Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aggleány

    addikt

    Mindenkinek, akinek nincs nagy véleménye a fent linkelt írásról

    Nem tudtam, hogy ilyen határozottan szokás itt megfogalmazni a dolgokat, de teljesen igazatok van, mea culpa. :B Ráadásul én a témaválasztásra írtam, hogy tetszik, mert magát az elképzelést nagyon hasznosnak találom. Rosszul fogalmaztam, és valóban félreérthető voltam.

    Degeczi

    Teljesen igazad van, nem gondoltam át, hogy ez ténylegesen félrevezető.

    ZooLee

    Technikai kérdésekben nincs női empátia, ott tények vannak.

    Ellenben a fenti irománynak annyi haszna van, hogy a hibák miatt úgy döntöttem, hogy írok egy korrekt cikket ebben a témában. Nekem sokat segített volna, ha van egy ilyen, akkor nem itt kérdezgettem volna mindenféle dolgot. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget. :R

    Az a kérésem, hogy ha van hozzá kedvetek és időtök, írjatok pár sort a saját olvasótokról pro és kontra. Nem az érdekel, hogy bibííííííííííí, az enyém a legjobb, hanem az objektív véleményetek. Úgy gondolom, hogy az ismeri a legjobban az adott olvasót, aki tartósan használja, ezért ez nagyon fontos lehetne a cikkben.

    Biztosan lesz olyan rész, amivel nem fogok egyedül boldogulni, ezért kérni fogom a segítségeteket. Egy komplex, mindenre kiterjedő segítséget szeretnék írni a leendő e-book reader tulajoknak, ami alapján könnyebben tudnak dönteni egyik vagy másik olvasó mellett.

    Nem hozzáértőknek szóló cikk lesz, tehát nem lesz benne, hogy pontosan mi az az e-ink, de az igen, hogy miért jó.

    Ha valakinek kétsége lenne afelől, hogy alkalmas vagyok ilyesmit írni, az saját lelkének megnyugtatása végett nézze meg a logoutomban az androidos írásaimat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák