Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RAZR_v3

    tag

    Üdv! Megpróbálok rövid lenni és a lényegre térni:
    Vásároltam egy konzolhoz eredetiként árult kontrollert Ebay-en keresztül, és sajnos egy kinézetre jól sikerült hamisítványt kaptam. Zörögnek a gombok az illesztések pontatlansága miatt, más érzés megnyomni őket mint az eredetin, és néhány apró részletben is különbözik az eredetitől.

    Először küldtem üzenetet az eladónak, hogy visszaküldeném a terméket a minősége miatt, mert az eredetinél rosszabb a minősége és szerintem hamisítvány. Rögtön azzal kezdte, hogy a termék eredeti és ő a Media Marktban vette azt. Próbálta azt elmagyarázni, hogy mivel más a kontroller színe, ezért annak más a minősége, mint a fekete színűeknek, de tökéletesen működik minden rajta. És ezt saját állítása szerint neki a Media Marktban is elmondták személyesen, mert visszavitte amikor észlelte a különbséget. :D Mivel a hirdetésnél letiltotta a visszaküldés lehetőségét, ezért azt ajánlotta fel, hogy visszaküldhetem a terméket, de az eredeti szállítási költséget nem fogja nekem visszafizetni. Az üzenete végén felajánlotta, hogy megtarthatom a terméket és küld nekem négy eurót (ami a szállítási költség felét se éri el!)
    Utána egy másik üzenetben azt mondta, hogy szerinte a Paypal nekem minden szállítási költséget ki fog fizetni, a visszaküldés és az eredeti szállítási költség díját is. Ezután nyitottam Ebayen egy requestet, nem eredeti termékre hivatkozva, fényképes bizonyítékokkal, arra azt válaszolta, hogy a termék eredeti és a Media Markt nem árul hamisítványokat (mert saját elmondása szerint ő ott vásárolta). Majd arra kért engem, hogy a Paypalon keresztül forduljak refundért, mert ő az Ebay refunddal anyagilag nagyon rosszul jár.
    Nekem az egész gyanús, jól teszem, ha hagyom, hogy az Ebay döntse el az ügyet? Nem tudom sajnálni az eladót még akkor se, ha igaz, amit a Paypal refundról ír. És csak saját magát sajnáltatja, miközben nekem ebben a hamisítványban benne áll a pénzem és feleslegesen vártam rá rendelés után, mert nem azt kaptam, amire számítottam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák