Hirdetés
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Computex 2026: Kezünkben az Asus visszatérő androidos táblagépe
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Computex 2026: FSP gépházak professzionális és otthoni környezetbe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2026: áradás a Noctuánál
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
-
4100 - 4001
4447 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
-
gjoe
addikt
Tots utáni promóció
-
Skeleton01
aktív tag
Közel sem tökéletes, és persze befigyel a Juve vibe, de Ashley Young búcsúztatására raktam össze:

-
myckey
veterán
-
bubuska10
senior tag
Ja, és az olyan érzékeny, hogyha meccs után csak fogod és kihúzod a töltőkábelt akkor is elvisz a Season Pass menüjébe.
Na legközelebb hátha eszembe lesz, köszi! -
gjoe
addikt
-
Woodslave
félisten
Jó ez az ulti tots most egyáltalán nem lehet tots lapot nyitni
-
Nandinagy
addikt
Season passből 3 levelnyi rewardot akarok kiszedni, de hónapok óta bugos PS-en, fekete a képernyő, se be, se vissza nem lehet lépni. Restart.
Ki akartam rakni egy TOTS upgradet, játékos keresőnél 4 percre befagyott.
Rushba véletlenül se olyat választanak ki, aki a célnak megfelel. Kétszer kilépek emiatt. Utána befagy. Restart. Gólpassz kell objekthez. Fél pályánál indítom középen a tök üresen lévő csapattársat, aki sima ziccer lövés helyett direkt nem lő, kicselezi magát egészen az oldalvonalig. Következő Rushnál egyik gyökér végig futtatja az időt, C. Ronaldoval utolsó másodpercben csak sikerül belépnie. Utána (feltételezem ő) kilép. Ha-ha, kurva nagy poén. Be is fagy utána megint, restart.
Rivals, első meccs, PC-s ellenfél (cross playt elfelejtettem kikapcsolni mert haverral játszottunk múlt héten). Természetesen ez is vmi hacker: csak a középcsatáromat tudom irányítani, az összes többi játékosom le van fagyva a 16-osomon belül. Látom, hogy 10 profillal "játszottam", amelynek nevei 0 karakterből állnak - mint ahogy az ellenfélnek sincs semmilyen neve. Idén már ez volt a 4. ilyen csalós meccs.Hétfő van, de erre a hétre elég is volt.
Ha PS-es vagy akkor a menüben ha megnyomod a kontroller középső nagy gombját ami touchpadként is tud működni akkor automatikusan behozza a szezont és azt bárhányszor megcsinálhatpd.
-
gjoe
addikt
Tudom, de ha már nekiülsz játszani, bekapcsolod a konzolt stb. akkor legalább lenne jó játékon belül is ilyen full alapvető dolog, de nem. Az remek ha mindenkinél bugos hónapok óta, és tesznek rá.
Ha mindenkinél ilyen, gondolom reklamáltak már náluk vagy pár ezren, mégse javítják meg. "Idén hallgattunk rátok!" Majd ha jön a kövi pöccs, akkor javítják.
Csak mikor valamit javítanak akkor elromlik valami más. Mindig így volt. Szarnak rá, csak dőljön a lóvé. -
bubuska10
senior tag
Boxon is bugos a season.
Ha játszottál és úgy mész be akkor kifagy.
Ki be lépés és jó.
De amúgy appban meg egyszerre is tudod begyujteni ha akarod.
Most játszom a wlt. Szörnyű, manipulált szar.
Volt egy meccsem ahol nem vette be a mezvalasztasom. Mindig piros fehér ellen.
Na most a gép bedobta azellenfelet is pirosba. Csak egy arnyalatnyi különbség volt. Kurvara kifolyt a szemem a helyéről.Tudom, de ha már nekiülsz játszani, bekapcsolod a konzolt stb. akkor legalább lenne jó játékon belül is ilyen full alapvető dolog, de nem. Az remek ha mindenkinél bugos hónapok óta, és tesznek rá.
Ha mindenkinél ilyen, gondolom reklamáltak már náluk vagy pár ezren, mégse javítják meg. "Idén hallgattunk rátok!" -
gjoe
addikt
Season passből 3 levelnyi rewardot akarok kiszedni, de hónapok óta bugos PS-en, fekete a képernyő, se be, se vissza nem lehet lépni. Restart.
Rushba véletlenül se olyat választanak ki, aki a célnak megfelel. Kétszer kilépek emiatt. Utána befagy. Restart. Gólpassz kell objekthez. Fél pályánál indítom középen a tök üresen lévő csapattársat, aki sima ziccer lövés helyett direkt nem lő, kicselezi magát egészen az oldalvonalig. Következő Rushnál egyik gyökér végig futtatja az időt, C. Ronaldoval utolsó másodpercben csak sikerül belépnie. Utána (feltételezem ő) kilép. Ha-ha, kurva nagy poén. Be is fagy utána megint, restart.
Rivals, első meccs, PC-s ellenfél (cross playt elfelejtettem kikapcsolni mert haverral játszottunk múlt héten). Természetesen ez is vmi hacker: csak a középcsatáromat tudom irányítani, az összes többi játékosom le van fagyva a 16-osomon belül. Látom, hogy 10 profillal "játszottam", amelynek nevei 0 karakterből állnak - mint ahogy az ellenfélnek sincs semmilyen neve. Idén már ez volt a 4. ilyen csalós meccs.Hétfő van, de erre a hétre elég is volt.
Boxon is bugos a season.
Ha játszottál és úgy mész be akkor kifagy.
Ki be lépés és jó.
De amúgy appban meg egyszerre is tudod begyujteni ha akarod.
Most játszom a wlt. Szörnyű, manipulált szar.
Volt egy meccsem ahol nem vette be a mezvalasztasom. Mindig piros fehér ellen.
Na most a gép bedobta azellenfelet is pirosba. Csak egy arnyalatnyi különbség volt. Kurvara kifolyt a szemem a helyéről. -
bubuska10
senior tag
-
gjoe
addikt
Majd körbe nézek. Szerintem ahogy jön a VB mód, még nagyobb esés lesz. Most Gabrielt néztem, ő is csak 500k. De VVD azért még tartja a 2 millát.
Tegnap előtt lementem 5,2 milláig, aztán jött egy eladható Konsa a pickből és eladtam 650k-ért. Most meg 800+ lenne...
De legalább 0-ra jöttem ki.Aztán Ott sem költöd el mert majd jönnek a 99es summer lapok. És utána game over.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ja ezek mind atveresek.
Olyan mint most a 93+ ultimate tots lap.
És van egy tucat nyitható 93-94es lap amik meg 20k sem érnek.
Amugy nézde meg a PL tots lapok árát mert mind zuhant rendesen. Ha kell valaki akkor vedd meg. Ne ülj a coinon. Nincs már értelme tartani. Jövő héten június baszki.
81pikkbol jött egy Rice. Megorultem neki. De látom már 400k sincs. De neki örülök.Majd körbe nézek. Szerintem ahogy jön a VB mód, még nagyobb esés lesz. Most Gabrielt néztem, ő is csak 500k. De VVD azért még tartja a 2 millát.
Tegnap előtt lementem 5,2 milláig, aztán jött egy eladható Konsa a pickből és eladtam 650k-ért. Most meg 800+ lenne...
De legalább 0-ra jöttem ki. -
gjoe
addikt
Tegnap a 91+ tots picken röhögtem egyet. Néztem, hogy 3 játékos van, aki 91 alatt van...

Micsoda engedmény.Ja ezek mind atveresek.
Olyan mint most a 93+ ultimate tots lap.
És van egy tucat nyitható 93-94es lap amik meg 20k sem érnek.
Amugy nézde meg a PL tots lapok árát mert mind zuhant rendesen. Ha kell valaki akkor vedd meg. Ne ülj a coinon. Nincs már értelme tartani. Jövő héten június baszki.
81pikkbol jött egy Rice. Megorultem neki. De látom már 400k sincs. De neki örülök. -
Kristof_94
Topikgazda
Tegnap a 91+ tots picken röhögtem egyet. Néztem, hogy 3 játékos van, aki 91 alatt van...

Micsoda engedmény. -
gjoe
addikt
Volt 600 db silver csomagom, ment quick sellben. Jött belőle 600k. Untam már, hogy ott van.
Mondjuk 175k gyorsan el is ment egy pickre, ami semmit nem adott.
Bakker, nagyon vagány voltál. Persze megvetted a legszarabb pakkot.
Csak a 100 playeres 575k érdemes, vagy van egy 500k Trade pakk amiben van egy 93plusz garantált.
Ja már van vagy 7 millad Amit nem költöttél el senkire. -
Kristof_94
Topikgazda
Volt 600 db silver csomagom, ment quick sellben. Jött belőle 600k. Untam már, hogy ott van.
Mondjuk 175k gyorsan el is ment egy pickre, ami semmit nem adott.
-
myckey
veterán
-
raven84
senior tag
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
-
gjoe
addikt
-
toxicjew
addikt
-
raven84
senior tag
Nyilván amikor ott akarom hagyni az egészet a picsába.
-
myckey
veterán
En a gold lapokat nem adom el egyaltalan, mindet megtartom upgradekbe. Igy lehet napi 100+ upgradet/picket kirakni, amibol meg gyulnek a kicsit magasabb lapok es akar a totsok is. Ha eladhato duplikalt goldot nyitok, 83 alatt mindet qs-ezem, 83 es afolott felrakom transfer listre, aztan amikor mar nem duplikaltak, bekuldom oket klubba. Nyilvan az untrade dupli goldokat mindet storage-ba kuldom.
Az eladhato spec lapokat mindet add el. A legtobb ugyis qs priceon megy, igazabol tokmindegy hogy qs-ezed, vagy eladod ~13k-ert. Tokmindegy. Nyilvan ami kicsit is tobbet er, 20k vagy felette, azt add el, ne qs-ezd.
GR lapokat tartom sbc -re... Plane a magasabb ovr, ami kell jobb csomagokhoz.
Goldot sem jellemzo h eladom.Attol fugg, mennyire allok jol. ( alt kifogyok )
Amit konstans eladok, az a Brz Silv , QSell .Aranybol az egyeb hulladekot szoktam eladni, nem jatekost. ez fix.
Azert 100 db SBC-t ( akarmit ), nem rakok ki naprol napra, nem fizetnek ezert a jatekert
Automata sem tudom pakolni mindig, sok ido, ha egyesevel kell matekolni es cserelgetni egyik v masik esetben.
Persze, megvan napi szinten , amit beraktam favoritba. Upgrade.
Ezeket korbejarom. Ez sem keves ido es a vegere lesz belole C. es magasabb kategorias fodder ember. alt.Az elmult napokban, eleg jol dobalta TOTS kartyat, neha ott is, ahol nem is vartam.
Csak mondjuk nem jott legfelso polc, meg sok van azonos posztokra.
DE ha nem tudom eladni, es kezdobe sem fer be...Akkor meg SBC-be. Sajnos.-Az eladhato spec lapokat mindet add el. A legtobb ugyis qs priceon megy, igazabol tokmindegy hogy qs-ezed, vagy eladod ~13k-ert. Tokmindegy. Nyilvan ami kicsit is tobbet er, 20k vagy felette, azt add el, ne qs-ezd.-
Ez is erdekelt pl. latom h. alig van difi a qs meg a transfer arak kozott. Ezekkel nem sok kedve van az embernek veszodni. DE, nem jon ezrevel az eladhato special lap. az is igaz. -
EA's hit
addikt
Hivatalosan a PES(efootball) fogja a VB kezet, ott lesz Offi Event, az tuti. ( bar mostansag csak egy -egy pvp jatszok ott, es a napi belepes, semmi tobb )
Most jott egy tots, igazabol vele is cask tobb lett. Fodder kb. Raadasul mar herotom van a sok Noi laptol, mind hasonlo posztra.

CAM, ST CM ...de mar nem is tudom, mire dobta.
Jah, asszem a heti SB meccsekre, leyomtam az osszeset. Most epp gyoztem Chall, kikaptam valami Afrikai akarmiben stb..Rivals is lepkedek elore.Igy ertettem, jaja !
En csak a Special lapokkal transferezek kb, HA eladhato, ha nem...akkor megy fodder.
Esetleg SBC be tartok par GRare lapot, ahogy irtam(ha el lehet adni, akkor is inkabb tartom).
Tobbit eladom QSell, egybol.
De az ilyen kisebb osszeguvel, en nem szorakozok Transferelessel. QS, azt is.- Ezert kezdeztem, hogy az ilyen GoldRare meg Gold lapokat, erdemes e transferrel megoldani. Ami 600 korul megy -QS.
Vagy inkabb Egyesevel felrakni Transfer, es hatha elviszik 700 korul.
Meg a kisebb erteku Special lapok... ezeket is milyen aranyban viszik el, erdemes e ott "tokolni" az atadolistaval. vagy QS ismet.
**
Socialm emberkeket nem lesem
Nekem md1, mit bohockodik a youtube-on. 
En a gold lapokat nem adom el egyaltalan, mindet megtartom upgradekbe. Igy lehet napi 100+ upgradet/picket kirakni, amibol meg gyulnek a kicsit magasabb lapok es akar a totsok is. Ha eladhato duplikalt goldot nyitok, 83 alatt mindet qs-ezem, 83 es afolott felrakom transfer listre, aztan amikor mar nem duplikaltak, bekuldom oket klubba. Nyilvan az untrade dupli goldokat mindet storage-ba kuldom.
Az eladhato spec lapokat mindet add el. A legtobb ugyis qs priceon megy, igazabol tokmindegy hogy qs-ezed, vagy eladod ~13k-ert. Tokmindegy. Nyilvan ami kicsit is tobbet er, 20k vagy felette, azt add el, ne qs-ezd.
-
myckey
veterán
Yes, all platforms (PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, and Xbox One) share the same global EA server infrastructur
ugy
Toxicjew
All in all, egy rakás trágya az egész, mind1 hol tolod.De majd a 27, az lesz az igazi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
El kell menni aCR fele jatakba...voltam ott is, par meccset . Hat, eleg is volt
-
toxicjew
addikt
5 vagy 6 év PC után jöttem át PSre, mert már hulladék volt a gépem és ugye sajnos sok a csaló. Általános vélemény, hogy PCn jobb a gameplay (content gyártók szoktak erről beszélni pl. Krasi, Nick). A saját eredményeimre vetítve is ezt érzem. PCn az első évet leszámítva mindig elértem az Elitet DRben, PSen már Div 1-2 a plafon. Persze ugye mindenkinek "ugyanolyan" a játék (haha) az adott platformon, de nekem egyértelmű volt a különbség a 2 platform között. Szóval ha átmész PCre, jobbnak kéne érezned a gamet. Persze ott egy halom más baja van a játéknak
All in all, egy rakás trágya az egész, mind1 hol tolod. -
raven84
senior tag
Miért lenne értelme váltani?
PC játszik ps, és xbox ellen is. Több szerver.
Ps is ugyan arra a szerverre irányít. Ja és pcn több a csaló. Psen legfeljebb kikapcsolhatod a cross playt.
Amugy nekem xboxon szinten ilyen. De vasárnap ezért nem játszom nap közben. Ilyenkor vannak tele a szerverek.
Meg attól is függ hová dob be.
Lengyel szerver nekem jobb. Mikor német szerveren vagyok akkor rosszabb.
Lehet kellene VPN amúgy.Jah hogy közösek a szerverek? Pazar 😊
-
myckey
veterán
Ps is ugyan arra a szerverre irányít. Ja és pcn több a csaló. Psen legfeljebb kikapcsolhatod a cross playt.
Amugy nekem xboxon szinten ilyen. De vasárnap ezért nem játszom nap közben. Ilyenkor vannak tele a szerverek.
Lehet kellene VPN amúgy.Ma ment par PvP meccs ( fut ), problemat nem lattam a meccsek soran, szerencsere.
*
Koltes...
Persze, cask nem akarom kidobalni a C-t, ezert irtam az atkepzoset.raven84
En meg nem dagonyaztam sarban, PCn. Igaz, ps en sem.Szivesen !
-
gjoe
addikt
Neked kell eldontened. Mire és kire költesz.
-
raven84
senior tag
Hoy erted ?
PCm van, de igazabol semmi extra. En PESefootball jovok, de ott rosszabb szerverek vannak.
Itt, nekem jatszhato PCn. Barmelyik FUT meccs, vagy jatekmode.
Mostansag toltam egesz "sok" meccset. Rivals, Rush, Chal, SB, Events meg ilyesmik...Nem emlkeszem, hatalmas problemara. A karom szokott megbolondulni (x360), meg neha tolt a gep mint a veszedelem, dolgozik a cpu es olyankor beall a kep.
Akadasok vannak, elveszti a fonalat a jatek, van hogy a leheto legrosszabbkor, mert tamadas kozben van a keses es LAGGGzi...
De igazabol, sztm jatszhato.
HA kikapok, az nem feltetlen ennek az oka.
Bar volt erre is pelda, meg arra is, hogy a jatekosaim erdekessegeket produkalnak.
Azert nem jellemzo.
Egyebkent mar toroltem volna, ha rombolna a jatekelmenyt.
Bocsi, de olyan véleményre lennék kiváncsi aki látta a ps5t és a pct is. Értem, hogy játszható pcn is csak a kérdés az, hogy minden mód ugyan az, vagy mint ps5 mindenhol más. Wl reszponzív, live events játszhatatlan sárban dagonyázás, rivals a kettő között. Ha pcn is ugyan ez van akkor inkább hagyom a játékot végleg.
-
gjoe
addikt
Van olyan aki ps5ről váltott pcre vagy fordítva? Kezd elegem lenni, hogy minden egyes módban más a gameplay ps5n. PCn is ez a helyzet? Ott is kutyaszarok a szerverek? Lejár a ps+om egy hét múlva és nem biztos hogy van kedvem újat venni, főleg úgy hogy csak ezzel a csodával multizok rajta. Ha pcn jobb a helyzet lehet veszek egy hónap eaplayprot és kipróbálom.
Lehet kellene VPN amúgy. -
myckey
veterán
Poszt atkepzessel mi ujsag ?
10 000 C - EVO.Ezt tudom vallalni, nem ugy mint az 50 000-125 000 evokat...( ezekbol csak egy egy fer bele, HA...)
Erdemes atkepezni, vagy dobjam a pcsaba a jatekost.
Akad egy raklap CAM ST Lmw akarmim...idegesitoen, sok !
-
myckey
veterán
Van olyan aki ps5ről váltott pcre vagy fordítva? Kezd elegem lenni, hogy minden egyes módban más a gameplay ps5n. PCn is ez a helyzet? Ott is kutyaszarok a szerverek? Lejár a ps+om egy hét múlva és nem biztos hogy van kedvem újat venni, főleg úgy hogy csak ezzel a csodával multizok rajta. Ha pcn jobb a helyzet lehet veszek egy hónap eaplayprot és kipróbálom.
Hoy erted ?
PCm van, de igazabol semmi extra. En PESefootball jovok, de ott rosszabb szerverek vannak.
Itt, nekem jatszhato PCn. Barmelyik FUT meccs, vagy jatekmode.
Mostansag toltam egesz "sok" meccset. Rivals, Rush, Chal, SB, Events meg ilyesmik...Nem emlkeszem, hatalmas problemara. A karom szokott megbolondulni (x360), meg neha tolt a gep mint a veszedelem, dolgozik a cpu es olyankor beall a kep.
Akadasok vannak, elveszti a fonalat a jatek, van hogy a leheto legrosszabbkor, mert tamadas kozben van a keses es LAGGGzi...
De igazabol, sztm jatszhato.
HA kikapok, az nem feltetlen ennek az oka.
Bar volt erre is pelda, meg arra is, hogy a jatekosaim erdekessegeket produkalnak.
Azert nem jellemzo.
Egyebkent mar toroltem volna, ha rombolna a jatekelmenyt.
-
raven84
senior tag
-
myckey
veterán
Hivatalosan nem lesz licenszelve a FIFA-tól való szétválásuk miatt, de tuti, h VB alapú promo jön majd arra az időre.
Én még azt várom, ez a tots végig kritikán aluli volt.
A másik témádhoz: én mindig, minden eladhatót eladok.
Vagyis gold commont megtartom, bronze & silver quick sell, gold raret kiszórom, ha speciális lap akkor transfer list és amikor legközelebb belépek webappba megnézem futbinen h éppen mennyiért megy. Sokan sztem hibásan átvették amit a youtubereknél láttak akik csak nyitogatnak orrvérzésig, h quick sell azt jónapot. Pedig azért nem mindegy, h darabja 560, vagy 750 coin (mondtam valamit). Végig így toltam, és mindenkit elvittek. Lehet csak én vagyok spúr, de ha inkább így tolod akkor az heti pár tízezer pluszt azért csak hoz. 
Hivatalosan a PES(efootball) fogja a VB kezet, ott lesz Offi Event, az tuti. ( bar mostansag csak egy -egy pvp jatszok ott, es a napi belepes, semmi tobb )
Most jott egy tots, igazabol vele is cask tobb lett. Fodder kb. Raadasul mar herotom van a sok Noi laptol, mind hasonlo posztra.

CAM, ST CM ...de mar nem is tudom, mire dobta.
Jah, asszem a heti SB meccsekre, leyomtam az osszeset. Most epp gyoztem Chall, kikaptam valami Afrikai akarmiben stb..Rivals is lepkedek elore.Igy ertettem, jaja !
En csak a Special lapokkal transferezek kb, HA eladhato, ha nem...akkor megy fodder.
Esetleg SBC be tartok par GRare lapot, ahogy irtam(ha el lehet adni, akkor is inkabb tartom).
Tobbit eladom QSell, egybol.
De az ilyen kisebb osszeguvel, en nem szorakozok Transferelessel. QS, azt is.- Ezert kezdeztem, hogy az ilyen GoldRare meg Gold lapokat, erdemes e transferrel megoldani. Ami 600 korul megy -QS.
Vagy inkabb Egyesevel felrakni Transfer, es hatha elviszik 700 korul.
Meg a kisebb erteku Special lapok... ezeket is milyen aranyban viszik el, erdemes e ott "tokolni" az atadolistaval. vagy QS ismet.
**
Socialm emberkeket nem lesem
Nekem md1, mit bohockodik a youtube-on. 
-
bubuska10
senior tag
A masik,
VB -re keszul az EA ,vagy felejtos a tema ?
Tudom, hogy a PES(efootball 26 ) hivatalos partner, lesz akcio meg event.
Itt varhato valami, vagy igazabol a nyar uborkaszezon, es majd jon az oszi EA FC 27, kovetkezo lehuzas/rokabor - kartyajatek ?
efootball frissul folyamat, azt legalabb nem kell evente megvenni, nem is olok bele sok casht, sot.
Mit vartok , hogy lesz ?
Hivatalosan nem lesz licenszelve a FIFA-tól való szétválásuk miatt, de tuti, h VB alapú promo jön majd arra az időre.
A másik témádhoz: én mindig, minden eladhatót eladok.
Vagyis gold commont megtartom, bronze & silver quick sell, gold raret kiszórom, ha speciális lap akkor transfer list és amikor legközelebb belépek webappba megnézem futbinen h éppen mennyiért megy. Sokan sztem hibásan átvették amit a youtubereknél láttak akik csak nyitogatnak orrvérzésig, h quick sell azt jónapot. Pedig azért nem mindegy, h darabja 560, vagy 750 coin (mondtam valamit). Végig így toltam, és mindenkit elvittek. Lehet csak én vagyok spúr, de ha inkább így tolod akkor az heti pár tízezer pluszt azért csak hoz. 
-
myckey
veterán
A masik,
VB -re keszul az EA ,vagy felejtos a tema ?
Tudom, hogy a PES(efootball 26 ) hivatalos partner, lesz akcio meg event.
Itt varhato valami, vagy igazabol a nyar uborkaszezon, es majd jon az oszi EA FC 27, kovetkezo lehuzas/rokabor - kartyajatek ?
efootball frissul folyamat, azt legalabb nem kell evente megvenni, nem is olok bele sok casht, sot.
Mit vartok , hogy lesz ?
-
myckey
veterán
Idén a piac halott. Ilyen filléres árak sosem voltak.
Nem adok el 88as lapot 2ezerért .akkor inkább megy sbcbe.
Gold common eladhatatlan. Eddig qs volt de most azok is mennek sbcbe.
83-84 lapokat adom el azok 1300-1600 között mennek.
Ja most 82es lapok 1200. Ha van akkor piac.
Silver lapok qs.
Én már coint nem gyűjtök, csak koptatom ami van.Reszben igy ertettem
Keves infot irtam.Azokra a lapokra... amik mar valamivel jelentosebb osszeget kepviselnek.
Mondjuk egy EVO arat....olcsobb Evo !- Special lapokra ertem leginkabb, 10 000-25 000 + koruli osszegek.
Csak ezeket sajnalom Quick Sell, eladni.De ezeket el is szoktak vinni ? Sokat nem adok el, nincs XP-m.
Nyomott aron is inkabb erdemes felrakni Transfr , mint QS ?pl.: 12 000 C. korul, el tudom adni a 15 000 korul vasarolt lapokat. Barmikor. Egybol. Vettem egyet-kettot. Ezt tudom es latom is...
Igy pedig nem szarakodok a transferrel.
Ez az SBC meg kartyazas igy is vicc, mennyi idot elvisz.
- A filleres dolgokat En is altalaban SBC be rakom.
NEM szarakodok vele Transfer.
GoldRare leginkabb ami megy ugye SBC, meg amit muszajbol, Special, az is SBC fodder lesz.A kisebb Bronz meg Silver vagy Godl lapokat szoktam QSell eladogatni. Jaja.
*
Amit irsz is, 82-84 es lapok. 1000-1500 C korul...Ezeket En alt QS szoktam. Ezekkel nem tokolok Transfer.
-
gjoe
addikt
Idén a piac halott. Ilyen filléres árak sosem voltak.
Nem adok el 88as lapot 2ezerért .akkor inkább megy sbcbe.
Gold common eladhatatlan. Eddig qs volt de most azok is mennek sbcbe.
83-84 lapokat adom el azok 1300-1600 között mennek.
Ja most 82es lapok 1200. Ha van akkor piac.
Silver lapok qs.
Én már coint nem gyűjtök, csak koptatom ami van. -
myckey
veterán
Egyedul viszem a topicot

*
Transferre kiteszitek az akarkit, vagy inkabb QS, es nem gurcoltok ilyenekkel, par ezer C bukta belefer.
( a kisebb erteku dolgokra ertem, nem millios lapokra )
-
myckey
veterán
-
Woodslave
félisten
Seasonbol megszereztem Sitholet szerintem pont illik a játékhoz
Amúgy kemény 11-es szinten vagyok. Cassilas jó lett volna de képtelen vagyok ennyit játszani
-
myckey
veterán
A masik...a fx kivan, mert alig ismerek par jatekost .
Mar gondolkodtam rajta, hogy bedaralom az egesz...csapatot, aztan epitek valami Icon, classic mittudomen micsodat.
Ilyen low budget valamit, Szarni bele a statokba meg a ps be, barmibe.
De legalabb tudom, kivel jatszok. Jolesoen ulok be ele, hogy romma verjek majdan, a frissen epitett, kioregedett low teamet.
**
Tegnap letudtam az osszes SB-t, sot...Azert a legerosebb fokozaton, egesz jo a tempo, mondjuk mar WC tol sem piskota az egesz SB. Boven ki tudok kapni.
Ment Rush is. Neha jo ez a jatekmod.
Rivals is nyertem. Elegge elvertem a masikat, csoda hogy nem lepett ki. valami 5-6 golt kapott. -
myckey
veterán
Mas is " nehez " szivvel valik meg egy -egy jatekostol, vagy mindenkit is kibasztok a pcsaba, barmi barhogy is volt -vagy legyen ?

Illetve, sokszor "sajnalom" bedaralni SBC be vagy barmibe azt a par db TOTS lapot, hiaba nem a legjobbak, vagy epp semmi C. nem kapnek erte.
-
gjoe
addikt
Season végéből kivettem iniestat.
Xabi helyett viszont a 6x90 pakkot mert cm, cdm tele van a padlás is. Na ebből jött chawinga (nwsl) -
myckey
veterán
igazabol...
Mostansag nnyitottam par Tots lapot, es olyan helyekrol, ahonnan nem is vartam...ilyen semmi gold rare , meg nem is tudom mi volt meg, mikor meglepodtem kisse. jo ertelemben.persze, egyik sem a 15 m kategoria, de mutattam itt. turhetoek.
-
Woodslave
félisten
Anno menü grindban nyitottam egy Sanchot nézem 1.1. milla lett
mondjuk untrade nyilván és valszeg semmivel nem jobb mint az 50ks Pajor
-
myckey
veterán
SBC 86+ csomagbol, O jott.Teli vagyok csajos lapokkal...
-
myckey
veterán
Ez a Salah nem rossz, de kinek van erre ideje?
Mire kirakom már az FC 28 is kint lesz...
Nekem mar ezektol a tobb csapatos szaroktol is herotom van...egy ket felallassal meg elvagyok, de most is szorakoztam ezzel a Pajorral a Tots week 5th Laligas SBC bol.
Ehhez kellett 3, de hat itt nincs meg millio 90 koruli fodder, szoval eleg korulmenyes volt osszestorakozni.Egyik nap ilyen kihivast teljesitettem, ahol a Chem, a liga regio meg mas szar is van...abbol is elegem lett a vegere
Egy -ket csapatossal elvagyok, de a legjobb pakkokat ki sem tudom rakni, es agyalni sem akarok sokat rajta.
Absolute, ido meg energia rombolas, ez a fene kartyazas.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ez a Salah nem rossz, de kinek van erre ideje?
Mire kirakom már az FC 28 is kint lesz...
-
myckey
veterán
O sem legfelso polc...De epp hasznalhato.A 91+ SBC csomagbol. Igaz, a harom csapat, elvitt sok fodder lapomat, magasabb ertekelesbol. Illetve egy 90 TOTS is bealdozasra kerult, ugy sem lehetett eladni, csapatba sem fert be.
-
myckey
veterán
Valaki probalta mar, a Manager mode, jutalom mezeit ? Marmint FUT. Hasznalhatoak ?
Mert van ott par Retro kit dij, ami jo is lenne UT.
-
myckey
veterán
akkor jol adja, ott is
Csoda is, hogy egyaltalan kaptam 3 TOTS lapot, ezekbol a sima 83-84 meg valami GR csomagos szarokbol. SBC .
Azota sem kaptam belole tots jatekosokat. Asszem Oyarzabal mashogy jott.
-
gjoe
addikt
Semmi. Volt egy valag pakk, de a sima csomagok szinte nullára lehuzva. Na meg 92,93as lapok az ultimateben. Vicc. Persze az összes fix tots sbc 92es szar volt.
Vettem megint egy pakkot, 95os 20k értékű lap volt a top a pikkben. -
myckey
veterán
PL.
Van egy hasznalhato,mar evozott asszem, Pires ICON lapom. Szeretem is . Akad is ra ertelmes EVO, DE az osszes Coint elviszi.
Ez csak egy jatekos, es meg nem is lesz statokban a legesleg...kb igy. ( persze nem is kell 100-as statokra gondolni, meg 10 db gold PS -re, nem igy ertem )
Viszont, transferbol tuti talalok ket-harom, vagy 4 posztra is ( ha eladok ), ami statban elorelepes. ( pontosat nem szamoltam )
Ahogy most lattam ujakat ( akadnak 96 os ovr playerek is, olcsobban, mint egyik vagy masik Evo ...jaja, az Ovr lofax, de statok is jobbak ezen lapokon, PS is)
Raadasul minden szart nem Evozok, meg nem is lehet amiket akarok
jobb az ovr meg egyebek.Amiket nem tudok eladni, azokat a Special lapokat, igy is be kell dobni SBC-be. Sajnalom azert a jobbakat SBC be, de hat ha sem penz se evo se semmi...lesz helyette jobb is esetleg. Akkor mit kezdjek vele. Semmit.
Ez cask egy szaros jatek
-
myckey
veterán
Jo gyorsan.
Akad Evo ( biztos egyet latunk ), de ez sem keves Coin, es nem is tudom minden emberemre rahuzni .
Egyik masik jatekost pedig turheto osszegert be lehet huzni ( persze nem a legfelso polc, meg nem is a millios emberekrol beszelek...arra a keret Off )
Egyedul Clajudia Pinnnyat Evozom most, ami ertelmes. Tots lett belole, meg tolja a statokat es egyebet. Bar ez limites vagy mi a banat. md1
Tobbi fizetos Evotol tobbet er, ha egy-egy jatekost veszek. Bar most ez a CDM Evo, amirol a kollega is irt, ez jo.
Igy jott ki a matek.
* 125 000, 100 000 meg 50 000 es 25 000 egy-egy Evo...
PS dolgok so-so...Meg a posztokra kepzes az turheto is , C.
Transferbol meg olcsobb, es talalok jobb statos embereket. Raadasul a mostani garnituramat, nem is tudom Evozni.
Ha jol latom, ilyen 89-91 es Ovr embereket lehet. Egyik masik lapom, magasabb erteku.
Szarokat pedig nem akarok Evozni, jaja,tudom, bronz meg kutyafaxa lapokat evoznak. Okes.Nem annyira olcso mar fejleszteni a csapatomat, mar kozel sem a legszarabb azert...De meg igy mindig jobb talan egy-ket posztra , Transferbol.
- meg mindig nincs millionyi Coinom. Farmolom ezeket a szar SBC cuccokat, rendszeresen...de akkor sem lesz, egyikrol a masik hetre. De szepen alakul. Meg jatszok is azert, modjaval.
-
myckey
veterán
Jo gyorsan.
Akad Evo ( biztos egyet latunk ), de ez sem keves Coin, es nem is tudom minden emberemre rahuzni .
Egyik masik jatekost pedig turheto osszegert be lehet huzni ( persze nem a legfelso polc, meg nem is a millios emberekrol beszelek...arra a keret Off )
Egyedul Clajudia Pinnnyat Evozom most, ami ertelmes. Tots lett belole, meg tolja a statokat es egyebet. Bar ez limites vagy mi a banat. md1
Tobbi fizetos Evotol tobbet er, ha egy-egy jatekost veszek. Bar most ez a CDM Evo, amirol a kollega is irt, ez jo.
Igy jott ki a matek.
-
EA's hit
addikt
Hat, elnezve az EVokat...
Tobbet er, ha a casht jatekosba olom, sem pedig Evoba .Most lett, par egesz turheto arc. 150K pezbol, "egy ket" posztra tudok erositeni eleg jol. Plane ha adok is el.
SBC bol szar sem esik, esetleg ha direkt kirakok egyet, de az is maceras...
Illetve esik,eshet... de felso polcosat meg egyet sem kaptam, hiaba grindelem az SBCt ezerrel ,egyelore .Szivas ez
Nem baj !
Legalabb most kikaptam SB, Ulti vagy Legend volt a fokozat.
Vegig iranyitottam a meccset, es helyzeteket is alakitottam...DE, kaptam egy bomba golt es egy masikat, ahol nem is ertem, miert nem vedett a kapus.Ez van
Nem tudom hogy jött ki neked ez a matek, de evokra 1000x jobban megéri költeni idén a coint, mint játékosokra.
-
myckey
veterán
Hat, elnezve az EVokat...
Tobbet er, ha a casht jatekosba olom, sem pedig Evoba .Most lett, par egesz turheto arc. 150K pezbol, "egy ket" posztra tudok erositeni eleg jol. Plane ha adok is el.
SBC bol szar sem esik, esetleg ha direkt kirakok egyet, de az is maceras...
Illetve esik,eshet... de felso polcosat meg egyet sem kaptam, hiaba grindelem az SBCt ezerrel ,egyelore .Szivas ez
Nem baj !
Legalabb most kikaptam SB, Ulti vagy Legend volt a fokozat.
Vegig iranyitottam a meccset, es helyzeteket is alakitottam...DE, kaptam egy bomba golt es egy masikat, ahol nem is ertem, miert nem vedett a kapus.Ez van
-
EA's hit
addikt
-
toxicjew
addikt
Vki nyitott már értelmeset a mai adagból? Nálam semmi eddig... 1db 95ös lap jött, az is discard áron megy. Hogy sikerült így megölni ezt a játékot..
-
Skeleton01
aktív tag
Rafi végül sokat agyalva a dolgon, és nehéz szívvel, de ment, viszont Nico Pazt nem szerettem volna ~ 170k-ért kihagyni...
-
Skeleton01
aktív tag
Tegnap dobott egy Oyarzabalt is...
Lett par TOTS lap, mostansag, de millios jatekos nem esett.

