Hirdetés
- Elképesztően jó kihozatallal működik a TSMC-féle CoWoS
- Szerverhiba miatt szomjazhatnak a házikedvencek
- 300 dolláros Windows notebookokat ígér idénre a Qualcomm
- Felküzdötte magát a dobogóra a NAND flash lapkák piacán a kínai YMTC
- Olcsóbb SSD-ket eredményezhet a SanDisk és a Kioxia új 3D NAND flash lapkája
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
-
marcess
senior tag
Sziasztok! Ha a játékból rendelem elő rögtön ad 10%-ot, ha veszek ea play előfizetést arra ad még 10-et vagy mar nem úgy van mint régen?
-
toxicjew
addikt
Nekem ebből az egész szarságból annyi maradt meg, hogy lesz ranked rush. Az őszintén érdekel, alapvetően élvezem azt a játékmódot, csak ugye sok a nyomorék. Majd ha beszállok amikor, tuti nyomni fogom.
-
myckey
veterán
Amikor tegnap ezt megláttam Redditen h szívecskés lufikat kergetnek, elnevettem magam és küldtem is tovább a barátomnak.
Valóra vált a South Parkos Sarcastaball! Szánalmas! Őszintén, ezt kinek szánják? 8-10 éves gyerekeknek? A 12 éves unokaöcsém se fog idáig lesüllyedni, pedig ő fiatal kora ellenére 13 wineket megy a WL-en. Ez se a fociról szól (hogyan javítják az eddigi alapvető hibákat, lesz-e jobb szerver, állandó menü, sbc glitch, milyen lesz a meccs, a gameplay, lesz-e továbbra is rendszeresen vízilabda eredmény) a tényleges játékmenet fejlesztéséről. Mindig csak pótcselekvés, a külsőségek. És veszik mint a cukrot - ezért van évről-évre egyre több olyan játékos, akit "agyhalottként" szoktunk jellemezni. Sajnos a jóízlésű emberek hagyják ott a sorozatot, akik csak egy "valós" focis játékra vágynának.Én ezért nem hogy pénzt nem tervezek adni (az is vérlázító lehúzás, bele se menjünk h egy évente megjelenő játéknak az ára 40-60! ezer Ft ami minden évben hemzseg a bugoktól, miért is lenne ez másként idén?
), de ha ilyen lesz, akkor ingyen se kell.Hulladek a jatekmenet ami a competitive reszet illeti. Offline CM meg okes is, Auth beallitasokkal, babralva kicsit.
De ami megy competitive, az valami fortelem. Az nem focis jtek, az valami szurrealis agybaj.
Nem veletlen lett ismet, 3 vagy 4 " minieger" csaj, a kozonseg csapataban...
Berakjak ezeket aa 150cm es akarkiket, azt sprint a szelen, ideoda tekereg meg visszahuz meg befordul, gol !
Az AI VEDEKEZES pedig, hat valami embertelen dolgokat muvel.Nevetseges ez a gameplay. Zero foci, nem hogy realitas...ez messze van egy Arcade programtol is.
Nem szimulator...Dehogy !
Pedig lehetne ez jo is, akad par jo meccs. Kar erte.
-
bubuska10
senior tag
Amikor tegnap ezt megláttam Redditen h szívecskés lufikat kergetnek, elnevettem magam és küldtem is tovább a barátomnak.
Valóra vált a South Parkos Sarcastaball! Szánalmas! Őszintén, ezt kinek szánják? 8-10 éves gyerekeknek? A 12 éves unokaöcsém se fog idáig lesüllyedni, pedig ő fiatal kora ellenére 13 wineket megy a WL-en. Ez se a fociról szól (hogyan javítják az eddigi alapvető hibákat, lesz-e jobb szerver, állandó menü, sbc glitch, milyen lesz a meccs, a gameplay, lesz-e továbbra is rendszeresen vízilabda eredmény) a tényleges játékmenet fejlesztéséről. Mindig csak pótcselekvés, a külsőségek. És veszik mint a cukrot - ezért van évről-évre egyre több olyan játékos, akit "agyhalottként" szoktunk jellemezni. Sajnos a jóízlésű emberek hagyják ott a sorozatot, akik csak egy "valós" focis játékra vágynának.Én ezért nem hogy pénzt nem tervezek adni (az is vérlázító lehúzás, bele se menjünk h egy évente megjelenő játéknak az ára 40-60! ezer Ft ami minden évben hemzseg a bugoktól, miért is lenne ez másként idén?
), de ha ilyen lesz, akkor ingyen se kell. -
toxicjew
addikt
-
myckey
veterán
IGN szerint Trampli és a szaudiak vették meg az EA-t. Előrendelni eddig sem akartam, de így lehet hogy a black friday alakalmával is kihagyom majd. Jön a GTA, inkább nekik adom a pénzem. Remélem a játék akkora kalap szar lesz mint amilyennek kinéz és ingyenes lesz már kora tavasszal, akkor majd kipróbálom.
Eddig semvolt hejde eresztes
Ez az OW akarmi...Lenne rendes tartalom, meg ertelmes gameplay stb...
De rokabor es OW, az kell.
-
raven84
senior tag
IGN szerint Trampli és a szaudiak vették meg az EA-t. Előrendelni eddig sem akartam, de így lehet hogy a black friday alakalmával is kihagyom majd. Jön a GTA, inkább nekik adom a pénzem. Remélem a játék akkora kalap szar lesz mint amilyennek kinéz és ingyenes lesz már kora tavasszal, akkor majd kipróbálom.
-
myckey
veterán
A dVGA alatto szoftver is tud segiteni !
Azokat majd hasznald, mert nalam segitett, itt is. ( csokkenti a kesleltetest, valaszidot , osszehangolast... )
Nekem sok mas hiba akad, de ezeket is irtam sokszor.
Server, game es webapp is szaros...
Valami vezerlovel is bajos, rendre elveszti a profilomat, ha kikapcsol vagy akkut cserelk
Sokszor valamiert belassul az egesz, aztan fagy is
Ezeket miatt rendre akad DNF meccsem es sok sok szivas...Maga a gameplay az adott, de az elmeny jobb PC. Elvileg.
Nekem cask regebben volt FIFA XBOX360 ra. Az Elso FIFA ott volt ! Mas vilag volt az.......
-
Stylerr
addikt
Átfutottam a 26-os topikot ilyen szempontból. Jobb a PC gameplay, reszponzívabb, bár lehet csak az FPS miatt. No mindegy, lényeg, hogy 9 év után ismét PC-re veszem meg a játékot.
-
myckey
veterán
-
Stylerr
addikt
Korábban hosszú évekig pcn játszottam. Akkoriban ilyen DirectX hibája is volt a játéknak, át kellett írni vmit egy fájlban, hogy egyáltalán fusson... Mostanában már nem követem milyen kínja van a gamenek, de pcn mindig számolni kell vele, hogy hiába van milliós géped, lehet szarul fog futni. Csalók is voltak igen, de főleg csak draftban. Ellenben bárkit megnézel, ugyanazt fogja mondani. Pcn sokkal jobban fut, mint konzolon.
Köszönöm, ez már hasznos volt!
-
toxicjew
addikt
Sziasztok!
Idén agyalok azon, hogy ismét PC-re veszem meg XBOX helyett.
Oka, hogy lett egy High End gamer PC-m, amin kb 200+ FPS-el futna a játék az XBOX 60 FPS-e helyett.
Nagyon rossz a PC közösség, PC player pool?
Nyilván jobb élmény lenne 200 FPS-el tolni, de ha annyira rossz a játék PC-n a csalók, bugok miatt akkor maradok XBOX-on.FC26-ból kinek-mi a tapasztalata?
Korábban hosszú évekig pcn játszottam. Akkoriban ilyen DirectX hibája is volt a játéknak, át kellett írni vmit egy fájlban, hogy egyáltalán fusson... Mostanában már nem követem milyen kínja van a gamenek, de pcn mindig számolni kell vele, hogy hiába van milliós géped, lehet szarul fog futni. Csalók is voltak igen, de főleg csak draftban. Ellenben bárkit megnézel, ugyanazt fogja mondani. Pcn sokkal jobban fut, mint konzolon.
-
raven84
senior tag
Topik követő komment
-
Stylerr
addikt
-
myckey
veterán
Sziasztok!
Oka, hogy lett egy High End gamer PC-m, amin kb 200+ FPS-el futna a játék az XBOX 60 FPS-e helyett.
Nyilván jobb élmény lenne 200 FPS-el tolni, de ha annyira rossz a játék PC-n a csalók, bugok miatt akkor maradok XBOX-on.FC26-ból kinek-mi a tapasztalata?
Keress ra odaa, ugyanezt kerdeztek mar.-
Sok szarsag akad, az igaz. De En nem ternek at konzolra, pedig regebben volt az is.
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
-
myckey
veterán
MOST MINNDENN JOOO LESSSSSZ !
BECSSZO !
EZ LESZ A LEGLEG JO ! CSAK VEGYETEK MEG
sponsored by EA games
-
toxicjew
addikt
EAFC 27
Megjelenés: Szeptember 18 (ultimate/ultimate +) - Szeptember 25 (standard)
Célplatformok: PC (EA App, Steam és Epic Games Store), Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S, PlayStation 5, Switch, Switch 2)Kiadások:
EA SPORTS™ FC 27 Standard Edition
EA SPORTS™ FC 27 Ultimate Edition
EA SPORTS™ FC 27 Ultimate Edition plusReveal Trailer:
Features overview: [link]
Authenticity (licenszek): [link]
Dual entitlement: [link]
EA SPORTS FC™ 27 | The Pitch Notes - Ultimate Plus, Ultimate, & Standard Edition FAQ + Release Dates [link]
Hall of Fut: [link]
Club Membership: [link]
Community API Update: [link]
EA SPORTS FC™ 27 | Gameplay Deep Dive: [link]
EA SPORTS FC™ 27 | Career Deep Dive: [link]
EA SPORTS FC™ 27 | FUT Deep Dive: [link]
Előrendelés: [link]Előrendelés Ultimate Edition (augusztus 31 és szeptember 24-ig):
Előrendelés Ultimate Edition Plus (kizárólag augusztus 31-ig):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Filmgyűjtés
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Call of Duty: Modern Warfare 4 (2026)
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128/256/512GB, Fekete, Fehér, Kék, Natúr Titán, Független - Számla, 2ÉV Garancia!
- Microsoft Xbox Series S, 512Gb szép állapotban eladó
- HONOR Magic 8 Pro 5G 512GB (Arany) Végig tokban, fóliázott! 2029-ig garanciális!
- GIGABYTE G5 KF // i5-12500H // 16GB RAM // 512GB SSD // RTX 4060
- Apple Cinema Display 27" eladó
Valóra vált a South Parkos Sarcastaball! Szánalmas! Őszintén, ezt kinek szánják? 8-10 éves gyerekeknek? A 12 éves unokaöcsém se fog idáig lesüllyedni, pedig ő fiatal kora ellenére 13 wineket megy a WL-en. Ez se a fociról szól (hogyan javítják az eddigi alapvető hibákat, lesz-e jobb szerver, állandó menü, sbc glitch, milyen lesz a meccs, a gameplay, lesz-e továbbra is rendszeresen vízilabda eredmény) a tényleges játékmenet fejlesztéséről. Mindig csak pótcselekvés, a külsőségek. És veszik mint a cukrot - ezért van évről-évre egyre több olyan játékos, akit "agyhalottként" szoktunk jellemezni. Sajnos a jóízlésű emberek hagyják ott a sorozatot, akik csak egy "valós" focis játékra vágynának.
), de ha ilyen lesz, akkor ingyen se kell.