Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • doc

    nagyúr

    tudom ajanlani a Konyvajanlo topicot ;)

    mas...
    nehany oranyi szenvedes utan vegre sikerult egy nem tul hosszu Moldova novellat ravarazsolnom a csoppsegre :Y :C

    Nehany gondolat a folyamatrol:
    A romlott tejfollel kombinalt brutaleros csili utani hasmenest koveto sundisznoval torteno fenektorles lehet hogy tul gyenge hasonlat... :DDD Na jo, ANNYIRA azert nem rossz, de majdnem. A jelenleg elerheto modszerek brutalisak, bar egy kis meloval sikerult lenyegeben automatizalni a meretre vagott PDF olvasora juttatasat. Viszont ez nem zokkenomentes, a bluetooth kapcsolat tobbszor is megszakadt, nem tudom hogy melyik oldalon van a hiba.

    Ha NAGYON sok raero idom lesz, lehet hogy csinalok hozza egy toolt, meglatjuk...

    Ja es az adatatvitel minden kepzeletet felulmuloan lassu. Kb. az olvasas tempojaval megegyezo a masolas, a fotozott novella atvitele 6-7 percig is eltart (45 oldalra tordelve). Illetve, tekintetbe veve hogy 2-3 probalkozasbol egyszer sikeres, es nem lehet folytatni a megszakadt muveletet, a gyakorlatban siman eltart legalabb 10-15 percig mire vegre sikerul :W

    Miutan atert a cucc, azzal szembesul az egyszeri Beagle-tulaj hogy a pici kepernyo miatt nagyon gyakran - baromi gyakran! - kell lapozni, vagy nagyon picik lesznek a betuk (a 600x800 felbontas 5"-on azert egesz szepen olvashatova teszi a kicsi betuket is). Az oldalankenti teljes frissites is zavaro, es nagyon lassu.

    De akkor is halalosan cuki, nem lehet nem szeretni :C

Új hozzászólás Aktív témák