani valamit? THX!Nekem nincs semmi különös beállítás, se rutin, se semmi az órán éjjelre. Megy mint rendesen. Nincs vele probléma.
Korábban történt, talán a W6C-n, hogy elkezdett őrülten rezegni a csuklómon éjjel, és felébredtem. Be volt kapcsolva a súlyos esés észlelése opció, és valahogy aktiválódott, ahogy álmomban éppen bunyóztam, és a kezemmel is öklözhettem, vagy odacsaptam egymáshoz. Félálomban alig tudtam kinyomni, hogy ne hívja rám a mentőt.
Talán még egyszer, esetleg kétszer aktiválódott ez, de azt hiszem, nem éjszaka.
Nálam mondjuk nincs eSIM, de téves véletlen gombnyomásra sem emlékszem.
Végül is nem volna rossz opció, iPhone-ra szokták írni, ha néha életet ment. -
EAndrew
aktív tag
. Azonban, mitől nem fogok rajta megnyomni valamit, hogy nem hív majd fel valakit ha forgolódás közben megnyomom? Mit kell beállítani az ilyen véletlen érintések ellen? A Health-ben is kell állítani valamit? THX! -
Capella
őstag
Mindenben van igazság. A te szempontod is érthető, de EAndrew is jól leírt egy álláspontot. Mindenki elfoglal valahol egy helyet a hozzáállásban, gondolkodásban.
Természetesen az óra azért van, hogy használjuk, de nem biztos, hogy mindenkinek minden funkcióra szüksége van, pláne, ha az még jócskán lecsíp az amúgy sem acélos üzemidőből. Az Ultra2 az üzemidőben jobb, de kérdés tényleg mennyivel, mi a maximum. Meg az is, ha valakinek valamilyen irányba nagyon eltér az üzemideje a többiekétől, hogy ez hogyan jött létre, pontosan mik vannak bekapcsolva neki, mi másnak, mi letiltva, mi megy folyamatosan.
A folyamatos pulzusmérésre valahogy speciel nincs igényem, megfelel a default 10 perc. Ha komolyan sportolnék, nyilván változtatnék rajta, bár talán akkor sem állandóra.
Van ez a stresszfigyelés. Párszor elindítottam próbaképpen, többnyire jó fáradt vagy nem a lejobb állapotban. Mindig a leginkább ellazult állapotot mutatta. Akkor minek tegyem át állandóra? Lehet, ugyan, hogy elesek attól, hogy kiderüljön, valamikor stresszben voltam, amikor nem is gondoltam.
Itt van az AOD. Nekem erre abszolút nincs szükségem, hogy állandóan mutassa csökkentett fényerővel az időt. Lehet, hogy már megszoktam anélkül. A használt óralapommal nem is néz ki jól.
Jobban megvagyok nélküle.
Nekem nem kell eSIM kártya az órára. Az Ultra2 nincs csak LTE verzióban, nyilván letiltok minden lehetseges SIM használatot.
Hogy mire ébredjen az óra? W6C-nél volt a lünetta, ez jó volt erre is, a csuklóébresztést kikapcsoltam, hogy ne fogyasszon, meg nem volt elég megbízható sem a működése. Egész meg lehetett szokni nélküle, nem hiányzott abban az élethelyzetben.
W8 óta viszont bekapcsolva használom a csuklóébresztést, fogyasszon bármennyit is.
Használom az alvásfigyelést az összes lehetséges opcióval, és a gyaloglóedzést.
Nekem ezek a szempontjaim, másnak más. Sokan nem kapcsolnák be ezt a 90 %-ra töltést sem, amit használsz, mert nem akarnak akkut kímélni, vagy csak egyszerűen nem. De az Ultra2 üzemidejével már szerintem is lehet egy elfogadható opció a 90 %. -
Lajmund
őstag
Szerintem teljesen jogos a te szempontod is, és valószínűleg még 1 hónapig fogjuk ezt nézni és kibeszélni
, utána beáll az akku és hozzászokunk a tényleges fogyasztáshoz utána marad a Samsung "méltatsa" minden egyes frissítés "sikeressége" utána. Most még a mézeshetek vannak, és mivel szinte vakon ugrott mindenki bele ebbe a kapcsoltba, ezért szerintem most belefér, hogy a Samsung órák eddigi egyik leggyengébb pontját vizsgálja mindenki így-vagy úgy. Most lőjük be a maximumot és utána megnyugszunk hogy igen ennyit is bírna, de a választás a saját kezünkben van, és igen ha mindent akarok (minden érzekelő és nyalánkság ON) annak üzemidő ára van, de akkor azt én választom, és nem merül alap beállítások mellett is úgy az óra, hogy délután már csak sötéten ül a kezemen amíg egy töltő közelébe nem érek. És hát valljuk meg az egyik nagy marketing szöveg az akku volt és most erről is mindenki meg akar győzödni, hogy vajon megvezették-e. Ez persze saját véleményem és nem általános tény
Tökéletes érvelés, és elfogadom, ez is egy szempont.
-
g.abe
csendes tag
Nekem a sima galaxy watch 9 44mm-es rosszabbul bírja üzemidőben mint a watch 7 44mm-es.
-
g.abe
csendes tag
Ellenőrizze az Óra biztonsági és adatvédelmi állapotát, és módosítsa a beállításait.
A Beállítások képernyőn érintse meg a Bizt. és adatvédelem lehetőséget.
• Zártípus: a képernyő zárolási módjának megváltoztatása. További információkért nézze meg a Zárképernyő
részt.
• Csukló érzékelése: állítsa be annak észlelésére, hogy viseli-e az Órát.
• Jelszavak, jelkódok és automatikus kitöltés: változtassa meg a kívánt szolgáltatást, vagy kezelje az összes
szolgáltatást a jelszavak, jelkulcsok és automatikus kitöltés tekintetében.
• Adatvédelem: adatvédelmi beállítások megváltoztatása,Köszi
-
Iveco01
újonc
Ellenőrizze az Óra biztonsági és adatvédelmi állapotát, és módosítsa a beállításait.
A Beállítások képernyőn érintse meg a Bizt. és adatvédelem lehetőséget.
• Zártípus: a képernyő zárolási módjának megváltoztatása. További információkért nézze meg a Zárképernyő
részt.
• Csukló érzékelése: állítsa be annak észlelésére, hogy viseli-e az Órát.
• Jelszavak, jelkódok és automatikus kitöltés: változtassa meg a kívánt szolgáltatást, vagy kezelje az összes
szolgáltatást a jelszavak, jelkulcsok és automatikus kitöltés tekintetében.
• Adatvédelem: adatvédelmi beállítások megváltoztatása, -
EAndrew
aktív tag
Lehet nem leszek népszerű de kiakadok ezen de tényleg. Eddig bírtam. 😆 Sose értettem ezt a fogyasztás buzulást. Mindent bekapcsolok amit csak lehet. Minden nap töltöm amíg készülődök reggel este. Nem merül sose az óra 60% alá úgy hogy be van kapcsolva az aksi védelem és csak 90%-ig töltődik..
Van egy dedikált helye az asztalon ahol ott hever a töltője és egyből arra rakom le. Nem nagy logisztika. De egy ilyen óránál nehogy már ezt vagy ne kapcsoljak be mert tovább bírja fél napot.😂😂😂 vagy csak 10 perces pulzus mérés mert az se fogyaszt. 🤣🤣🤣 ez most komoly? Kedvencem amikor valaki azért nem vesz rendes okosoràt mert nem birja sokáig az aksi. Mindig megkérdem hogy nem fürdesz sose egy nap? Sima órát nem veszed le. Szerintem teljesen jogos a te szempontod is, és valószínűleg még 1 hónapig fogjuk ezt nézni és kibeszélni
, utána beáll az akku és hozzászokunk a tényleges fogyasztáshoz utána marad a Samsung "méltatsa" minden egyes frissítés "sikeressége" utána. Most még a mézeshetek vannak, és mivel szinte vakon ugrott mindenki bele ebbe a kapcsoltba, ezért szerintem most belefér, hogy a Samsung órák eddigi egyik leggyengébb pontját vizsgálja mindenki így-vagy úgy. Most lőjük be a maximumot és utána megnyugszunk hogy igen ennyit is bírna, de a választás a saját kezünkben van, és igen ha mindent akarok (minden érzekelő és nyalánkság ON) annak üzemidő ára van, de akkor azt én választom, és nem merül alap beállítások mellett is úgy az óra, hogy délután már csak sötéten ül a kezemen amíg egy töltő közelébe nem érek. És hát valljuk meg az egyik nagy marketing szöveg az akku volt és most erről is mindenki meg akar győzödni, hogy vajon megvezették-e. Ez persze saját véleményem és nem általános tény
-
PTM
senior tag
Van egy dedikált helye az asztalon ahol ott hever a töltője és egyből arra rakom le. Nem nagy logisztika. De egy ilyen óránál nehogy már ezt vagy ne kapcsoljak be mert tovább bírja fél napot.😂😂😂 vagy csak 10 perces pulzus mérés mert az se fogyaszt. 🤣🤣🤣 ez most komoly? Kedvencem amikor valaki azért nem vesz rendes okosoràt mert nem birja sokáig az aksi. Mindig megkérdem hogy nem fürdesz sose egy nap? Sima órát nem veszed le. "Kedvencem amikor valaki azért nem vesz rendes okosoràt mert nem birja sokáig az aksi."
Szerintem az csak az egyik fele, hogy gyakran kell tölteni, a másik fele pedig az lehet, hogy szüksége sincs "rendes okosórára", vagy az említett funkciókra. Én teljesen megértem, hogy ha valaki azt mondja, hogy már éppen elég kütyüt kell gyakran töltögetni, nem kell egy újabb. (Nekem pl. jobban tetszik, kényelmesebb, illetve jobban kiszolgál a négyéves Garmin Fenix 7X-em.)
Olyat én se csinálnék, hogy veszek egy használati cikket amit aztán félve használok, mert hogy tönkeremegy az akku vagy tudom is én.

