Hirdetés
- Fapados gaming monitorokat újít be az LG
- Alaposan kitett magáért a Noctua idén is – Computex 2026
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ahogy ígérték, úgy lett: itt az első Noctua vízhűtés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Projektor topic
-
4200 - 4101
4615 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
azt gondoltam mindenki szarasig van mar Hero lapokkal, ha En egybol kikaptam Bierhoffot egy 3x85+ bol...( azert meg meg se lestem, mit tud azokkal a 99 es pace mutatokkal meg azzal a bodytype komboval )
megyek, dobalok par SBC-t, igy a nap vegere...
Nekem annyibol jobb, hogy nem vagyok teli 95-99 es , meg szarra evozott emberekkel.
Igy jobban megbecsulom ezeket a lapokat. Bar mar nalam is eljott az, hogy kezdem bedaralni a tots lapokat, sztm, a totw helyett.
Mondjuk totw, konnyen rakhato es szerezheto, oda akad 82-84 koruli fodderem, eleg. -
toxicjew
addikt
Na elmaradt a világvége szerencsére
Van egy ucl Beraldom nem tudom honnan, várom az upgradet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EA's hit
addikt
Nekem 2 hero nyitasom volt este. Az elso Hoeness, a masodikat gondolom ki tudjatok talalni
Aztan ma jott meg egy Cambiaso is, hat o is a qs aras kategoria mar most. Mondjuk az igazsag az hogy Yaya Touren es Stamon kivul nem tudom beferne-e barki a csapatomba ebbol a teambol, igazabol nincs szuksegem senkire
-
Woodslave
félisten
Nekem az első packbol az jött. Azóta kettő egy Mandz dupla meg Gallagher nyilván 20k ja meg Makay. ebből a 1-10 Baby Marcelo
hát idén a szuper sikeres gameplay mellett a nagy nyitasokkal húz be a játék (nem) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gjoe
addikt
Heroes jott mar raklap ?

Lattam az 1 / 10 Icon picket is SBC...Csak hat a heten, meg elotte szortam ki par 90 koruli foddert.
tots vagy totw meg akad is, fodder, meg sima liba a szerzese...De lehet nincs 3 csapatra valo, 90 koruli toltelekem.Ez most jobban megeri, mint a 93+ ultitots pick ? ( varjal, azt mar lehet be is szantottak )
Nulla heroes nyitás. Nálam az ilyen hero és ikon hetek mindig szarok. Normál pakkbol sem jött még egy base ikon sem. Hanyagolom is ezt a promot. Ja és amúgy sem egy top lapok. Visszaesés tots után.
Legjobb nyitható st a német csajszi
-
gjoe
addikt
-
bubuska10
senior tag
Egy Gullit és egy 96-os Zidane eddig!
Úgyhogy srácok ezt érdemes kirakni!(Asszem így kompenzál a játék, h nem játszok annyit mint szoktam és h az egész TOTS alatti legjobb nyitás a portugál ligás Suarez volt aki 80k. Nyilván fölösleges összefüggéseket keresni, de 2-3 évvel ezelőtt egy botrányos losing streak után jött vmi 83x2-ből Thunderstruck Ronaldinho, most meg legutoljára az Afrika League objektet csináltam meg kigumizva 10 vereséggel.)
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
Heroes jott mar raklap ?

Lattam az 1 / 10 Icon picket is SBC...Csak hat a heten, meg elotte szortam ki par 90 koruli foddert.
tots vagy totw meg akad is, fodder, meg sima liba a szerzese...De lehet nincs 3 csapatra valo, 90 koruli toltelekem.Ez most jobban megeri, mint a 93+ ultitots pick ? ( varjal, azt mar lehet be is szantottak )
-
gjoe
addikt
-
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
Ez az uj ikon pick viszont fun, ez telitalalat volt az EA-tol. Eddig csak egyet raktam, de az 89-es titan Maldini lett, gyorsan fel is evoztam, valoszinuleg megy is tots Saliba helyere, a francia semmi extrat nem nyujtott.
-
EA's hit
addikt
Bar tovabbra sem ertem hogy 4 evre miert kap eoae lapot, de azt irjak, hogy a kovetlezo 1 hetben jonni fog o is meg Carvajal is.
-
myckey
veterán
Én amit februártól láttam... sztm volt egy egy jó sbc, de ez szubjektív persze.
Mindenesetre, nem voltam igazából lenyugozve tőlük .
Mondjuk annyiból engem kevésbé zavart, hogy nem tudok minden sbc playert kirakni, ha akarnék sem. -
toxicjew
addikt
Én továbbb mennék, az egész idei részben nem volt 5nél több kiemelkedő játékos sbc
Elképesztő, hogy az évek alatt hogyan rontották le szisztematikusan a "player experiencet". -
EA's hit
addikt
-
gjoe
addikt
Minden leakbe benne volt, hogy jön sbcbe.
Amúgy a játékos sbck botrányos szar volt egész tots alatt.
Egyedül talán di maria volt megeros.
Mást ki sem raktam. -
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
attol kiver a viz, marmi a mobiltol...

