Hirdetés
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Meghozta a Windows 11 programgyorsítóját a Microsoft
- A kompakt házak gazdáit vette célba a Maxsun Blackwell architektúrás VGA-ja
- Computex 2026: AI-os évfordulók
- Csendes és ultrakompakttá varázsolható Logitech egér, egyhónapos akkuval
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
-
3900 - 3801
4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Igazabol ahogy irtam...
Probalok valami megfelelot

Raknam is a tots sbc t, de sopkszor olyan lapokat ad, ami kezdobe total alkalmatlan. eladni kevesebbert lehet, mint a totw lapokat. raadasul viszi a sok 86 os foddert.
tehat tots sbc re, lehet nem mindig van ertelme aldozni totw lapokat, meg raklap foddert.
TOTW pedig sokszor, egesz jo coint er . relativ.
Igazabol 83-86 foddert ki tudok rak sbc, abbol ma is szereztem egy raklapot. web appot eddig nem hsznaltam, meg mas appot sem. igy most egyzserubb sokkal mint in-game !
De TOTW lapokat keveset kapok, most nem is tudom...sbc bol kaptam a hten totw lapot, asszem.
De a garantalt jo TOTS card, keves. Kar a TOTW lapot bealdozni. Elobb veszem TOTS alja foddert es rakom be kb. TOTW helyett -SBC.
-
thebigK
addikt
Erdemesebb megtartani a 87-88as TOTW lapokat a TOTS SBC be, vagy inkabb dobjam fel TransferM ?
Beto es Thuram totw. Valami 30-50 000 C. korul lattam oket.
Mostansag nem sok TOTW lapom akad. az is igaz. TOTS SBC pedig kell. Csak ugye amit kapok TOTS jatekos...sokszor joval kisebb osszegert megy Transferen.
Szoval igazabol nem is erdemes SBC kirakni TOTS, mert elvisz egy raklap 86 köruli embert, meg TOTW is kell hozza. Raadasul szarehugye veszek.
Vagy, nem TOTS SBCt kell eroltetnem.
Ha szereted kirakosgatni a tots sbc-ket, akkor ne add el a totw lapokat szerintem
-
myckey
veterán
Erdemesebb megtartani a 87-88as TOTW lapokat a TOTS SBC be, vagy inkabb dobjam fel TransferM ?
Beto es Thuram totw. Valami 30-50 000 C. korul lattam oket.
Mostansag nem sok TOTW lapom akad. az is igaz. TOTS SBC pedig kell. Csak ugye amit kapok TOTS jatekos...sokszor joval kisebb osszegert megy Transferen.
Szoval igazabol nem is erdemes SBC kirakni TOTS, mert elvisz egy raklap 86 köruli embert, meg TOTW is kell hozza. Raadasul szarehugye veszek.
Vagy, nem TOTS SBCt kell eroltetnem.
-
myckey
veterán
Ki kora kel...ara

Dobott egy GR 90 es lapot, a 4x81 csomagbol. Tokeletes toltelek.
-
myckey
veterán
Jo ez a web app

Az van, hogy talaltam ilyen 85-87 GRare pakkot. 83 emberekkel kell kitomni.
Ezekbol akad egy raklap, meg egy egy kisebb nagyobb is.Ki akarok rakni TOTS csomagokat, hatha dob valami ertelmeset, vagy jo lesz eros foddernek.
Mara mar a sima, Br Sil Go GR akarmi csomagokat kidobaltam.
* De akad meg egy-egy egyszeru csomag, csak kevesbe realis az erosebb lap erkezese.Fodderba
-
myckey
veterán
-
Skeleton01
aktív tag
A védelem viszont nem biztató, keveslem a 75-ös értéket.

-
Skeleton01
aktív tag
Revideálom magam, telós appban 2 próbából kétszer is jött TOTS lap.
Így a nap végén próbálgatva, több TOTS játékos is esett ebből: Tolisso, Reale, Calba, Akliouche, Šulc. A legnagyobbat a Week 4 TOTS Upgrade szólt, Pacho-t adta elsőre, aki egyből ment is a kezdőbe, igazából Barcolának örültem volna nagyon, de így sem rossz, sőt!

Ekitiké valahogy nem "adja" nekem, hiába gyűjtögettem rá rengeteget, és TOTS lap, az EVO-s CR Cornerstones, a Giroud Showdown Upgrade és a World Tour Foster is játszhatóbb... Ha eladnám kit vegyek helyette 250k keretből?
-
thebigK
addikt
85-88 kozotti Gold Rare playereket, hogy a legegyszerubb SBC kiszedni ?
Ezek kellenek alt, a jobb SBC pakkokhoz. Amik magasabbra vannak ertekelve, es akar kezdo szintu special lapokat is adhat a reward belole. Jo, ezeket azert komplikaltabb kihozni, mert osszetett sokszor.
Persze, egyeb csomagokbol is johet, mert sok a 80+ meg 84 + is, de alt alig kapok 86-88 as kartyakat, hiaba irja a lehetoseget.
bennvan most a napi 3 3x85 amit kirakhatsz sima gold rare lapokért cserébe
-
myckey
veterán
85-88 kozotti Gold Rare playereket, hogy a legegyszerubb SBC kiszedni ?
Ezek kellenek alt, a jobb SBC pakkokhoz. Amik magasabbra vannak ertekelve, es akar kezdo szintu special lapokat is adhat a reward belole. Jo, ezeket azert komplikaltabb kihozni, mert osszetett sokszor.
Persze, egyeb csomagokbol is johet, mert sok a 80+ meg 84 + is, de alt alig kapok 86-88 as kartyakat, hiaba irja a lehetoseget.
-
interstate76
addikt
A 20-asnál (vagy nem is tudom, melyik rész volt meg utoljára PC-n) még normális support volt: egy csomót leveleztem egy sráccal, egyszer még fel is hívott, de a mostani kevesebbet tudott segíteni, mint 5 perc netes keresgélés.
E-mailben ezt írták tegnap (ezt a chatfelületen történő, konkrétan 0 hozzáadott értékkel bíró kommunikációtól függetlenül): "Thanks for using EA Help. We have created case number xxxxxxxxx and this unique access key for your question: xxxxxxxx. A Game Advisor will contact you soon."
Ez közel 24 órája történt, de azóta sem keresett senki. Sztem nem is fog. Legalja.
-
myckey
veterán
Kva elet
Most elkezdtem hasznalni web appot...
HOgy ez mennyivel egyszerubb, mint belepni a jatekba, raadasul az SBC dolgokat is simabb osszepakolni.
A mindensegit neki
-
Kristof_94
Topikgazda
PC-n nem volt gond. De a mobil böngésző nem úgy működik, legalábbis nálam.
-
EA's hit
addikt
Igen, az működik.
Berakod a web appot konyvjelzobe, a pale linkjet meg rahuzod a web app konyvjelzo ikonjara a konyvjelzo savon.
-
bubuska10
senior tag
Egyik sem megy. Nem is engedi a könyvjelzőbe rakni, azt írja húzzam oda, de nem lehet. Nincs mögötte semmi link.
Ugyanezzel szoptam régebben. Azért nem lehet elrakni, mert az nem egy link, hanem egy script. Nekem az vált be, h a könyvjelzősáv felső lécére húztam (igaz ez PC-n).
-
Skeleton01
aktív tag
Természetesen ilyen is van.
Az bosszantó, amikor három 82-est ad be.
Több száz picket megcsináltam a 81+ból, és több százat ebből a 82+ból. Az utóbbi nálam jobb aránnyal adja a tots-okat, meg úgy általában a nagyobb foddereket is. Ennyi.Revideálom magam, telós appban 2 próbából kétszer is jött TOTS lap.
-
Kristof_94
Topikgazda
De a web appba be tudsz lépni?
Igen, az működik.
-
D.Bergkamp
tag
Egyik sem megy. Nem is engedi a könyvjelzőbe rakni, azt írja húzzam oda, de nem lehet. Nincs mögötte semmi link.
De a web appba be tudsz lépni?
-
Kristof_94
Topikgazda
A web apphoz a paletools oldaláról tudsz egy könyvjelzőt felrakni, amire a webappba való belépés után kell rákattintani.
-
D.Bergkamp
tag
A web apphoz a paletools oldaláról tudsz egy könyvjelzőt felrakni, amire a webappba való belépés után kell rákattintani.
-
D.Bergkamp
tag
Uraim! Kellene egy kis segítség. A telefonom sajnos már nem mai darab, így már szeptember óta nem kompatibilis a companion appal.
Máskor olvastam, hogy ezt a paletoolst a mobil chrome-ra is fel lehet tenni. Ennek mi a módja? Vagy van ennél egyszerűbb is? A cél az lenne, hogy az upgrade sbcket mobilon is tudjam pörgetni, lehetőleg tempósabban.
Paledroidot tedd fel, szerintem az menni fog. Ha nem, akkor böngészőben is be tudsz lépni (ahogy írod pl chrome-ban is), FC Ultimate Team Web App - EA SPORTS Official Site
-
D.Bergkamp
tag
-
D.Bergkamp
tag
Ez a csapat jelenleg. -
Woodslave
félisten
Előbbi 10 pickből a 3 legjobb lap.

én hiszek a véletlenekben de azért a 10 (illetve akkor 20
) pickre jutó Katotok száma elgondolkodtat
-
D.Bergkamp
tag
Előbbi 10 pickből a 3 legjobb lap. -
Kristof_94
Topikgazda
Uraim! Kellene egy kis segítség. A telefonom sajnos már nem mai darab, így már szeptember óta nem kompatibilis a companion appal.
Máskor olvastam, hogy ezt a paletoolst a mobil chrome-ra is fel lehet tenni. Ennek mi a módja? Vagy van ennél egyszerűbb is? A cél az lenne, hogy az upgrade sbcket mobilon is tudjam pörgetni, lehetőleg tempósabban.
-
myckey
veterán
Több száz picket megcsináltam a 81+ból, és több százat ebből a 82+ból. Az utóbbi nálam jobb aránnyal adja a tots-okat, meg úgy általában a nagyobb foddereket is. Ennyi.Szart azt mindig dobal, hol igy hol ugy .
-
D.Bergkamp
tag
Legalább 10+ alkalommal próbáltam, 85 Gold volt a max., amit adott...
Több száz picket megcsináltam a 81+ból, és több százat ebből a 82+ból. Az utóbbi nálam jobb aránnyal adja a tots-okat, meg úgy általában a nagyobb foddereket is. Ennyi. -
Skeleton01
aktív tag
Tavaly vették ki, a játék végén. Most újra van. Minden nap kapok sbc készítésben is, meg tarnsfer marketben is... Olyankor szórakozok a másik accal. Általában gyorsan feloldják (1 órán belül).
81+ picknél szerintem jelenleg jobban megérős a 82+ pick. Reggel csináltam 10-et, és az első 4-ben volt tots (persze egyik sem top kategória, de sbc-be remek lesz). Persze ez nyilván extrém helyzet volt, de általában is sűrűbben adta eddig nekem.Legalább 10+ alkalommal próbáltam, 85 Gold volt a max., amit adott...
-
Skeleton01
aktív tag
Összeállt a kezdő Dream Team, kíváncsi leszek, online mire leszek képes:
-
toxicjew
addikt
A support mai válasza chat-felületen: "We don't have troubleshooting steps specifically for this issue. We have general troubleshooting."
Idáig jutottunk kb. 20 perc alatt. Óriási! Miközben ez egy 7-8 hónapja ismert probléma.
Ezek ilyenek sajnos😕 Sajnálom, hogy így jártál, ez a termék sajnos ilyen... Olyan az ea support, mint Gulyás Gergely. Nem látták, nem hallottak róla, nem voltak ott😬
-
thebigK
addikt
Most TOTW jott, 84 es. SBC be tokeletes. Kiraktam par Upgradet is gyorsban.
Aztan kiszedtem egy 90es, amcsi ligas BH csajt..TOTS ez is. Be is ment kezdobe.Teli vagyok lassan csajokkal.
6 akad a keretben.sztm tucat SBCt most kiporgettem. Raadasul SB & Rivals is gyoztem. Most nem fagyott be a game, vagyis a vezerlo.
Valami jo EVO kellene . Ezeket a 90es meg folotte levo lapokat, mar nem tudom fejleszteni.
Coinom az nincs erre, se az a zold szar akarmi(FC ) .
Gondolom erdemes lenne FC point bol kihuzni premiumot. Az orokos egyebkent , UT ?
aktuális szezonra szól
-
myckey
veterán
Most TOTW jott, 84 es. SBC be tokeletes. Kiraktam par Upgradet is gyorsban.
Aztan kiszedtem egy 90es, amcsi ligas BH csajt..TOTS ez is. Be is ment kezdobe.Teli vagyok lassan csajokkal.
6 akad a keretben.sztm tucat SBCt most kiporgettem. Raadasul SB & Rivals is gyoztem. Most nem fagyott be a game, vagyis a vezerlo.
Valami jo EVO kellene . Ezeket a 90es meg folotte levo lapokat, mar nem tudom fejleszteni.
Coinom az nincs erre, se az a zold szar akarmi(FC ) .
Gondolom erdemes lenne FC point bol kihuzni premiumot. Az orokos egyebkent , UT ?
-
interstate76
addikt
Köszi, próbáltam ezt is, csak már korábban, ezért elfelejtettem írni. Fps max. 60 és vsync off nem segít semmit. Még azt javasolják, hogy szünetben az ember indítson egy másik játékot, majd utóbbit zárja be, de ne már, hogy ki kelljen lépnem szünetben, hogy helyreálljon a világ rendje... Amúgy utóbbit ki sem próbáltam, ennyit nem ér az egész. A supportjuk meg annyiból áll, hogy kéri a nevem és a platformot, amin játszom. Mindezt azután, hogy leírtam a konfigom. Nagyon az alja. Ha csak sejtésem lett volna róla, hogy ez lesz, nem veszem meg.
A support mai válasza chat-felületen: "We don't have troubleshooting steps specifically for this issue. We have general troubleshooting."
Idáig jutottunk kb. 20 perc alatt. Óriási! Miközben ez egy 7-8 hónapja ismert probléma.
-
Kristof_94
Topikgazda
-
Woodslave
félisten
viszont egy új ikon pick is nulla. Egy baby Butra volt a legjobb. Illetve talán Moore a legdrágább de az se kellett
-
Woodslave
félisten
Tavaly vették ki, a játék végén. Most újra van. Minden nap kapok sbc készítésben is, meg tarnsfer marketben is... Olyankor szórakozok a másik accal. Általában gyorsan feloldják (1 órán belül).
81+ picknél szerintem jelenleg jobban megérős a 82+ pick. Reggel csináltam 10-et, és az első 4-ben volt tots (persze egyik sem top kategória, de sbc-be remek lesz). Persze ez nyilván extrém helyzet volt, de általában is sűrűbben adta eddig nekem.
ja lehet tényleg inkább ezt fogom pörgetni
-
myckey
veterán
Azert B+ !
Mikor kbsztt UT , Rivals...szetszaladnak a rtks vedok, az ellenfel meg ajto ablak vezetheti a labdat a kapura...a 16 os vonalaban, kozepen.
Sokadjara adja ezt elo ez a szar jatek. Tudnam milyen agyhalott irta ezeknek a viselkedesi mechanizmusat.De az sem kutya, mikor be van allitva az utolso szar is, es ellenseg ugy kapja a labdat, hogy a KH az valahol a faxba van. Fogalmam sincs hogy miert meg merre, de a sajat terfelemen sehol senki a csatarok mellett. Ilyen szituaciot sem latok Real.
Mi a jo edes...

*
Persze amugy is kibaszott a game, mert ismet elfelejtette az X360 vezerlomet. Lemerul ez a .....aztan cseszettul nem akar utana elindulni. De meg klaviaturaval sem tudom iranyitani. Total lehal a fene. Meg a jatekot is alig tudom lerakni talcara.
-
D.Bergkamp
tag
81+ picknél szerintem jelenleg jobban megérős a 82+ pick. Reggel csináltam 10-et, és az első 4-ben volt tots (persze egyik sem top kategória, de sbc-be remek lesz). Persze ez nyilván extrém helyzet volt, de általában is sűrűbben adta eddig nekem. -
myckey
veterán
-
Woodslave
félisten
Nem, En pl. nem minden nap csinalom az objektivakat
Be sem lepek, kizart.eFootball26 ba lepek be, ha tehetem. De ott allando a bonus, par pillanat az egesz. Meg egy bunteto elvegzese.

*
Egyelore alakulgat a csapat, foglalkozom a jatekkal mert talalok benne oromet. DE nem fogok gorcsosen belepni.**
Most Coint gyujtok, leginkabb.én appban csinálom, kb úgy kezeltem eddig mint egy mobiljátékot.
-
myckey
veterán
eddig nem volt meg a játék, de minden nap a következő kört megcsinálom: bronz, silver és gold upgrade. Ha kell daily rare. Mindig volt 86+ és ezután 81+ pick. Ebből mindig jön annyi 85+ hogy provision uppot megcsinálom párszor. És további 81+. Mostanában mivel nem jön totw ezért a 83+ 14* hanyagoltam, de simán mehetne az is minden nap. Ebből azért potyognak a lapok. Minden promóból jött pár 200k+ lap, team of the year is 2
Nem, En pl. nem minden nap csinalom az objektivakat
Be sem lepek, kizart.eFootball26 ba lepek be, ha tehetem. De ott allando a bonus, par pillanat az egesz. Meg egy bunteto elvegzese.