*
Makom lehetett, hogy 3 TOTS is esett a Laligas SBC bol, ezek a 83+ & 84 + csomagokbol...
Mert most nem adja, csak a minimumot
eppen gr low ovr.Skeleton01
Doue RB agyalok...eleg jokat ovlastam rola. De TOTS Laliga is akad jo CB/RB.Rá gondolsz? [link]
Én kiraktam, mert nem rossz játékos, ráadásul nekem kellett a World Tour-os Drogba gyors megszerzéséhez. -
myckey
veterán
jott valami uj, evo player barmi sbc ? ertekelheto, es nem 30 csapatos
nekem nincs 100 db 91+ elfekvo emberem.
-
bubuska10
senior tag
Csodák csodája, pont most jött is CDM evo, amibe jó DDR.
(Biztos olvassák a fórumot, azért ilyen jó a játék.
) -
myckey
veterán
-
raven84
senior tag
Engem se érdekel egyik se, Grizit valszeg kirakom ha jók lesznek a psek, gauntletbe jó lesz bohóckodni
-
EA's hit
addikt
Na o az, akit ha 3 team lenne, akkor sem raknek ki. Borzalmas a body type-ja, minden evben nagyon rossz volt jatszani minden lapjaval, legalabbis nekem. Raadasul st posztja sem lesz.
Igazabol engem egyik belengetett eoae sbc sem mozgat meg eddig.
-
gjoe
addikt
-
raven84
senior tag
Salak 30 squad lesz, kösz de kösz nem
-
myckey
veterán
-
Woodslave
félisten
Tegnap dobott egy Oyarzabalt is...

*
Makom lehetett, hogy 3 TOTS is esett a Laligas SBC bol, ezek a 83+ & 84 + csomagokbol...
Doue RB agyalok...eleg jokat ovlastam rola. De TOTS Laliga is akad jo CB/RB.Egy 86-os squad mit agyalsz rajta
Én kiraktam meg Hansent is tavaly elég baxo lap volt. Mondjuk csak egyet játszottam reggel nyertem de tök súlytalan volt. Mondjuk mindenkinél ezt érzem Hansen vagy egy 15 ks laliga tost qrva mindegy
-
myckey
veterán
Jatekban megoldottam.
EA Fut web app, nem tudtam valamiert...hiaba raktam ki rendesen. Nem fogadta el.
In -game, meglett.
Jah, johetne jo EVO. Most ez a tots evo amivel szorakozom. Pinnnyaaa val
klajudija.Kapusomat is szeretnem boostolni, de lehet veszek egy jobbat es szarok bele az EVO ba. Az is fizetos meg ez is ...C. az elmegy. igy vagy ugy.
Neztem 95 os Joan Garciat TOTS.Tegnap dobott egy Oyarzabalt is...

*
Doue RB agyalok...eleg jokat ovlastam rola. De TOTS Laliga is akad jo CB/RB. -
Skeleton01
aktív tag
Kiraktam Aleix Febas SBC lapját, elvileg, jobb, mint Pedri TOTS...
Nem szerettem volna elhamarkodni, de ezzel a csapattal érdemes lenne-e már elkezdeni a WL-t? Kétségtelenül sokat dobott az egészen a spanyol trió. Úgy érzem, közel azonos erősségű, mint a heti Draft csapatom, sőt Di María jobb, mint Quaresma, Rafit is jobbnak érzem, mint Semenyo, bal bekkben nyilván a leggyengébb pont Grimaldo.
-
Skeleton01
aktív tag
Kiraktam Aleix Febas SBC lapját, elvileg, jobb, mint Pedri TOTS...
-
myckey
veterán
Jatekban megoldottam.
EA Fut web app, nem tudtam valamiert...hiaba raktam ki rendesen. Nem fogadta el.
In -game, meglett.
Jah, johetne jo EVO. Most ez a tots evo amivel szorakozom. Pinnnyaaa val
klajudija.Kapusomat is szeretnem boostolni, de lehet veszek egy jobbat es szarok bele az EVO ba. Az is fizetos meg ez is ...C. az elmegy. igy vagy ugy.
Neztem 95 os Joan Garciat TOTS. -
bubuska10
senior tag
Az érdekes. Valszeg bugosan mutatja azt h megvan. Lehet common gold is került bele, vagy hiányzik 1 db.
Resetelés után próbáld meg automatán, állítsd be h gold + rare.Jöhetne már vmi jó kis 91-es CDM evo, BD De Rossi elfáradt sajna.
Nélküle megtagadom a játékot.

-
myckey
veterán
Gold Challenge, nem tudom elfogadtatni, hiaba rakom ki a pakkot...
SBC , 11 GR playert kell kirakni. Ad 2x 86 + es S. pakkot.Hiaba resetelem, semmi...Nem fogadja el, pedig pipa az osszes kriterium
Tegnap ota ez megy, ebben
-
Kristof_94
Topikgazda
-
raven84
senior tag
Valamelyik nap esett egy Valverde, nagyon ajánlom ha valaki esetleg b2bt keres. Egy vaddisznó.
-
myckey
veterán
hmmm,
remeltem, hogy nem latom a gombkiosztast, de akkor valoban nem lehet az osszes mutatot osszemerni a jatekban. ejj.
Pedig kellene, mert minden akarmivel is el van latva, egyik meg masik lap.App mutatja az osszes , modositott mutatot is ? Nem csak a Base allapot ?
Hasznalom oket, de csak az offi. EAWebApp lepek be, ott szoktam SBC szarakodni.
Futt gg csak a "player" ful alatt mutat valos adatokat, "squad" alatt ha kivalasztom a jatekos adatait, akkor a Base allapotot adja be.
Jol van, meg igy is kevesbe korulmenyes, mint in-game szarakodni az Atr. keresgelesevel es osszemeresevel.
vagy mint a Fut Web Appon tokolni.*
Ugysem leptem mar be a Discordra, ezer meg egy eve...
Ide legalabb be tudok vele loggolni. -
myckey
veterán
hmmm,
remeltem, hogy nem latom a gombkiosztast, de akkor valoban nem lehet az osszes mutatot osszemerni a jatekban. ejj.
Pedig kellene, mert minden akarmivel is el van latva, egyik meg masik lap.App mutatja az osszes , modositott mutatot is ? Nem csak a Base allapot ?
Hasznalom oket, de csak az offi. EAWebApp lepek be, ott szoktam SBC szarakodni.
-
gjoe
addikt
easy kerdes...
Jatekban, FUT, hogy kell statokat osszevetni, jatekos mutatokat meg egyebet ?

Ok, a fo szamokat/ovr , egymas melle rakja. Tudom. De a reszletes jatekosadatokat akarom,az osszes mutatot, evoval ps meg akarmi massal is...
akad ra gombkiosztas ?

*
Nem a futbin meg a gg appok erdekelnek, hanem jatekon belul.Ott nincs ilyen.
Fut.gg miért nem jó? -
myckey
veterán
easy kerdes...
Jatekban, FUT, hogy kell statokat osszevetni, jatekos mutatokat meg egyebet ?

Ok, a fo szamokat/ovr , egymas melle rakja. Tudom. De a reszletes jatekosadatokat akarom,az osszes mutatot, evoval ps meg akarmi massal is...
akad ra gombkiosztas ?

*
Nem a futbin meg a gg appok erdekelnek, hanem jatekon belul. -
Skeleton01
aktív tag
-
toxicjew
addikt
Aki nem siet nagyon, annak szombaton jön majd az Aston Villa győztes csapat is az ultimate tots mellé.
-
myckey
veterán
Most ilyesmi a csapat. Gyulik a Coin is, lassan, de biztosan...egyelore tartom.
( nem igazan latom ,kit kellene vennem, vagy EVOba rakni esetleg. )C. Pina kapja az EVO-t. At is alakult TOTS Evo ba, kek. es az ertekei is emelkednek szepen.
Kikaptam par Rush alatt, botrany csapattarsakkal, de Evora jo, meg ad kis akarmit, Objektet is.
SB is volt par, ott is kikaptam a geptol, persze max fokozat korul. Nyertem is, igaz.
Rivals is nyertem, eleg sima ellenfelet kaptam, szarra kontraztam vagy passzoltam.

KH-ba lehet bedobom Halkettet, vagyis vissza rakom. Romerot kivettem, bar statokban, atr. -ban, akkora kulonbsegek nincsenek. Inkabb PS.
Molina es Alberto Costa is lehet cserel, bar Molinaval jobb jatszani.
Pires helye sem tuti meg, oda is akad par csere...meglatom hova fut ki CP, szarra Evozasa is.
Felallast is szoktam babralni, az elozo ettol vedekezobb volt.Kapust kellene esetleg cserelnem, mar nezegettem oket, Esetleg EVO, ha lenne a 91 es Edersonra. Mar megkedveltem.
( bar igy is Evozott )- Chem epp fullos, ez jo, de ha babralom ahogy most irtam, lehet lemegy 30-ra,vagy 28 ra. Pass...
*azert elvagyok itt magammal

-
myckey
veterán
Most ilyesmi a csapat. Gyulik a Coin is, lassan, de biztosan...egyelore tartom.
( nem igazan latom ,kit kellene vennem, vagy EVOba rakni esetleg. )C. Pina kapja az EVO-t. At is alakult TOTS Evo ba, kek. es az ertekei is emelkednek szepen.
Kikaptam par Rush alatt, botrany csapattarsakkal, de Evora jo, meg ad kis akarmit, Objektet is.
SB is volt par, ott is kikaptam a geptol, persze max fokozat korul. Nyertem is, igaz.
Rivals is nyertem, eleg sima ellenfelet kaptam, szarra kontraztam vagy passzoltam.

-
myckey
veterán
Meg egy TOTS pakkot is beprobaltam. Hat, jott par C. a sok fodderbol, meg a csaj. O sem valtja meg a vilagot. -
myckey
veterán
Makom volt az elso csomaggal...most kaptam is ,egy db 84es playert. Ok, mara ebbol eleg.

-
myckey
veterán
A napi 1x 7 jatekos 84+ Laligas SBC re, ez jott. Illetve kaptam meg masik ketto csomagot, az jo lesz Coin miatt.
Ez a Fermin sem lesz megtartos sztm, Fooder.Errol beszeltem az elobb, Ezt kerdeztem !
Igy van ertelme kirakni, naponta egyszer ezt a szart. Illetve az elozot is. Azt lehet tobbszor.
Az egyik meg a masik is adott TOTS lapokat meg C & fodder.Azt gondoltam, cask 83 es 84 ees lapok jonnek. De itt sokkal tobb a cucc.
-
myckey
veterán
Ezt adta, erre a 1 of 3 83+ GR. laliga dologra, SBC.

Igazabol nem is ertem...Adott 5 GR. jatekost, latszik a sotetben...Adta szerencsere ezt a TOTS lapot is. Illetve valami 11 masikat is valasztottam, GR. lapok.
Pedig csak ezt a Laligas SBC-t raktam ki. Valamit elfelejtettem
md1.*
Bar ez a Barrios, kb. fodder lesz. -
myckey
veterán
Marmint ? Milyen osszes ilyet , es miert kotelezo ?
Naponta rakom azt, amiben van racio. Ertelem.
Ezekben a szarokban nem mindig latok relevanciat. Aaranyaiban ad esetleg tots lapot ? Adhat gondolom, mert most a spanyol liga tots.
De azert a hulladekokat nem akarom bedaralni, hogy helyette spanyol hulladekokat kapjak. Meg esetleg tobbet visz el, mint amit ad.
*
SBC upgrade rakok egy raklap hulladekot, az eleg sok ido.
" kotelezo " jelleggel csak olyat rakok, amibol egyertelmuen jol jovok ki, epit, elorebb vagyok vele.
HA sok a riziko, semmi ujat/elterot nem ad be, szarok bele...Igy is, vicc hogy menetrendszeruen kell szarakodni, a sok lofax SBC upgrade valvel.
Komedia kartyajatekka silanyult a Fifa. De legalabb lesz C. Evora.
De legalabb par meccset elbohockodok.

-
myckey
veterán
Marmint ? Milyen osszes ilyet , es miert kotelezo ?
Naponta rakom azt, amiben van racio. Ertelem.
Ezekben a szarokban nem mindig latok relevanciat. Aaranyaiban ad esetleg tots lapot ? Adhat gondolom, mert most a spanyol liga tots.
De azert a hulladekokat nem akarom bedaralni, hogy helyette spanyol hulladekokat kapjak. Meg esetleg tobbet visz el, mint amit ad.
*
SBC upgrade rakok egy raklap hulladekot, az eleg sok ido.
-
EA's hit
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
4100 - 4001
4447 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó
- HGST Deskstar NAS 4TB HDD (100/100% kondíció) / SATA3 (6Gb/s) / 7200RPM / CMR // TÖBB DARAB!
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Retró számítógép hardver pakk egyben
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asus Rog STRIX RTX 2080 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange Szép állapot 100% akkumulátor (167 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Meg egy TOTS pakkot is beprobaltam. Hat, jott par C. a sok fodderbol, meg a csaj. O sem valtja meg a vilagot.
Ez a Fermin sem lesz megtartos sztm, Fooder.

LendvaiFeri1