Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomek017

    tag

    válasz Dhampir #3404 üzenetére

    Onyx nem lett volna rossz, ha van szervíz...
    Megtörtént a szoftverfrissítés, aztán semmit se lehetett kezdeni vele. Stylus-ra nem reagált, gombokra csak elvétve, reset-re ugyanaz a reakció, ezer féle gomb-kombinációra se csinált semmit. A régi rendszert se engedte visszarakni, mert fagyott az egész "gép".
    A gond ott kezdődött, hogy ebay-n vettük, az eladó pedig szintén, ebay store-ból. Garancia kártya meg volt, viszont az Onyx amerikai szervize közölte, hogy amit nem tőlük vettek terméket, hiába zsír új, nem áll módjukban garanciáztatni :)
    Na már most a következő lehetőség, hogy elvisszük a Best Buy-ba, ahol elkérnek 30 dollárt a hiba feltárásáért, amit úgy sem tudnak megcsinálni. (tapasztalat)
    Bár lehetne azt is, hogy közvetlenül az Onyxtól megvenni, így van garancia. Viszont, amennyi herca hurca volt vele... nem. Pocket-en meg még lehet spórolni is.

    [ Szerkesztve ]

    "Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )

Új hozzászólás Aktív témák