-
Lajmund
őstag
Van egy dedikált helye az asztalon ahol ott hever a töltője és egyből arra rakom le. Nem nagy logisztika. De egy ilyen óránál nehogy már ezt vagy ne kapcsoljak be mert tovább bírja fél napot.😂😂😂 vagy csak 10 perces pulzus mérés mert az se fogyaszt. 🤣🤣🤣 ez most komoly? Kedvencem amikor valaki azért nem vesz rendes okosoràt mert nem birja sokáig az aksi. Mindig megkérdem hogy nem fürdesz sose egy nap? Sima órát nem veszed le. -
Capella
őstag
Akkor neked minden érzékelő ON, pulzus mérés folyamatos, csuklóval ébresztés, és AOD OFF?
A pulzusmérés 10 percesre van állítva, az érintéses ébresztés ki van kapcsolva, de a többi stimmel. Mondjuk nem is tudtam, hogy külön van folyamatos meg 10 percenkénti pulzusmérés, most néztem meg először. Tehát nálam a pulzusmérés is sokat számíthat a több akkuidőben.
Nálam is 10 perces a pulzus, nincs állandó stressz mérés, de az érinteses ébresztés be volt kapcsolva. Most kilőttem, sosem használtam, akkor már a gombot nyomom. Kérdés javul-e a fogyasztás valamit majd.
A csuklóemelés fogyaszt sokat, ahogy még a korábbi óráknál írták, de azt használom néha.
W6C-n nem használtam, megvoltam nélküle. -
ollie
MODERÁTOR
Akkor neked minden érzékelő ON, pulzus mérés folyamatos, csuklóval ébresztés, és AOD OFF?
A pulzusmérés 10 percesre van állítva, az érintéses ébresztés ki van kapcsolva, de a többi stimmel. Mondjuk nem is tudtam, hogy külön van folyamatos meg 10 percenkénti pulzusmérés, most néztem meg először. Tehát nálam a pulzusmérés is sokat számíthat a több akkuidőben.
-
EAndrew
aktív tag
Adtak hozzá spatulát is, nyomkodtam vele ezerrel, de semmi, és az üveg szélén volt, szóval ki kellett volna jönnie. Arra is gondoltam, hogy vagy gyárilag volt benne egy kis deformáció vagy én nyomtam meg felhelyezéskor, mert amikor lenyomtam szépen eltűnt utána visszajött. Mintha meg lett volna karcolva, vagy sértve az üveg és ezért ott feljött volna. Vártam vele 3 napot hátha beáll, de nem.
-
Capella
őstag
Magával a fóliával (vagyis az üveggel, mert ez üveg, és ilyen [link] ), nincs bajom mert van hozzá felhelyező készlet, so-so pontos is felhelyezéskor és kb 0,5mm marad körben az üveg és az óra "kerete" között, és jól van kivágva. A 0,5 mm kell is mert azért van egy kis holtjátéka a felhelyezőnek, na meg ha le akarod venni akkor kell a hely a leszedő "kanálnak"(mert ezt is adták hozzá). Az első a bubi ellenére pont középre ment, a második elcsúszott és kicsit több rés maradt az egyik oldalon, nem észrevehető ha nem keresem, szóval így maradt.
A bubit nem lehetett volna kidolgozni alóla finoman egy spatulával? Telefon fóliákhoz szoktak mellékelni.
-
Capella
őstag
Nekem sincs AOD, de messze nincs olyan jó a fogyasztásom, mint a tied. Ilyen jót alvásfigyelés mellett nem tudom, hogy lehet összehozni.
Nagyjából az első saccod jött be nekem az 1 %-kal, 0,95 %/óra
lett számítható. 3 nap 16 óra alatt fogyott le 16 %-ra az akkum.
Az utolsó alvásnál jobban esett már, 1 %/h fölött fogyasztott az utolsó szakaszon.
Most 92 %-on áll 8 óra 15 perc után, szóval inkább az 1 %/h körül lesz várható ezután is.
A csuklóébresztést nem akarom kikapcsolni, inkább gyakrabban töltöm.
Mégsem másfél naponta kell töltőre tenni, mint a W8-at, hanem három és fél. -
EAndrew
aktív tag
Magával a fóliával (vagyis az üveggel, mert ez üveg, és ilyen [link] ), nincs bajom mert van hozzá felhelyező készlet, so-so pontos is felhelyezéskor és kb 0,5mm marad körben az üveg és az óra "kerete" között, és jól van kivágva. A 0,5 mm kell is mert azért van egy kis holtjátéka a felhelyezőnek, na meg ha le akarod venni akkor kell a hely a leszedő "kanálnak"(mert ezt is adták hozzá). Az első a bubi ellenére pont középre ment, a második elcsúszott és kicsit több rés maradt az egyik oldalon, nem észrevehető ha nem keresem, szóval így maradt.
-
EAndrew
aktív tag
Hát az biztos, hogy utoljára töltés előtt 36%os fogyasztást mutatott a rendszer az AOD miatt. Az nem kevés.
Akkor neked minden érzékelő ON, pulzus mérés folyamatos, csuklóval ébresztés, és AOD OFF? -
ollie
MODERÁTOR
Nekem nem megy az AoD, de alszom az órával, csak zuhanyozás előtt veszem le. Az AoD valszeg sokat számít.
-
sittes79
addikt
Neztem en is a spigen-t amazonon tobben panaszkodtak, hogy nem lett jo a folia, nem tapad, nincs jol kivagva stb.
-
EAndrew
aktív tag
Én tettem rá egy spigen üveget, ráadásul már kettőt is
. Az elsőnek valamiért lett egy bubi a szélén, lehet hibás volt az üveg, de a második tökéletes lett. Jó hogy alapból 2 van egy dobozban, ha ilyen jól néz ki az óra, akkor egy bubi nem csúnyíthatja el 
-
EAndrew
aktív tag
Azt hogy csináltad? Nagyon jól hangzik. Nekem 57 órája és 62%on van. Igaz nekem mindig meg az AOD, de nem alszom az órával és tegnap meg ma szerintem ha 10 órát volt a kezem akkor lehet sokat mondok.
-
EAndrew
aktív tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Orara raktok valami vedelmet, esetleg screen protector-t?
-
Atish19
őstag
Tudom neked ez nem segít, de nekem már a 6C-n sem működött. Csak akkor csinált amikor én elindítottam, mindig a switch-re panaszkodott ha jól emlékszem, nézd meg azt. Telefonon nézd meg, hogy esetleg nem alszik-e el a switch alkalmazás, így nem kapcsolódik, ezért nem ment. Vagy esetleg teljesül-e, hajnalban tud menteni, a telefon legyen töltőn, valamint legyen inaktív a kijelző.
Az óránál vajon feltétel a töltő vagy csak a telefonnál? A W6C minden este töltőn volt ezt meg egyenlőre még viselem alváskövetéshez.
-
EAndrew
aktív tag
Tudom neked ez nem segít, de nekem már a 6C-n sem működött. Csak akkor csinált amikor én elindítottam, mindig a switch-re panaszkodott ha jól emlékszem, nézd meg azt. Telefonon nézd meg, hogy esetleg nem alszik-e el a switch alkalmazás, így nem kapcsolódik, ezért nem ment. Vagy esetleg teljesül-e, hajnalban tud menteni, a telefon legyen töltőn, valamint legyen inaktív a kijelző.
-
Atish19
őstag
Watch Ultra 2 tulajok nálatok csinál az óra automatikus biztonsági mentést? Korábbi Watch 6 Classic minden hajnalban készített egyet, de itt csak manuális opciót találok és az óra magától nem készít.
-
g.abe
csendes tag
Azt megtudnád mondani mi az a csukló érintés? Nekem is elfeledi, hogy rezegnie kellene. Köszi
-
TODI1111
veterán
Szerintem nálam már beállt az üzemidő.Sporttevékenység nélkül, nappali és éjaszakai használattal 3nap.Ébresztés csuklóemeléssel bekapcsolva és szinte minden más is a horkolásfigyelés és bőrhőmérséklet figyelésen kivűl. A teljes töltés pedig (7%-100%) 140 perc. A gyári hozzá adott töltővel ami egy gyári 25W-os samsung töltöbe van bedugva.
-
Iveco01
újonc
-
ollie
MODERÁTOR
Tisztelt Fórumozók! lassan bele őrülök abba hogy hívásnál nem csörög nem rezeg a Watch ultra 2 órám.Első nap működött,második nap reggel jó volt.Újra telepítettem működött fél napig.Megkérdeztem a samsungot smart tutoriallal néztük.Minden jól be van állítva.E-simet is cseréltem de semmi.A kijelzőn jelez de hang nélkül.Három napja próbálkozom de már vissza nem küldhetem.Mi lehet a baj.Esetleg frissítéskor megjavulhat?
A Galaxy Wear appban mikre vannak állítva ezek a beállítások?
* Sync modes with phone
* Sounds & Vibration
* Phone notifications on watch -
Capella
őstag
Tisztelt Fórumozók! lassan bele őrülök abba hogy hívásnál nem csörög nem rezeg a Watch ultra 2 órám.Első nap működött,második nap reggel jó volt.Újra telepítettem működött fél napig.Megkérdeztem a samsungot smart tutoriallal néztük.Minden jól be van állítva.E-simet is cseréltem de semmi.A kijelzőn jelez de hang nélkül.Három napja próbálkozom de már vissza nem küldhetem.Mi lehet a baj.Esetleg frissítéskor megjavulhat?
Nekem korábban a W8 nem rezgett híváskor, miközben csak rezgőre volt állítva. A gyorspanel hangmód váltogatása oldotta meg.
-
Iveco01
újonc
-
EAndrew
aktív tag
Valahol azt olvastam, hogy attól hogy automatikus, az jó de nem ez segít a legtöbbet, mert folyamatosan pásztázza az elérhetőséget amikor szakadozik a BT kapcsolat és pl amikor olyan helyen vagy, hogy az óra és a telefon között valami árnyékol (pl. lakás egyik vége és garázs,...) akkor kapcsolgat.
Próbáld ki úgy, hogy kikapcsolod és amikor tudod, hogy kelleni fog, akkor vissza. Ez játékos, de ez hozza a legtöbbet. -
tuto558
senior tag
Az LTE automatikus üzemmódra van állítva, vagyis ki van kapcsolva a mobil hálózat, amikor a telefon BT távolságra van, így csak olyankor megy a mobilhálózat, amikor nincs nálam a telefon, pl sportolás, kutyasétáltatás,... közben, ami napi kb 2 óra átlagosan.
-
ollie
MODERÁTOR
Sziasztok.
Kicsit több, mint 2 hete használom W9 44mm LTE órát és az a helyzet, hogy akksi idő eddig csalódás, max 2 napot bír, ami ugyanannyi, mint amit W7 bírt nálam, ugyanazzal a felhasználással. Alváshoz nincs rajtam az óra. Most ebben a 2 napban úgy tűnik a Galaxy Store evett sok akksit:
Ami csak azért fura, mert konkrét store app nincs is az órán.

Az LTE sajnos sokat fogyaszt, a nélkül megduplázódna az akkuidő. A store app szerintem a háttérben fut állandóan.
-
tuto558
senior tag
Sziasztok.
Kicsit több, mint 2 hete használom W9 44mm LTE órát és az a helyzet, hogy akksi idő eddig csalódás, max 2 napot bír, ami ugyanannyi, mint amit W7 bírt nálam, ugyanazzal a felhasználással. Alváshoz nincs rajtam az óra. Most ebben a 2 napban úgy tűnik a Galaxy Store evett sok akksit:
Ami csak azért fura, mert konkrét store app nincs is az órán.

-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok! Galaxy watch 6 classic 47mm-ről váltottam. Kb 2 hete használom és hát ég és föld a különbség. Imádom..
Méretre talán kicsit érződik nagyobbnak, alig észrevehető különbség. Kényelemet tekintve szerintem kényelmesebb mint a W6C (mindegyiket gyári szijjal használom/tam).
Elképesztően fluid és akadálymentes a felület. Én még mikrolaggal sem találkoztam. Talán mikor bekapcsolom egy pár mp-ig. GPS séta, amit teszteltem 3km. Térképet visszanézve nagyon pontosan mutatta az utat. Még az apró utról kilépéseket is 😮. A W6C az lényegesn pontatlanabb volt. Kijelző nagyon szép és fényes.
Méréseket nagyon nehéz megítélni, hogy pontosak-e, de pl a vérnyomásmérést már többször ellenőriztem és pontosnak tűnt. Minimális eltérést mutatott. A véroxigénszint ugyan ez. Pulzus mérés nagyon gyors, 1-2 mp csak. Sportolni nem nagyon szoktam, így arról nem nyilatkoznék.
Üzemidő:
Folyamatos pulzusmérés, stressz, alvás figyelés, értesítések be...
3-3,5 nap. Kicsit lajtosabb napokon akár 4 nap is meglehet.. nekem tetszik!
Egyetlen negatívum a töltési idő! Nagyon lassú 2-2,5 óra. A W6C sokkal gyorsabban töltött. Remélem ezen még javítanak, mert gyorstöltéssel reklámozzák és hát ez egyáltalán nem állja meg a helyét. És még alacsonyabb töltöttségi szintről is lassan tölt. Nem értem miért egyébként. Más fórumokon is panaszkodnak rá. Ezzel együtt Összességében számomra kiváló!
Vigyázzatok rá! Nekem sikerült egy kemény felülethet vágnom véletlenül és sajnos meglátszik rajta. Azt hittem elsírom magam! 😭😀 Kapott is gyorsan Spigen üveget és tokot. Munka miatt muszáj.. 😔
Elnézést ha hosszú voltam!Ha minden be van kapcsolva (még AOD is) akkor az a 3,5 nap vagy 4 nem rossz. Tegnap este lerakva is úgy lemerült, 15%-ról 4-re, hogy sokkot is kaptam, rögtön át is gondoltam, hogy AOD ide vagy oda, ez ki kapcsolt kijelzővel lesz több mint 3,5 nap.
Nekem van egy Samu trio töltőm és a 25w-os c aljzaton azt írta, hogy 1 óra 35 perc gyorstöltés. Igaz mivel lefeküdtem aludni, ezért hogy ez lett-e a vége nem tudom. Sőt én egy kapcsolónak is örültem volna, ahol lehet állítani hogy akarok-e gyorstöltést. -
Capella
őstag
Sziasztok! Galaxy watch 6 classic 47mm-ről váltottam. Kb 2 hete használom és hát ég és föld a különbség. Imádom..
Méretre talán kicsit érződik nagyobbnak, alig észrevehető különbség. Kényelemet tekintve szerintem kényelmesebb mint a W6C (mindegyiket gyári szijjal használom/tam).
Elképesztően fluid és akadálymentes a felület. Én még mikrolaggal sem találkoztam. Talán mikor bekapcsolom egy pár mp-ig. GPS séta, amit teszteltem 3km. Térképet visszanézve nagyon pontosan mutatta az utat. Még az apró utról kilépéseket is 😮. A W6C az lényegesn pontatlanabb volt. Kijelző nagyon szép és fényes.
Méréseket nagyon nehéz megítélni, hogy pontosak-e, de pl a vérnyomásmérést már többször ellenőriztem és pontosnak tűnt. Minimális eltérést mutatott. A véroxigénszint ugyan ez. Pulzus mérés nagyon gyors, 1-2 mp csak. Sportolni nem nagyon szoktam, így arról nem nyilatkoznék.
Üzemidő:
Egyetlen negatívum a töltési idő! Nagyon lassú 2-2,5 óra. A W6C sokkal gyorsabban töltött. Remélem ezen még javítanak, mert gyorstöltéssel reklámozzák és hát ez egyáltalán nem állja meg a helyét. És még alacsonyabb töltöttségi szintről is lassan tölt. Nem értem miért egyébként. Más fórumokon is panaszkodnak rá. Ezzel együtt Összességében számomra kiváló!
Vigyázzatok rá! Nekem sikerült egy kemény felülethet vágnom véletlenül és sajnos meglátszik rajta. Azt hittem elsírom magam! 😭😀 Kapott is gyorsan Spigen üveget és tokot. Munka miatt muszáj.. 😔
Elnézést ha hosszú voltam!A W6C-hez képest tényleg jobb a GPS, de már a W8 is jobb volt, mert az 2 sávos GPS-t használt, a W6C meg egyet.
Anno csináltam pár tesztet erről, szőrösebbnek szőrösebb volt a W6C csiganyál, de a távolságmérésben többnyire nem volt nagy különbség. Kivéve, ha megáltam, akkor a W6C GPS "megbolondult", összevissza járkálást mutatott.
A szenzorok úgy tudom azonosak az Ultra2-ben is a W8-cal, valószínűleg ugyanaz a 2 sávos GPS van benne. Az Ultra2 abban jobb, hogy szinte abban a pillanatban talál pozíciót, ahogy az edzést elindítom. A W8 először csak bejelentette, hogy jelet keres, molyolt, majd pár másodperc múlva lett pozíció. Távolságban egyszer teszteltem, a W8 ~4,4 km alatt 30 m-el mért többet.
Gyakorlatilag ugyanazt a teljesítményű 5 V/2 A gyorstöltőt adják az Ultra2-höz, mint az elődökhöz. A típusszám változott csak eddig, meg hogy milyen belső finomságai változtak, ha egyáltalán, azt a Samsung tudja. A legújabb típus GH96-22281A, előtte volt GH96-17242A és GH96-15359A, a gyakorlatban ugyanazok, használható oda-vissza bármelyik órához. Annyiban gyorstöltő, hogy a kínai utánzatok nem töltöttek gyorsan. -
ollie
MODERÁTOR
Hülyeséget írtam. 
A 0,87 %/óra fogyasztással nem 87 óra alatt megy le nullára, hanem majdnem 115, azaz 4,78 nap.
Szóval ezzel tényleg kijöhet szűkön az 5 nap, csontig lefogyasztva.
Most alvás és gyaloglóedzés után 0,93 %/óra értéken áll nálam a dolog. Na nem fogom ezt vizslatni ezután, plána, hogy kiderült, rosszul következtettem.
Én tagnap töltöttem fel először, pont 23 órája van rajtam, és 85%-on áll az akku. Jó lesz ez.
-
klooo
tag
Üzemidő:
Elnézést ha hosszú voltam! -
Lajmund
őstag
Én bekapcsoltam, hogy csak 90%-ig töltsön mivel hosszútávon tervezek az órával. Mivel reggel és este is egyből töltőre teszem fürdéskor stb., ami ott van az asztalon, így nem nagy logisztika, hogy mindig legyen benne elég.
Amúgy az óra király. Nekem minden is be van kapcsolva állandóra, amit csak lehet. Kár, hogy nincs több ultra számlap, ami adaptív.
Jobban méri a pulzust és az alvást, mint a 6C. Eddig nagyon tetszik.
A gyári szíj is király. Eddig alis cuccokat akartam rendelni hozzá, de inkább majd egy gyári szövet narancssárgára fogok pályázni. Titán szíjak is vonzanak, de ezek a gyári cuccok annyira kényelmesek, hogy szerintem nem váltok arra. Pitaka karbon szíj is tetszik, de az meg nagyon drága, hogy néha hordjam poénból.
Nem tudjátok, szokott még kiegészítőre lenni rendes akció a Samsungnál? Hogy lehetne olcsón 10 körül behúzni egy szövet narancssárgát?
-
Capella
őstag
Nem tudom ez az 5 nap hogy jöhetne létre. Vagy neked milyen beállítással és használattal ennyi.
Szerintem a 4 se lesz meg nálam, már a javult fogyasztással.
Korábban ollie említett nagyjából 1 % körüli fogyást óránként. Egyelőre nálam valamivel jobb a helyzet, 27 %-ot fogyott 31 óra alatt, szóval 0,87 %/óra. Ha feltételezzük, hogy ez lineáris végig, akkor a 100 % 87 óra alatt fogyna nullára. Az meg 3,6 nap, de persze nullára nem fogyhat. Mondjuk legyen 20 % a töltőre rakás, az 70 óra, szűk 3 nap tényleges használat a feltötésig.
Ez persze még egy egyszerű előzetes matematikai okoskodás tényleges tapasztalat nélkül, és az sem biztos, hogy ez a fogyasztás annyira lineáris marad.
Mindenesetre a helyreállt fogyasztás után nálam most 3 nap 10 óra időt jósol egy teljes töltésnek. Ahhoz képest nem sok egy 800 mAh-s akkuval, hogy a W6C nálam lazán elment 2,5 napot. Igaz annál a csuklóébresztés ki volt kapcsolva, ami a tapasztalatok szerint elég sokat fogyaszt. W8 óta nem kapcsolom ki a csuklóébresztést, és az nem is ment el 2 napig.
Az éjszakai alvásfigyelés és bő 5 km gyaloglóedzés viszont nem különösebben növelte meg a fogyasztást, ha jól láttam. Maradt az 1 % alatti akku szint csökkenés óránként.Nekem egyszerre rezeg az óra és megjelenik a hívás a kijelzőjén, amikor a telefonnál is.
Hülyeséget írtam. 
A 0,87 %/óra fogyasztással nem 87 óra alatt megy le nullára, hanem majdnem 115, azaz 4,78 nap.
Szóval ezzel tényleg kijöhet szűkön az 5 nap, csontig lefogyasztva.
Most alvás és gyaloglóedzés után 0,93 %/óra értéken áll nálam a dolog. Na nem fogom ezt vizslatni ezután, plána, hogy kiderült, rosszul következtettem.
-
Capella
őstag
De az AOD is be van kapcsolva?
Nálam azért írt ki ennyit, mert este eddig nem használt csak kb 0,5%ot, mert nem használtam és bölcsőben pihent, kb reggel fél 6 és 7 között volt a karomon. Viszont most azt látom, hogy hiába tettem le marad az 1% fogyasztás.
A beállítások kb ugyanazok lehetnek.
A bejövő hívás jelzés késést tapasztaltad már?Én egyáltalán nem használok AOD-ot. Viszont éjszaka is rajtam az óra az alvásfigyeléshez.
Később írtam, szerkesztve az előző posztot, hogy nem tapasztaltam bejövő hívás késést. Direkt kipróbáltam, egyszerre volt minden a telefonon is és az órán is. -
EAndrew
aktív tag
Nem tudom ez az 5 nap hogy jöhetne létre. Vagy neked milyen beállítással és használattal ennyi.
Korábban ollie említett nagyjából 1 % körüli fogyást óránként. Egyelőre nálam valamivel jobb a helyzet, 27 %-ot fogyott 31 óra alatt, szóval 0,87 %/óra. Ha feltételezzük, hogy ez lineáris végig, akkor a 100 % 87 óra alatt fogyna nullára. Az meg 3,6 nap, de persze nullára nem fogyhat. Mondjuk legyen 20 % a töltőre rakás, az 70 óra, szűk 3 nap tényleges használat a feltötésig.
Ez persze még egy egyszerű előzetes matematikai okoskodás tényleges tapasztalat nélkül, és az sem biztos, hogy ez a fogyasztás annyira lineáris marad.
Mindenesetre a helyreállt fogyasztás után nálam most 3 nap 10 óra időt jósol egy teljes töltésnek. Ahhoz képest nem sok egy 800 mAh-s akkuval, hogy a W6C nálam lazán elment 2,5 napot. Igaz annál a csuklóébresztés ki volt kapcsolva, ami a tapasztalatok szerint elég sokat fogyaszt. W8 óta nem kapcsolom ki a csuklóébresztést, és az nem is ment el 2 napig.
Az éjszakai alvásfigyelés és bő 5 km gyaloglóedzés viszont nem különösebben növelte meg a fogyasztást, ha jól láttam. Maradt az 1 % alatti akku szint csökkenés óránként.Nekem egyszerre rezeg az óra és megjelenik a hívás a kijelzőjén, amikor a telefonnál is.
De az AOD is be van kapcsolva?
Nálam azért írt ki ennyit, mert este eddig nem használt csak kb 0,5%ot, mert nem használtam és bölcsőben pihent, kb reggel fél 6 és 7 között volt a karomon. Viszont most azt látom, hogy hiába tettem le marad az 1% fogyasztás.
A beállítások kb ugyanazok lehetnek.
A bejövő hívás jelzés késést tapasztaltad már? -
Capella
őstag
Na most történt valami, mert míg délelőtt úgy fogyasztott ahogyan szokott és 5 nap 21 óra futás saccolt egy töltéssel és 26%on volt, most 8 óraval később már csak 12% on vagyok, vagyis megduplázódott a fogyasztás. (Update, mire ezt leírtam, észrevettem, hogy 1 óra 20 perc alatt most meg nem fogyasztott 1%ot sem. Lehet beragadt valami, mert telefon is merült mint az őrült. Vagy annyit számít, hogy sokat mászkáltam delután a boltok között és a fényerőt folyamatosan állítgatta).
Azt észrevettem, hogy a kettő között a google play áruház fogyasztása 0,6%ról 1,9% ugrott, pedig nem csináltam semmit, a frissítések tiltva vannak.
Azt észrevettétek, vagy csak nekem csinálja, hogy az óra elvileg kapcsolatban van a telefonnal, de a hívás jelzés csak jóval a csörgés kezdete után érkezik? Az előbb pont letették mire jelzett az óra egy rezzenéssel. Nem tudom számít-e neki, hogy az ébresztés csak gombra működik, így beérkező üzeneteknél is csak rezzen egyet, és gombnyomásra tudom megnézni.Nem tudom ez az 5 nap hogy jöhetne létre. Vagy neked milyen beállítással és használattal ennyi.
-
EAndrew
aktív tag
Na most történt valami, mert míg délelőtt úgy fogyasztott ahogyan szokott és 5 nap 21 óra futás saccolt egy töltéssel és 26%on volt, most 8 óraval később már csak 12% on vagyok, vagyis megduplázódott a fogyasztás. (Update, mire ezt leírtam, észrevettem, hogy 1 óra 20 perc alatt most meg nem fogyasztott 1%ot sem. Lehet beragadt valami, mert telefon is merült mint az őrült. Vagy annyit számít, hogy sokat mászkáltam delután a boltok között és a fényerőt folyamatosan állítgatta).
Azt észrevettem, hogy a kettő között a google play áruház fogyasztása 0,6%ról 1,9% ugrott, pedig nem csináltam semmit, a frissítések tiltva vannak.
Azt észrevettétek, vagy csak nekem csinálja, hogy az óra elvileg kapcsolatban van a telefonnal, de a hívás jelzés csak jóval a csörgés kezdete után érkezik? Az előbb pont letették mire jelzett az óra egy rezzenéssel. Nem tudom számít-e neki, hogy az ébresztés csak gombra működik, így beérkező üzeneteknél is csak rezzen egyet, és gombnyomásra tudom megnézni. -
Capella
őstag
-
EAndrew
aktív tag
Köszi nektek, akkor átgondolom.
-
TODI1111
veterán
-
ollie
MODERÁTOR
-
EAndrew
aktív tag
Köszi.
Igen, egyelőre remek. 
Most azt írja, hogy 7 óra 5 perc használat, és 94 %-on áll.
Szóval egyelőre megvan az általad írt óránként kb. 1 % fogyasztás. Habár egy ideig nem volt rajtam, és csak most következik az alvásfigyelés, és reggel a gyaloglóedzés. Valószínűleg az ront majd a százalékokon, de azért van, hogy használjuk.
Ti raktok rá védőüveget? A 6C-nek a lünetta miatt bentebb volt a kijelző, itt nincs annyira besüllyesztve.
-
TODI1111
veterán
-
rg2
csendes tag
Sziasztok.
Lehet, hogy buta kérdés,de még soha nem használtam ki az LTE funkcióit egy órának sem. Mivel yetteles vagyok és nincs multisim az lenne a kérdésem, hogy ezeket az órákat lehet egyszerű feltöltő kártyával használni? Mert van ugyan órához való SIM a yettelnél, de kizárólag akkor ha náluk vesz az ember okosórát
Szia!
Lehet. Használtam már One és Telekom feltöltős kártyával is. -
TODI1111
veterán
Sziasztok.
Lehet, hogy buta kérdés,de még soha nem használtam ki az LTE funkcióit egy órának sem. Mivel yetteles vagyok és nincs multisim az lenne a kérdésem, hogy ezeket az órákat lehet egyszerű feltöltő kártyával használni? Mert van ugyan órához való SIM a yettelnél, de kizárólag akkor ha náluk vesz az ember okosórát
-
Capella
őstag
Köszi.
Igen, egyelőre remek. 
Most azt írja, hogy 7 óra 5 perc használat, és 94 %-on áll.
Szóval egyelőre megvan az általad írt óránként kb. 1 % fogyasztás. Habár egy ideig nem volt rajtam, és csak most következik az alvásfigyelés, és reggel a gyaloglóedzés. Valószínűleg az ront majd a százalékokon, de azért van, hogy használjuk.
-
ollie
MODERÁTOR
Általában minden új eszközt egyből fel szoktam tölteni indításnak. Ennél először mégis kimaradt, elkezdtem használatba venni. Olyan 74-75 % lehetett az akkuban gyárilag. Azután menetközben tárolásként rátettem a töltő bölcsőre, ami be volt dugva. Így persze feltöltődött.

De a lényeg, hogy szerintem kezdek visszatérni a jó akkuidősök klubjába.
Hogy mi volt, mi nem volt, de az újabb teljes feltöltés után azt hittem beragadt a 'mutató' 100-on, mert nem akart annyira esni a töltöttség, mint az előbb. Most úgy néz ki, hogy 1 óra 42 perc alatt esett le 98 %-ra. Ez már olyasmi, aminek lennie kellene.
Hogy mit csináltam, mit nem, mi oldotta meg, a jó ég tudja.
Maga a feltöltés, nyilván nem. A sikertelen wipe cache partíció miatti újraindítás sem nagyon, mert korábban is volt újraindítva.
Nem túl rég kapcsoltam ki a hívás opciót a Bluetooth kapcsolat beállításánál, de azután még merült.
A W8-at kikapcsoltam, hogy tuti csak az Ultra2 legyen képben. Talán ez, nem tudom, esetleg hogy nem versengtek egymással a háttérben. A Wearable kicsit furcsán reagált néha.
Egy tanulság tuti van. A W9/Ultra2 esetén feleslegessé vált a recovery menü, hacsak nem onnan akar valaki factory resetet indítani.Na, örülök, hogy megoldódott.
-
Capella
őstag
Hmm, ahogyan látom egyelőre még csak te töltötted fel teljesen köztünk. Ollie és én is onnan nézzük az akkut, ahonnan a dobozból kijött. Azt nem tudom megmondani mit csinál majd ha feltöltöm. De az biztos érdekes, hogy míg Ollie esetében kicsit jobbnak érzem az akku felhasználásomat, addig a tiédnél jobbnak.
Mondtam volna, hogy az eü adatok korlátozása miatt, de látom neked is be van kapcsolva. A 2 nap 17 óra az elég kevésnek tűnik tényleg, ha azt nézem, hogy én most vagyok 40%on kedd 11.40 óta (80%).Általában minden új eszközt egyből fel szoktam tölteni indításnak. Ennél először mégis kimaradt, elkezdtem használatba venni. Olyan 74-75 % lehetett az akkuban gyárilag. Azután menetközben tárolásként rátettem a töltő bölcsőre, ami be volt dugva. Így persze feltöltődött.

De a lényeg, hogy szerintem kezdek visszatérni a jó akkuidősök klubjába.
Hogy mi volt, mi nem volt, de az újabb teljes feltöltés után azt hittem beragadt a 'mutató' 100-on, mert nem akart annyira esni a töltöttség, mint az előbb. Most úgy néz ki, hogy 1 óra 42 perc alatt esett le 98 %-ra. Ez már olyasmi, aminek lennie kellene.
Hogy mit csináltam, mit nem, mi oldotta meg, a jó ég tudja.
Maga a feltöltés, nyilván nem. A sikertelen wipe cache partíció miatti újraindítás sem nagyon, mert korábban is volt újraindítva.
Nem túl rég kapcsoltam ki a hívás opciót a Bluetooth kapcsolat beállításánál, de azután még merült.
A W8-at kikapcsoltam, hogy tuti csak az Ultra2 legyen képben. Talán ez, nem tudom, esetleg hogy nem versengtek egymással a háttérben. A Wearable kicsit furcsán reagált néha.
Egy tanulság tuti van. A W9/Ultra2 esetén feleslegessé vált a recovery menü, hacsak nem onnan akar valaki factory resetet indítani. -
EAndrew
aktív tag
Hát nem tudom. Első blikkre úgy tűnt, hogy jó lesz az akksi. A W8-hoz képest persze. De nem tudom, valami van, nekem merül, mint egy féltégla. A W6C-hez lett hasonló, vagy szűkön.
Feltöltöttem 100 %-ra, de mindjárt beesett 99-re majd kezdett csökkenni. 4 óra 18 perc alatt lement 94 %-ra. (A W8 is tovább tartotta a 100 %-ot.)
Gondoltam csinálok egy wipe cache partíciót a recovery menüből az FR előtt. Wipe cache viszont nincsen, csak a wipe data / factory reset. Itt is beköszöntött akkor az, ami a telefonoknál, hogy nincs dedikált cache partíció az ART mellett.
Egyébként semmi különös, nálam nincs AOD, nagyjából a default beállítások, alvásfigyelés, kutyasétáltatásnál gyalogló edzés, no meg ugyanaz az óraszámlap, mint a korábbi telefonoknál. A mobilhálózat le van tiltva, később a Bluetooth kapcsolatnál is kivettem a hívás opciót.
Valami a háttérben zabálhat, mire visszatértem a recoveryből 91 % lett az akku. Egyébként az appok szinte semmit nem fogyasztottak a 4 óra alatt.
Várok még egy napot, azután reset. Most feltöltöm megint teljesen, induljon újból a folyamat.
Egyébként ha Bluetooth-on az Ultra2 is és a W8 is csatlakozik a telóhoz, a teló akku widget egyik órát sem mutatja.
Wearable eszközváltáskor a W8-ra szinte azonnal átvált, az Ultra2-re meg molyol és még kapcsolódik.
Valahogy nem teljesen gömbölyű az egész.
Hmm, ahogyan látom egyelőre még csak te töltötted fel teljesen köztünk. Ollie és én is onnan nézzük az akkut, ahonnan a dobozból kijött. Azt nem tudom megmondani mit csinál majd ha feltöltöm. De az biztos érdekes, hogy míg Ollie esetében kicsit jobbnak érzem az akku felhasználásomat, addig a tiédnél jobbnak.
Mondtam volna, hogy az eü adatok korlátozása miatt, de látom neked is be van kapcsolva. A 2 nap 17 óra az elég kevésnek tűnik tényleg, ha azt nézem, hogy én most vagyok 40%on kedd 11.40 óta (80%). -
Capella
őstag
Én most használom 2 napja, kedden 11.40kor volt az óra 80%-on, most 43%-on. Használat első nap este 10ig, tegnap este 7ig. AOD, GPS, 10perces pulzus, értesítések (szinte minden on), adaptív fényerő, gombnyomásra ébresztés bekapcsolva. Volt egy pár EKG és antiox. mérés. Estére leteszem és ennyi. Ez alapján kb 5 napra teszem az akku időt ezekkel a beállításokkal. Nekem ez nem rossz, mert a 6C tudott 3-4 napot, de ott AOD off és mozdulatra ébresztés volt, a többi ugyanaz.
Hát nem tudom. Első blikkre úgy tűnt, hogy jó lesz az akksi. A W8-hoz képest persze. De nem tudom, valami van, nekem merül, mint egy féltégla. A W6C-hez lett hasonló, vagy szűkön.
Feltöltöttem 100 %-ra, de mindjárt beesett 99-re majd kezdett csökkenni. 4 óra 18 perc alatt lement 94 %-ra. (A W8 is tovább tartotta a 100 %-ot.)
Gondoltam csinálok egy wipe cache partíciót a recovery menüből az FR előtt. Wipe cache viszont nincsen, csak a wipe data / factory reset. Itt is beköszöntött akkor az, ami a telefonoknál, hogy nincs dedikált cache partíció az ART mellett.
Egyébként semmi különös, nálam nincs AOD, nagyjából a default beállítások, alvásfigyelés, kutyasétáltatásnál gyalogló edzés, no meg ugyanaz az óraszámlap, mint a korábbi telefonoknál. A mobilhálózat le van tiltva, később a Bluetooth kapcsolatnál is kivettem a hívás opciót.
Valami a háttérben zabálhat, mire visszatértem a recoveryből 91 % lett az akku. Egyébként az appok szinte semmit nem fogyasztottak a 4 óra alatt.
Várok még egy napot, azután reset. Most feltöltöm megint teljesen, induljon újból a folyamat.
Egyébként ha Bluetooth-on az Ultra2 is és a W8 is csatlakozik a telóhoz, a teló akku widget egyik órát sem mutatja.
Wearable eszközváltáskor a W8-ra szinte azonnal átvált, az Ultra2-re meg molyol és még kapcsolódik.
Valahogy nem teljesen gömbölyű az egész.
-
ollie
MODERÁTOR
Én most használom 2 napja, kedden 11.40kor volt az óra 80%-on, most 43%-on. Használat első nap este 10ig, tegnap este 7ig. AOD, GPS, 10perces pulzus, értesítések (szinte minden on), adaptív fényerő, gombnyomásra ébresztés bekapcsolva. Volt egy pár EKG és antiox. mérés. Estére leteszem és ennyi. Ez alapján kb 5 napra teszem az akku időt ezekkel a beállításokkal. Nekem ez nem rossz, mert a 6C tudott 3-4 napot, de ott AOD off és mozdulatra ébresztés volt, a többi ugyanaz.
Nekem 81-ról 41-re ment le, 52 óra alatt (kedd reggel 8 óta). És közben sokat telepítgettem meg nyomogattam az órát. Éjszaka is rajtam van.
-
EAndrew
aktív tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Capella
őstag
-
TODI1111
veterán
A horkolás figyelés csak akkor működik, ha töltőn van a teló. Újraindítás után pedig el kell indítani egyszer a Healtht, hogy mérje.
Ha akarok horkolást nézni, akkor este ráteszem a telót a töltőre.
Az Alap akkuvédelem van bekapcsolva nálam, plusz az alvás közbeni védelem. Ezzel a teló csak 80 %-ig tölt, majd ébredés előtt hajnalban tölti fel teljesen 100 %-ra. Így nincs egész éjszaka 100 %-on.
Nem árt kipróbálni és megtudni, hogy horkolsz-e és hogyan.
"Nem árt kipróbálni és megtudni, hogy horkolsz-e és hogyan.
"
30 éve horkolásjelző mellett alszom.
-
Capella
őstag
Nálam ennyit tud az akku (július 26 óta használom) sportolási tevékenység mérése nélkül.Ébresztés csuklóemeléssel reggel 5-től este 10-ig be. Pulzus és stresszmérés folyamatos.Alvásnál véroxigén mérés be. Horkolás, bőrhőmérséklet ki.Reminder és ébresztőfunkció az órán használva. Egy oppo find X9 ultra készülékkel párosítva.

Nekem ez az Ultra2 akku fogyasztása kvázi elsőre. Lehet még jobb, nyilván többet nyomkodtam.
-
Capella
őstag
Nálam ennyit tud az akku (július 26 óta használom) sportolási tevékenység mérése nélkül.Ébresztés csuklóemeléssel reggel 5-től este 10-ig be. Pulzus és stresszmérés folyamatos.Alvásnál véroxigén mérés be. Horkolás, bőrhőmérséklet ki.Reminder és ébresztőfunkció az órán használva. Egy oppo find X9 ultra készülékkel párosítva.

A horkolás figyelés csak akkor működik, ha töltőn van a teló. Újraindítás után pedig el kell indítani egyszer a Healtht, hogy mérje.
Ha akarok horkolást nézni, akkor este ráteszem a telót a töltőre.
Az Alap akkuvédelem van bekapcsolva nálam, plusz az alvás közbeni védelem. Ezzel a teló csak 80 %-ig tölt, majd ébredés előtt hajnalban tölti fel teljesen 100 %-ra. Így nincs egész éjszaka 100 %-on.
Nem árt kipróbálni és megtudni, hogy horkolsz-e és hogyan.
-
Capella
őstag
Ez nem nagyon pörög. Gondolom a tesztet várják sokan, az lesz majd a 'hivatalos' topic. Na meg nem túl sok új óra lehet használatban, és az se régen.
Én reagálásként írtam néhány tapasztalatot az Ultra2-ről a kuponos topicban. [link]
Gyakorlatilag ugyanazt mérte, némi eltéréssel alvásfigyelésre is, és egy gyaloglóedzésre is, mint a W8. Az Ultra2 volt a bal csuklómon, a W8 pedig a jobbon a teszteknél.
Azóta volt még egy tapasztalat, a tegnap délutáni bő órás szundimat az Ultra2 egyáltalán nem rögzítette, a W8 igen. Egyébként a W8 se mindig szokta, illetve néha hozzáadta a fekve tévézést alvás nélkül is.
Nemigen fogom nagyon erőltetni az összehasonlító teszteket, ugyanaz a szenzorkészlet mindkettőben.
Az Ultra2 hallás funkcióját még nem kapcsoltam be, csendes környezetben vagyok, de később kipróbálom. 80 dB-es határt látok, amit figyelne. A többi One UI 9.0 új Health funkció működik.
Az akkuja az jó avagy jobb lesz, de nálam nem fog 5-6 napot menni.
44 %-on van 1 nap 23 óra használat után. -
Lajmund
őstag
Csak kapnak! Legalább egy teszt erejéig.
Mondjuk lehet addig én letesztelem... -
TODI1111
veterán
Kicsit több, mint egy napja használom az Ultra 2-t, és 26 óra alatt 18%-ot merült az első bekapcsolás és beállítás óta (kb 16% volt 24 óra). Vagyis akkuban várhatóan jóval tovább fogja bírni, mint az Ultra 2024. Utóbbi nekem szűk 3 napot tudott, ez várhatóan akár 5-6 nap is lesz (mindkettő LTE nélkül).

-
ollie
MODERÁTOR
Hétvégére már én is tudok véleményt alkotni. Én holnap kapom meg az ultra 2. Nekem is 6C 47mm van jelenleg. Én mindent bekapcsolok amit csak lehet. Vele is alszok. Reggel este töltöm készülődéskor. Ez lesz az ultraval is. Lünetta hiánya engem is zavarni fog az tuti. De ez ilyen nem lehet minden tökéletes.

Mikor lesz külön topikja? Vagy ez lesz? Mert szokott jönni fullos teszt. Ez csak sima hír.Nem tudom, hogy a Mobilaréna kapott-e tesztkészüléket, mert abban az esetben biztos lesz saját topikja (a teszt cikké). Ha nem, létre lehet majd hozni egyet.
mod: megkérdeztem, tervben van Ultra 2 teszt.
-
Lajmund
őstag
Hétvégére már én is tudok véleményt alkotni. Én holnap kapom meg az ultra 2. Nekem is 6C 47mm van jelenleg. Én mindent bekapcsolok amit csak lehet. Vele is alszok. Reggel este töltöm készülődéskor. Ez lesz az ultraval is. Lünetta hiánya engem is zavarni fog az tuti. De ez ilyen nem lehet minden tökéletes.

Mikor lesz külön topikja? Vagy ez lesz? Mert szokott jönni fullos teszt. Ez csak sima hír. -
ollie
MODERÁTOR
Kicsit több, mint egy napja használom az Ultra 2-t, és 26 óra alatt 18%-ot merült az első bekapcsolás és beállítás óta (kb 16% volt 24 óra). Vagyis akkuban várhatóan jóval tovább fogja bírni, mint az Ultra 2024. Utóbbi nekem szűk 3 napot tudott, ez várhatóan akár 5-6 nap is lesz (mindkettő LTE nélkül).
-
EAndrew
aktív tag
Egy rövid tapasztalatot tudok írni, mert tegnap délelőtt óta van nálam a watch ultra 2.
Mivel nem vagyok nagy "sport" ember, egy kis reggeli gyógytorna volt csak ma reggel, ezért a sport funkciókat még nem nagyon teszteltem, de a rendszer gyors, ez szerintem nem meglepő, a kijelző tényleg szép és tényleg jól látható még az aktuális és a jellemzőnél naposabb időben is. Az akku tegnap de. 11:46 óta 15 %ot merült, ebben AOD van, értesítések, gps (bár szerintem kikapcsolom, mert nem kell most), 10 percenként pulzusmérés, ébresztés gombbal, de nincs bekapocsolva az LTE, és este 23 körül letettem majd csak reggel fél 6kor vettem fel. Ha jól láttam 1%ot merül karon, és 0,5%ot lerakva és mindezt óránként.
A 47mm test nekem nem volt meglepő, eddig is egy 6c 47mm-es órám volt. Egyébként szerintem nem nehéz, a szilikon szíj pedig tényleg mintha egy kicsit kényelmesebb lenne mint amiket eddig használtam.
Amit még szoknom kell, az a lünetta hiánya, mert csak most vettem észre, hogy eddig mennyit használtam
.
Valamint valamit kezdenem kell az éjszakai móddal, mert virtuális lünetta használata még nem megy és valahogy mindig bekapcsolom.
Ha valamire külön kíváncsi vagy kérdezz és megnézem ha tudom
. -
Favilla
tag
Nem nagyon pörög ez a topic. Pedig a hozzászólások alapján szeretném eldönteni vegyek-e.

-
WinstonWolf
senior tag
-
klooo
tag
Sziasztok!
Tudja-e már a watch ultra 2, hogy folyamatosan 15 percenként nézze a véroxigén szintet?
Köszi,ha valaki megnézo aki vett már!
Nincs rá lehetőség.
-
WinstonWolf
senior tag
Sziasztok!
Tudja-e már a watch ultra 2, hogy folyamatosan 15 percenként nézze a véroxigén szintet?
Köszi,ha valaki megnézo aki vett már!
-
palee69
senior tag
-
klooo
tag
-
Herczegh
csendes tag
Ma reggel kipróbáltam telefon nélkül is a futást. Másfél óra alatt merült 88-ról 74%-ra így. Ez szerintem egész jó.
Az utolsó kb. 500 méteren volt valami baja, mert onnan nincs semmi adat. Se pulzus, se térkép, se a táv nincs meg, nem tudom mi történt. Remélem ez csak egyszeri hiba volt.Szia! Megkérdezhetem, hogy milyen térkép van az órán? Használható turistatérkép vajon? Köszönöm!
-
EAndrew
aktív tag
Igen, pontosan ugyanolyan használat mellett nézem, mint ahogy a W7-et (és egy kis ideig a W8-at) használtam. AOD nincs. Állandó pulzusmérés be van kapcsolva. Egészségkövetés passz, nem állítottam se ezen, se az előző órákon (csak az állandó pulzus mérést). Napi 1x (max 1 óra) futás és 1x fél óra kutya-sétáltatás, ezek telefon nélkül, tehát ilyenkor megy az LTE. Alváshoz nincs rajtam az óra.
Úgy tűnik egyébként, hogy üresjáratban is többet merül. A W7 éjszaka, mivel nem volt rajtam, alig merült, ez meg ledobott egy 16-17%-ot egy éjszaka, pedig ez sem volt rajtam alvás közben.Ami ebben kevésbé jó hír, hogy valami a rendszerrel nem stimmel, és ez mindegyik legújabb szoftverfrissített órára igaz. Feltettem mindent a gw6c 47mm-re, és míg előtte 4 napot bírt, most 3 napot, és kb többet eszik most inaktív állapotban, mint a csuklómon. Ami jó hír lehet, hogy ezt egy szoftver update megoldhatja
-
Lajmund
őstag
Aki a smasungtól rendelt kapot már értesítést? Gondolom még senki de hátha. Kivancsi vagyok már milyen az ultra 2!

-
Lajmund
őstag
Azt lehet tudni mikor jön mobilarénás teszt illetve videó?
-
tuto558
senior tag
Igen, pontosan ugyanolyan használat mellett nézem, mint ahogy a W7-et (és egy kis ideig a W8-at) használtam. AOD nincs. Állandó pulzusmérés be van kapcsolva. Egészségkövetés passz, nem állítottam se ezen, se az előző órákon (csak az állandó pulzus mérést). Napi 1x (max 1 óra) futás és 1x fél óra kutya-sétáltatás, ezek telefon nélkül, tehát ilyenkor megy az LTE. Alváshoz nincs rajtam az óra.
Úgy tűnik egyébként, hogy üresjáratban is többet merül. A W7 éjszaka, mivel nem volt rajtam, alig merült, ez meg ledobott egy 16-17%-ot egy éjszaka, pedig ez sem volt rajtam alvás közben. -
EAndrew
aktív tag
A W9 (44mm, LTE) első 100%-ra töltése nálam szombat reggel történt meg és ma reggelre 15%-on volt, töltőre kellett tenni, ami szomorú, mert ugyanennyit bírt a 2 éves W7-em is. Azért is érdekes, mert júniusban 2 hétig volt nálam egy W8 (44mm, LTE) is, és az viszont sokkal jobban bírta, mint a W7, volt hogy kijött vele a 3 nap is. Remélhetőleg még tanulási fázisban a W9-em, mert elsőre ez így elszomorító.
Viselete egyértelműen kényelmesebb, mint a W7 volt, viszont W8-hoz képest nem érzek előrelépést, sőt, mintha a W8 még kicsit jobban is simult és könnyebbnek érződött volna.
A PIN kódos védelem a legutóbbi hozzászólásom óta megjavult, mostmár kéri újra, hogyha leveszem a karomról az órát.
Ami még zavaró és nem volt a W7-nél, hogy amikor elmegyek telefon nélkül futni vagy kutyát sétáltatni és elveszti a BT kapcsolatot az óra a telefonnal, azonnal elkezd a play-szolgáltatások bombázni 10-15 másodpercenként értesítéssel, hogy "válassza le a az órát, majd párosítsa újra a telefonnal", amit nem értek, mert LTE-s óránál normális kéne legyen, hogy néha nincs a közelben a telefon.
Kb 2 perc múlva abbahagyja ezeket az értesítéseket, de nagyon idegesítő minden alkalommal...Valószínűleg még tanul. Ugyanolyan körülmények között nézted mint a korábbi órákt? AOD be volt kapcsolva? Egészségkövetés?
-
tuto558
senior tag
A W9 (44mm, LTE) első 100%-ra töltése nálam szombat reggel történt meg és ma reggelre 15%-on volt, töltőre kellett tenni, ami szomorú, mert ugyanennyit bírt a 2 éves W7-em is. Azért is érdekes, mert júniusban 2 hétig volt nálam egy W8 (44mm, LTE) is, és az viszont sokkal jobban bírta, mint a W7, volt hogy kijött vele a 3 nap is. Remélhetőleg még tanulási fázisban a W9-em, mert elsőre ez így elszomorító.
Viselete egyértelműen kényelmesebb, mint a W7 volt, viszont W8-hoz képest nem érzek előrelépést, sőt, mintha a W8 még kicsit jobban is simult és könnyebbnek érződött volna.
A PIN kódos védelem a legutóbbi hozzászólásom óta megjavult, mostmár kéri újra, hogyha leveszem a karomról az órát.
Ami még zavaró és nem volt a W7-nél, hogy amikor elmegyek telefon nélkül futni vagy kutyát sétáltatni és elveszti a BT kapcsolatot az óra a telefonnal, azonnal elkezd a play-szolgáltatások bombázni 10-15 másodpercenként értesítéssel, hogy "válassza le a az órát, majd párosítsa újra a telefonnal", amit nem értek, mert LTE-s óránál normális kéne legyen, hogy néha nincs a közelben a telefon.
Kb 2 perc múlva abbahagyja ezeket az értesítéseket, de nagyon idegesítő minden alkalommal... -
Lajmund
őstag
Ma reggel kipróbáltam telefon nélkül is a futást. Másfél óra alatt merült 88-ról 74%-ra így. Ez szerintem egész jó.
Az utolsó kb. 500 méteren volt valami baja, mert onnan nincs semmi adat. Se pulzus, se térkép, se a táv nincs meg, nem tudom mi történt. Remélem ez csak egyszeri hiba volt.Úgy rémlik hogy még nincs kész teljesen a terepfutás funkció. Biztos csiszolgatják majd.
-
Lorantz24
csendes tag
Az utolsó kb. 500 méteren volt valami baja, mert onnan nincs semmi adat. Se pulzus, se térkép, se a táv nincs meg, nem tudom mi történt. Remélem ez csak egyszeri hiba volt. -
Lajmund
őstag
Eddig kellemes meglepetés, főleg az üzemidő. Nem tudom az előző ultrák hogy bírták, de nekem már kényelmesen elég lesz, amit ez tud.
22 órája vettem le a töltőről 100%-on, most 61-en van. Minden lehetséges mérés be van kapcsolva, minden állandóra. Alvásmérés is volt, AOD egész nap. Az összes gesztusvezérlés is on. Volt reggel terepfutás 45 perc, edzőtermi edzés 45 perc, sima futás negyed óra. A futások gps-szel. 15-20 értesítés napközben, kis nyomkodás.
Ez szerintem már simán jó lesz úgy, hogy az esti zuhanynál kicsit töltöm, és máskor nem kell.
Mondjuk az igaz, hogy egyelőre mindig nálam volt a telefon is, biztos ami biztos. Holnap már megpróbálom anélkül is.Eddigi pozitívumok nekem (5 pro-hoz viszonyítva):
- üzemidő
- kijelző nagyon szép, erős napfényben is jól olvasható
- azonnal reagál mindenre (ez mondjuk alap elvárás volt)
- nagyon hasznos a 3 gomb
- gesztusvezérlés a csippentésen kívül tök jól működik
- kényelmes, meglepően könnyű
- nem tudom egyelőre mennyire hasznosak, de jópofák az új mérési adatok health appban
- nagyon pontos volt a GPS (Garminnal teljesen egyezőt mért)Negatívum:
- számomra teljesen hihetetlen módon az új "ösvényen futás" (gondolom terepfutás akár lenni) valamilyen oknál fogva nem mér VO2 maxot. Remélem ezt majd javítják, mert semmi ésszerű magyarázatot nem tudok rá.Ez nagyon pozitív. Hiába a sok cikk és videó ez jobban átadta amire kíváncsi voltam.
-
Lorantz24
csendes tag
Eddig kellemes meglepetés, főleg az üzemidő. Nem tudom az előző ultrák hogy bírták, de nekem már kényelmesen elég lesz, amit ez tud.
22 órája vettem le a töltőről 100%-on, most 61-en van. Minden lehetséges mérés be van kapcsolva, minden állandóra. Alvásmérés is volt, AOD egész nap. Az összes gesztusvezérlés is on. Volt reggel terepfutás 45 perc, edzőtermi edzés 45 perc, sima futás negyed óra. A futások gps-szel. 15-20 értesítés napközben, kis nyomkodás.
Ez szerintem már simán jó lesz úgy, hogy az esti zuhanynál kicsit töltöm, és máskor nem kell.
Mondjuk az igaz, hogy egyelőre mindig nálam volt a telefon is, biztos ami biztos. Holnap már megpróbálom anélkül is.Eddigi pozitívumok nekem (5 pro-hoz viszonyítva):
- üzemidő
- kijelző nagyon szép, erős napfényben is jól olvasható
- azonnal reagál mindenre (ez mondjuk alap elvárás volt)
- nagyon hasznos a 3 gomb
- gesztusvezérlés a csippentésen kívül tök jól működik
- kényelmes, meglepően könnyű
- nem tudom egyelőre mennyire hasznosak, de jópofák az új mérési adatok health appban
- nagyon pontos volt a GPS (Garminnal teljesen egyezőt mért)Negatívum:
- számomra teljesen hihetetlen módon az új "ösvényen futás" (gondolom terepfutás akár lenni) valamilyen oknál fogva nem mér VO2 maxot. Remélem ezt majd javítják, mert semmi ésszerű magyarázatot nem tudok rá. -
EAndrew
aktív tag
-
Lajmund
őstag
Jók a régi ultra szíjak hozzá. Samsung live-ba is mondták és máshol is olvastam. Alin is ugy árulják már hogy ultra/ultra2.
-
Lajmund
őstag
Egy lítiumion-akkumulátor tökéletes állapota 30-60% között van. Ekkor degradálódik a legkevésbé. Nyilván ezt senki sem fogja betartani. A második legjobb, ha nem merül 15-20% alá. TWS füleseknél, ahol pici az akku, jobb, ha inkább 50% plusz, hogy legyen benne kellő kraft. Szerintem óránál is ez a jobb, hogy inkább legyen benne, mint ne legyen. Ha teljesen feltöltöd este és felveszed alváshoz, és nem egész este 100%-on a töltőn csüng, szerintem az jobb. Nekem az vált be, amit előtted írtam. 80-100% között veszem fel reggel és este is. 3 év után nem vettem észre romlást. De a Samsung órák kimondottan jól bírják. Nagyon aggódni emiatt nem kell.
-
EAndrew
aktív tag
Watch 5 Pro helyett jött. Az már nagyon gyengélkedett: sokszor lefagyott, lassult, az akku se bírta már jól, az utolsó csepp pedig a kijelző besárgulása volt.
Még csak beállítgatom az Ultrát, de eddig tetszik. Akkuban biztos jó lesz, mert 4-5 óra nyomkodás alatt is csak 3%-ot merült. Nyilván sokkal gördülékenyebb, de ez az elején a régivel is így volt. Szép fényes a kijelző, az biztos, napon is jól látszik. Az ezüstöt vettem.
Egyébként nekem nagyon meglepő, hogy nem érződik nehezebbnek az 5 Pro-nál és mintha kényelmesebb is lenne. Meg talán vékonyabb is, legalábbis annak érződik (nem mértem össze, meg nem néztem adatlapokat, szóval lehet csak placebo).
Hétvégén majd bevetem már futásokra meg edzésre, kiváncsi vagyok a terepfutó mód mit hozott.
A tapasztalatokra én is nagyon kíváncsi vagyok, főleg az akku időre. Előre is köszönjük a várakozók nevében, ha megosztod a véleményed.
Bár mivel pro volt az előző órád lehet nem tudod, de az Ultra 2 fogadja az előző ultra szíjját?
-
Tybike81
őstag
Mi a normális akkumulátor kíméletes használat? Minden este tölteni jobb, vagy az utolsó 15%nál majd teljesen feltölteni?
-
Lajmund
őstag
Mike O'Brien videójából 2 képet ragadtam ki. Vajon csak 2 napos óra lesz-e az Ulta 2 és miért nem gyorsabb a töltés ha már növekedett az akksi ?
Gondolom ha minden be lesz kapcsolva plusz sport és alvás akkor 2 napnál ez se fog többet tudni. Plusz nyüstöli és ezért is ezt számolja ki neki. Töltést sokkalom itt valami nem kerek. Nekem a 6C 47mm is simán elég mivel én reggeli és esti készülődésnél is töltő állványra rakom szóval mindig 50% fölött van. Csak egész napos túrán szokott 20-30%-ra visszaesni mire hazaérek. Valószínűleg ezért is bírja még ilyen jól. Az utlrával én vígan elleszek ilyen használat mellett. Ez meg még bőven kiszolgál még a következő tulajnak. Meglepően jól bírja.
-
Csocsesz75
őstag
Mike O'Brien videójából 2 képet ragadtam ki. Vajon csak 2 napos óra lesz-e az Ulta 2 és miért nem gyorsabb a töltés ha már növekedett az akksi ?
-
Lajmund
őstag
Én azt nem értem miért nem úgy alakítják hogy legyen tele a raktár a bejelentés után.. 2 hetet várni a mai világban szerintem sok. Elmúlik az vásárlási láz mire megjön. Persze tökjó lesz meg minden de nem annyira mintha pár napra rá jönne.
-
sittes79
addikt
-
Lajmund
őstag
Watch 5 Pro helyett jött. Az már nagyon gyengélkedett: sokszor lefagyott, lassult, az akku se bírta már jól, az utolsó csepp pedig a kijelző besárgulása volt.
Még csak beállítgatom az Ultrát, de eddig tetszik. Akkuban biztos jó lesz, mert 4-5 óra nyomkodás alatt is csak 3%-ot merült. Nyilván sokkal gördülékenyebb, de ez az elején a régivel is így volt. Szép fényes a kijelző, az biztos, napon is jól látszik. Az ezüstöt vettem.
Egyébként nekem nagyon meglepő, hogy nem érződik nehezebbnek az 5 Pro-nál és mintha kényelmesebb is lenne. Meg talán vékonyabb is, legalábbis annak érződik (nem mértem össze, meg nem néztem adatlapokat, szóval lehet csak placebo).
Hétvégén majd bevetem már futásokra meg edzésre, kiváncsi vagyok a terepfutó mód mit hozott.
Kíváncsi leszek a tapasztalatodra.
-
Lorantz24
csendes tag
-
Lajmund
őstag
-
Lorantz24
csendes tag
Nekem is megjött már a Telekomtól az Ultra. Meg is lepődtem milyen gyorsak
-
tuto558
senior tag
-
Lajmund
őstag
Ma volt az első futásom a W9-cel és valamit biztosan változtattak a GPS-en/távolságmérésen, mert többet kellett futnom érezhetően. Valószínűleg pontosabban mér, a W7 nálam a futóversenyeken mindig többet mért mint a hivatalos táv, szóval ez javult úgy néz ki.
Pulzusmérővel azt gondoltam hogy valami baj van, mert beakadt többször, de kiderült hogy csak a qr code-os cetlit nem szedtem le az óra érzékelőjéről és úgy volt rajtam az óra az első fél napban.