*
Egyelore alakulgat a csapat, foglalkozom a jatekkal mert talalok benne oromet. DE nem fogok gorcsosen belepni.**
Most Coint gyujtok, leginkabb. -
Nandinagy
addikt
Idei első wl. Hát ez egy szar.
Minden csapat ellenem agilis, míg a csapatom alig mozog.
Amit nekem kapura lőnek az gól. Nekem meg alig megy be valami.
Amugy néha mintha gép ellen játszanék ultimaten.
Egy meccs ahol sokkal jobb voltam és mégis alig bírtam megnyerni.
meccsenkent kb 4 kapufat lövök. Pontosan ezért játszok már alig ezzel a fossal
Ameddig volt kapusmozgatás legalább rálehetett fogni, hogy jó helyre húzza az ellenfél azért védi ki. Most mivan? 3.0-s xg-t egy meccsen szerintem az utolsó 40 meccsemen nem hozott össze ellenfél. 1.4 meg 1.9-s xg-re kapok 6 meg 8 gólokat de 3-t minimum. Én meg 3-5-s xg-re rúgok 2 gólt. Mit csinálok rosszul amit ő nem? Ráadásul az eleve egy vicc, hogy mikor látszik, hogy az ellenfél totál süket a játék minden elemében akkor majd biztos a befejezésben lesz világklasszis
PL után a Ligue1 érdekelt még a TOTS-ok közül szóval mondom letolom.
11 win,
Pickek:Lepaul, Udol
Packok: Calba
Ilyen szar rewardot még nem is láttam ebből a totsból
De hozzáteszem a WL nem volt akkora agyfasz mint vártam 1 meccset kivéve így gondoltam nézzük meg ezt a Ligue1 kupát. 1-5-be vagyok benne.
-
Woodslave
félisten
eddig nem volt meg a játék, de minden nap a következő kört megcsinálom: bronz, silver és gold upgrade. Ha kell daily rare. Mindig volt 86+ és ezután 81+ pick. Ebből mindig jön annyi 85+ hogy provision uppot megcsinálom párszor. És további 81+. Mostanában mivel nem jön totw ezért a 83+ 14* hanyagoltam, de simán mehetne az is minden nap. Ebből azért potyognak a lapok. Minden promóból jött pár 200k+ lap, team of the year is 2
-
Woodslave
félisten
nem úgy volt, hogy ezt a soft bant kivették?
-
myckey
veterán
Hat, egyelore engem sem vetnek fel a csillios lapok, 95-100 as ovr ertekkel.
De igy meg tudok "orulni " a fent mutatott holgyemenynek is, a 90-95 koruli felhozatalnak.
SBC t rakosgatom, viszont most majdnem kifogytam a 85-90 es lapokbol, meg elfogyoban a TOTW lap is, ami kell neha hozza.
Raklap 80 koruli, meg alatta van...Ezekkel mi a banatos toszt kezdjek ? A Basic SBC ket mar kipakoltam az ilyen alja hulladekokbol.
-
Woodslave
félisten
-
interstate76
addikt
Köszi, próbáltam ezt is, csak már korábban, ezért elfelejtettem írni. Fps max. 60 és vsync off nem segít semmit. Még azt javasolják, hogy szünetben az ember indítson egy másik játékot, majd utóbbit zárja be, de ne már, hogy ki kelljen lépnem szünetben, hogy helyreálljon a világ rendje... Amúgy utóbbit ki sem próbáltam, ennyit nem ér az egész. A supportjuk meg annyiból áll, hogy kéri a nevem és a platformot, amin játszom. Mindezt azután, hogy leírtam a konfigom. Nagyon az alja. Ha csak sejtésem lett volna róla, hogy ez lesz, nem veszem meg.
-
myckey
veterán
O jott most...Kicsit varialom vele a dolgokat. Vele egyutt, 5 Noi jatekos van a keretben...
Persze nem a legjobb, de azert alakul a buli.
-
toxicjew
addikt
Sziasztok!
Használtam a keresőt, de nem találtam működő megoldást (lehet, én voltam béna). Szóval az a problémám, hogy ha online játszom, akkor a szünetig minden okés, de utána durva fps-visszaesés. Ezt megcsináltam, de nem ért semmit. Van valakinek működő megoldása?
A gépem (Ryzen 3600 + GTX 1650) nem egy erőmű, de simán kellene tudnia futtatni a játékot 1080p-ben, közepes beállításokkal, ehhez képest mindent a minimumra állítva és nyamvadt 720p felbontáson játszva is 30 alá esik az fps minden online meccs 2. félidejére. Ez mekkora vicc már?
Szerk.: még annyi, hogy az első félidő akkor is végigmegy 60 fps-sel, ha AUTO beállítások és 1080p felbontás mellett játszok, de a 2. akkor is élvezhetetlen, ha az elejétől kezdve minden a minimumon van és nevetséges 720p a felbontás is.
[link] Esetleg ez?
-
interstate76
addikt
Sziasztok!
Használtam a keresőt, de nem találtam működő megoldást (lehet, én voltam béna). Szóval az a problémám, hogy ha online játszom, akkor a szünetig minden okés, de utána durva fps-visszaesés. Ezt megcsináltam, de nem ért semmit. Van valakinek működő megoldása?
A gépem (Ryzen 3600 + GTX 1650) nem egy erőmű, de simán kellene tudnia futtatni a játékot 1080p-ben, közepes beállításokkal, ehhez képest mindent a minimumra állítva és nyamvadt 720p felbontáson játszva is 30 alá esik az fps minden online meccs 2. félidejére. Ez mekkora vicc már?
Szerk.: még annyi, hogy az első félidő akkor is végigmegy 60 fps-sel, ha AUTO beállítások és 1080p felbontás mellett játszok, de a 2. akkor is élvezhetetlen, ha az elejétől kezdve minden a minimumon van és nevetséges 720p a felbontás is.
-
homerhamm
veterán
na két-három nap után azt kell mondanom erre nem nagyon fogok rákattani. Unalmas, kínlódós, nyilván div 8-ban nyerek, de tényleg ezen kívül nincs öröm benne.
A csapat is xar, mármint attól függetlenül hogy lexarom egyetlen olyan nincs a csapatban akiről tudnám kicsoda. Illetve tegnap az ikon pickből egy 94-es Kluivert jött
Kipróbáltam ezt a gyógyliga chalenger módot, de 81+ pickekért nagyon nem "éri" meg
Azért volt olyan meccs, ahol kikaptam div 8-ban is. Ok elhiszem hogy valaki jobban játszik nincs ezzel bajom alapvetően, de megint az hogy gold Van Dijk meg Romero lefutja a tots 94+ paces csatárt az valahol vicc.
Mennyi kéket nyitottál?
-
gjoe
addikt
Idei első wl. Hát ez egy szar.
Minden csapat ellenem agilis, míg a csapatom alig mozog.
Amit nekem kapura lőnek az gól. Nekem meg alig megy be valami.
Amugy néha mintha gép ellen játszanék ultimaten.
Egy meccs ahol sokkal jobb voltam és mégis alig bírtam megnyerni.
meccsenkent kb 4 kapufat lövök. -
gjoe
addikt
Mióta frissítették ezt a szart, azóta nem tudok védekezni.
Most hogy kell? Vagy valami más beállítás kell.? -
bubuska10
senior tag
-
EA's hit
addikt
86*2 dobott egy Sangaret. Ennyit jó lenne a srác? 2 milla.
Nekem Calhanoglut dobott. 2 ezer coin
-
Woodslave
félisten
na két-három nap után azt kell mondanom erre nem nagyon fogok rákattani. Unalmas, kínlódós, nyilván div 8-ban nyerek, de tényleg ezen kívül nincs öröm benne.
A csapat is xar, mármint attól függetlenül hogy lexarom egyetlen olyan nincs a csapatban akiről tudnám kicsoda. Illetve tegnap az ikon pickből egy 94-es Kluivert jött
Kipróbáltam ezt a gyógyliga chalenger módot, de 81+ pickekért nagyon nem "éri" meg
Azért volt olyan meccs, ahol kikaptam div 8-ban is. Ok elhiszem hogy valaki jobban játszik nincs ezzel bajom alapvetően, de megint az hogy gold Van Dijk meg Romero lefutja a tots 94+ paces csatárt az valahol vicc.
-
Mrguba
őstag
Neked tenyleg megszuletni volt nehez
-
Kristof_94
Topikgazda
-
myckey
veterán
Persze, ennyi mar lett ismet. Elkoltottem egy-ket masikra, akiket irtam mar...
De ismet kapartam ossze.Bar, Linekert behuztam, igaz, kell jo csere is meg amugy is.
-
raven84
senior tag
Nekem 11W lett és azt hittem le lesz csavarva Olise után a barométer de basszus nem. Jött az úriember, mondjuk nem kavarta fel az állóvizet mert saját magát ( evo ) váltja a kezdőben. A második pikk meg a tipik legalja, de leszarom. Végre jött két elite támadó.
-
Kristof_94
Topikgazda

