Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rebourne

    aktív tag

    válasz Tristis #2039 üzenetére

    (pl. ami pénz rajta marad, azzal mit csinálsz?!)

    Paypalről ingyen és bérmentve vissza lehet utalni a bankszámlára. Magyarországi bankszámla esetén természetesen magyarországon regisztrált Paypal acc szükséges.

    (#2013) HEAHEA: Ahogy fentebb már leírták kb. 2 év az átlagéletkora a lithium-ion akksiknak.

    A használat körülményei nélkül nem lehet megállapítani. Egy Toyota Priusban 250-300 ezer kilométerenként kellhet cserélni az akkumulátort, majdhogynem függetlenül attól, hogy mennyi idő alatt gyűlt össze ez a mennyiség. A 2005 óta folyamatosan használt, kb. ötnaponta feltöltött Nokia telefonom akksija még mindig bírja az öt napot egy feltöltéssel.

    Szerintem egy e-inkes olvasó akksijából, amit kb. 3-4 hetente tölt fel az ember átlagos használat mellett, jóval több időt ki lehet húzni, mint két év. Ha a telefonom akksiját extrapolálom, akkor kb. 20-25 évet :p
    ----

    (#2042) Libretom: A Kobo Aura HD-t elvileg Kanadában és Nagy-Britanniában már meg lehet venni. Hol? Valaki talált már linket? 270ppi-s és 6.8 inches képpel ez nekem musthave. Nem várom meg a konkurencia modelljeit, nyáron már nem akarok papírkönyveket cipelni magammal sehova :)

    Szerk: kanadai webshopot már találtam, de UK-t még nem. A Kobo honlapján a "where to buy" nem ad jó eredményt.

Új hozzászólás Aktív témák