Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Háttérvilágítás...? Esetleg? Valaki?
"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
Phülöp
addikt
"A Xiaomi így biztosít ceruzát is az eszköz mellé tartozékként, ez mágnessel tapad az alumínium házhoz"
ez valami mágia lesz
Irodai Túlélőkészlet: https://logout.hu/blog/amea/index.html
-
ace05
senior tag
Ennyi pénzért inkább megveszem a mi pad 5 tabletjüket.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Nem találtam róla sajnos infót, ahogy a kijelző felbontásáról sem. A korábbi Xiaomi e-olvasóban volt világítás, én arra tippelnék, hogy ebben is lesz.
(De nem írnám bele a cikkbe, amíg nem biztos.)
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
válasz
viragdani01 #4 üzenetére
Köszönöm!
Ahogy nézem ezeknek az árait, nem valószínű, hogy én vagyok a célközönség. Számomra nem éri meg a minimum kétszeres felárat egy ebook-olvasóhoz képest."Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
Phülöp
addikt
-
gattolino
senior tag
Ennek milyen beteg ára van. Te jó ég. Én 30.000-et sokalltam egy ebook olvasóra, de ez már 5* annyi
-
Mercel
senior tag
válasz
viragdani01 #4 üzenetére
Szia!
Nagyon kíváncsian várom a tesztet. Főleg arra vonatkozóan, hogy a nem gyári, illetve nem kifejezetten E-ink képernyőre gyártott programok hogyan működnek rajta - Ha egyáltalán működnek.Marcel
-
consono
veterán
-
consono
veterán
Az a baj a 150-es árral is, hogy annyiért már sokkal többet tudó készülékek is vannak és itt nem csak az iPad-ekre gondolok (tudom, almát körtéhez), de pl. Boox Androidos, eInkes tabletjei/olvasói is itt kezdenek, amikre lehet jegyzetelni. Igazán valahol 100 eFt körül lenne az a lélektani határ, ahol érdekelne egy ilyen cucc, főleg frissen piacra lépő, kínai szereplőtől...
"We are the middle children of history. Born too late to explore earth, born too early to explore space."
-
beno52
tag
válasz
viragdani01 #4 üzenetére
E-ink-nél a frissítési idő is lényeges információ lenne.
Amúgy a színes e-inkek végül mentek a süllyesztőbe? Régen nem olvastam róluk semmit...
-
consono
veterán
eInk eszközre gondoltam. A Kindle évtizedes múlttal rendelkezik, a Remarkable is jópár éve megvan, nem az első tabletjüket hozzák ki, a Boox is régi motoros. A Xiaominek meg ez egy új pálya...
"We are the middle children of history. Born too late to explore earth, born too early to explore space."
-
Postas99
senior tag
Tetejébe az itt beharangozott árra még rájön egy csomó extra költség.. Mindjárt elhullik a gyártó nagy előnye.. arról nem is beszélve, hogy a sajomi az ilyen koppintásoknál mindig bakizik... inkább megfizetem a minőséget, mint hogy 5-10%-al olcsóbban vagy épp sokkal drágábban vegyek sz@rabbat... lst: Mi Tv vs Firestcik 4k (de hozhatnám a sima Firestick-et is). Már rég nem olyan a minőség amint aminek lenni kéne... régen elnéztem mert jó ár /érték aránya volt, már ez eltűnt és a minőség cserébe nem javult.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mellette pedig bővítette a Redmi Pad táblagép kínálatot is nagyobb RAM opcióval.
- [Re:] OnePlus 9 - a kevesebb néha több(be kerül)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Politika
- [Re:] Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- Hyundai iTMC Mini , I3-7100 CPU, 8GB DDR4, 256GB m.2 SSD, WIN10,
- Hyundai ITMC , M.ATX Számítógép ház, USB 3.0 csatlakozóval
- Microsoft Surface Pro 4, 12.3" QHD Érintős, I5-6300U, 4GB DDR4, 128GB NVMe SSD, WIN 11, GARANCIA, SZ
- Dell Latitude 7490 - i7 8650U / 8-16GB RAM / 256Gb SSD, szép, EU bill. - számla, 6 hó garancia
- Eladó HIGH POWER 560W Extreme Edition moduláris tápegység
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest