Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey
    veterán

Igazabol, " ezer" eve Fifazom & PES. :B ( regebben tobb EA Sports jatek is volt...Madden, WWE, NHL, NBA meg mas sport game is ) Tegnap Pes/efootball26 is gyoztem, pvp.

Emlekszem, mikor X360 bejott, es megvettem ra dobozosan a legujabb Fifat, az egy hatalmas generaciovaltas/ugras volt, gameplay es audiovizualis tekintetben.

Szoval erzekem meg XP az van ezekhez, competitive & pvp dolgokban is jaratos vagyok.

DE,
    itt ez a kartyas rendszer, ez idegen volt kisse. Pes is ilyesmi, de mas azert.
    Ezt nagyon meg kelltt szoknom, meg gorcsolok ezektol az idoigenyes, kotelezoen szuksegszeru dolgoktol. Idegrendszeremet is probalom vedeni a jatekoktol.
    Paleo+webapp sokat segitett ! :R

Meg a Season Pass jo lenne, de en erre a jatekra nem koltok. Igy is elvagyok vele, kit erdekel mar a nyari uborkaszezon .

*
    Nem nyerek am minden meccset, fel kezzel meg bekotott szemmel . Akad sok anomalia, meg nem konstans. Neha WC meg alatta is kapok erdekes golokat, es muvelek meg erdekesebb dolgokat a csapattal

Viszont, En a heti SB-t vegig szoktam porgetni.Fuggetlenul mastol.
    Nekem tetszik a jatek, meg a korites, es szeretek vele jatszani, Elmeny.
    Emlekszem a regi idokre, szoval egeszsegesen ertekelem a jo dolgokat.
    Maskor meg johet az altf4 ! :DDD

Tegnap pont SB Ulti, majdnem sikerult 2 golos elonyrol elbukni...vegere bebambultam, de tizikkel hoztam ! Amugy tok jo meccseket toltam, ahogy irtam.
    Rivals meg Chall is. Volt aki 5-0 vezetesnel kilepett tolem...de az egyik ellen en hagytam el a jatekteret, szabalyosan. Bamba voltam es szarra kontrazott meg a vedelmem sehol nem volt.

*
    Belepni es jatszani azert nem mindig szoktam, kartyazni sem a webapp. :N mostansag Manager is keves akad, pedig ott a lassabb, autentikusabb jatekot jobb kedvelem.
    FUT pedig nem mindig figyelem az objektivakat, meg a competitive meccseket sem. Ligak es eventek sem erdekelnek annyira.

-- SB, Webapp SBC, par Objekt meg Evozas, amire egysegesen probalok figyelni.

A gyozelmek sem erdekelnek mereven. A jatekelmeny, az igen.
    Persze nem jo ha "szarra" vernek. De ebbol kevesebb akad, mert sikerult felhozni a csapatomat is, kb. korrektul.

De meg mindig nem tudom, ki a fenet vegyek ki a 10 Ico & Heroes lapbol...

Gervinho, Joe Cole & Miyama maradt .

Salgado, Nesta, Nakata, Pizarro, Kuyt es Rush sztm fejeltos.

UCL M. Salgadoval is szemeztem, de van Evos JH, meg csere is.

Miyama jo lehet statra, meg 5* a Wf + Skill is, csak kevesbe hianyposzt.
    Joga B. Hero - Gervinho / Joe Cole jo lehet EVO ra, de valamiert Joe Cole val szimpatizalok.

Új hozzászólás Aktív témák