Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Padree.c2

    tag

    Sziasztok!
    Adott Logitech MX Anywhere 2S szeretett egerem.
    Pár dolog, amire remélem, hogy van megoldás.
    1. - Bluetooth-szal használom, de pár napja azt tapasztalom, hogy a 10-15 mp-enként 1x, mintha elveszítené a jelet 3 mp-re és addig sem mozgási, sem kattintási, görgetési impulzusra nem reagál, Win 10 Pro-t használok, jogtiszta, frissítéseket is felteszem. (Laptop ThinkPad T570)
    2. - A végtelenített görgetés funkciót gyorsan használva a szabadon futás csak nagyon rövid ideig működik, utána mintha a görgő megbillenne és hozzáérne valamihez, ami a szabadon futást egy gyorsabb fékezéses stádiumába billentené át. Ennek hangja is van, kb mintha valamelyik pörgő műanyag alkatrésznek, ami a görgőn van, ütemesen hozzáérne valami másik műanyag egység. Az egeret szétszedve látható sérülést nem találtam egyik alkatrészen sem és mivel a görgővel oldal irányú 'görgetés' is lehetséges nem tudom, mennyire kell szorosan állnia a görgőnek a helyén.
    3. - A következő szétszedés után több, mint valószínű, hogy új talpakra lesz szükségem. Kérlek ajánljatok valakit, aki teflon talpakkal foglalkozik. Régen is itt vettem mindegyik egeremhez, de most az aprón nem találom az illetőt.
    Köszi előre is a segítségeket.

    Pp. ♠

Új hozzászólás Aktív témák