Most kaptam...FCHub jott 4x 85 + lap. Egyik O volt.
Kaptunk egesz turheto ST Evot is. Szep szines lesz a lap
( Lehet Evozok harom playert is, akad meg CDM es CB is, ami fizetos es jo. Tott-Romero Re, Atl-BarriosTots Brk es Lineker Icon )
SBC is jott ertelmes.
Persze a, majdlegalja lap... -
gjoe
addikt
Azért Lewandowski beigert EOAE lapját elfeljtettek rendesen.
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
Egyik 3 x 85+ pack, Ot dobta. Kar hogy untrade. md1, mehet fodderba.

Megy paleot is a webapp melle, csak masik bongeszovel...most egyszerubb a dolog, vegre.
-
myckey
veterán
-
Aguinaga
őstag
-
gjoe
addikt
Nekem hasonló volt tavaly.
De nekem az egész xbox rendszert kellett gyári állapotba visszaállítani. Utána jó lett. -
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Srácok, megpróbáltam visszajönni ultimate TOTS-ra (közben egy ismerősőm használta azért az accot, szóval egész up-to-date a csapat, de ő sajnos közben eladta a PS-ét), és olyan problémába ütköztem, amit én még nem láttam: délelőtt nyomtam pár gauntlet meccset, egyiknél kiakadtam, és kiléptem (PS5 főképernyő, és ott bezártam a játékot).
Na, onnantól nem enged be: "Connecting the ultimate team is not possible at the moment. You will now be returned to the Main Menu."
Érdekes, mert ha Companionba be akarok lépni, akkor meg azt írja, hogy nem lehet, mert be vagyok jelentkezve egy másik eszközön.Persze próbáltam megoldást találni, letöröltem, újratelepítettem, megpróbáltam wifiről, megpróbáltam (miután visszaengedett companionba) egy új csaptot csinálni, azt aktiválni, és úgy belépni konzolon, próbáltam a router resetelni, de semmi, nem tudok belépni. Természetesen más mód megy (Kick off), internet van, teszteltem, EA szerver megy.
Van valami ötletetek? Esetleg megadom az belépési adataim és valaki belép egy másik PS-ről?
Neten több ötletet nem találtam.Tárgytalan, nem olvastam el teljesen a posztot, az összes csapatot (concept is) törölni kellett, egy új csapatot, teljesen üresen, jatékosok nélkül, kellett létrehozni companion appban, azt aktívvá tenni, és konzolon már engedett is belépni UT-be.
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Srácok, megpróbáltam visszajönni ultimate TOTS-ra (közben egy ismerősőm használta azért az accot, szóval egész up-to-date a csapat, de ő sajnos közben eladta a PS-ét), és olyan problémába ütköztem, amit én még nem láttam: délelőtt nyomtam pár gauntlet meccset, egyiknél kiakadtam, és kiléptem (PS5 főképernyő, és ott bezártam a játékot).
Na, onnantól nem enged be: "Connecting the ultimate team is not possible at the moment. You will now be returned to the Main Menu."
Érdekes, mert ha Companionba be akarok lépni, akkor meg azt írja, hogy nem lehet, mert be vagyok jelentkezve egy másik eszközön.Persze próbáltam megoldást találni, letöröltem, újratelepítettem, megpróbáltam wifiről, megpróbáltam (miután visszaengedett companionba) egy új csaptot csinálni, azt aktiválni, és úgy belépni konzolon, próbáltam a router resetelni, de semmi, nem tudok belépni. Természetesen más mód megy (Kick off), internet van, teszteltem, EA szerver megy.
Van valami ötletetek? Esetleg megadom az belépési adataim és valaki belép egy másik PS-ről?
Neten több ötletet nem találtam. -
myckey
veterán
Masik dolog,
Lehet Ti sem tudjatok, vagy valami hot egyszeru a megoldas ( probaltam neten keresni ).

Stadium Transfer kapcsan, honnan tudom, hogy mely Stadion rendelkezik, egyedi es hiteles hirdetotablakkal ?
Ezek az elektronikus reklamfeluletek, amik a palya szelen vannak. Korben, alt.
De mashol is akad...Sok esetben, az EAFC26 reklamja megy ezeken. Majd atvalt egy egyszeru, feher feluletre, semmi nincs.
Ezek valtakoznak kb.De mondjuk megvan a Stade Vélodrome , vagy a Heinz von Heiden Arena , illetve az AJAX stadionja is.
Ezek mind hivatalos, egyedi reklamfelulettel rendelkeznek.
Sokkal elethubb, mert autentikus. Jobban szeretem ezeket az arenakat.De nem tudom, melyiknek Original, melyiknek csak EAFC26 os.
Hiaba figyeltem TM ben, nem talaltam erre utalo jelzest vagy infot.Mar baxtam el igy C-t stadionra, aztan el is adtam a pcsaba, mert gagyi...

*
Nem, nem szerkesztem a stadiont, semmit nem babralok rajta. A FUT stadiont ki nem allhatom.
Szoval original hasznalom ezeket, amiket veszek TM ben. -
myckey
veterán
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
Ok ilyen altalanos reward ? Most kaptam... -
myckey
veterán
Mondom nyitok egy UltiTOTS pakkot...raktam ki hozza TOTW jatekosokat is, meg bedaraltam az osszekuporgatott 85+ fodderekbol 3 csapatra valot...Oke !
Kit kaptam ?!
Ezt a
k......Vuskovicot, ismet

De igy legalabb tuti megy a csapatba, a masikat pedig el tudom adni ! Ez is valami am.

*mara eleg is volt sztm az SBC bol. 2-3 oraja itt szarakodok vele kb. meg be kell allitsam eladasra a sok gold szart, meg ezt a josagot.
-
myckey
veterán
Dikk Pikkk
4 of 10 81+ csomagbol... Jottek a hulladekok, meg az ezust eladhato kozott, jott egy TotsMegy is TM re sztm...bar egesz turheto CB a fiu.

-
myckey
veterán
-
bubuska10
senior tag
Most 45 db 82+ picket csináltam, az eredmény lehangoló. Promó lap semmi, a csúcs 1 db 88as gold Saka, 3 db 87es gold , a többi abszolút sallang... Hiába akarna az ember ultimate totsból pótolni a hiányzó játékosokat, a legalsó polcosokat sem lehet, nemhogy valami jobbat.
Erről láttam X-en képet. Csávó kirakott vmi 217 82+ picket, 0 tots. Úgyhogy az felejtős.

myckey: Webapp, Paletools. Csinálni kell hozzá templatet, és úgy 2 kattintás alatt kész.
-
myckey
veterán
Most 45 db 82+ picket csináltam, az eredmény lehangoló. Promó lap semmi, a csúcs 1 db 88as gold Saka, 3 db 87es gold , a többi abszolút sallang... Hiába akarna az ember ultimate totsból pótolni a hiányzó játékosokat, a legalsó polcosokat sem lehet, nemhogy valami jobbat.
ugyeugye

Egyebkent mobilrol megy az sbc, meg masoknak is ?
En PC, web app keresztul...de igy is gorcsolok, mire egerrel vegigzongorazom ezeket a csoves jatekosokat.
Par tucat kotelezo SBC, es az eletkedvem is elmegy az egesztol. A szarakodastol, meg keresgelestol. Korulmenyes franc.
*
Jobb pakkokra, nincs annyi low szar fodderem, hogy esz nelkul ki tudjam rakni oket, sima auto build, nem okes.Az easy, daily brz-silvr-gold-gold rare upgrade meg el is megy. laza.
De utana mar agyalnom kell, kattintgatni tobbet, keresni...meg persze kis is fogyok az ertelmes GRare 85+ koruli fodderbol.
Ezeket a Tots 91-93 csomagokat meg Player dolgokat hagyjuk is !
Ezekbol heti egy vagy ketto. HA ki tudok rakni.Kb.
-
D.Bergkamp
tag
-
Woodslave
félisten
volt az több alkalom is de ki számolja
-
myckey
veterán
A kamu vb után, ? Mármint a játékban lesz a kamu
event, mert a PES birtokolja A jogokat.
Ott legalább kapok majd valami akármit , bár sokat nem számít az sem.Jó lesz akkor

Woodslave,
Sikerült harmadjára is kihúzni, valami akarmibol ?Tudsz Te, ha akarsz
-
Woodslave
félisten
Ulti Tots ?
Ez az, akik eddig, csak omlesztve, kiszorva a legaljat...

93 tol kezdodik, vagyis akad egy-egy 92 ovr is asszem...En kaptam par hasznalhato TOTS lapot, de csak ezert, mert nem meta csapatom van...amugy meg, transfereztem kb. a legjobbakat. vettem.
Most is jott Maignan, de el sem lehet adni. Kapus meg Kobel jobb sztm, raadasul lesz es van is meg.
Felesleges volt kirakni, csak elvitte a Totw lapomat. Bar valami C. azert esett a szarokbol vele.Majd talan Evozok par low lapot. De csak poenbol.Rendszeresen evozok, csak meg ilyen total low kartyat nem csinaltam. A 74 es, Icon Torrest, elkezdem.
Tul sok TOTS Playert, en nem tudok kirakni, keves a 86-90+ Fodder. Modjaval jon, hiaba rakom sbc-t.
Javabasn az Upgrade ami poreg, az persze naponta.
vagy esetleg Objektivak bol, ha esik...Jol van az. Neha van kedvem jatszani, annyi eleg is ! 95-9999 es csapatom, ugysem lesz. Majd 27 ben meglatom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerencsére rewarból is nyitottam egyet, ha esetleg felmerült volna bennem hogy van a packban más játékos. Nincs
-
gjoe
addikt
Ulti Tots ?

93 tol kezdodik, vagyis akad egy-egy 92 ovr is asszem...En kaptam par hasznalhato TOTS lapot, de csak ezert, mert nem meta csapatom van...amugy meg, transfereztem kb. a legjobbakat. vettem.
Most is jott Maignan, de el sem lehet adni. Kapus meg Kobel jobb sztm, raadasul lesz es van is meg.
Felesleges volt kirakni, csak elvitte a Totw lapomat. Bar valami C. azert esett a szarokbol vele.Majd talan Evozok par low lapot. De csak poenbol.Rendszeresen evozok, csak meg ilyen total low kartyat nem csinaltam. A 74 es, Icon Torrest, elkezdem.
Tul sok TOTS Playert, en nem tudok kirakni, keves a 86-90+ Fodder. Modjaval jon, hiaba rakom sbc-t.
vagy esetleg Objektivak bol, ha esik...Jol van az. Neha van kedvem jatszani, annyi eleg is ! 95-9999 es csapatom, ugysem lesz. Majd 27 ben meglatom.
Majd vb után jön valami szokásos summer promo és mindenki 99es lapokkal fog szaladgálni.
Mostani tots lapok meg csak fodderek lesznek. -
myckey
veterán
Ulti Tots ?

-
Woodslave
félisten
mondjuk azt nem értettem soha, ha van ez az ultimate tots akkor miért fájna egy ilyen sbc-ből valóban kapni egy jó lapot. Mondjuk azt se tudom kik vannak benne, csak azt hogy csomó xar ugyanúgy.
-
myckey
veterán
Igy legyen otosom
Volt mar igy velem, de ott szerencsere tudtam mast valasztani.
Nagy dolgokat mar en sem varok, naponta bohockodok SBC ben meg jatszom a meccseket, HA belepek.
Esetleg meg tapolom a keretet. kesz. Johet az uborkaszezon.Majd a 27 re elobb rafekszek
-
Woodslave
félisten
naná. Írtam már korábbi topicokba hogy ez az ea fc olyan mint egy bántalmazó kapcsolat. Tényleg nagyon örülök hogy idén egyáltalán nem tud megérinteniösszequicksellezgettem 530k coint gondoltam megveszem a legdrágább packot a storeból de még attól is elment a kedvem
-
myckey
veterán
-
Woodslave
félisten
Tegnap játszottam párat kár volt. Aztán megcsináltam egy uktimate tots sbct egy db nélkülözhető tots lalom volt uruguayi rb.
Gondolom nem lesz nehéz kitalálni kit nyitottam
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem ma is csak rare gold jött.
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
Szar a jatek, fuj fuj

megyek, nyitok egy daily bronz pakkot, hatha dob egy pappet vagy nyunyot, esetleg pinnyat
-
toxicjew
addikt
Csatlakozom, nekem is jött Olise és Nuno Mendes

Működik a módszer!
-
gjoe
addikt
Reggel Vettem oliset 700k.
Most eladtam 860.
Jött untrade
-
raven84
senior tag
-
EA's hit
addikt
Hát ez az idei tots (is) nagy csalódás lett a végére. Volt pár jobb nyitásom, de csak Nico Paz, Szoboszlai és Saliba kerültek be a kezdőbe, ők meg ugye az 1. és a 2. héten érkeztek, azóta semmi. Ráadásul Saliba semmi extra, semmivel sem érzem jobbnak mint a 91-es Barzaglit, aki előtte a helyén volt, és igazából Szobo is csak azért kezdő, mert Szobo. Rajtuk kívül Di Maria került még be a kezdőbe, ő egyben szerintem az egyetlen komolyabb sbc volt, akit kiraktam tots alatt, mert hát sbc-kből amúgy borzalmas volt a felhozatal. A korábbi években tots alatt a fél kezdő kicserélődött, ha nem több, de idén...
Nektek ki volt a legjobb nyitásotok/sbc-tek tots alatt?
Hiszitek vagy sem igy utolag, de ezt a tegnapi hsz-t egy okbol irtam meg: tesztelni akartam, hogy ha panaszkodok egy kicsit, akkor megszan-e a jatek.
Hat mukodott, mert az elobb az egyik mai 84x10-bol jott egy 2,5 millios Vitinha
-
myckey
veterán
Ot nyitottam 91+ Tots bol...
Hat, vele sem leszek elorebb, plane h Kobel "most" erkezett
Meg Ederson is akad. Neuer pedig befigyel lassan objektbol...amugy J Campost is akartam. Faxa.
-
myckey
veterán
-
homerhamm
veterán
De meg az EA-t is beszantjak , AI jatszik majd az AI ellen, mi sem kellunk. Kesobb pedig jon a Skynet
Vegezetul pedig,
A Nap a jelenlegi ismeretek szerint mintegy 5 milliárd év múlva válik vörös óriássá,Szoval erre rabasztunk. Nem fogunk fifazni. se Pes

*
Azert ne busulj, meg egy-egy 50es bronz csomagot ki t udsz nyitni, meg sb is lehet tolni a meccset.
Ha lekapcsolják a szervereket (persze nem most) akkor sb sincs meg 50-es pakk se.
-
myckey
veterán
De meg az EA-t is beszantjak , AI jatszik majd az AI ellen, mi sem kellunk. Kesobb pedig jon a Skynet
Vegezetul pedig,
A Nap a jelenlegi ismeretek szerint mintegy 5 milliárd év múlva válik vörös óriássá,Szoval erre rabasztunk. Nem fogunk fifazni. se Pes

*
Azert ne busulj, meg egy-egy 50es bronz csomagot ki t udsz nyitni, meg sb is lehet tolni a meccset.
-
homerhamm
veterán
tehat akkor osszegezzuk...
jon az uborkaszezon, semmi de semmi ertelme, barmit is okoskodni, nyitni meg rakni...
mert osszel Delete und 27 coming home
Au revoir EA FC 26

Akkor most megyek, azt nyitok a Coinbol valami 80as pakkot, es innentol csak 50es bronz jatekosokkal tolom.
Bar ott a manager mode is, jol van