Pin kódos feloldás is változott, mostani viselkedésben az a fura hogy vagy minden feloldásnál kéri, vagy csak 1x és utána már nem. Viszont utóbbi esetben akkor se kéri újra, ha közben az óra lekerült a csuklómról, majd visszavettem, pedig a W7-nél ez még működött.
Hogy vetted hogy már nálad van?
-
tuto558
senior tag
Ma volt az első futásom a W9-cel és valamit biztosan változtattak a GPS-en/távolságmérésen, mert többet kellett futnom érezhetően. Valószínűleg pontosabban mér, a W7 nálam a futóversenyeken mindig többet mért mint a hivatalos táv, szóval ez javult úgy néz ki.
Pulzusmérővel azt gondoltam hogy valami baj van, mert beakadt többször, de kiderült hogy csak a qr code-os cetlit nem szedtem le az óra érzékelőjéről és úgy volt rajtam az óra az első fél napban.

Pin kódos feloldás is változott, mostani viselkedésben az a fura hogy vagy minden feloldásnál kéri, vagy csak 1x és utána már nem. Viszont utóbbi esetben akkor se kéri újra, ha közben az óra lekerült a csuklómról, majd visszavettem, pedig a W7-nél ez még működött.
-
sittes79
addikt
Ezt leírnád pontosan hogyan jött össze ?
-170 eur beszamitas regi watch meg 10% kupon
-
Herczegh
csendes tag
-
Lajmund
őstag
Ez most változik az ultra 2-vel. Ahogy youtube musorokban nézem lesz rendes térkép domborzattal stb. És offline is jól használható lesz ha töltesz le gpx vagy mi az x térképet hozzá.
-
rattan
tag
Le lehet tölteni google mapsben térkép részleteket offline-ra. de ahogy nézem navigálni csak online hajlandó.
És a legnagyobb hiba, hogy nappal is éjszakai sötét módban fut a térkép, így napon alig látni bármit is
Garmin féle terepfutós navigációra ne is gondolj... -
rattan
tag
Tudom nyilván lehet kuponozni az árat, de az ultra 2 azért már a Garmin Forerunner 970-et üti.
Az meg vérbeli sportra akárhogy is nézzük, terepfutásra pl sokkal alkalmasabb, egyedül az esim ami nekem hiányzik.
Mondom ezt úgy hogy még mindig egy 5 prot nyúzok, de azért a terepfutós navigáció elég vicces: nincs térkép, csak egy kék vonal, ahol minden pici kanyarra bejelez
Ha egy útvonalat lefutok, akkor nem tudja azt hogy vissza is szeretnék futni a kiindulási pontra, mindig a célra navigál
-
blueye
veterán
-
LosBlancosRM
őstag
-
Csehlala
csendes tag
Kicsit meglepődtem a hype-on az órákkal kapcsolatban, mert én első érzésre semmi extrát nem látok (kivéve az új akksi technológiát, az plusz pont). A sima 9-el én nem is foglalkozom, de messze az ultra 2 attól, hogy valódi sportóra legyen.. elég sok edzőprogrammal nem kompatibilis, az új funkciók Garminban, apple watch ultrában már rég benne vannak.. Nekem a szoftver meg sose tetszett (voplt ultram), mert inkább színes, szagos játékszer érzést kelti, mint valódi egészségközpontot. Nekem ez is egy sima ráncfelvarrás, futunk a többiek után..
(Maradok Fenix 8 pro-nál..) -
Herczegh
csendes tag
Abban kaphatok segítséget, hogy ezek az órák tudnak offline térképet kezelni? Garmin óra helyett gondolkozhat ebben az ember?
-
Csocsesz75
őstag
-
Bossyy
tag
Lehet, csak én nem találom, de gondolom ezek is képesek a vérnyomás mérésére....🤔
-
Lajmund
őstag
Én arra lennék kíváncsi hogy ezeket már holnap meg lehet nézni Telekomba vagy Media Markt-ban? A fekete ultra 2-re hajlok de alapból de előtte azért ránéznèk az ezüstre is.
-
sittes79
addikt
Ultra 2 megrendeltem, kupon es beszamitassal lett 400 eur..
-
tuto558
senior tag
Elvileg holnap érkezik a 44mm eSIM verzió, egy W7-et fog váltani, ami az én használati szokásaimmal kb 2 napot bír (alvás közben soha nincs rajtam), papíron ennek hoznia kellene a 3 napot nálam, kíváncsi leszek. Illetve még a viseletre, próbáltam W8-at és nekem már az is sokkal komfortosabbnak és könnyebnek érződött a W7-nél, úgyhogy remélhetőleg ebben méginkább fejlődött.
-
NightDante
csendes tag
Tárgytalan..... Az ultrába megy fél óra alatt 40%......
-
NightDante
csendes tag
Most akkor van gyorsabb töltés a 9. gen-es órában?

Vagy ugyan az a töltései sebesség, mint a 8-ban? -
Csocsesz75
őstag
Na órára elvileg nem lesz plusz kupon. AYCM10 kóddal 10 százalék lejön.
Samu kuponokért olvasgasd ezt a topikot : [link]
-
Lajmund
őstag
Kuponról a mostani adásban egy fél mondatot csíptem csak el a holnap 18 óra utáni kuponnal kacsolatban.
Tavaly az órákra szintén a Shopos adásban volt egy 30%-os kupon nagyon rövid ideig, talán 24 órán keresztül ha jól emlékszem.
Kíváncsi leszek.
Én is. Az már értékelhető. 24 óra elég ha meg lesz osztva a kupon. Vicces hogy az előreges 10k kupont nem fogadja el. Azt írja nem érvényes. 30% túl szép hogy igaz legyen. Főleg ha a többit is mellé lehetne csapni.
-
Csocsesz75
őstag
Kuponról a mostani adásban egy fél mondatot csíptem csak el a holnap 18 óra utáni kuponnal kacsolatban.
Tavaly az órákra szintén a Shopos adásban volt egy 30%-os kupon nagyon rövid ideig, talán 24 órán keresztül ha jól emlékszem.
Kíváncsi leszek.
-
Lajmund
őstag
Holnap 18 órakor a Samu Shopban az adást azért majd nézd meg a kuponok miatt.
Nem érek rá akkor és nem is hallottam még róla. De köszi. Most is megy az adás itt is lesz valami de szerintem halvány lepke fing lesz.
-
Csocsesz75
őstag
-
Lajmund
őstag
Nincs rendes kuponozás idén. Nincs lünetta az ultrán ami miatt visszalépésnek érezném. Nincs motivációm a vásárlásra ennyiért ilyen formában. Marad a 6C 47mm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hónap garanciával, számlával!
- Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix G17 2022 Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB W11
- AKCIÓS! ÚJ! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ OLED Touch 3évGar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
), BT kapcsolat csak, nincs LTE vagy AOD, és az elmúlt 4 napban reggel 8 és este 10 között voltt rajtam, estére levettem. Kijelző ébresztése első 3 napban gombnyomásra, ma csuklóra. Volt egy kisebb túra, és egy 2 órás gyaloglás követés módból kiválasztva, automtata minden este kb egy fél órát. Szerda reggel vettem le töltőről, és most van 30%nál. Teljes akku időre így közel 6 napot ír.
De mivel a spigen cuccok elég minőségiek így bízok benne hogy pár évet tudnia kell cserélgetve.
. Egy ilyen szövet érkezett:
Jobban megvagyok nélküle.
. Az elsőnek valamiért lett egy bubi a szélén, lehet hibás volt az üveg, de a második tökéletes lett. Jó hogy alapból 2 van egy dobozban, ha ilyen jól néz ki az óra, akkor egy bubi nem csúnyíthatja el
Hülyeséget írtam. 

44 %-on van 1 nap 23 óra használat után.