10 win, kár hogy már kb 2 hónapja full Arsenal csapattal nyomom (és ez volt a legszarabb eredményem).
Nekem is 10 win. Egy db ligue 1 volt a 2 pickben, Udol. A többi értéktelen. A 2 garantált csomag szintén. A pakkok meg semmit nem adtak... Nem tudom minek erőltetem.
-
Sandros112
tag

10 win, kár hogy már kb 2 hónapja full Arsenal csapattal nyomom (és ez volt a legszarabb eredményem).
-
gjoe
addikt
Azert, mar 100 ora beleszaladt ebbe az izebe
Jo, Ti mar tobb 100, meg ezreket raktatok bele tuti, de ez mar egy kerek szam !Elobb osztottam le ChemiPlaySt "lapokat" a jatekosok fele. Fele csapat, ki lett hagyva.
SBC be is toltam egy ket keretet, sztm rakok ki ismet egy TOTS-t, ma.
Adtam el egy raklap akarmit is, a Stadium miatt...
Bohockodtam kicsit Rush + Rivals ( l-w-l )Plusz ott az eFootball26 is. ( bar ott egy-egy pvp akad az utobb idioben, meg kotelezo belepes..pve dolgokat hagyom, gep szimulalja helyettem, sikerrel )
Ha van ennyi coinod akkor őt ajánlom beszerezni.
Liga1 kupában használtam és nagyon jó lap a filléres kategóriából.
-
Skeleton01
aktív tag
Nálam nem jött be a 4411 felállás multiban, lehet azért, mert nagyon szeretek letámadni, maradok 4-4-2-nél...
-
david368
aktív tag
10 win, 2db pick, 6 milla érték,
-
toxicjew
addikt
Tegnap untam magam, így gondoltam kiürítem a storaget és megcsináltam 3 icon picket. Egész jó döntésnek bizonyult

