Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
-
4800 - 4701
5223 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Valószínűsíthető Glory Hunters Team 2:
szimpatikusabb osztas...Bar Dest fel lett huzva, igaz, az enyeme verzio, jobb fizik & def. ertekekben, mig labdaval es tempoval picit gyengebb.
EAs
Itt is akad par ertekelheto lap, de nem tudom mar, mit kezdjek veluk
Tul sok a player, most.Igazabol pedig, md1 kb mar.
-
T0rnad0
addikt
"meglepetésként ért, hogy jött belőle egy Semenyo..."
Te nagy kópé vagy, szerintem neked kb. minden hónapban jött minimum egy db értékes lap, szóval miért meglepetés?3 hét után most játszottam újra, persze a minimum lila lapokat kapom megint.
800 óra játék után még mindig nem értem, hogy miért ér többet más accountja (no offense), engem eddig 2 db (akkor) 400 ezres lappal "ajándékozott" meg 7 hónap alatt.
Én eddig más játékban még nem tapasztaltam ilyen durva kib*szást és script-et, szóval a biztonság érdekében le is töröltem a VB kezdetéig.2 hónap és 1066 óra után is ugyanitt tartok. Azóta a legnagyobb fogás GH Rashford volt (akkor 200k). Azért jó látni, hogy a szerencsésebbek kapják a jobb lapokat, én biztos "felégetem" ezt az accountot és másikon fogok tovább játszani a következő résszel (valszeg konzol lesz). Ha ott is ez lesz, akkor au revoir!
-
EA's hit
addikt
Na, jott egy van Dijk store packbol, ra azert csak rapakoltam a ps-eket nagy duzzogva
-
Skeleton01
aktív tag
Valószínűsíthető Glory Hunters Team 2:
-
myckey
veterán
-
raven84
senior tag
Store->Packs for you. Nálam volt 1 coinos pack.
-
myckey
veterán
Lassan befejezem a SA Obj. Rushra is kellene effort, TK miatt...meg 2-3 nap akad ra..
Eventekkel is bohockodtam, rivals meg champs most kevesebb.A csapat ? jo sok emberket evoztam, meg ynyitottam is szepen. Boseg zavara. Azt sem tudom, kit meg miert hova...

Lesz par ezer TK is a vegere, szoval sztm kiszedek egy playert, meg a Gold Evot es nnyitok a maradekbol. Lehetseges. Egyelore, egy arva tokent nem koltottem el.
Mane lemaradtam, cserebe evoztam a special lapjat ami jott. Marquezt nem vettem ki, evoztam a Heroes lapjat, bar kicsit mas.
Romero FOF SBC Player nem kell, mert Evoztam a Rat Reload lapot.Faxa GK evo lehetne, akkor Neuer v. tovabbi Ederson, esetleg Ochoa kapna ...
Maignan Tots felejtos, Mignolet EoAE csipem. Casillas FOF ICON az baxo lap, de nem probaltam meg. stb.*
Pele rohadtul adja, kapja a boostokat.
Debinhat is evozom, birom a csajszit, durva fizimiskaja van, rohadtul jo a uniq body type. Akar Pina.
LB Morroni Shd Upgrade ilyen meg, kbsztt jo vele a foca.*
Kellene Joelint is evozni. Kiszedni EDERSON Shwd lapjat sbc bol.
Etc...

- majd dobok par emberket meg csapatot, ha lesz power.
-
Skeleton01
aktív tag
Az melyik volt?
Flow State.
-
Kristof_94
Topikgazda
-
bogabi
őstag
Sziasztok! Elnézést, ha nem idevaló - kerestem más PH! fórumokban is, de nem találtam erre hivatkozást. Fiamnak megvan Steam-en keresztül az EA FC26. Multiplayerben nem tud vel játszani, mert "unable to connetc to EA servers" és/vagy "EA servers are not available" hibaüzenetet kap. Egyéniban megy. Neten keresgélve IPv6 lenne a megoldás - gondolom itt a saját fórumában hátha többet tudtok erről, mint én mezei halandó. Előre is köszönöm a segítséget!
-
raven84
senior tag
-
Mrguba
őstag
Másnak is eltunt az este jott EVO???
-
Skeleton01
aktív tag
Nem a legerősebb, de az egyik leginkább FUN squad, Chiellini és Kanté is kap még természetesen EVO-t.
-
Skeleton01
aktív tag
Jól néz ki!

Végeztem a szezonnal, mennyire gáz, hogy sem Giménez, sem Wilson lapját nem vettem ki? Jöttek viszont Del Piero, Chiellini, Lahm, illetve Ueada, Koulibaly, Kanté, Rashford új lapjai. Utóbbit bírom, már a BL verzióját is meg akartam szerezni, erre pedig tettem is az ajánlott PS-ek közül, és nyilván a két Juvés legendát is igyekszem beépíteni a csapatba.Másik: Olise TOTS-ra régóta spóroltam, és sokat vártam tőle, de eddig 30 meccs után elég meh. RM Inside Forward++, Hawk, de valahogy ritkán jön össze vele valami, nem igazán jók a lövései, asszisztokban sem extra, akinek megvan/megvolt, hogy használja, rakjam esetleg CAM posztra?
Ez a 20 meccses loan Ronaldinho lap viszont nagy király a tizenhatoson kívülről, bal szélről olyan finesse gólokat lő, hogy elképesztő, ezek után a végleges, kicsit statokban gyengébb lapjára kíváncsi leszek, de biztos, hogy szénné fogom EVO-zni.
-
gjoe
addikt
Ide most érkezett azért pár lap. Szóval raszantam egy kis időt.
Most ez a csapat éppen.
-
EA's hit
addikt
Ezekre a lapokra, hogy én hogy utálom az időt elbaszni a playstyle evok felrakasara. 5-10 perc egy lap. Már a birthday lapoknal is tucatnyira nem is raktam semmit.
Nem hiszem el, hogy Kanadában az egysejtu 1 bites programozók ezt nem tudnak normálisan megoldani.
Például a játékos adatlapjan a playstyle fülön, csak bepipalni kellene amit akarsz. Így kb 10 másodperc lenne egy.En eddig 0, azaz 0 lapra raktam ps-t
Bd alatt volt talan 2 amire rapakoltam, de azota semmi. Minek? Sb-s meg friendly obj-ra total felesleges, olyan lqpot meg nem nyitottam, ami a kezdobe/padra kerulne. -
myckey
veterán
Ezekre a lapokra, hogy én hogy utálom az időt elbaszni a playstyle evok felrakasara. 5-10 perc egy lap. Már a birthday lapoknal is tucatnyira nem is raktam semmit.
Nem hiszem el, hogy Kanadában az egysejtu 1 bites programozók ezt nem tudnak normálisan megoldani.
Például a játékos adatlapjan a playstyle fülön, csak bepipalni kellene amit akarsz. Így kb 10 másodperc lenne egy.Eleg sok dologra elbaszod az idot, itt....ami nem is jatek.
Kva egyszeru lenne ! A mai vilagban ? zero effort, a fejlesztoknek...
-
gjoe
addikt
Például a játékos adatlapjan a playstyle fülön, csak bepipalni kellene amit akarsz. Így kb 10 másodperc lenne egy. -
myckey
veterán
-
raven84
senior tag
Mu szurkolóként végre megérte a wl, Bruno és Rashi is jött.
-
myckey
veterán
Szép fogás, én a védelemtől függően lehet, inkább megtartanám, ez szerintem a Seasonal reward TOTS pick volt, ebből esett nekem nemrég Alexia Putellas TOTS. Valakinek esett már/megvette Salah új, FoF Star Performer lapját, ha igen, mennyire használható?
Az a szitu, h
Akad vagy 15 db hatvedem. 94-96 Tots lapok.Eleg jok. Fof 95 ovr. Tobbi pedig fullos Evok. Marquezt meg ki sem nyitottam TK bol, mert Heroes lapjat Evoztam.
Ez meg majus kozepe, 2.5 -3 M korul volt, mostansag is er sztm par 100 ezret...kb. mikor hogy.
DE, van egy raklap C. lassan 1M. raadasul el sem adtam akit lehet, mert kovetni is nehez mar. sokszro el sem adok mar s. csak megy sbc be.
Lehet meghagyom. Most ugye SAmerica event is akad. oda is beferhet, bar akad eleg playerem.
FCHub bol vettem ki sztm. asszem. rewards, par evoval egyutt.
Majd mutatok evokat, akad mar eleg jo kis csapat

*
PELE kapott Evot ! Meg kap is majd, jo lesz elegge a "papa"
rohadt jo vele a game ! *
Forlan is kapott , direkt Evot
faxa mert jott 93 ovr FOF gotg lapja. Ez jobb m objektes.Drogbat is felhuztam, Icon lapot. Torres is soros, valameddig jutottam vele.
Raklap classic playerem van mar.
-
Skeleton01
aktív tag
Beadta, valami csomagbol...Eladhato es meg eleg jo C lehet erte kapjak. ( ez meg par millioert akadt, par hete )Lett par rohdt jo Evo is.
SAmerica objekt, bo fele kesz is...SB Elite 1 tuti, sot...TK is jott, csak egyelore marad is.
Meglatjuk meg, ezt az Arg SB feladatot, kiszedem e.
Kesobb meg ott lesz a Competitive rush rivals meg obj es eve seas is HA okeztam SA objt.
Szép fogás, én a védelemtől függően lehet, inkább megtartanám, ez szerintem a Seasonal reward TOTS pick volt, ebből esett nekem nemrég Alexia Putellas TOTS. Valakinek esett már/megvette Salah új, FoF Star Performer lapját, ha igen, mennyire használható?
-
myckey
veterán
Beadta, valami csomagbol...Eladhato es meg eleg jo C lehet erte kapjak. ( ez meg par millioert akadt, par hete )Lett par rohdt jo Evo is.
SAmerica objekt, bo fele kesz is...SB Elite 1 tuti, sot...TK is jott, csak egyelore marad is.
Meglatjuk meg, ezt az Arg SB feladatot, kiszedem e.
Kesobb meg ott lesz a Competitive rush rivals meg obj es eve seas is HA okeztam SA objt.
-
myckey
veterán
Ujra nyitottam egy FOF GOTG 1/3 picket.
ez a 4 csapatos. 2x87, 88, 89 & 3x special card
Egyre emlekszem, a tobbire mar nem, a specialokra.
87-89 fodder pedig mar kb vissza is csorgott , hiaba 30-40 db akarki...bar kisebbek is kerultek bele azert![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jott egy Casillas FOF Icon 95 . Az elobb valami 92 Fof is esett, akarki, zoldfokrol
Sneijder es Lizarazu volt meg Casi mellett, de egyik sem koser. Igaz, Casillas helyett is van vagy 5 kapusom, bar statra nem mind okes, mert meg kellesz bele evo.De van Neuer Moments, Ochoa Fof, Maign Tots, Ederson PWT Evo, Mignolet Eoae meg egy jo csaj is. + Suzuki a japo csapatbol, O uniqe
Szoval pont nem kellesz Casillas, de a masik ketto meg gagyibb volt, pedig Sneijdert birom, csak a 94 ovr es a statjai, elegge atlag.
-
myckey
veterán
Objektbol esett egy Fof 92 Chiell -Hidetosi & 95 Puyol.
Puyol lett, mert mar akad, es jo lesz fodder
Chiell 92 Fof lapja koser, ha evozza az ember...DE carehugye be lehet huzni. Valami 15-20 C
-
myckey
veterán
Persze, carok bele...egyelore.
Zuzom Objektet SAmericaval, akad evo es TK gyujtes, meg sbct is rakom, erre is lett objekt.
Majd ad. Keves a special fodder igy lass julius korul...oh wait !

*
vettem Maur Juniort. 95 Tots. brazil. lb rb meg egyebek...
objekt miatt kellett ertelmes Brazil bekk16 000 pezert, ez volt a legeslegolco
- lehet tobbert is el megy majd. -
myckey
veterán
ugyan
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
epp irtam, ha megnezed .ket napja, jott egy Beckman ( ot kedvelem, turheto lap ) meg par masik special, fodder vagy evos esetleg.
DE, az elmult idoszakban, nnyitottam mindent is, de egy special lap nem esett !

most hulladek, total.Raklap csomagbol. zero.
-
toxicjew
addikt
Jött talán 3db fodder eddig. Insane a faszomat
Legalább most kedvet kaptam tovább evozni a lapjaimat, annyit adtak az elmúlt időben. -
raven84
senior tag
Asszem toltam egy kisebb világrekordot. Azt írja mindenki, hogy insane a droprate. Délelőtt letoltam minden upgrade pakkot, 85x10x5, 87x5x3, 84x10x5. 0 db promo lap jött.
Ezt csináljátok utánam ha meritek!
-
myckey
veterán
most latom, torokok csehek meg uru is eliminalva, de az arab fsz is ...lassan kesz a best 32 team.
lesz egy egy erdekesebb meccs, ha jatszani is akarnak.mondjuk volt par ertelmes tallakozo, figyeltem is oket, vagy a fifa.com utolag lesegessuk meg.
-
myckey
veterán
Raklap xart nyitottam, az elmult 2-3 nap, azt alig lett special szines lap..
-
myckey
veterán
jAh, lehet tekerni azt az sbc-t, rakni ezerrel
Bohockdm en is ezzel az uj SA feladattal, raszanok 1-2 napot, azt kesz is sztm .
-
Woodslave
félisten
Csak webapp szeretem amikor van ez a 100-as sbc "grind" gyerek mondjuk nyomja Maradonáért néha besegítek ha amatőrón gép ellen kell vmi
.Gjoe kösz valszeg nulla hozzáadott értéke lesz eredményesség szempontjából
-
myckey
veterán
Fodder
vagy kell egyikmasik ?En most sbc bol, alig kapok special lapot, pedig mindent is nyitottam, meg sokszor is...ami adhat.
Cumi.
-
Hogy allsz TK ?En meg semmit nem vettem ki belole.
Igazabol, sztm a Main Event hagyom. Nem kell 1 db 97es, hudejo player. Nem tudom kire rarakni.
Jatekoson agyalok meg, vagy elszorom ilyennre, mint ahogy Te is csinalod.
-
gjoe
addikt
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
a gamet mara befjztem.
SB lehet nem lesz Top 200, kiderul. most legalabb nem bastam el, mint elozo ketto hetben. hagytam meg 3 meccset, meglatom a ranglista holnp hogy alakul.
Letudtam par sbc swaps -TKt
Inteztem meg par eventet is, bar egyikrol ketto gol miatt, lecsisztam, TK rol.50 tk bukta.
SB mar meg is csinaltam par uj objektet is, SAmerica.beleptem, akad egy egy hasznalhato sbc upgrade, player Gordon is egesz jo, ha valaki kedveli. csak 3 csapat, igaz, erosebbek...
Evoztam is par jatekost.
Most meg bohockodom webapp sbc. ITT, semmi problema, megy a pale is
-
gjoe
addikt
-
myckey
veterán
-
gjoe
addikt
Na már elkezdtek lekapcsolni a szervereket?
Nyitni nem lehet. -
myckey
veterán
Jott egy 250 000 C Evo. Veni Vidi Vini -
D.Forlan 93 ovr FoF bol, 96-97 es, 12 PS -6ps+ emberke lenne. 5/5
-
EA's hit
addikt
Hogy micsoda?
Feri akkor a világ 2. legjobb játékosa volt szvsz. Minden meccsen agyba-főbe rúgdosták mint Maradonat. Az sem véletlen, h akkor már Totti kapta a 10-es mezt, ami túl nagy volt Del Pierora. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na de hagyjuk is ezt itt.
Bár most lenne ilyen olasz válogatott! Két korszakos zsenivel. Én mindkettőjüket imádtam. OFF vége. Ugyan hagyjuk mar
a 10-es mezt akkor nem megkapta valamelyikuk, hanem Del Pieroban volt annyi, hogy kepes volt lemondani rola a valogatottban mindig csak epizodszereplo (9 gol osszesen...) Totti javara. A 2002-2006 kozotti idoszak kimondottan arrol szolt az olaszoknal, hogy a kapitanyok erthetetlen modon Tottit favorizaltak ADP-vel szemben, pedig a valogatottban utobbi stabilan jobban teljesitett, erre rendre ra is fazott a valogatott.Az teny, hogy mindketten elkepeszto zsenik voltak, es borzasztoan hianyoznak az olasz focibol. Jatekoskent talan meg lehetne is rajta vitatkozni, hogy melyikuk volt a nagyobb. Na de emberkent mar nem kerdes, a kopkodo, rugdosodo, sokszor alattomos Totti ott nem hagyott sok kerdest...
-
bubuska10
senior tag
Hogy micsoda?
Feri akkor a világ 2. legjobb játékosa volt szvsz. Minden meccsen agyba-főbe rúgdosták mint Maradonat. Az sem véletlen, h akkor már Totti kapta a 10-es mezt, ami túl nagy volt Del Pierora. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na de hagyjuk is ezt itt.
Bár most lenne ilyen olasz válogatott! Két korszakos zsenivel. Én mindkettőjüket imádtam. OFF vége. -
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
Néztem én is, de így minimum rating nélkül eléggé lehúzós. Viszont jön Vozinha is, elvileg token store lap lesz!

Jo az !
Garantalt a FoF GotG lap.
En is huztam a szam kicsit, mert 4 csapatot raktam ki.
DE, hetek ota nem fertem a 87-88as fodderektol SBC. 89 re pedig mindig van, amire kell, cask kevesebb.3 csapatba kell tots v. tow v. fof...Totw sima kirakhato barmennyi ezekbol a 84 es sbc k bol. Specialbol is szarasig vagyok, mas is sztm, vagy fene tudja.
Boven megerte elegetnem 4 csapatnyi embert, meg 3 special lapot

Mar vissza is jott, azota
Bekmant pedig kedvelem, nem is volt meg. Jo hogy jott ezekert a hulladekokert. Drogba Koeman felejtos, amiket irtam, azert.

--
Jol kibastam magammal. Keleltt vlna meg 2 pont a RIVALS rewards kapcsan...
Hat elbuktam, ugyes vagyok
Elneztem az orat...---
Jott kozben Fof Gotg FORLAN, Kompany, ujra Barnes es Al Jaber is.
Raadasul ma meg nem nyitottam SBC-t![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
--
Paqetinho kapott Upot
-
bubuska10
senior tag
-
EA's hit
addikt
Itt 9 Romas. Az egyik ugyebár TOTY Donnarumma. Meg ez, akit az eleje óta húzok. Egyszer láttam egy Milan-Feyenoordon, azóta vagyok rajongója.

Gullit kispados még pár olasz/argentín taggal, javarészt öregfiús legendák.
Zidane (Trophy Titans) be se fér, sose tudtam vele jól játszani. Lassú, magas, darabos. A 2000-res evo természetesen Tottira ment, aki még előtte kapott egy futós PS+ -t. A pickből jött Del Piero, ő lesz a cseréje.
Na de hogy az isteni Del Piero legyen a kopkodos Totti csereje, hat ilyen boszmeseget meg tenyleg nem latott a vilag
-
bubuska10
senior tag
Evoban nagyrészt igen, bár most evoztam Oreilly korábbi sbc lapját is.
A kezdőben most 5 Newcastle játékos van.Itt 9 Romas. Az egyik ugyebár TOTY Donnarumma. Meg ez, akit az eleje óta húzok. Egyszer láttam egy Milan-Feyenoordon, azóta vagyok rajongója.

Zidane (Trophy Titans) be se fér, sose tudtam vele jól játszani. Lassú, magas, darabos. A 2000-res evo természetesen Tottira ment, aki még előtte kapott egy futós PS+ -t. A pickből jött Del Piero, ő lesz a cseréje.
-
Kristof_94
Topikgazda
Néztem én is, de így minimum rating nélkül eléggé lehúzós. Viszont jön Vozinha is, elvileg token store lap lesz!

-
myckey
veterán
Beckham lett, persze.
Drogba ICON-t evozom eppen...
Koeman 92ovr jo lehet evora, De akad mar CB, igy felejtos.
Nagy kar h nem CDM Koeman... -
myckey
veterán
jott SBC be, egy FOF GOTG csomag. Egy jatekost lehet kirakni.
Jo, mert bele tudtam rakni a sok 87-88 89 es foddert, meg szar sepcialokat.
Bekman- Drogba- Koeman harmast adta be.
-
myckey
veterán
HA valakinek tetszik egyik v masik player, arra erdemes beruhazni. Akarki.
Ezekbe a 100 es 200,250 Tokenes jatekosokba is erdemes, vagy csomagba.El lehet szorni, ha az ember tudja hogy nem kell a Main Event, v 2500 as jatekos, akkor plane nem okoz kulonosebb fejvakarast.
---
Ugy !Az Efootball mar cask abbol van, ahogy irtam. Lehetne ez is frissiteses...
Fizeti az ember ezt a sok jogdijat a semmire, mert a jatek az lofaxt nem halad.

---
En meg azert evozgatok. Nem mindegyik lesz a legesleg evo, de nem is mindig a stat a merce. Akad par jatekos, akit evo nelkul hasznalok, mert kedvelem oket, igy meg orulok par nyitasnak is.Lassan lesz uj Objekt, azzal elleszek ket -harom napot sztm, SAmerica.
Ezekbol az event, rush, mas objekt dolgokbol mar sokat nem szedek ki.
Rivalsbol meg a heti feladathoz kell egy gyozelem. Egyeb comp. beleszaros.HA jon az SB rewards ( most meglesz a 400TK tuti, nem szorakoztam el ) , akkor a heti 1000 is ki lesz maxolva.
-
gjoe
addikt
Azert az durva, hogy az a GTA VI, amelyik a vilag talan legnepszerubb videojatek sorozatanak 10 eve vart, 10 eve fejlesztett uj resze, ami valoszinuleg kurvajo jatek lesz, az kb ugyanannyiba fog kerulni (ultimate edition 35k Ft), mint a Fifa MINDEN EVBEN, ami egy bugokkal teli foshalmaz, es ami minden evben teljesen ugyanaz a jatek, csak eppen belebasznak 3 felesleges grafikai ujdonsagot, 2 uj jatekmodot, meg frissitik a kereteket. Kemeny
Ezt a foshalmazt ingyen kellene adni. És éljenek meg azokból akik költenek pakkra.
Kövi részt ki is hagyom most. Belefaradtam. És van már egy tucat game amit megvettek a gyerekek és nem is játszottam velük. -
gjoe
addikt
Én eddig elkoltottem pakkokra.
Jött sok fodder, de nagy hal nem.
Azok a lapok nem kellenek. Evozni nincs már kedvem.
Az 500 tokenes untrade pakk ami megeri. Van benne 10 nagy pikk. Azok dobálták a színes lapokat. -
myckey
veterán
Azert az durva, hogy az a GTA VI, amelyik a vilag talan legnepszerubb videojatek sorozatanak 10 eve vart, 10 eve fejlesztett uj resze, ami valoszinuleg kurvajo jatek lesz, az kb ugyanannyiba fog kerulni (ultimate edition 35k Ft), mint a Fifa MINDEN EVBEN, ami egy bugokkal teli foshalmaz, es ami minden evben teljesen ugyanaz a jatek, csak eppen belebasznak 3 felesleges grafikai ujdonsagot, 2 uj jatekmodot, meg frissitik a kereteket. Kemeny
what ?
De ezt oda lehet par jatekhoz sutn i !
Ami azert baj.
Ezert is bohockodok az eFootballal is, ott legalabb frissitik, nem kernek erte evente egy raklap casht.
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
Ha a Main Event nem kell, akkor szedj ki egy 2500 os jatekost.
Szerintem teljesen md1 kit nyitsz, ha valamelyik tetszik.
Van ps vagy nincs ps ,meg egyeb dolgok...kb. lenyegtelen mar sztm, nem ezen fog mulni a dicsoseg ebben a jatekban, nyaron, zaras elott.De ha sikeresen lebeszeled magad errol is, akkor meg szord szet. Impulzus alapon, szimpatia szerint.
Aztan akkor nem lesz, problem solved !Esetleg tartod meg. DAmcsi & Euro most kovetkezik...hatha akad valami.
-
raven84
senior tag
Ma lett meg a 2500 tokenem és fingom sincs mi legyen vele. A 2000es evo jelenleg nem játszik. Messi 94es, nem tudom rárakni, Neymarom nincs, más nem nagyon érdekel. Pirlo jól néz ki, de nincs shooting pse. Lehet Petit lesz ebből, vagy pakkok.
-
myckey
veterán
Pont azt írtam hogy nem.
Elmúlt években ilyenkor már tudtad kirakni mondjuk ronaldinhot, stb. Volt rá két hónap de simán be lehetett fejezni könnyen. Volt mibe rakni a sok foddert.
De idén az utolsó normális sbc valamikor Toty körül volt mondjuk wilson. Azóta nagy nulla az egész.Az elmúlt egy hétben csak az sb-t játszottam le.
Meg rusht. Ennyi.
Játékmenet szar. Nyitasok szarok.
Kiadott lapok is. Minden évben nagy kedvencem volt és vagy kiraktam vagy megvettem ilyenkor Robi carlost.
Most rbbe használhatatlan a lapja. Más pozíciót meg nem kapott. Legalább egy lm pozit kaphatott volna mert oda való.Akkor elgurult a gyogyszeruk, ha az elozo evekben, ez jobb volt...
de direkt azert kerdeztem ra. Azt lattam amit irtal.Ezt a Kempes lapot tenyleg nem ertem.
Ped Porrot nyitottam, mert kedvelem a Shw lapokat es hatha lesz Upgrade ra. Meg a valogatott es klub is okes.
Aztan meg poenbol nyitok erosebb SBC Upgradet. Csak mert nem ferek el SBC raktarbann.
Ertelme kb semmi.Jo, neha esik egy egy turheto lap, DE csak azert az, mert szimpatizalok vele, valamiert.
NEM azert, mert vilagmegvalto mutatokra...de ezt mar el is kell engedni.
Marad a romantika vs Agyfax agybaj !Objektre rafekudtem. Ezt mar elintezem. Most ahogy irtam, jobb megoldassal jasztom le az SB meccseket, legalabb tutira legyen mar belole az a 400 TK.
Letudom a biztos legmagasabb helyezest, aztan 1-2 nap, es johet a D-Amcsi feladattal baromkodas benne.Rushtol ki tudok fekudni detto, olyan embereket kapok, hogy borzaszto. Eleg sok a buko.
Raadasul "sokaig" tart...Tobbi comp es Event meg Obj is foglalkozom, ami a pvp reszet illeti...de durvan fel t ud baszni.
Az meg a jobbik eset, amikor rovidebb a meccs, vagy golokra megy vagy akarmi...Legalabb megszakad.EAshit
Remek ! Meg a vegen kiderul, En vagyok itt a legleg metas, mert hasznalok szelsoket, de meg Evos Pinna is akad
-
EA's hit
addikt
Pénteken FoF: Glory Hunters Pack, szívás annak, aki eddig nyomatta az EVO-kat Neymarra - nekem is, gondolom ez lesz a 4 TOP lap:

evibly
Ez jól néz ki, az én mostani csapatommal amúgy több helyen is egyezés van, a jobb oldal egy az egyben, Sanchez lapjával bezárólag, Marcelo, és Rafa Márquez szintén itt figyel.
Ugy mondod ezt, mintha minden packbol Neymar potyogna majd, kozben meg augusztus vegeig ugysem nyitjuk ki
-
EA's hit
addikt
zero szelso ? most az a meta . akarmi, csak rm lm legyen

Marquqz meg Puyol sem olyan igazi sztm, vedelembe...de ha kedveli oket az ember, akkor hadd szoljon.
Skeleton01
Md1, mit evozol vagy preferalsz, huzol raksz stb...lassan bezar a bazar, lesz egy raklap fullos, barki helyett kb.Game Over.
Itt mar csak az a szivas, amit a jatek muvel.
Ez a kartyazas, mar lenyegtelen. Elvesztette a varazsat. Ertelmet is.
( ha csak a statokat meg az egyeb baromsagokat nezzuk )Ezek a Hunter lapok is...En pont lszrm Neymart Messit Vandikket meg Durrbelet is ( vagy ki az a negyedik akarki )
Egyiket sem kedveltem soha, itt sem jatszok veluk.DE,
Lesz Pele Evo ! ha jol lattam. Annak orulok, vele sokat jatszok es nagyon jo vele a jatek,7 eve fut-ozok, nehany rovid idoszakot leszamitva sosem hasznaltam szelsoket, pedig 7 eve mindig az a meta, folyamatosan. Ezert is baromsag a "meta", mert hiaba meta elvileg, en pl. sosem tudtam szelsos felallasban jatszani, nekem mindig csak a 41212(2) mukodott igazan. Fuck meta
-
gjoe
addikt
Ennek mi a nyavaja ertelme van ? Ez maskor is ilyen debil modon ment ?
Epp tegnap este lattam Kempes 93 as lapjat, raadasul sbc is...
Ekkore amatorseget.
Vagy mar a vege elott, igy leszarjak ?
Argentinas objektet letudtad mar ? Te meg tolod az SB-t, ott meg akad par meccs.
En elobb csinaltam meg a Legend & Ulti nehezsegut, mint ezeket a sok golos kezdo szintueket.

Le akarom tudni a pontszerzest is SB ben, aztan lehet baromkodnom a del-amcsi feladatokkal, ott.*
Mar ha szet nem vet az ideg, a szar comp gameplay miatt. vagyis a nem letezo, vedekezessel.Pont azt írtam hogy nem.
Elmúlt években ilyenkor már tudtad kirakni mondjuk ronaldinhot, stb. Volt rá két hónap de simán be lehetett fejezni könnyen. Volt mibe rakni a sok foddert.
De idén az utolsó normális sbc valamikor Toty körül volt mondjuk wilson. Azóta nagy nulla az egész.Az elmúlt egy hétben csak az sb-t játszottam le.
Meg rusht. Ennyi.
Játékmenet szar. Nyitasok szarok.
Kiadott lapok is. Minden évben nagy kedvencem volt és vagy kiraktam vagy megvettem ilyenkor Robi carlost.
Most rbbe használhatatlan a lapja. Más pozíciót meg nem kapott. Legalább egy lm pozit kaphatott volna mert oda való. -
myckey
veterán
Ennek mi a nyavaja ertelme van ? Ez maskor is ilyen debil modon ment ?
Epp tegnap este lattam Kempes 93 as lapjat, raadasul sbc is...
Ekkore amatorseget.
Vagy mar a vege elott, igy leszarjak ?
Argentinas objektet letudtad mar ? Te meg tolod az SB-t, ott meg akad par meccs.
En elobb csinaltam meg a Legend & Ulti nehezsegut, mint ezeket a sok golos kezdo szintueket.

Le akarom tudni a pontszerzest is SB ben, aztan lehet baromkodnom a del-amcsi feladatokkal, ott.*
Mar ha szet nem vet az ideg, a szar comp gameplay miatt. vagyis a nem letezo, vedekezessel. -
gjoe
addikt
Nálam minden tele van.
Van vagy 50 pakk amit ki sem tudok nyitni.
És ilyen fos sbck jönnek mint ma. Az argentinnak ott van a 95os lapja. Piacon 55k. Erre jön egy 93as sbc belőle.
Az előző években ilyenkor már volt giga sbc valakiből, r9, r0, zizu stb. Lehetett pakolni. -
myckey
veterán
Tudom, hogy már sok csodát nem lehet várni az eddigi lapoktól, de ahogy korábban is írtam, aki bevált, azzal szívesen játszok, vagy korábban nagyon vágytam a lapjára, még mindig bakancslistás. Egy TOTS Messire, vagy Mbappé-ra még mindig nagyon kíváncsi lennék. Ma Kingsley Coman Winter Wildcards lapját maxoltam ki EVO téren, ő bal szélen, Olise a jobbon, és Lewa ST-ben még mindig jó kis FUN bajor dream sor.
Abban teljesen egyetértünk, hogy Pelé újabb EVO-ját szintén várom.
Ez igazabol a jateknak, vagyis a fejlesztoknek szolt, meg ennek az egesz rendszernek. "Hunter" lapoknak.
Szarul van kitalalva, mert elveszti a game a lenyeget...kar erte.
( jo-jo, itt lesz az uj rokabor )Az mas dolog, ki es mivel szeret jatszani ! Ez az egesznek a lenyege.

Tobbek kozott, mikor agyfaxt kapok a szaroshulladek gameplay miatt, ezekbe a dolgokba "kapaszkodom", egyelore.
Engem teljesen hidegen hagynak ezek a legleg jatekosok. Venni sem akartam soha ilyeneket, C sem volt ra.
Most mar van, de igy se merdekel se Pappe se Messe, se a tkm tudja ki.Orulok meg par jatekosnak, meg nyitasnak, evozgatok fasza embereket...De lehoz a jatekrol a szarsag, es a kesobbi lapok jovetele.
Ami igazabol felulir mindent es semmisse tesz, meg jelentektelenne is. Kb.pl.
PELE erosodni fog, tobbszor is. Evos lesz. Ez kifejezetten jo hir a szamomra.-
Az is jo, h ilyen csapatokat latni, mint amit evibly mutatott is. zero meta szelso -
Skeleton01
aktív tag

Marquqz meg Puyol sem olyan igazi sztm, vedelembe...de ha kedveli oket az ember, akkor hadd szoljon.
Skeleton01
Md1, mit evozol vagy preferalsz, huzol raksz stb...lassan bezar a bazar, lesz egy raklap fullos, barki helyett kb.Game Over.
( ha csak a statokat meg az egyeb baromsagokat nezzuk )Ezek a Hunter lapok is...En pont lszrm Neymart Messit Vandikket meg Durrbelet is ( vagy ki az a negyedik akarki )
Lesz Pele Evo ! ha jol lattam. Annak orulok, vele sokat jatszok es nagyon jo vele a jatek,Tudom, hogy már sok csodát nem lehet várni az eddigi lapoktól, de ahogy korábban is írtam, aki bevált, azzal szívesen játszok, vagy korábban nagyon vágytam a lapjára, még mindig bakancslistás. Egy TOTS Messire, vagy Mbappé-ra még mindig nagyon kíváncsi lennék. Ma Kingsley Coman Winter Wildcards lapját maxoltam ki EVO téren, ő bal szélen, Olise a jobbon, és Lewa ST-ben még mindig jó kis FUN bajor dream sor.
Abban teljesen egyetértünk, hogy Pelé újabb EVO-ját szintén várom.
-
Skeleton01
aktív tag
Kis helyzetjelentés: a szezon elejét kihagytam, TOTS kezdetekor vettem meg, azóta több ellenféltől kapok üzenetet, hogy baszki, 2013 óta van FUT klubod? Hárt, jah, nem vagyok én normális
Tök jó kis csapat jött össze, még csak nem is erőlködtem vele, szépen jöttek a lapok, nem panaszkodom. A mostani GOTG szériából kezdésnek Marcelo, aztán Kahn, Suker, Barnes, Jaber, Kompany, Kooman, Klose nyilván, most az előbb Casillas, illetve Rivellino, és hát a Maldini Tanár Úr, akinek nagyon örültem, messze ő a legnagyobb fogás
Ja, meg Del Piero, hát ő is nagy kedvenc mindenhogy, ára zéró, de ment is a csapatba. A brazil (Rivellino) nekem nagyon nem műlködik, ő ki is esett a csapatból szinte azonnal. Messire rátettem a 2000 tokenes evo-t, egy álom a pali, a csatárt még keresem, hogy ki lehetne úgy igazán jó (Sanchez nem rossz egyébként). Majd kiderül. Magyarokat evozgatok még, elvagyok. Ez a team:

A Gold Rare Messi lapra közvetlenül ment amúgy ez a Meta EVO? Ha van Coin, és tetszik a stílusa, én Harry Kane TOTS (97) lapját biztosan kipróbálnám ST-ben...
-
myckey
veterán
Kis helyzetjelentés: a szezon elejét kihagytam, TOTS kezdetekor vettem meg, azóta több ellenféltől kapok üzenetet, hogy baszki, 2013 óta van FUT klubod? Hárt, jah, nem vagyok én normális
Tök jó kis csapat jött össze, még csak nem is erőlködtem vele, szépen jöttek a lapok, nem panaszkodom. A mostani GOTG szériából kezdésnek Marcelo, aztán Kahn, Suker, Barnes, Jaber, Kompany, Kooman, Klose nyilván, most az előbb Casillas, illetve Rivellino, és hát a Maldini Tanár Úr, akinek nagyon örültem, messze ő a legnagyobb fogás
Ja, meg Del Piero, hát ő is nagy kedvenc mindenhogy, ára zéró, de ment is a csapatba. A brazil (Rivellino) nekem nagyon nem műlködik, ő ki is esett a csapatból szinte azonnal. Messire rátettem a 2000 tokenes evo-t, egy álom a pali, a csatárt még keresem, hogy ki lehetne úgy igazán jó (Sanchez nem rossz egyébként). Majd kiderül. Magyarokat evozgatok még, elvagyok. Ez a team:

Skeleton01
Lesz Pele Evo ! ha jol lattam. Annak orulok, vele sokat jatszok es nagyon jo vele a jatek, -
Skeleton01
aktív tag
Pénteken FoF: Glory Hunters Pack, szívás annak, aki eddig nyomatta az EVO-kat Neymarra - nekem is, gondolom ez lesz a 4 TOP lap:

evibly
Ez jól néz ki, az én mostani csapatommal amúgy több helyen is egyezés van, a jobb oldal egy az egyben, Sanchez lapjával bezárólag, Marcelo, és Rafa Márquez szintén itt figyel.
-
evibly
senior tag

-
myckey
veterán
Ebbe a tretekbe ugralnak szet a vedok bazmeg, lofaxt nem leht vedekezni.
Buds AIEzerszer jobbak a jatekosaim, minden is beallitva.
Ez a szar meg bazmeg nem tudja lekovetni, hagyja hogy szetszaladjanak a vedok es forgasson meg korbeszaladjopn a tizenhatos korul meg azon be,lul.Ekkora egy retek rendszert nem b.... meg mint ez. ű
Semmi, lofaxt nem szamit a fizika meg a kepessegek meg semmi bmg.Rohadt szaladgalas meg forgolodaa anyaja picsaja. Iidota a competitive gameplay. Retardalt beallitassal.
Rivalsban , emberhatrany.
Vezetek Otszor ! OTSZOR !Ez a nyomorult meg vegigszaladgal meg forgolodik az egesz palyan es a bunteto meg a kapu korul.
Meg az utolso pillanatban is , Lefut a vonalon aztan korbefutja embert es leforog meg sereg , ezek meg kurvara nem kovetik es mozdulnal, de meg ez a szar is masik emberre valt, az idiota AI meg csak lesi.
kva 5 : 5 lett . Agyfax szar gameplay competitive hulladek
Ha mas nem tetszene, torolnem a retekbe az egeszet.****
SB Legend es ULtimate is kevesbe basz fel, mint ezek a forgolodos lefutos huzogatos mocskok,
-
myckey
veterán
Jott par jatekos...
Ot kedvelem, es meg Evozhato is. Van Heroes lapja, de azzal nem foglalkoztam. Erre egyet felhuzok azt kesz.
Masik kedv jatekos...meg a Real miatt, meg amugy is birom, mdkettot !
Kempes jott a vegere
-
myckey
veterán
A kezdőben most 5 Newcastle játékos van.Marmint "csak" a szarkakat Evozod, lehetoleg ? Ertem
Azt tudom, h Newc fan vagy, de csodalkozom, cask ennyi akad a kezdoben
-
Kristof_94
Topikgazda
Csak a szarkakat erolteted ? Mas jatekosok, keret, etc.... zero ?
A New-ba nincs 4 PS+ embered, vagy ugy enbloc.
En is daraltam egy ketto evot, es kezdtem ujat. Hat...amugy most sztm benyaltam, mert a PIRES TT ICON -Heroes- Evomat, lehet nem tudom jobban ujrazni, ugy fest.