Gjoe,
mi is lesz ez a tokom swap ?
*
De ha mar itt a vegitelet meg a doomsday ...Akad aki ezeket a Bafanas , low 70es, Icon jatekosokat Evozza ?
Eventbol lesz. nem sbc.Sőt, pár év múlva a szervereket le is lövik, mint minden résznél, de addigra már mindenki az aktuális résszel játszik.
-
myckey
veterán
tehat akkor osszegezzuk...
jon az uborkaszezon, semmi de semmi ertelme, barmit is okoskodni, nyitni meg rakni...
mert osszel Delete und 27 coming home
Au revoir EA FC 26

Akkor most megyek, azt nyitok a Coinbol valami 80as pakkot, es innentol csak 50es bronz jatekosokkal tolom.
Bar ott a manager mode is, jol van

Gjoe,
mi is lesz ez a tokom swap ?
*
De ha mar itt a vegitelet meg a doomsday ...Akad aki ezeket a Bafanas , low 70es, Icon jatekosokat Evozza ?
Eventbol lesz. nem sbc. -
gjoe
addikt
-
myckey
veterán
-
EA's hit
addikt
Utobbi. Lesz par obj az idei resz vegen, amit ha megcsinalsz, ad par packot a kovetkezo jatekra, de amugy minden nullazodik, kezdheted elolrol.
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
itt van atmenet, egyik meg masik szezon kozott ? Profil vagy account tekinteteben...
Vagy ahogy jon a 27, ami mar be lett harangozva...ugy meszeltek az egesz kocerajnak, beszantas es soval behintes.
Lehet kezdeni az elejerol, a rokabort.
-
myckey
veterán
Kesz lett a tots finale kupa (meglepoen konnyen ment), a 2 ulti tots pack: tripla Udol es dupla Mourino
a 91+ pickek szinten a legaljat adtak, vagyis az egyikbol jott egy Upamecano, aki teljesen felesleges fodder szamomra, raadasul 5 perccel elotte nyitottam ki Bundes tots upgradebol is
Tehat sikeres zaras, ha jo lertem
-
EA's hit
addikt
Kesz lett a tots finale kupa (meglepoen konnyen ment), a 2 ulti tots pack: tripla Udol es dupla Mourino
a 91+ pickek szinten a legaljat adtak, vagyis az egyikbol jott egy Upamecano, aki teljesen felesleges fodder szamomra, raadasul 5 perccel elotte nyitottam ki Bundes tots upgradebol is
-
EA's hit
addikt
-
gjoe
addikt
Az szép. Legalább kaptál valamit.
Én pont most vettem meg oliset 700k volt.
Nemrég még valami 8 millával kezdődött az ára.
Zuhan rendesen a tots lapok ára -
gjoe
addikt
Teljesen felesleges ezeket a női bl győztes játékosokat belerakni a játékba, ha nem lehet belőlük nyitni. Meg ez az ultimate tots is csak ámítás, a legrosszabb tots-ok sem jönnek. Tegnap és ma nyitottam 150 db craft pakkot, és 150 db 82+ picket, írd és mond nulla db színes lap volt benne...
Pikk nálam is szar.
Csak 83-84 lapok jönnek. -
myckey
veterán
93+ 1 of 3-at mindenképpen rakd ki, abból legalább van esély normális lapra.
Pajor 94 ovr , a 91+ csomagbol jott pl, meg Paula F. 93 ovr is valami kisebbol, de md1.
Erre raprobalok, cask ossze kell kaparni tolteleket. meg a jatekosokra is, ok is jok sztm.
ThebigK
-
thebigK
addikt
Tegnap 12-3al letudtam hozni a wl-t, a pickek meg a tots pakkok lekoptek, de egy eladhato 84x15 adott egy TOTS Olise-t legalabb
-
D.Bergkamp
tag
Ezekbol En is sokat nyitottam az elmult napokban. Valamelyik Objektiva is. A Tots craftos talan...de kb semmi,csak goldrare
amik jottek TOTS lapok, azok a garantalt csomagokbol, vagy objekt .
Igazabol, ketszer volt talan szerencsem.
Mikor a 83+ es 84 + csomagokbol, a gold rare helyett kaptam szineset...
Mutattam is oket.*
Most sztm ramegyek Ash Youngra, meg J Camposra, poenbol . Neuer is jon objektbol ha jol lattam. Illetve meg SBC player akad egy Sporting jatekos is, 93 ovr, tamado fele.
Meg talan ezt a 93+ Efugs tots pakkot is probalom...De, inkabb a C. gyujtom...
93+ 1 of 3-at mindenképpen rakd ki, abból legalább van esély normális lapra.
-
myckey
veterán
Teljesen felesleges ezeket a női bl győztes játékosokat belerakni a játékba, ha nem lehet belőlük nyitni. Meg ez az ultimate tots is csak ámítás, a legrosszabb tots-ok sem jönnek. Tegnap és ma nyitottam 150 db craft pakkot, és 150 db 82+ picket, írd és mond nulla db színes lap volt benne...
Ezekbol En is sokat nyitottam az elmult napokban. Valamelyik Objektiva is. A Tots craftos talan...de kb semmi,csak goldrare
amik jottek TOTS lapok, azok a garantalt csomagokbol, vagy objekt .
Igazabol, ketszer volt talan szerencsem.
Mikor a 83+ es 84 + csomagokbol, a gold rare helyett kaptam szineset...
Mutattam is oket.*
Most sztm ramegyek Ash Youngra, meg J Camposra, poenbol . Neuer is jon objektbol ha jol lattam. Illetve meg SBC player akad egy Sporting jatekos is, 93 ovr, tamado fele.
Meg talan ezt a 93+ Efugs tots pakkot is probalom...De, inkabb a C. gyujtom...
-
D.Bergkamp
tag
-
myckey
veterán
Pár napja az első 2 meccsen csinálta ezt, azóta nem.
myckey: Nekem sem jön össze minden nap. És mindezt úgy, hogy este 10 előtt általában nem kerülök a gép elé. Napközben meg aztán abszolút nem.
22 utan tolsz tobb tucat meccset ? akarhany sb riv rsh objekt meg kupa meg events meg etc...
WTFVan valami beallitas 1 perces felidokre, vagy cheat ?

*
Mar az sok, sot nem is egeszseges sztm, hogy masodallasban kell sz SBC paklikat meg csapatokat pakolni. Ez is tobb tucat, meg kismillio kattintas, plane ha az auto osszeallitas bajos, mert figyelni kell, mit rak be a gep.Aztan meg meccset nem is jatszott az ember, ami elvileg az egesz lenyege.
Be sem lepek, mindig.

Pes, a gep jatszik helyettem AI ellen. Komolyan. Az legalabb segitseg, es nyer is alt.
-
Kristof_94
Topikgazda
Pár napja az első 2 meccsen csinálta ezt, azóta nem.
myckey: Nekem sem jön össze minden nap. És mindezt úgy, hogy este 10 előtt általában nem kerülök a gép elé. Napközben meg aztán abszolút nem.
-
myckey
veterán
akkor nem csak itt van kellemetlenseg,
En ha klaviaturaval inditom a jatekot, ugy lepek UT ig...kepes a jatek, nem erzekelni az X360 vezerlot. Barmely meccsben. Sehol nem erzekeli, akarmi mode.
A masik a fagyas, vagy mi...beall a cpu, gondolkodik, kozben pedig nem tudom iranyitani, esetleg a bill. esc amire reagal...
De sokszor, kidob a game mert Inaktiv !
Jah
-
gjoe
addikt
Csak a szokásos.

Utána végre meg tudtam nyerni a toty final kupát is, amit nagyobb sikernek tartok. Ma meg jöhet a gauntlet, az is legalább 10 meccs. Nem tudom miért nem hagyták meg a múltkori követelményeket...
Meg közben kellene 5 rivals/sb/rush meccs a heti jutalomhoz. Még nem tudom, hogy melyik lesz, ez minden héten nagy dilemma.
Téged nem szokott kivagni a box ha kupa meccset indítasz? Nekem szinte állandó. 3x probalhatod a tots kupát. Este azonnal kidobott hogy elment a netem.
Reggel elsőre megint. Maradt 1 próba.
Már jó ideje megy ez is nálam. És csak kupaknal csinálja. -
myckey
veterán
11 win:
Ilyeneket en is kaptam, 11 win meg kupa meg akarmi nelkul
jah meg egesz turheto aron, TM ben .Komoly

-
Mennyi meccs lesz ez ? ( elobb vazoltad )
Hogy a banats f...ba lehet napi tobb tucat meccset tolni ? What ?
Legalabb lehetne allitani az idot, de nem...Pes is fix.En attol csomorlok, ha le kell zongorazni a rush,rivals,sb objektiv meccseket, meg esetleg meg SBC re elmegy a sok ido.
hogy aztan jojjon az Untrad gold 80 rare
-
Kristof_94
Topikgazda
Csak a szokásos.

Utána végre meg tudtam nyerni a toty final kupát is, amit nagyobb sikernek tartok. Ma meg jöhet a gauntlet, az is legalább 10 meccs. Nem tudom miért nem hagyták meg a múltkori követelményeket...
Meg közben kellene 5 rivals/sb/rush meccs a heti jutalomhoz. Még nem tudom, hogy melyik lesz, ez minden héten nagy dilemma.
-
gjoe
addikt
11 win:
Na látom neked is megérte időt pocsékolni.
-
Kristof_94
Topikgazda
11 win:
-
Skeleton01
aktív tag
Azt lattam !

A kepet.Azert kerdeztem, mert Molina megvan az Atleticobol, es hasznalom is. Evos is mar. Kedvelem is, de kevesbe univerzalis mint Young. Fizikalisan jobb is.
-
O'Rilley jatszik valaki ? Jott TOTW 87 Ovr. Sok posztos jatekos, jo a body type is. Persze Evozni kell, de lehet is.
Vagy bedaraljam valami tots inkabb ?
Én meghagynám. Nálam így járt a TOTW Simakan, egy jó 90-es CB lett belőle.
-
myckey
veterán
Én kiraktam Young-ot, és a fenti képemmel ellentétben, megpróbáltam inkább RM-ben használni, de nem nagyon tudok mit mondani róla, két meccset játszottam ma, de a második kudarcba fulladt. SB, vezetek, majd iszonyú villózásba kezdett a monitor, és kivágott az asztalra, persze 0 pont és 3-0 az AI javára.
Azt lattam !