-
gjoe
addikt
Az szép. 7-8 milla player kezdesnek.
Megint vettem egy 575k pakkot. Most először adott értéket, de még örülni sem tudok neki. Pacho jött.
Megint cb. Annyi van belőlük hogy kijon 3 full cb csapat. Saliba vagy ő kezdjen? -
Skeleton01
aktív tag
Nagyon hasonló "cipőben járunk", én is nemrég kezdtem el az FC 26-ot (egyik első game a gépemen anno a FIFA Football 2002 volt, aztán a PES sorozatot '13-ig toltam). Szintén állandóan igyekszem próbálgatni a csapatot, most így néz ki...
Nyilván a veteránok leverik, mint vak a poharat, de nem is az a cél, hogy a kezdettől aktív játékosokkal vívjunk ki-ki meccset...
-
thebigK
addikt
látom a játék felhozza az új acc-okat, jött tots nuno mendes, barcola 2x, zaire-emery. Épül a verető
-
EA's hit
addikt
-
bubuska10
senior tag
-
raven84
senior tag
Paletools ez is, market prices csúszka enable.
-
bubuska10
senior tag
-
myckey
veterán
Azert, mar 100 ora beleszaladt ebbe az izebe
Jo, Ti mar tobb 100, meg ezreket raktatok bele tuti, de ez mar egy kerek szam !Elobb osztottam le ChemiPlaySt "lapokat" a jatekosok fele. Fele csapat, ki lett hagyva.
SBC be is toltam egy ket keretet, sztm rakok ki ismet egy TOTS-t, ma.
Adtam el egy raklap akarmit is, a Stadium miatt...
Bohockodtam kicsit Rush + Rivals ( l-w-l )Plusz ott az eFootball26 is. ( bar ott egy-egy pvp akad az utobb idioben, meg kotelezo belepes..pve dolgokat hagyom, gep szimulalja helyettem, sikerrel )
-
myckey
veterán
Oppa, feny, az alagut vegen !
Remelem, vegre...Lehet vedekezni, hatekonyabban.
Fbsm a lelatora, az osszes mergezettegeret
-
raven84
senior tag
Én kinyitottam TOTS alatt sztem.
-
homerhamm
veterán
-
myckey
veterán
Bar, megkovetem magam...
Koulibaly & Villamil, is...Tobb PS -bir, es a csapatban betoltott szerepuk is sokkal kedvezobb, ++ , idealisabb szerepkorokkel.
csak a Chem esett harom erteket...
-
gjoe
addikt
-
myckey
veterán
Szorakoztam kicsit SBC, kiraktam par playert keretbol...
7-8 team toltottem meg, 85-89 ig . TOTW, egy vagy ketto kellett kb. hozza.Valami Bundes L. TOTW jatekost adott. 84es. Jo lesz SBC-re.
Egy Koulibaly 92 TOTS ( ot valasztottam ) - Egy Villamil 91 TOTS ( o meg egyeduli volt )
Koulibalay helyett, lehet a Bundas, RB/RM 91-es kellett volna..valami Hoffenheim player. DE mar bachatom.Hat...nem eroltette meg magat a game

De legalabb szorakoztattam magam
* Toltam egy tudja a fene melyik Competitive meccset, valami tournament bonyolitasos asszem.
4 Evos jatekos kell csapatba.Lodoztem par ongolt, azt elhuztam a fxba, mert olyan akadasok voltak, hogy lestem.

Egyebkent be is dobtam a kezdobe Koulibalyt meg Villamilt is , de a Chem 28 ra redukalodott, 31- rol...szarok bele. ( nem mintha olyan vilagmegvalto emberek lennenek, plane h. hasonlo volt elotte is, most cserek.

Kapu:EDERSON -PWT
-
myckey
veterán
Szorakoztam kicsit SBC, kiraktam par playert keretbol...
7-8 team toltottem meg, 85-89 ig . TOTW, egy vagy ketto kellett kb. hozza.Valami Bundes L. TOTW jatekost adott. 84es. Jo lesz SBC-re.
Egy Koulibaly 92 TOTS ( ot valasztottam ) - Egy Villamil 91 TOTS ( o meg egyeduli volt )
Koulibalay helyett, lehet a Bundas, RB/RM 91-es kellett volna..valami Hoffenheim player. DE mar bachatom.Hat...nem eroltette meg magat a game

De legalabb szorakoztattam magam
* Toltam egy tudja a fene melyik Competitive meccset, valami tournament bonyolitasos asszem.
4 Evos jatekos kell csapatba.Lodoztem par ongolt, azt elhuztam a fxba, mert olyan akadasok voltak, hogy lestem.