EAs hit
En is probalom elszorni a sok akarmit, amihez hozza sem szagolok...meg sok a 87-89 kozotti gold fodder.
Tegnap es elotte is, nyitottam egy par kiemelt Upgradet, amio felesleges, sot...azt igy is maradt.
-csak nem mindig van Motivacio , a tokoleshez

A kezdőben most 5 Newcastle játékos van. -
myckey
veterán
Davor Suker is bejott FoF Gotg IC
Eddig ez eltero...Puyol Kroos Iniesta Voller Suker
*
Jopofa ez az ajandek starter csomag. Akad benne par jatekos, Evora.
-
myckey
veterán
Evoztam egy párat az elmúlt időszakban, de még nem teljes a Newcastle keretem, mert nem tetszett mindegyik evo. Vissza került a Thiaw evo, tots Salibat váltotta, konkrétan mindenben jobbak a statjai. Timber helyett meg Showdown Livramento, nagyon stabil. Joelinton és Elanga is kaptak egy kis javítást. Viszont új lapot régóta nem raktam be. Pl. van ez az új Cruyff, aki majdnem mindenben jobb, mint Szoboszlai, de utóbbi védekezni is tud, ami nekem még cam poziban is fontos. Viszont még nincs 4 ps+ lapom a kezdőben, mert a holland kivételével nyilván egyet sem nyitottam.
Jah, akartam kerd ...Livramento, megkapta mar a ShwUpgradet ? Milyen vele a game ?
Csipem ezeket a ShUp kartyakat. Ot pont nem nyitottam.
-
myckey
veterán
Evoztam egy párat az elmúlt időszakban, de még nem teljes a Newcastle keretem, mert nem tetszett mindegyik evo. Vissza került a Thiaw evo, tots Salibat váltotta, konkrétan mindenben jobbak a statjai. Timber helyett meg Showdown Livramento, nagyon stabil. Joelinton és Elanga is kaptak egy kis javítást. Viszont új lapot régóta nem raktam be. Pl. van ez az új Cruyff, aki majdnem mindenben jobb, mint Szoboszlai, de utóbbi védekezni is tud, ami nekem még cam poziban is fontos. Viszont még nincs 4 ps+ lapom a kezdőben, mert a holland kivételével nyilván egyet sem nyitottam.
Csak a szarkakat erolteted ? Mas jatekosok, keret, etc.... zero ?
A New-ba nincs 4 PS+ embered, vagy ugy enbloc.
En is daraltam egy ketto evot, es kezdtem ujat. Hat...amugy most sztm benyaltam, mert a PIRES TT ICON -Heroes- Evomat, lehet nem tudom jobban ujrazni, ugy fest.

EAs hit
En is probalom elszorni a sok akarmit, amihez hozza sem szagolok...meg sok a 87-89 kozotti gold fodder.
Tegnap es elotte is, nyitottam egy par kiemelt Upgradet, amio felesleges, sot...azt igy is maradt.
-csak nem mindig van Motivacio , a tokoleshez

-
EA's hit
addikt
Ti is teli vagytok mindenfele Special lappal, amit amugy nem is hasznaltok...vagy csak En "gyujtom" oket, de kb minek .

Meg, van egy raklap jatekosom is, 90+ igazabol a javahoz hozza sem szagolok.
Csak manapsag mar, SBC akarmit sem latok, amibe erdemes oket belepakolni.
*
vagy mar le sem carjatok ezt az egeszet...
Olyan tempoban pakolom oket sbc-be, hogy csak na. Es meg igy is 10x annyi fodderem van, mint kene.
-
Kristof_94
Topikgazda
-
myckey
veterán
Ti is teli vagytok mindenfele Special lappal, amit amugy nem is hasznaltok...vagy csak En "gyujtom" oket, de kb minek .

Meg, van egy raklap jatekosom is, 90+ igazabol a javahoz hozza sem szagolok.
Csak manapsag mar, SBC akarmit sem latok, amibe erdemes oket belepakolni.
*
vagy mar le sem carjatok ezt az egeszet...
-
myckey
veterán
Futgg Fofana
" how are people upvoting the new 93+ pick? its another copy and paste guaranteed tots pick in late june "
FoF NP-Sangare is jopofa tank, CM/CDM 94+, vagy Pape Gueye FoF NP 94+ Villareal.
esetleg T. Adams FoF 94+ ...De a Mehikos Alvarez v. Pineda is klassz volt.Md1 mar
Megvettem poenbol Bastoni FUTBirthday lapjat is, Evora. Meg kellett olasz objektbe.
5/5 Uniq Btype Lengthy sajat PS meg jo fizikum...
Jopofa lesz !Amugy Pelevel kva jo a jatek.
-
Skeleton01
aktív tag
Agyaltam rajta, de akkor behúzom.

Rájöttem végül, hogy nem az én stílusom ez a Semenyo TOTS, szvsz.: nem egy jó lövő, darabos, és nem éreztem sokszor ezt a kiemelkedő fizikumát sem, volt is egy csere Olise TOTS lapra, holnap próba...
-
raven84
senior tag
Akinek DM kell szedje ki Fofanat, Kurva jó kis lap
-
Skeleton01
aktív tag
Igazad van, ráadásul arra nem is gondoltam elsőre, hogy mivel Chile nincs ott a VB-n, szinte biztosan kijelenthető, hogy nem teszik vissza, megfogadom a tanácsod, és csinálok a silverből egy jó lapot, a marketen egyébként már ez sem jön szembe túl gyakran.
Megszánt ma ismét a game, Seasonal jutalom TOTS Pick, eladható (nincs már ára), de szerintem marad FUN/csajos csapatba:
-
myckey
veterán
mit kezdjek ezzel a sok szar fodder lappal ? mar nem is nyitom oket, mert miert is...
Nem tudom mibe bedaralni, hogy aztan kapjak jobbat. All az egesz.
Token SWAPs -ra tartok 83-91 ig kartyakat, ez ami tuti, de a tobbivel...fgm sincs, mire kellene.
Upgrade es Player, teljesen ertelmetlen, igy kisebbet is felesleges.
Tegnap valami 92+ tots eladhatot meg masik specialt nyitottam, de csak azert, mert sok volt SBC. Ertelme semmi.
C is van boven. TrMarkt halott.Voller 94 FofGotG Hero jott, 4x82+ pack bol
huha

