Hirdetés
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Meghozta a Windows 11 programgyorsítóját a Microsoft
- A kompakt házak gazdáit vette célba a Maxsun Blackwell architektúrás VGA-ja
- Computex 2026: AI-os évfordulók
- Csendes és ultrakompakttá varázsolható Logitech egér, egyhónapos akkuval
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
4277 - 4201
4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4277 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skeleton01
aktív tag
Kicsúsztam a szerkesztési időből, packból esett még egy ilyen Maximiliano Araújo UCL RTF lap is, ritkasága miatt, illetve, mert úgy érzem, passzol a stílusomhoz, marad, nem lesz belőle sem fodder:
-
Skeleton01
aktív tag
Most fejeztem be az sbc-t...kotelezoeket letudtam mara is.
Az 1/10 Icon pick SBCt azota is banom, Joe Cole JB Hero, sztm nem ert 3 csomag 88-91 foddert, meg 90 es special lapokat, plusz 12000 TM vasarlast.
Igazabol most Evo sincs ra, bar mar tapoltam asszem.De legalabb tartja a card az arat, csak hat nem tudom eladni sajnos. md1, egyelore a legdragabb jatekosom, igy.

En EVO zok most inkabb. Elkoltottem EVO ra, 100-200 000 Coint, ha jol remlik.
Illetve most van pici pangas is. Nagyon nem mozgat hogy uj jatekost szerezzek, telitve a csapatom.
Trippiert & Carvajalt figyeltem...a HEROES lapokat nem hiszem, mert -Nekem- eleg jol dobalja a game.
De Te kivetted Ash Youngot, szoval sztm felesleges md2.
Nekem meg itt M.Salgado Heroes, Molina Atletico EVO, Alberto Costa TOTS Brk.
Akkor marad minden, Trippier, Carvajal, Guti, és Zamorano sem "adja". Quaresma lapjáért pedig sajnálok két 90-es csapatot is bedarálni.
Egy ilyen EVO-t viszont alkottam, szegény ember Dembélé-je:
-
myckey
veterán
A jelenlegi SBC kínálatból érdemes valakit kivenni, vagy inkább tartalékoljam a foddereket?
+ Vettem ma 60k-ért egy TOTS Javier Suárezt, pár meccsen próbáltam, nagy gólzsák, szerintem marad is, Lewa (EOEA) és Osimhen (TOTS HM) mellett legalább tudok variálni.Most fejeztem be az sbc-t...kotelezoeket letudtam mara is.
Az 1/10 Icon pick SBCt azota is banom, Joe Cole JB Hero, sztm nem ert 3 csomag 88-91 foddert, meg 90 es special lapokat, plusz 12000 TM vasarlast.
Igazabol most Evo sincs ra, bar mar tapoltam asszem.De legalabb tartja a card az arat, csak hat nem tudom eladni sajnos. md1, egyelore a legdragabb jatekosom, igy.

En EVO zok most inkabb. Elkoltottem EVO ra, 100-200 000 Coint, ha jol remlik.
Illetve most van pici pangas is. Nagyon nem mozgat hogy uj jatekost szerezzek, telitve a csapatom.
Trippiert & Carvajalt figyeltem...a HEROES lapokat nem hiszem, mert -Nekem- eleg jol dobalja a game.
De Te kivetted Ash Youngot, szoval sztm felesleges md2.
Nekem meg itt M.Salgado Heroes, Molina Atletico EVO, Alberto Costa TOTS Brk.
-
Skeleton01
aktív tag
A jelenlegi SBC kínálatból érdemes valakit kivenni, vagy inkább tartalékoljam a foddereket?
+ Vettem ma 60k-ért egy TOTS Javier Suárezt, pár meccsen próbáltam, nagy gólzsák, szerintem marad is, Lewa (EOEA) és Osimhen (TOTS HM) mellett legalább tudok variálni. -
myckey
veterán
Vegre. egy -egy buko akadt Rivals, vagyis -leave-, mert kaptam olyat..pfff... es kiallitas is volt 2x..agyam eldobtam. Meg ugye le is fagyott ez a xar 1x, vezetes kozben...

De utana !
Hat megint kiallitottak tolem egy jatekost, ismet az elejen ! Zsinorban 4 meccsen kaptam kiallitast, PvP

Viszont most utobb, gyoztem ! Vegig toltam 70+ percet kb. emberhatrany.
Egyenlitettek, de aztan vertem neki kettot, igaz a vegere kaptam ismet. 3-2 ide.
Park the bus + tiki teke tokom possession powa ! Bele is faradtam...Behuztam Rush gyozelmeket, Rivals gyozelmek, es agyfax raklap pirossal fagyassal, meg SB is gyoztem, Ulti meg Legend vagy mi a masik legerosebb. Egyet buktam itt is, Ultimate, de ezt is a legvegen forditotta a gep

Eleg is volt egyelore.
Jott Florian Kainz is ,meg Ansu Fati is. Mara lesz meg SBC, kesobb.( hatha ismet megdob par prime hero lappal

* Meg kell vedjem Kobelt ! Elozo meccsek alatt, borzaszto mit lepkezett...Ma pedig kivedte a szemuket is !

-
myckey
veterán
-
EA's hit
addikt
Akkor ez eleg lutri dolog.
Ez milyen gakori ? Mostansag nem emlekszem ilyen evora, foglalkozik valaki ezzel egyaltalan ?
Az abszolut ketlabas jatekosokra, akik raadasul tobb poszton is bevethetoek...jo lenne atkepezni.Megint kifgagyott e za xar, mikor vezetek Rivalsban.
* Cambiasso Prime HERO, kva jol tolja jatek. Pedig elvileg 91 ovr es csak "b" futgg
Viszonylag surun vannak ilyen evok.
-
myckey
veterán
Akkor ez eleg lutri dolog.
Ez milyen gakori ? Mostansag nem emlekszem ilyen evora, foglalkozik valaki ezzel egyaltalan ?
Az abszolut ketlabas jatekosokra, akik raadasul tobb poszton is bevethetoek...jo lenne atkepezni.Megint kifgagyott e za xar, mikor vezetek Rivalsban.
* Cambiasso Prime HERO, kva jol tolja jatek. Pedig elvileg 91 ovr es csak "b" futgg
-
EA's hit
addikt
Posztot lehet adni, vagy az fix ?
Marmint poszton belul, lehet evozni a szerepkort/hozzaertest. Ok. De mondjuk Joe Cole ra dobnek RM/LM .
Vagy csak siman rakjam be, hiaba hogy nem az a megfelelo ? De ugy degradalodik elegge, elvileg. Kit erdekel ?ű
Ezekkel az RW / LW posztokkal meg vagyok love...Nem igazan hasznalom ki, neha a CAM is felesleges.
Hianyzik a PES fele szabadsag

*
Tudom, hagyjam a faxba, mer a 4411 a meta, azt csokolom.
Max ha belerakod olyan evoba, ami uj posztot is ad neki, de mashogy nem lehet.
-
myckey
veterán
Marmint poszton belul, lehet evozni a szerepkort/hozzaertest. Ok. De mondjuk Joe Cole ra dobnek RM/LM .
Vagy csak siman rakjam be, hiaba hogy nem az a megfelelo ? De ugy degradalodik elegge, elvileg. Kit erdekel ?ű
Ezekkel az RW / LW posztokkal meg vagyok love...Nem igazan hasznalom ki, neha a CAM is felesleges.

*
Manager Career mode, lehet atkepezni masik posztra, azt tudom. Szoktam.
-
myckey
veterán

*
-
myckey
veterán
Azért egy kicsit más a két eset.
nem mentettem kep, de pickbol is volt mar egyfforma.
Ami nem mindegy, hogy 12 gyozelmes eventet,nem szenvedtem erte ki
Mas, persze .
-
Kristof_94
Topikgazda
-
myckey
veterán
Uj evokat hasznaljatok ? Amibol ilyen szep hero szinu akarmi lesz.
LM es ST is van.Pires TT Icon ra, raeresztettem. Csatarra meg nem tudom, kire kellene.
Mondjuk ez a jobbik eset, vegre van eleg C. 100 meg 100 ezreket albaxni Evora.Joe Cole JB Herora is muszaj voltam rakuldeni pezes Evot. ha mar zsenialisan kiszedtem abbol a cseszett Icon pickbol. de lehet meg igy sem lesz jo lap belole
legalabb az vigasztal, hogy TM egesz sokat adnanak erte
-
myckey
veterán
Az első pickben a német kivételével mind a 3 lap ugyan az volt, mint a múltkor. Hihetetlenül szánalmas...

itt is eloferdul, h ugyanazok jonnek. ezekbol a heroes lapokbol is, kaptam mar 3 ugyanolyat is...
-
Kristof_94
Topikgazda
-
myckey
veterán
-
Woodslave
félisten
Köszi. Hát igen, bár nagy kedvenceim, ők már biztosan nem lesznek meg, és nagyon nagy valószínűséggel a TOTY lapok is felejtősek...
bár annyit korrigálnék hogy majd augusztusban meglesz mindenki
Monjduk nekem van két totym appból nyitottam anno de egyik se az azonnal megveszem a játékot kategória -
myckey
veterán
Rivals szedem most a pontokat...
Keso este, elcsesztem, is is...vezetek, aztan kiallitas tolem es meg a szabadot is bemakkolja kapufakrol
de semmi para, emberhatranybol is lovok neki kettot...tartom labdat seholsemmi tole, a vegere ismet elbaszok ket golt es X lesz, neha csak lesek hogy miafaxvanmar .Tegnap a kapusom is ...Ugy pofan verte a levegot, hogy orom volt lesni. Kijovetel mint superman, aztan belebax egyet a levegobe a masik meg orul a fejenek.
aztan a rovidre, amit fog elvileg, beverik neki a felso lec ala, raadasul valami elbaszott mozdulatot muvel a gyerek. ellentetes kezzel akarta vedeni a masik oldalt, de azt sem rendesen, csak epp emelte. kozvetlen kozelrol. ZSeni !
SB is volt bukta...Ultimate fokozat igaz. Meg 90+ csapatok. Neha azert melos meg feszes ez az Ultimate fokozat sb. Lehet azt kezdem, hogy a 70-80 csapatokat Ultimate, 85+ koruli Legend, 90+ pedig WC...
-
gjoe
addikt
Ismét érkezem a brutális jutalmakkal, ezúttal 12 győzelemért.

De jó hogy ezt kihagytam
-
Kristof_94
Topikgazda
Ismét érkezem a brutális jutalmakkal, ezúttal 12 győzelemért.

-
Skeleton01
aktív tag
Köszi. Hát igen, bár nagy kedvenceim, ők már biztosan nem lesznek meg, és nagyon nagy valószínűséggel a TOTY lapok is felejtősek...
-
myckey
veterán
Az allando, idokozonkent. Szerencse van,akkor cask egy golt kapok vagy nem eszmel az ellenfel, hogy lehalt a jatek, vagyis a gep vagyis a tokom tudja mi...

Minden masra ott az altf4 !Mondok jobbat !
Megint jott egy Hero. 2x 86+ SBC bol.

O meg valami 2 - 3x 80-85 koruli pack. Jatekbol, jutalom vagy objekt .
Jottek meg special lapok, Evora tokeletes lesz Torres meg Puyol is.
End of an Era Special is jott, valami 91 ST.Pires TT Icon is kapja Evot, lesz belole ilyen HERO . Meg utana lehet Lineker re is rakuldom Evot, az is ilyen szep Hero szines lesz.
Van mar egy csapatra valo Herom.

O is jott, a 10x 84+ csomagbol...Mara eleg is volt az SBC bol.
-
myckey
veterán
Az allando, idokozonkent. Szerencse van,akkor cask egy golt kapok vagy nem eszmel az ellenfel, hogy lehalt a jatek, vagyis a gep vagyis a tokom tudja mi...

Minden masra ott az altf4 !Mondok jobbat !
Megint jott egy Hero. 2x 86+ SBC bol.

O meg valami 2 - 3x 80-85 koruli pack. Jatekbol, jutalom vagy objekt .
Jottek meg special lapok, Evora tokeletes lesz Torres meg Puyol is.
End of an Era Special is jott, valami 91 ST.Pires TT Icon is kapja Evot, lesz belole ilyen HERO . Meg utana lehet Lineker re is rakuldom Evot, az is ilyen szep Hero szines lesz.
Van mar egy csapatra valo Herom.
-
homerhamm
veterán
-
myckey
veterán
Necib is jott, Prime Hero ...
Van mar egy raklap csudaszep Hero card, de jo.
-
myckey
veterán
mi a kva eletert fagy le ez a roht jatek...porog ezerrel a gep es zero reagalas. egyszer magara talal, esetleg...akkorra mar kaptam 5 golt, vagy kibax mert meg sem mozdulok
-
myckey
veterán
Irtam mar, hogy teli vagyok csajokkal...
Szoval elvileg Miyama is kiesne, de egyebkent O egy nagyon jo Noi lap.
Csak kar hogy nem tud jobboson, balosra vagyok sokan. CM re pedig keves fizikalisan, a mutatoival meg a 157 cm alkataval.Joe Colet pedig tudom meg Evozni, es posztra nevelni.
- pedig a tier vote, elvileg Joe Cole a legrosszabb,a harombol.
-
bubuska10
senior tag
De meg mindig nem tudom, ki a fenet vegyek ki a 10 Ico & Heroes lapbol...
Gervinho, Joe Cole & Miyama maradt .
Salgado, Nesta, Nakata, Pizarro, Kuyt es Rush sztm fejeltos.
UCL M. Salgadoval is szemeztem, de van Evos JH, meg csere is.
Miyama jo lehet statra, meg 5* a Wf + Skill is, csak kevesbe hianyposzt.
Joga B. Hero - Gervinho / Joe Cole jo lehet EVO ra, de valamiert Joe Cole val szimpatizalok.Mindig azt vedd ki aki szimpibb
-
myckey
veterán
Igazabol, " ezer" eve Fifazom & PES.
( regebben tobb EA Sports jatek is volt...Madden, WWE, NHL, NBA meg mas sport game is ) Tegnap Pes/efootball26 is gyoztem, pvp.Emlekszem, mikor X360 bejott, es megvettem ra dobozosan a legujabb Fifat, az egy hatalmas generaciovaltas/ugras volt, gameplay es audiovizualis tekintetben.
Szoval erzekem meg XP az van ezekhez, competitive & pvp dolgokban is jaratos vagyok.
DE,
itt ez a kartyas rendszer, ez idegen volt kisse. Pes is ilyesmi, de mas azert.
Ezt nagyon meg kelltt szoknom, meg gorcsolok ezektol az idoigenyes, kotelezoen szuksegszeru dolgoktol. Idegrendszeremet is probalom vedeni a jatekoktol.
Paleo+webapp sokat segitett !
Meg a Season Pass jo lenne, de en erre a jatekra nem koltok. Igy is elvagyok vele, kit erdekel mar a nyari uborkaszezon .
*
Nem nyerek am minden meccset, fel kezzel meg bekotott szemmel . Akad sok anomalia, meg nem konstans. Neha WC meg alatta is kapok erdekes golokat, es muvelek meg erdekesebb dolgokat a csapattalViszont, En a heti SB-t vegig szoktam porgetni.Fuggetlenul mastol.
Nekem tetszik a jatek, meg a korites, es szeretek vele jatszani, Elmeny.
Emlekszem a regi idokre, szoval egeszsegesen ertekelem a jo dolgokat.
Maskor meg johet az altf4 !
Tegnap pont SB Ulti, majdnem sikerult 2 golos elonyrol elbukni...vegere bebambultam, de tizikkel hoztam ! Amugy tok jo meccseket toltam, ahogy irtam.
Rivals meg Chall is. Volt aki 5-0 vezetesnel kilepett tolem...de az egyik ellen en hagytam el a jatekteret, szabalyosan. Bamba voltam es szarra kontrazott meg a vedelmem sehol nem volt.*
Belepni es jatszani azert nem mindig szoktam, kartyazni sem a webapp.
mostansag Manager is keves akad, pedig ott a lassabb, autentikusabb jatekot jobb kedvelem.
FUT pedig nem mindig figyelem az objektivakat, meg a competitive meccseket sem. Ligak es eventek sem erdekelnek annyira.-- SB, Webapp SBC, par Objekt meg Evozas, amire egysegesen probalok figyelni.
A gyozelmek sem erdekelnek mereven. A jatekelmeny, az igen.
Persze nem jo ha "szarra" vernek. De ebbol kevesebb akad, mert sikerult felhozni a csapatomat is, kb. korrektul.De meg mindig nem tudom, ki a fenet vegyek ki a 10 Ico & Heroes lapbol...
Gervinho, Joe Cole & Miyama maradt .
Salgado, Nesta, Nakata, Pizarro, Kuyt es Rush sztm fejeltos.
UCL M. Salgadoval is szemeztem, de van Evos JH, meg csere is.
Miyama jo lehet statra, meg 5* a Wf + Skill is, csak kevesbe hianyposzt.
Joga B. Hero - Gervinho / Joe Cole jo lehet EVO ra, de valamiert Joe Cole val szimpatizalok. -
myckey
veterán
Respect, ha Squad Battlesbe meg tudod verni ultimate szinten a gépet.
Pont h idén sokkal nehezebb. Nekem pár hónapja még a World Class ellen is becsúszott egy vereség a TOTY alatt, amikor silver lapokkal kellett tolni. Akkor még a Pro játékosok is csináltak ilyen videót, h "lehetséges nyerni Ultimaten SB-be?" Azon a szinten minden lap minden statja 99-es, és 96-98%-ban passzol, labdát nem tudnám elvenni tőle kb., bár én csak world classen pötyögök SB-t ha van vmi értelmes, összefűzhető objekt evo lapokkal.Igazabol, " ezer" eve Fifazom & PES.
( regebben tobb EA Sports jatek is volt...Madden, WWE, NHL, NBA meg mas sport game is ) Tegnap Pes/efootball26 is gyoztem, pvp.Emlekszem, mikor X360 bejott, es megvettem ra dobozosan a legujabb Fifat, az egy hatalmas generaciovaltas/ugras volt, gameplay es audiovizualis tekintetben.
Szoval erzekem meg XP az van ezekhez, competitive & pvp dolgokban is jaratos vagyok.
DE,
itt ez a kartyas rendszer, ez idegen volt kisse. Pes is ilyesmi, de mas azert.
Ezt nagyon meg kelltt szoknom, meg gorcsolok ezektol az idoigenyes, kotelezoen szuksegszeru dolgoktol. Idegrendszeremet is probalom vedeni a jatekoktol.
Paleo+webapp sokat segitett !
Meg a Season Pass jo lenne, de en erre a jatekra nem koltok. Igy is elvagyok vele, kit erdekel mar a nyari uborkaszezon .
*
Nem nyerek am minden meccset, fel kezzel meg bekotott szemmel . Akad sok anomalia, meg nem konstans. Neha WC meg alatta is kapok erdekes golokat, es muvelek meg erdekesebb dolgokat a csapattalViszont, En a heti SB-t vegig szoktam porgetni.Fuggetlenul mastol.
Nekem tetszik a jatek, meg a korites, es szeretek vele jatszani, Elmeny.
Emlekszem a regi idokre, szoval egeszsegesen ertekelem a jo dolgokat.
Maskor meg johet az altf4 !
Tegnap pont SB Ulti, majdnem sikerult 2 golos elonyrol elbukni...vegere bebambultam, de tizikkel hoztam ! Amugy tok jo meccseket toltam, ahogy irtam.
Rivals meg Chall is. Volt aki 5-0 vezetesnel kilepett tolem...de az egyik ellen en hagytam el a jatekteret, szabalyosan. Bamba voltam es szarra kontrazott meg a vedelmem sehol nem volt.*
Belepni es jatszani azert nem mindig szoktam, kartyazni sem a webapp.
mostansag Manager is keves akad, pedig ott a lassabb, autentikusabb jatekot jobb kedvelem.
FUT pedig nem mindig figyelem az objektivakat, meg a competitive meccseket sem. Ligak es eventek sem erdekelnek annyira.-- SB, Webapp SBC, par Objekt meg Evozas, amire egysegesen probalok figyelni.
A gyozelmek sem erdekelnek mereven. A jatekelmeny, az igen.
Persze nem jo ha "szarra" vernek. De ebbol kevesebb akad, mert sikerult felhozni a csapatomat is, kb. korrektul. -
bubuska10
senior tag
Respect, ha Squad Battlesbe meg tudod verni ultimate szinten a gépet.
Pont h idén sokkal nehezebb. Nekem pár hónapja még a World Class ellen is becsúszott egy vereség a TOTY alatt, amikor silver lapokkal kellett tolni. Akkor még a Pro játékosok is csináltak ilyen videót, h "lehetséges nyerni Ultimaten SB-be?" Azon a szinten minden lap minden statja 99-es, és 96-98%-ban passzol, labdát nem tudnám elvenni tőle kb., bár én csak world classen pötyögök SB-t ha van vmi értelmes, összefűzhető objekt evo lapokkal. -
myckey
veterán
En tegnap is nyertem parat...
SB Ultimate erosseg, Rush, Rivals es Chall is. De egyszer volt altf4 mert elbaszodott valami, es akadt egy leave is, mert szar voltam.
-
Woodslave
félisten
Én is nagyon élem Lewa új lapját, többen rage quit-ot nyomtak ellenem, amikor három-négy góllal mentem. Így néz ki most a csapat, úgy, hogy áprilisban kezdtem az egészet:
szép. Mondjuk ilyenkor már nincs jelentősége mikor kezdjük, max abból a szempontból hogy nem lehet Ronaldinhonk meg R9-unk.
Tegnap akartam párat játszani de megint szenvedő volt, két meccs után hagytam is a francba
-
myckey
veterán
Ez az ínyenceknek való pick, Neked a 93+ 3ból 1 pickre van szükséged, mert még nem vagy tele jó lapokkal. Amiket írtál icon, hero picket azokból sokan a következő evo alanyukat szedik ki, azért örülnek neki. Persze ilyen szempontból ez is lehet erősítés, csak kicsit macerásabb, mint közvetlenül kinyitni egy 94-96os lapot.
Igazabol, fogalmam sincs, kit vegyek ki ezek kozul.

Gervinho jo lehet a szelekre,
ST nem kell,
Salgado kedvenc...csak mar Evozok egy ideje egy JH jatekost, meg van tots is
Joe Cole is jo lehetne.
Kuyt is a szelek miatt
Miyama talan a legjobb...
Rush kilove, Nakata es Nesta is kevesbe buli...Nesta lassu, bar jo a player ID es a reakcio.Legalabb el lehetne adni, akkor az a 200 000 jo is lenne !
*Inkabb a 93+ Efigs vagy a 91 + UTOTS kellett volna .
Raadasul ezek kevesebb csapatba, vagy kisebb erteku fodderekbe kerulnek.Ez a xar meg elvitte a legjobb foddereket, meg tobb specialt, es meg TM is vettem egyet.
Cserebe az eladhato szarok meg ami maradt es ez az Icon/Hero cucc...Lofax habbal szamomra

Most HA Evozok ezekbol egyet. OK. De az megint elvisz egy raklap Coint. Mire lesz ertelmes es hasznalhato playerem ebbol a fenebol...
**
Egyebkent mar inkabb a felso polcos jatekosok, akik erosites itt. A 90-93 koruli kartyak, mar nem erosites.

Ettol jobb a keret. Vagyis Sub/Res elfer, de az mas...*** Talan egy Player SBC is jobban jartam volna.
Na nem baj, legalabb elszortam sok eros foddert, ugye most nem fenyeget a veszej, hogy 90 koruli toltelekekkel dobalozzak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg ugye...Hero/Icon lapot, veszek szarehugye...10-20 000 C. az semmi macera. Lehet Evozni. Vannak is.
Ezzel meg kinlodtam.Egobol, lehet a harom legdragabb ember kozul kellene valasztani, legalabb elkepzelem, hogy milyen draga es milyen jo volt ez igy...
-
D.Bergkamp
tag
Gervinho87 -JBHero
Pizarro87 - WWcards Hero
M Salgado 89 - UCL PrimeT
J Cole 88 - JB Hero
Kuyt 88 - KckRoy Hero
Miyama 92 - FUT Birthday Icon
Rush 89 - TropTit Icon
Nakata 88- JB Hero
Nesta 88 - TrpTit IconEbbol J Cole es Gervinho eri a legtobbet( 200 000 C. kb )...ami semmit nem jelent

Miyama a leginkabb szimpatikus . O is 40 000 C korul megy.Ezek jottek az 1 / 10 db, Icon csomagbol...
El is vitte az "osszes" magasabb foddert, meg egy-ket specialt is, es meg TM be is be keleltt menni.
Barmelyiket megveszem TM...szarehugye, es a cuccok is megmaradnak.Ahhoz kepest, eleg gyatra sztm. Fingom sincs, melyiket valassazm, egyik sem buli. Nincs is szuksegem rajuk kb.
Jobbat remeltem, plane hogy mennyire ajanlottatok.A jo eletbe
Ez az ínyenceknek való pick, Neked a 93+ 3ból 1 pickre van szükséged, mert még nem vagy tele jó lapokkal. Amiket írtál icon, hero picket azokból sokan a következő evo alanyukat szedik ki, azért örülnek neki. Persze ilyen szempontból ez is lehet erősítés, csak kicsit macerásabb, mint közvetlenül kinyitni egy 94-96os lapot.
-
myckey
veterán
Gervinho87 -JBHero
Pizarro87 - WWcards Hero
M Salgado 89 - UCL PrimeT
J Cole 88 - JB Hero
Kuyt 88 - KckRoy Hero
Miyama 92 - FUT Birthday Icon
Rush 89 - TropTit Icon
Nakata 88- JB Hero
Nesta 88 - TrpTit IconEbbol J Cole es Gervinho eri a legtobbet( 200 000 C. kb )...ami semmit nem jelent

Miyama a leginkabb szimpatikus . O is 40 000 C korul megy.Ezek jottek az 1 / 10 db, Icon csomagbol...
El is vitte az "osszes" magasabb foddert, meg egy-ket specialt is, es meg TM be is be keleltt menni.
Barmelyiket megveszem TM...szarehugye, es a cuccok is megmaradnak.Ahhoz kepest, eleg gyatra sztm. Fingom sincs, melyiket valassazm, egyik sem buli. Nincs is szuksegem rajuk kb.
Jobbat remeltem, plane hogy mennyire ajanlottatok.A jo eletbe
-
Skeleton01
aktív tag
Én is nagyon élem Lewa új lapját, többen rage quit-ot nyomtak ellenem, amikor három-négy góllal mentem. Így néz ki most a csapat, úgy, hogy áprilisban kezdtem az egészet:
Lautaro Martínez megtévesztő lehet, mert teljes mértékben saját EVO-s, semmi köze a "rendes" TOTS lapjához.
-
Skeleton01
aktív tag
amúgy rájöttetek már az
életjáték értelmére?Tegnap egész jókat mentem ahogy írtam korábban Lewa kimondottan erősítés, de Cassilas is kellemes meglepetés. Mondjuk megint arra gondoltam, hogy csak azért élvezem mert nyertem egy kivétellel, úgy néz ki hétvégén kell játszanom akkor a jobban wl-eznek akik meg lexarják azok rivals. De amúgy a szórakozás faktor elég limitált volt inkább untam, minden középkezdés után tudtam mi jön, kb én is ugyanazokat csinálom.
-
myckey
veterán
ez az event b+
Kaptam Fabre, 30 meccsre...most kaptam ismet, valami egy hetes loan. remelem meg megkapom orokosben is, legalabb ketszer, vagy haromszor
Vokes is jott, valami lekoszono 91es ST. Special card. md1. jo lesz tarcsiba.
* Most parades 5 -0 gyozelmet arattam, Challe. Igaz, voltak akkora akadasok...
Hat baxki...
Megkaptam 3x85+ bol, Fabregast
- 93 ovr. Heroes lap.
Lesz mar egy raklap H. card. -
myckey
veterán
ez az event b+
Kaptam Fabre, 30 meccsre...most kaptam ismet, valami egy hetes loan. remelem meg megkapom orokosben is, legalabb ketszer, vagy haromszor
Vokes is jott, valami lekoszono 91es ST. Special card. md1. jo lesz tarcsiba.
* Most parades 5 -0 gyozelmet arattam, Challe. Igaz, voltak akkora akadasok...
-
myckey
veterán
-
homerhamm
veterán
-
myckey
veterán
-
homerhamm
veterán
En "ezer eve " jatszok focis programokkal, de valahogy a meccsek alatt, soha nem kedveltem a total zenet.
Itt a Fifaban eleg keves a zene alatta, de van. Foobar-audiophile, eloferdul...
Rush ( vicc ) szoktam jobban zenet . Ott hangsulyosabb .Pes ha meccselek, tobb a zene, ott inkabb ymusic megy.
Nem én akarom a zenét, állandoan megy, mindíg le kell állítanom a zenét, de akkor sincs kommentátor.
-
myckey
veterán
En "ezer eve " jatszok focis programokkal, de valahogy a meccsek alatt, soha nem kedveltem a total zenet.
Itt a Fifaban eleg keves a zene alatta, de van. Foobar-audiophile, eloferdul...
Rush ( vicc ) szoktam jobban zenet . Ott hangsulyosabb .Pes ha meccselek, tobb a zene, ott inkabb ymusic megy.
-
homerhamm
veterán
En magat a hangulatot, a kommentart a stadion legkoret, a mozgasokat a vizualitast, golokat...kedvelem. Az egesz atmoszferat.
Ezert En SB vagy Manager is elvagyok, autentikus plane jobban tetszik, mint a fut gyorsitott mozgasa.
Ez a kartyazas jopofa, bar a rendszer sztm kuka. Maguk a lapok, meg az evozas, a jatekosok is jok sztm.
Igazabol, a rokabor dolog kevesbe tetszik.
De jó, nekem már régóta nincs a meccsek alatt kommentátor, csak zene.
-
myckey
veterán
amúgy rájöttetek már az
életjáték értelmére?Tegnap egész jókat mentem ahogy írtam korábban Lewa kimondottan erősítés, de Cassilas is kellemes meglepetés. Mondjuk megint arra gondoltam, hogy csak azért élvezem mert nyertem egy kivétellel, úgy néz ki hétvégén kell játszanom akkor a jobban wl-eznek akik meg lexarják azok rivals. De amúgy a szórakozás faktor elég limitált volt inkább untam, minden középkezdés után tudtam mi jön, kb én is ugyanazokat csinálom.
En magat a hangulatot, a kommentart a stadion legkoret, a mozgasokat a vizualitast, golokat...kedvelem. Az egesz atmoszferat.
Ezert En SB vagy Manager is elvagyok, autentikus plane jobban tetszik, mint a fut gyorsitott mozgasa.
Ez a kartyazas jopofa, bar a rendszer sztm kuka. Maguk a lapok, meg az evozas, a jatekosok is jok sztm.
Igazabol, a rokabor dolog kevesbe tetszik.
-
Woodslave
félisten
amúgy rájöttetek már az
-
myckey
veterán
-
Woodslave
félisten
-
myckey
veterán
-
Woodslave
félisten
-
raven84
senior tag
Megvettem Pinát hogy kipróbáljam WL-en, nem rossz lap, de Dembelét jobbnak érzem, megérte mert csak 400k-t buktam rajta 2 nap alatt

-
myckey
veterán
Ultimate -is- jatszom SB. aha. De nekem nincs a jatekhoz season passom, az szamit, vagy nem ? ami 1000 pontba kerul, az a zold akarmi .
Meg tegnap nullazta az egeszet, mikor jott uj roll. Vagy csak a meccsek utan jaro pontra gondolsz ?
*
Ami a Coint illeti... ossze lehet hozni. En marciusban csatlakoztam, le sem szartam FUT elejen, mert Authentic Managerben toltam. gameplay miatt.
Igazabol sztm par hete feszultem neki ennek az sbc-s kartyas baromkodasnak, webappot nem is hasznaltam, paleot is most hasznaltam eloszor a napokban...
Szoval gorcsoltem am rendesen in-game, az SBC pakolastol. Pffff !
Ki is hagytam tobb napot is, meg sbc-t is, etc...De, igy is akad mar lassan 300 000 C. Raadasul, vettem jo par jatekost is. Igaz, nem milliosakat. Illetve az elejen, komolyabb osszeget elvertem valami csomagokra is, mar tudom hogy baromsag volt
Meg meg fene tudja....Szoval, ha mondjuk Aprilistol teljesen tudatosan farmolom a C-t, mint az elmult napokban...Sokkal sokkal tobb lenne.
Jah, meg nuku Season berlet. Amit irtam is. Csak szamit az is biztos. ( bar soha nem astam bele magam, csak amit jatekban az arcomba tol a program info )
De mar nem veszek semmilyen szezonalis extra akarmit. Jo ez igy.
Ezt mar kihajtom, osszel meg johet a 27-es rokabor.
Lesz majd kihagyas is...tuti. Elbohockodom, ahogy alakul, a vegeig.
-
myckey
veterán
Ultimate -is- jatszom SB. aha. De nekem nincs a jatekhoz season passom, az szamit, vagy nem ? ami 1000 pontba kerul, az a zold akarmi .
Meg tegnap nullazta az egeszet, mikor jott uj roll. Vagy csak a meccsek utan jaro pontra gondolsz ?
*
Ami a Coint illeti... ossze lehet hozni. En marciusban csatlakoztam, le sem szartam FUT elejen, mert Authentic Managerben toltam. gameplay miatt.
Igazabol sztm par hete feszultem neki ennek az sbc-s kartyas baromkodasnak, webappot nem is hasznaltam, paleot is most hasznaltam eloszor a napokban...
Szoval gorcsoltem am rendesen in-game, az SBC pakolastol. Pffff !
Ki is hagytam tobb napot is, meg sbc-t is, etc...De, igy is akad mar lassan 300 000 C. Raadasul, vettem jo par jatekost is. Igaz, nem milliosakat. Illetve az elejen, komolyabb osszeget elvertem valami csomagokra is, mar tudom hogy baromsag volt
Meg meg fene tudja....Szoval, ha mondjuk Aprilistol teljesen tudatosan farmolom a C-t, mint az elmult napokban...Sokkal sokkal tobb lenne.
-
EA's hit
addikt
Nyomtam minden nap az appot quick sell minden. Ebből a passbol jott 360k coin úgy hogy két kb qs hero és holland city rb csaj jött mondjuk ő 57k volt. Meg van még 16 silver pack az is kb 1000 coin darabja
Játékost talán egyszer vettem egy kapust dev120k volt egy evo a president bár annak se volt nagy értelme
Ezeket ugyanigy kihuzom en is minden nap (qs, silver packok, storyline stb), de ebbol nem jon ossze annyi coin amennyit te gyujtottel
-
Woodslave
félisten
Nyomtam minden nap az appot quick sell minden. Ebből a passbol jott 360k coin úgy hogy két kb qs hero és holland city rb csaj jött mondjuk ő 57k volt. Meg van még 16 silver pack az is kb 1000 coin darabja
Játékost talán egyszer vettem egy kapust dev120k volt egy evo a president bár annak se volt nagy értelme
-
EA's hit
addikt
-
Woodslave
félisten
Viszont ez a Lewa qrva jó. Igaz csak div 5-ben vagyok de 5 meccs 18 gól. A coin is összejött az új passra is.
-
Woodslave
félisten
-
EA's hit
addikt
-
Woodslave
félisten
-
EA's hit
addikt
-
gjoe
addikt
-
gjoe
addikt
Miattuk nem. Vannak jobb lapok. Csak ha fan vagy és kell. A végén a két nagy pakk inkább az jobban adta most. De coint nem éri meg. Valoszinusege hogy visszakapod az 500kt az kevés. Bár te szerencsés szoktál lenni. Neked lehet esik egy eladhato stam
-
Woodslave
félisten
Érdemes megvenni ezt a passt Casillas meg Iniesta miatt? Ahogy nézem az extra spvel vegig is érek. Vagy majd a következőt vagy azt se
-
myckey
veterán
-
homerhamm
veterán
-
myckey
veterán
Ne csodálkozz. 9.05 amikor írtad.
Mindig vasárnap 9.00 ig van az sb.
Utána még kalkulálja a ponthatarokat. És utána 5-10 perccel van jutalom.
Most kivételesen nem náluk volt a hiba.Egyébként frissítés óta megint tulhuztak az sbt.
Cipokanallal lett meg az elite.
Volt két veresegem is ami nem szokott lenni.
90 feletti csapatok WC fokozaton eletveszelyesek.
De most meg a 80as csapatokat sem tudtam legenden kitomni 8-10gollal.itt is volt egy egy buko sb, leged meg ulti toltam, azt lehuztam wc re
ezt dobta SB rewards...
legalabb erosebb fodder.
-
gjoe
addikt
Ne csodálkozz. 9.05 amikor írtad.
Mindig vasárnap 9.00 ig van az sb.
Utána még kalkulálja a ponthatarokat. És utána 5-10 perccel van jutalom.
Most kivételesen nem náluk volt a hiba.Egyébként frissítés óta megint tulhuztak az sbt.
Cipokanallal lett meg az elite.
Volt két veresegem is ami nem szokott lenni.
90 feletti csapatok WC fokozaton eletveszelyesek.
De most meg a 80as csapatokat sem tudtam legenden kitomni 8-10gollal. -
myckey
veterán
Ramhozod a bajt...most fejezem be az SB -t. Akkor megkaptad, jo. Okay
Neha itt is szarakodik a szinkron, a jutalom kapcsan.
-
homerhamm
veterán
Én meg nem kaptam meg a SB rewardomat se, pedig tegnap lejátszottam egy csomó meccset..
Rohadj meg ea sports... Komolyan nincs ennél retkedékebb cégSemmi, csak ötször kellett újraindítani ezt a fost.
-
myckey
veterán
Leragtad a kormeidet...
Én éjszaka zongoraztam le egy raklap SBC ... aztán meg rá is próbáltam SB. Hát , jól indult majd kikaptam , és meg büntetőt is hibáztam
Fun a heroes lap, ezzel a tultolt képességgel .
Kaptam 30 meccses loan Fabregas Heroest is. -
gjoe
addikt
-
myckey
veterán
Lett LEWA Player SBC ... volt mar ?
-
myckey
veterán
3x85+ . daily upgrade...

md1
Új hozzászólás Aktív témák
-
4277 - 4201
4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4277 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Készpénzre van szükséged? iPhone felvásárlás MA, azonnali fizetéssel! Törött is!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- "ÚJ" 649.000Ft+ÁFA! ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 24GB - (GARANCIA 3 ÉVIG)
- Új! Magyar karakteres iPad Magic Keyboard Folio Fehér - 1 év garancia
- Apple iPhone Air 256GB Független Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- ÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

LendvaiFeri1