-
homerhamm
veterán
-
toxicjew
addikt
Na jókor jösztök már ti is, mikor meg van pusztulva a játék
Mondjuk ilyenkor a legkönnyebb építeni. -
Woodslave
félisten
-
thebigK
addikt
-
Woodslave
félisten
-
EA's hit
addikt
Most ugye jött egy Saliba, akit be is raktam a majdnem 900 meccses evozott Thiaw helyére. A másik cb továbbra is a motm Dan Burn evo lapja. Esetleg a helyére jöhetne Gabriel vagy VVD. Vagy esetleg CDM-be Bruno Guimaraes vagy Joelinton helyére valaki, de ők is bestiák.
Packozd el a nagy reszet. Az legalabb fun, es hatha bead balamit. De ha nem, akkor is tobbet ert, mintha augusztusig ulnel rajta
-
Kristof_94
Topikgazda
Add el vagy vegyél valakit, vagy vegyél pakkot de ne tartogasd. Toty óta ülsz rajta. Minek? Mindjárt vége van, jön az új és ottmarad.
Nekem majd 5 milla volt most tots előtt, vettem 3 nagy pakkot, megvettem donnarummat és szoboszlait. Most 3 milla alatt van. Liga1 totsra is veszek pakkot, laliga alatt is, a maradék meg elmegy mikor best of lesz.
Tavaly én is benn hagytam még vagy 3 millát de minek, atvinni nem lehet.Most ugye jött egy Saliba, akit be is raktam a majdnem 900 meccses evozott Thiaw helyére. A másik cb továbbra is a motm Dan Burn evo lapja. Esetleg a helyére jöhetne Gabriel vagy VVD. Vagy esetleg CDM-be Bruno Guimaraes vagy Joelinton helyére valaki, de ők is bestiák.
-
EA's hit
addikt
egyébként nekem ezek az evok, playstylok és társaik miatt se jön már be annyira a játék. Én veletek ellentétben nem is szeretem a focit irl nem is nagyon érdekel, nem akarok egy evo akármilyen csapatot vagy kedvenc játékost csinálni, csak nyitni valami baxó lapot, de annak sincs már semmi értelme szinte (azon kívül hogy lehetetlen)
De a mostani kezdőmből kb Sancho akit tudok hogy kicsoda az életben, a többiekről nem is hallottam. (mondjuk a fele nő szóval nem csoda
)Én a szerepjátékot se szeretem ami túl van bonyolítva amikor én csak egy baltával akarok ütni.
Remelem az online szerepjatekrol beszelsz, es nem a haloszobai szerepjatekban utogeted baltaval az asszonyt
-
raven84
senior tag
Add el vagy vegyél valakit, vagy vegyél pakkot de ne tartogasd. Toty óta ülsz rajta. Minek? Mindjárt vége van, jön az új és ottmarad.
Nekem majd 5 milla volt most tots előtt, vettem 3 nagy pakkot, megvettem donnarummat és szoboszlait. Most 3 milla alatt van. Liga1 totsra is veszek pakkot, laliga alatt is, a maradék meg elmegy mikor best of lesz.
Tavaly én is benn hagytam még vagy 3 millát de minek, atvinni nem lehet.Nekem is van 6 misim, ultimate Totson elnyitom az egészet a picsába. Amúgy is tök mind1 ki van ott, max 10w-t tudok menni.
-
gjoe
addikt
Persze, most is majdnem 6 milla van. Néha elmegy belőle pár 10k, ami utána pótlódik is.
Nem vettem belőle senkit 50k felett. Nem igazán érzem a késztetést, hogy bárkit megvegyek.Add el vagy vegyél valakit, vagy vegyél pakkot de ne tartogasd. Toty óta ülsz rajta. Minek? Mindjárt vége van, jön az új és ottmarad.
Tavaly én is benn hagytam még vagy 3 millát de minek, atvinni nem lehet. -
Kristof_94
Topikgazda
Persze, most is majdnem 6 milla van. Néha elmegy belőle pár 10k, ami utána pótlódik is.
Nem vettem belőle senkit 50k felett. Nem igazán érzem a késztetést, hogy bárkit megvegyek. -
gjoe
addikt
Na jó, de ennyi győzelem után ilyet adni. A 2 pickben 3 lap is ugyan az volt, még az elrendezés is stimmelt.
Az eladható csomagban sem azt vártam, hogy a Bayern trió legyen benne, de ez tényleg a legalja.
Mondjuk nyilván nem lep meg.Úgy gondolják minek jó lapot adni annak aki 12 wint tud. Nincs mit fejleszteni.
Lehet 7 winre jonbatad. De ki tudja.
Eddig minden héten elvertem 5-600k coint nagy pakkra de semmi. De ideje elkolteni coint.
Neked megvan még az a sok milla? -
Kristof_94
Topikgazda
Na jó, de ennyi győzelem után ilyet adni. A 2 pickben 3 lap is ugyan az volt, még az elrendezés is stimmelt.
Az eladható csomagban sem azt vártam, hogy a Bayern trió legyen benne, de ez tényleg a legalja.
Mondjuk nyilván nem lep meg. -
Woodslave
félisten
egyébként nekem ezek az evok, playstylok és társaik miatt se jön már be annyira a játék. Én veletek ellentétben nem is szeretem a focit irl nem is nagyon érdekel, nem akarok egy evo akármilyen csapatot vagy kedvenc játékost csinálni, csak nyitni valami baxó lapot, de annak sincs már semmi értelme szinte (azon kívül hogy lehetetlen)
De a mostani kezdőmből kb Sancho akit tudok hogy kicsoda az életben, a többiekről nem is hallottam. (mondjuk a fele nő szóval nem csoda
)Én a szerepjátékot se szeretem ami túl van bonyolítva amikor én csak egy baltával akarok ütni.
-
Woodslave
félisten
-
gjoe
addikt
Egy kis motiváció, hogy miért is érdemes a wl-t játszani. Tegnap fejeztem be, 12 win.
Sbc is mind szar. Bundesbol még semmi nem jött.
Mai 91es pikk. Na itt fejeztem be az ilyen sbc ket.
mindenből csak ezek a szarok jönnek. Kék tots ritka mint a fehér holló. -
gjoe
addikt
-
Woodslave
félisten
van amúgy olyan játékmód a rivalson kívül, ahol nem baxnak agyon és lehet élvezni? Mármint a rivals most még ilyen de szerintem nem sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
3900 - 3801
4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Óra topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Készpénzre van szükséged? iPhone felvásárlás MA, azonnali fizetéssel! Törött is!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

) pickre jutó Katotok száma elgondolkodtat

Ez a csapat jelenleg.
Előbbi 10 pickből a 3 legjobb lap.
ja lehet tényleg inkább ezt fogom pörgetni

Be sem lepek, kizart.
meccsenkent kb 4 kapufat lövök.

mindenből csak ezek a szarok jönnek. Kék tots ritka mint a fehér holló.
LendvaiFeri1