A kepet.Azert kerdeztem, mert Molina megvan az Atleticobol, es hasznalom is. Evos is mar. Kedvelem is, de kevesbe univerzalis mint Young. Fizikalisan jobb is.
-
O'Rilley jatszik valaki ? Jott TOTW 87 Ovr. Sok posztos jatekos, jo a body type is. Persze Evozni kell, de lehet is.
Vagy bedaraljam valami tots inkabb ?
-
Skeleton01
aktív tag
Valaki probalta Ash Young ? Lekoszono SBC nyithato. Ki kellene rakni...
Mondjuk sztm Doue jobb volt, bar az is igaz, hogy a ketto , nem egy stilus es posztra sem egyezik teljesen, sot.Milyen volt ez a tots ?
Faxa
hat aze nem epp...Pajor -94 rat. Aztan Paula Fernandez- 93 rat. Meg Pinnnya bol Tots akarmi lett, Evoval.
Egy raklap csajt kaptam, kva eletbe.
Igazabol Ferminnel, meg Koulibaly is szeretek jatszani, de mondhatnam Nwaiwut is. Ketto benga KH, abbol az egyik focizni is tud.
Morroni meg Roberto Carlos, magassagra, ha masra nem is
Showdown Upgrade lett belole. Turheto baloson, csak meg evozni kellesz masik szerepkorre/posztra is.Kaptam meg par 92-90es lapot, mentek levesbe vagy cserebe. Bar Oyarzabal es Pablo Barrios sem rossz, Mulhaus meg bika csaje .
Vettem is egy-egy jatekost...
Kobel, Kiwior, Pavlovic, Moultrie
Skeleton01,
Hasonlo a cipo, csak en marc. kezdtem. Illetve megy az eFootball26 is, szimultan, csak manapsag kevesebbet.
De en itt is hagytam ki, eleg sokat. Mostansag figyelem jobban SBC-t is. Objekteket stb..meg ugye erdekel a Manager is. Igy oszlik az ido szepen...Nincs is annyi 90 koruli fodderem az erosebb SBC csomagokhoz. Coin mar legalabb van. Illetve a csapatom is total kicserelodott, de azert maradt meg par ember regebbrol, akiket megkedveltem, DE padra sem fernek oda.
Én kiraktam Young-ot, és a fenti képemmel ellentétben, megpróbáltam inkább RM-ben használni, de nem nagyon tudok mit mondani róla, két meccset játszottam ma, de a második kudarcba fulladt. SB, vezetek, majd iszonyú villózásba kezdett a monitor, és kivágott az asztalra, persze 0 pont és 3-0 az AI javára.
-
myckey
veterán
Mondjuk sztm Doue jobb volt, bar az is igaz, hogy a ketto , nem egy stilus es posztra sem egyezik teljesen, sot.Milyen volt ez a tots ?
Faxa
hat aze nem epp...Pajor -94 rat. Aztan Paula Fernandez- 93 rat. Meg Pinnnya bol Tots akarmi lett, Evoval.
Igazabol Ferminnel, meg Koulibaly is szeretek jatszani, de mondhatnam Nwaiwut is. Ketto benga KH, abbol az egyik focizni is tud.
Showdown Upgrade lett belole. Turheto baloson, csak meg evozni kellesz masik szerepkorre/posztra is.Kaptam meg par 92-90es lapot, mentek levesbe vagy cserebe. Bar Oyarzabal es Pablo Barrios sem rossz, Mulhaus meg bika csaje .
Skeleton01,
Hasonlo a cipo, csak en marc. kezdtem. Illetve megy az eFootball26 is, szimultan, csak manapsag kevesebbet.
De en itt is hagytam ki, eleg sokat. Mostansag figyelem jobban SBC-t is. Objekteket stb..meg ugye erdekel a Manager is. Igy oszlik az ido szepen...Nincs is annyi 90 koruli fodderem az erosebb SBC csomagokhoz. Coin mar legalabb van. Illetve a csapatom is total kicserelodott, de azert maradt meg par ember regebbrol, akiket megkedveltem, DE padra sem fernek oda.
Pic...

Jott most Icon TORRES. Ebbol az akarmi eventbol...lofax habbal, de lehet majd szepen EVOzni

Vagyok igy par jatekossal, akiket sztm majd Evozok. Csak cserebe sem mindig fernek be, de nem akarom oket eladni, es nem is lehet. Hoppa ! Bedaralni pedig nem fogom.
( pl. Prm-WrdTour: Digne,Debinha, Ederson ... UefaC- Maanum...Unbr-Messias ) -
Skeleton01
aktív tag
*örülök
És van pár saját agymenés alapján EVO-s játékos is, az alábbiak szerintem nem lettek összességében rosszak:

-
myckey
veterán
Faxa
Skeleton01,
-
Skeleton01
aktív tag
Hát ez az idei tots (is) nagy csalódás lett a végére. Volt pár jobb nyitásom, de csak Nico Paz, Szoboszlai és Saliba kerültek be a kezdőbe, ők meg ugye az 1. és a 2. héten érkeztek, azóta semmi. Ráadásul Saliba semmi extra, semmivel sem érzem jobbnak mint a 91-es Barzaglit, aki előtte a helyén volt, és igazából Szobo is csak azért kezdő, mert Szobo. Rajtuk kívül Di Maria került még be a kezdőbe, ő egyben szerintem az egyetlen komolyabb sbc volt, akit kiraktam tots alatt, mert hát sbc-kből amúgy borzalmas volt a felhozatal. A korábbi években tots alatt a fél kezdő kicserélődött, ha nem több, de idén...
Week 4 TOTS Upgrade-ból Pacho esett, plusz Szobo TOTS (Untradeable) lapja szintén megvan, de már nem emlékszem pontosan, milyen packból, viszont én sajnos idén áprilisban kapcsolódtam be, sok évi kihagyás, és inkább PES vonal után...
Di María szintén megvan, TOTS Sané-val cserélgetem, a bal szélen Yannick Carrasco is nagyon jó, Osimhen ST szintén, örülük, hogy SBC keretében behúztam őket. -
myckey
veterán
-
raven84
senior tag
Én kurvajó TOTY után kurvajó TOTSot mentem.
Olise, Dembele, Mbappe, Valverde, Dumornay is a kezdőbe került. -
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
Tok ertelmetlen szarakodni a taktikaval.
A metara reagal legtobbszor a legjobban a jatek a mozgasokkal,szerencsekkel.
Hiaba kepzelsz te el valamit,ingame az teljesen mas. Konkret hendikep.
Egyet ha beallitasz oktoberben,azzal viszont vegigtudsz jatszani,kisebb valtoztatasokkal (pl a vedelem melysege)Nem naponta babaralom, de En szeretem azt gondolni, hogy marpedig a taktikam az jo es hatekony, akad racio.
Tehat van beleszolasom es nem egy tucatmeta akarmi, ami le van programozva, dekodolva meg fektetve, adott evre.
Aztan persze jon a random factor, mint a wot-ban.

-
miro.
senior tag
Itt az egyik hsz, mutattak a hozza passzolo kodot, marmint egy sablon 4411 asszem. "meta"

Aztan en atdolgoztam , meg mast is probaltam. Volt 4141 is, meg 433 meg 451 variaciok...
Igazabol szeretem magam beallitani ,meg sokszor modositani is a dolgokat. Sot nem is kedvelem azt, ami mondjuk ilyen altalanos, vagy sokak altal hasznalt.
Persze ebben az is benne van, hogy jo nagy kapufakat lovok a proba kozben.
De hat csak jatek, es ott az altf4![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most epp a kapusomat probalom, soprogetonek...hat volt mar belole veszedelem

*
Igaz is !
HA felvetodott a poszt...azt kicsit hianyolom, hogy nincs a PES hez hasonlo modositasi lehetoseg. Tehat, fogom a magnestablat, es ugy rakosgatom, meg allitom be, ahogy en akarom.Itt ugye fix dolgok vannak, es ugy kell a jatekosokra is raszabni az egyeni- de sablon- szerepkoroket.
Ez azert odaat jobb. Itt kotott.
Tok ertelmetlen szarakodni a taktikaval.
A metara reagal legtobbszor a legjobban a jatek a mozgasokkal,szerencsekkel.
Hiaba kepzelsz te el valamit,ingame az teljesen mas. Konkret hendikep.
Egyet ha beallitasz oktoberben,azzal viszont vegigtudsz jatszani,kisebb valtoztatasokkal (pl a vedelem melysege) -
myckey
veterán
Itt az egyik hsz, mutattak a hozza passzolo kodot, marmint egy sablon 4411 asszem. "meta"

Aztan en atdolgoztam , meg mast is probaltam. Volt 4141 is, meg 433 meg 451 variaciok...
Igazabol szeretem magam beallitani ,meg sokszor modositani is a dolgokat. Sot nem is kedvelem azt, ami mondjuk ilyen altalanos, vagy sokak altal hasznalt.
Persze ebben az is benne van, hogy jo nagy kapufakat lovok a proba kozben.
De hat csak jatek, es ott az altf4![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most epp a kapusomat probalom, soprogetonek...hat volt mar belole veszedelem

*
Igaz is !
HA felvetodott a poszt...azt kicsit hianyolom, hogy nincs a PES hez hasonlo modositasi lehetoseg. Tehat, fogom a magnestablat, es ugy rakosgatom, meg allitom be, ahogy en akarom.Itt ugye fix dolgok vannak, es ugy kell a jatekosokra is raszabni az egyeni- de sablon- szerepkoroket.
Ez azert odaat jobb. Itt kotott.
-
gjoe
addikt
Köszi kiprobalom.
myckey
-
myckey
veterán
itt is 4411
Ad Forw
C.10, Playmaker
a szele Wide Plymk v. Is Forw, esetleg classic W.
kozepe BxtoBx , DL Plymkr , Hold..A vedelem valtozo, az elotte jatekosoktol fugg. a szelsoktol.
-
thebigK
addikt
4-4-1-1 az abszolut meta idén
két széle inside forward balanced, cam playmaker, két cm boxtobox, abból az egyik lehet ball winning, másik balanced, aztán igazából ennyi. én 60-as depth-el játszom, ezt talán embere válogatja, nyilván ha ég a ház, mehet a 95
Új hozzászólás Aktív témák
-
4200 - 4101
4615 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fapados gaming monitorokat újít be az LG
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Bécs oda-vissza meglehet a Tesla robotaxival
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB CM Masterbox MB520 Corsair 650W
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Van egy ucl Beraldom nem tudom honnan, várom az upgradet ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hát idén a szuper sikeres gameplay mellett a nagy nyitasokkal húz be a játék (nem)

4 of 10 81+ csomagbol... Jottek a hulladekok, meg az ezust eladhato kozott, jott egy Tots

LendvaiFeri1