-
myckey
veterán
mit kezdjek ezzel a sok szar fodder lappal ? mar nem is nyitom oket, mert miert is...
Nem tudom mibe bedaralni, hogy aztan kapjak jobbat. All az egesz.
Token SWAPs -ra tartok 83-91 ig kartyakat, ez ami tuti, de a tobbivel...fgm sincs, mire kellene.
Upgrade es Player, teljesen ertelmetlen, igy kisebbet is felesleges.
Tegnap valami 92+ tots eladhatot meg masik specialt nyitottam, de csak azert, mert sok volt SBC. Ertelme semmi.
C is van boven. TrMarkt halott. -
EA's hit
addikt
Kíváncsiságképp, milyen packból esett Joe Cole JB? Nem mai lap... A TOTS előtti játékosok megvásárlását szándékosan kerülöm, ki tudja, mikor lesz egy reward lap: Crouch (UT Scream Hero), Thomas Müller (UT Scream), Dybala, Rüdiger, Doku (FUT Birthday), mert ezek nagyon népszerűek voltak.
Bárcsak ott lenne hamarosan Vidal Time Warp lapja is, bár ez nagyon egyéni preferencia, némi remény, hogy Inaki Williams is SBC reward volt.A mostani opciokkal Vidal silver lapjabol is ugyanolyat lehet evozni kb. 2 nap alatt, mint a time warp-bol
mivel a time warp lapja eredetileg is sbc volt, 99,99%, hogy nem lesz mar ujra elerheto, szoval arra ne varj, evozd fel a silver lapjat inkabb. -
Skeleton01
aktív tag
Akkor bocsi, de kicsit szarkasztikusan értelmeztem a válaszod, fáradt vagyok és sok volt a
maitegnapi nap.
-
myckey
veterán
Szintén ezt vázoltam, viszont mostanában már költök is, az elcseszett TK rendszer miatt (sokkal jobb volt a korábbi SB jutalmazás, ahhoz nagyvonalúan nyugodtan hozzá lehetett volna csapni a mostani TK reward-ot), igen skót lett a közösség a Coinokkal, jól járt, aki kivárt, ami vágyott lap volt korábban, és most padlón az ára, természetesen megnézem, ha nem tetszik, minimális különbséggel (pici bukó, de enyhe nyereség is lehet), megy tovább.
Miért gáz? Cole RW, Gervinho pedig LW, teljesen megférnek, ha nem is pont egy squad-ban, de egy keretben biztosan...mi a gaz ? semmi

Teljesen jo. Jott Joe Cole, most meg Gervinho
Joe Cole a hetekkel ezelotti, Icon - Heroes packbol jott. 89+ pack.
En meg Joelinton FutB lapjat figyelem...meg tudnam venni, akad ra C.
bubuska10
az biza ! olyan veresegeim es egyebek vannak, hogy a fejem, a falba verem kb. -
Morphus101
tag
Én meg egy szétevózott Hermoso lappal tolom egész évben, hiába CB és Controlled, imádom.
Neked is igazad van, néha tényleg game changer, bár sok viszonyítási alapom pont idén nincs, mert alig ment a WL, túl sok volt a többi kontent. Viszont lehet akár 150 milliós kezdőd is, ha a gép úgy dobja, futties R9-el is 4 kapufát fogsz rúgni, meg 9x annyi helyzeted van mint az ellennek, mégis kikapsz. Akkor már inkább a saját kedvencekkel kapok ki, minth én is Pinával forgolódjak, akit az életben nem is láttam játszani.Most már igen: [link]
-
bubuska10
senior tag
Annyiban vitatkoznék, hogy lehet hellyel közel ugyanannyit mész(bár ez nálam az idei részre nem igaz) de az odáig megtett út sem mindegy.
Az első részéhez annyit, hogy minden évben stabilan -1- +2 win környékén mozogtam. (Értsd átlag 10 win, néha 9 1-2 alkalommal 11-12.) Idénre ez tökre megváltozott. Többször volt 8 wines wl-em meg 2-3-szor 12 win is. Olyan szinten kilengés volt az egész év, hogy néha megkérdőjeleztem ugyanazt játszom-e mint a múlthéten.
Hetente volt 3-4 szoros meccsem és nyilván a szerencse döntötte el, hogy abból épp bukom mindet és 8 vagy nyerem mindet és 12 lesz avagy kettő közötti eredmény.A meta csapat meg azért kell, hogy ezekből a szoros meccsekből kevesebb legyen. Lehet ha meta csapattal játszottam volna nem 4 ilyenem van hétvégente hanem csak 2. Hiába evoztam szét Myles Lewis-Skellyt pl. ha LB-be nem lesz lengthy ezáltal hülyére futja mindenki. KP-n jó volt, de szemléltetésképp egy rendes LB-vel sokkal kevesebb gólt kaptam volna onnan. Sőt a legjobb eredményeim nem a full Arsenal csapattal mentem hanem amikor kipróbálgattam meta kártyákat mint a Palaceos EL Sarr
Én meg egy szétevózott Hermoso lappal tolom egész évben, hiába CB és Controlled, imádom.
Neked is igazad van, néha tényleg game changer, bár sok viszonyítási alapom pont idén nincs, mert alig ment a WL, túl sok volt a többi kontent. Viszont lehet akár 150 milliós kezdőd is, ha a gép úgy dobja, futties R9-el is 4 kapufát fogsz rúgni, meg 9x annyi helyzeted van mint az ellennek, mégis kikapsz. Akkor már inkább a saját kedvencekkel kapok ki, minth én is Pinával forgolódjak, akit az életben nem is láttam játszani. -
Skeleton01
aktív tag
Kíváncsiságképp, milyen packból esett Joe Cole JB? Nem mai lap... A TOTS előtti játékosok megvásárlását szándékosan kerülöm, ki tudja, mikor lesz egy reward lap: Crouch (UT Scream Hero), Thomas Müller (UT Scream), Dybala, Rüdiger, Doku (FUT Birthday), mert ezek nagyon népszerűek voltak.
Bárcsak ott lenne hamarosan Vidal Time Warp lapja is, bár ez nagyon egyéni preferencia, némi remény, hogy Inaki Williams is SBC reward volt. -
Skeleton01
aktív tag
Ez nalam ugy fest...
Van egy raklap kedves jatekos, minden kontinensrol, korszakbol, csapatbol...( de fullos csajos csapatom is akad ) , ezeket osszeszedem, evozom, tartom.
Viszont manapsag nem vasarolok, csak ha kell valami feladatba.
Jo hogy Joe Cole JB H lapot nyitottam, most jott Gervinho JBH is
valoban fun. Szintén ezt vázoltam, viszont mostanában már költök is, az elcseszett TK rendszer miatt (sokkal jobb volt a korábbi SB jutalmazás, ahhoz nagyvonalúan nyugodtan hozzá lehetett volna csapni a mostani TK reward-ot), igen skót lett a közösség a Coinokkal, jól járt, aki kivárt, ami vágyott lap volt korábban, és most padlón az ára, természetesen megnézem, ha nem tetszik, minimális különbséggel (pici bukó, de enyhe nyereség is lehet), megy tovább.
Miért gáz? Cole RW, Gervinho pedig LW, teljesen megférnek, ha nem is pont egy squad-ban, de egy keretben biztosan... -
myckey
veterán
Sablonosnak tűnhet, de szerintem is akkor a legjobb az egész, ha csak egyszerűen a kedvenc játékosokkal, vagy fav. klub/válogatott vonal mentén toljuk, esetleg egyszerre mindkettő egybeesik. Nálam maradt az első eset, a késői csatlakozás miatt, a régebbi, sok EVO-s lapok lehetősége elúszott, de most az áresés (+ Iniesta eladása, mert már megvolt a másik ICON lapja korábbról) közepette tartottam némi bevásárlást, azokból a TOTS lapokból, akiket akkor csak lestem, amikor kijöttek, így meglett Valverde, Semenyo, Pedri, és nem érdekel egyáltalán, hogy lesznek jobb lapok hamarosan. Maradona nálam is cél, megcsinálok mindent, mert nagyon fun lapokat lehet kivenni (pl.: Gervinho Joga Bonito) illetve van még pár különleges EL/KL győztes játékos, akiket figyelek.
Ez nalam ugy fest...
Van egy raklap kedves jatekos, minden kontinensrol, korszakbol, csapatbol...( de fullos csajos csapatom is akad ) , ezeket osszeszedem, evozom, tartom.
Viszont manapsag nem vasarolok, csak ha kell valami feladatba.
Jo hogy Joe Cole JB H lapot nyitottam, most jott Gervinho JBH is
valoban fun. -
Skeleton01
aktív tag
En nem tudom, uldoztel e valamit

"m mert rop lapot meg nem "
vakartam a fejem, mi az a rop lap...aztan mondom melle ment a kalviaturan...es TOP lap akar lenni

Akkor azert van egy koncepcio.
Nalam meg elegge vegyes a banda.
Ahogy irtam, igazabol most azokat evozgatom, akiket az elejen osszekapartam, aztan rajtam maradtak. Megszoktam oket, meg par ujat, Akiket ismerek es kedvelek.Persze figyelem a statokat, meg egyeb mutatokat, milyen vele a gameplay...
DE, azt kevesbe figyelem, hol es mikor jatszott, sot meg csaj is akad itt.
Ott van pl. LB: Perle Morroni, France csajszi ,az Amcsi ligabol. Shwd Plus92 card. Rohadt jo vele a gameplay.
Szoval itt aztan van minden. Mindenhonnan. Meg ezek a feladatos lapok is maradnak, termeszetesen, ha mar megszerzem oket.
Most lehet, hogy a FoF GotG ICON Puyol melle, kiszedem Fof Gotg Hero Marquezt.
Oket meg talan birtam is, a regi Barcabol.*
hogy megprogettem etz a topicot
Sablonosnak tűnhet, de szerintem is akkor a legjobb az egész, ha csak egyszerűen a kedvenc játékosokkal, vagy fav. klub/válogatott vonal mentén toljuk, esetleg egyszerre mindkettő egybeesik. Nálam maradt az első eset, a késői csatlakozás miatt, a régebbi, sok EVO-s lapok lehetősége elúszott, de most az áresés (+ Iniesta eladása, mert már megvolt a másik ICON lapja korábbról) közepette tartottam némi bevásárlást, azokból a TOTS lapokból, akiket akkor csak lestem, amikor kijöttek, így meglett Valverde, Semenyo, Pedri, és nem érdekel egyáltalán, hogy lesznek jobb lapok hamarosan. Maradona nálam is cél, megcsinálok mindent, mert nagyon fun lapokat lehet kivenni (pl.: Gervinho Joga Bonito) illetve van még pár különleges EL/KL győztes játékos, akiket figyelek.
-
myckey
veterán
Hat ha valaki akkor pont en nem uldoztem soha a meta kartyakat. Felevozott (tobbsegeben Juve) lapok es nehany szerencses nyitas alkotta egesz evben a csapatomat. Most sem azert nem fernek be az uj promo lalok, mert mondjuk Pina meg van de Ven vannak a helyukon, hanem mert rop lapot meg nem nyitottam, akik jottek, azoknal meg szimplan jobbak vannak a kezdomben.
Az eddigi legjobb gotg nyitasaim:
Vieira: evo Vieira a cdm-em, aki egyszeruen jobb lap. Amugy januartol juniusig evo Locatelli volt, sajnaltam is lecserelni, pedig hat nem az a tipikus meta lap...
Roby Carlos: oktober ota az sbc Cambiaso a balhatvedem, nyilvan azota mar boven evozva. Statokra 100x jobb Roby, ki is probalom, mert vele minden evben szerettem jatszani, de vszeg maradni fog a nagyon nem meta Cambiaso.
Cafu: Cancelo sbc-je van a helyen felevozva, meg talan o all a legkozelebb a meta kategoriahoz, kiprobalom Cafut, hatha jobb.
Puyol: 95 evo Maldini es 95 evo Chiellini kozul akkor sem szoritana ki senkit, ha a 2 olasznak eltorne a laba.
Kroos: toty Gullit helyere mehetne, a holland annyira nem extra iden, teszek egy probat Kroosszal.
A metatol eleg messze van a csapatom
En nem tudom, uldoztel e valamit

"m mert rop lapot meg nem "
vakartam a fejem, mi az a rop lap...aztan mondom melle ment a kalviaturan...es TOP lap akar lenni

Akkor azert van egy koncepcio.
Nalam meg elegge vegyes a banda.
Ahogy irtam, igazabol most azokat evozgatom, akiket az elejen osszekapartam, aztan rajtam maradtak. Megszoktam oket, meg par ujat, Akiket ismerek es kedvelek.Persze figyelem a statokat, meg egyeb mutatokat, milyen vele a gameplay...
DE, azt kevesbe figyelem, hol es mikor jatszott, sot meg csaj is akad itt.
Ott van pl. LB: Perle Morroni, France csajszi ,az Amcsi ligabol. Shwd Plus92 card. Rohadt jo vele a gameplay.
Szoval itt aztan van minden. Mindenhonnan. Meg ezek a feladatos lapok is maradnak, termeszetesen, ha mar megszerzem oket.
Most lehet, hogy a FoF GotG ICON Puyol melle, kiszedem Fof Gotg Hero Marquezt.
Oket meg talan birtam is, a regi Barcabol.*
hogy megprogettem etz a topicot
-
EA's hit
addikt
mit jelent a "kezdo" ? a "meta" csapatod ?
Illetve, ha lassan is, de kapjuk majd a legleg lapokat, szamit ez meg valamit, hogy mi a kezdo,es ki kerul bele ? mit nyitunk vagy kapunk ?

*
persze, epitem es szepitem a csapatomat, de igazabol nincs egzakt "best" team.
Evozok is, csak mar az sem hoz lazba.
--
Annak viszont tudok orulni, hogy ezt a Maradonas feladatot sikerrel fogom abszolvalni. Eddig ugy fest, a 3/3.
Lekopogom.CsAk mar tenyleg elvesztettem kisse a lelkesedest, mert minden lap, kb. ertektelen, vagy az lesz .
Hat ha valaki akkor pont en nem uldoztem soha a meta kartyakat. Felevozott (tobbsegeben Juve) lapok es nehany szerencses nyitas alkotta egesz evben a csapatomat. Most sem azert nem fernek be az uj promo lalok, mert mondjuk Pina meg van de Ven vannak a helyukon, hanem mert rop lapot meg nem nyitottam, akik jottek, azoknal meg szimplan jobbak vannak a kezdomben.
Az eddigi legjobb gotg nyitasaim:
Vieira: evo Vieira a cdm-em, aki egyszeruen jobb lap. Amugy januartol juniusig evo Locatelli volt, sajnaltam is lecserelni, pedig hat nem az a tipikus meta lap...
Roby Carlos: oktober ota az sbc Cambiaso a balhatvedem, nyilvan azota mar boven evozva. Statokra 100x jobb Roby, ki is probalom, mert vele minden evben szerettem jatszani, de vszeg maradni fog a nagyon nem meta Cambiaso.
Cafu: Cancelo sbc-je van a helyen felevozva, meg talan o all a legkozelebb a meta kategoriahoz, kiprobalom Cafut, hatha jobb.
Puyol: 95 evo Maldini es 95 evo Chiellini kozul akkor sem szoritana ki senkit, ha a 2 olasznak eltorne a laba.
Kroos: toty Gullit helyere mehetne, a holland annyira nem extra iden, teszek egy probat Kroosszal.
A metatol eleg messze van a csapatom
Új hozzászólás Aktív témák
-
4800 - 4701
5223 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: Microsoft, te drága…
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen program, ami...?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mortal Shell ll
- További aktív témák...
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -35% Snapdragon X Plus 8 Mag 16/512 3K OLED 120Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 I I5-10400H I 8GB RAM I 256GB SSD I 15,6" FHD I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 319 RX 6950 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420,14",FHD,i5-1135G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,2 KAM.TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7500X3D 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900 XT 16GB NZXT H510 TG be quiet! 1200W
Tul sok a player, most.
Bd alatt volt talan 2 amire rapakoltam, de azota semmi. Minek? Sb-s meg friendly obj-ra total felesleges, olyan lqpot meg nem nyitottam, ami a kezdobe/padra kerulne.
Debinhat is evozom, birom a csajszit, durva fizimiskaja van, rohadtul jo a uniq body type. Akar Pina.

LendvaiFeri1