Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz doc #1309 üzenetére

    Jogos, attol me'g optimalis tenyleg az a meret lenne ;)
    Vegulis nem kell mindent teljesitsen, foleg ha a legfontosabbat, a gazdasagossagot veszem elore :)
    Az a baj, hogy nemigen jarok olyan helyen, ahol kezbe lehetne ezeket rendesen fogni, meg kicsit probalgatni. Ahol van kirakva (karacsony tajekan mediamarkt es hasonlo uzletek), azon sokat nem lehet latni, plusz ugye altalaban 1 kindle egy olcso noname.
    Root nem gond, a telefonomon is fozott rom van, azon nem mulik, ha van hozza nem ertoknek szolo leiras rola.
    Ezekkel a sok o betus markakkal meg ugy vagyok, hogy sajna keverem. Ebbol a Nook-bol van a glowlight, nem? (Jo, nem az en arkategoriamban, csak azonositaskent. Bar az is szep atveres, hogy a gyarto mas de abban is ott az o-s jelleg, barnes&noble...) Van a Kobo, amit jumbo-junior vonal letezesevel lehet megkulonboztetni, van a bookeen amit plane nem tudok, persze a pocketbook is amit arrol jegyeztem meg, hogy itthon hivatalosan aruljak. Jo, nyilvan az angol book-bol kiindulva kapott mind ilyen nevet. Na de egy ilyen nevsorozathoz a tulajdonsagokat hozzarendelni, hat ez most nagyon nem megy, hiaba olvastam mar oket kulon-kulon szepen osszeszedve. Gyakorlatilag most vagy veszek valami "majd jo lesz" (ugyse tudom, mit szalasztottam) valtozatot, vagy el kene kezdeni par het adatgyujtest...

    Ui. ja sortavra, nekem nem kindle volt, hanem egy nemet konyvaruhazas, konkretan OYO reader. Annak eleg szegenyes a beallitas menuje... es konyvformatumonkent mashogy nezett ki ugyanazzal a betuvel is, nyilvan sajat forrasukbol vasarolt konyvre optimalizaltak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák