Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey
    veterán

Ez az ínyenceknek való pick, Neked a 93+ 3ból 1 pickre van szükséged, mert még nem vagy tele jó lapokkal. Amiket írtál icon, hero picket azokból sokan a következő evo alanyukat szedik ki, azért örülnek neki. Persze ilyen szempontból ez is lehet erősítés, csak kicsit macerásabb, mint közvetlenül kinyitni egy 94-96os lapot. :)

Igazabol, fogalmam sincs, kit vegyek ki ezek kozul. :F

Gervinho jo lehet a szelekre,
    ST nem kell,
    Salgado kedvenc...csak mar Evozok egy ideje egy JH jatekost, meg van tots is
    Joe Cole is jo lehetne.
    Kuyt is a szelek miatt
    Miyama talan a legjobb...
    Rush kilove, Nakata es Nesta is kevesbe buli...Nesta lassu, bar jo a player ID es a reakcio.

Legalabb el lehetne adni, akkor az a 200 000 jo is lenne !

*Inkabb a 93+ Efigs vagy a 91 + UTOTS kellett volna .
    Raadasul ezek kevesebb csapatba, vagy kisebb erteku fodderekbe kerulnek.

Ez a xar meg elvitte a legjobb foddereket, meg tobb specialt, es meg TM is vettem egyet.
    Cserebe az eladhato szarok meg ami maradt es ez az Icon/Hero cucc...Lofax habbal szamomra :( :D

Most HA Evozok ezekbol egyet. OK. De az megint elvisz egy raklap Coint. Mire lesz ertelmes es hasznalhato playerem ebbol a fenebol...

**

Egyebkent mar inkabb a felso polcos jatekosok, akik erosites itt. A 90-93 koruli kartyak, mar nem erosites. :N
    Ettol jobb a keret. Vagyis Sub/Res elfer, de az mas...

*** Talan egy Player SBC is jobban jartam volna.

Na nem baj, legalabb elszortam sok eros foddert, ugye most nem fenyeget a veszej, hogy 90 koruli toltelekekkel dobalozzak. ;]

Meg ugye...Hero/Icon lapot, veszek szarehugye...10-20 000 C. az semmi macera. Lehet Evozni. Vannak is.
    Ezzel meg kinlodtam.

Egobol, lehet a harom legdragabb ember kozul kellene valasztani, legalabb elkepzelem, hogy milyen draga es milyen jo volt ez igy...

Új hozzászólás Aktív témák