Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZooLee

    őstag

    válasz Nikitaa7 #4496 üzenetére

    (#4496) Nikitaa7: Sajnos nem sokat írtatok még a ConCorde ReadMan 6-ról,

    Hát, ez önmagában is elgondolkodtató :) Amiről nem olvasol sokat az vagy nagyon új, vagy nem elterjedt valamilyen oknál fogva. Vagy azért, mert drága, vagy azért mert ár/teljesítmény viszonyát tekintve van (sokkal) jobb. Olyasmikre is gondolj, hogy ha egy ilyen, (viszonylag) ismeretlen eszközzel kapcsolatban problémád van, akkor (mint most is) elméletben tudunk csak okoskodni. Ha viszont egy elterjedt eszközről kérdezel, akkor mindenki nyomja az infót, linkeket... Hacsak nem nagyon kedvező az ára, vagy nincs valami egyedi nagyon jó tulajdonsága (pl. szabadon rootolható) én fenntartással kezelném.

    És ami konkrétum (bár, ahogy írtam, csak a képek és az eddigi tapasztalatok alapján): Az előttem szólóknak nagyon igaza van, ez a lehető legrosszabb lapozógomb-elhelyezés. Ha nincs még olvasód, próbáld ki, hogy kezedbe fogsz egy könyvet, és minden lapozás előtt oda nyúlsz, ahol a gombnak kellene lennie. Hamar rá fogsz jönni, hogy nem tudod normálisan tartani a könyvet, hogy lapozni is tudjál. Csak az egyik kezeddel (mondjuk a jobbal) tudsz lapozni, és mék akkor sem biztos, hogy fogásváltás nélkül. Persze ez nem biztos, hogy gond, mert ha csak otthon a hintaszékben olvasol, akkor nem fog zavarni, de ha már eldőlsz a kanapén és egy kézzel fogod az olvasót, akkor az arcodra fog esni a tizedik lapozásnál. Tapasztalat :)
    Szerintem a legjobb lapozógomb a készülék szélén ( vagyis ami rálóg az oldalára!) elhelyezett dupla gomb, ami mind a két oldalon van. Ezt bárhogy tudod használni. Ezután a második legjobb az érintőképernyő. És utána az egyéb megoldások. És mivel ez az a kezelőszerv, amit a legtöbbet használsz, ezért - szerintem - ez álljon a legfontosabb helyen. Ha teheted menj el egy olyan boltba, ahol több ilyen kütyü ki van állítva, és próbáld ki mindegyiket, hogyan tudsz vele lapozni.
    Az érintőképernyőnek a gépelésnél van nagy haszna, ha esetleg keresel, vagy jegyzetelsz. Ha ezeket nem csinálod gyakran, akkor nem fog zavarni, hogy nem érintőképernyős.

    A másik dolog ez : (#4497) Mr.Grey :Jó pont, hogy majd' minden formátummal boldogul.
    Fogalmazzunk úgy, hogy majd' minden formátumot ráírtak az adatlapjára. Az, hogy mit csinál vele, akkor derül ki, mikor kézbe veszed, és az ezerfajta doksidat rátöltöd. Lepődtünk már meg a nagyoknál is...

    (#4492) Kövezett: Sose értettem a háttérkép fontosságát. Vagy olvasok, vagy becsukom a tokot...

    Hát, neked van tokod hozzá. :) (Nekem is) Sokaknak nincs, vagy csak becsúsztatós szütyőben hordozzák, és olyankor látszik a háttérkép amikor az éjjeliszekrényen van :) Gondold meg, egy Emily Dickinson "Kindle Edition"-t nézegetni, vagy reggel arra ébredni. Na, az azért egy fíling... :D

Új hozzászólás Aktív témák