Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    Na inkabb beregisztraltam. Tuti letezo nemet cimet adtam meg nekik, a Thalia sajat cimet :)
    Az elso egy szakmai nagy pdf, igaz vszinu normalisan szerkesztve, tokeletesen olvashato. Tettem fel egy csomo txt-t, azzal nincs gond (igaz, nem mindegyik betutipus birja a hosszu ő-t, de tobb igen, raadasul a szerintem legalkalmasabb is). Az irodalmi pdf is teljesen jol olvashato (nyilvan nem scannelt), a doc-rtf persze onmagaban nem, de ezt nem is vartam tole.
    Ami nincs: konyvtarba rendezes. Csak abc-ben szerzo vagy cim szerint, bar ami nem epub az persze a cime a filenev, ha az nekem iroval kezdodik, akkor az van elol... (szerk.: termeszetesen ha rendszerezetten pakolom fel, akkor me'g alkonyvtarbol megtalalja, csak nem lehet az alapjan valogatni a konyvek kozott, felraktam 800-at, ez kicsit sok lesz elsore... lapozgatni legalabbis).
    Valoszinuleg a vesszot tartalmazo fileneveket nem szereti (en se, de ami letoltve igy jott...). A torott kindle azert be kell valljam, sokkal kontrasztosabb.
    A szinkronizalast nemes egyszeruseggel a microusb kihuzasaval lehet neki megszakitani. Ezt delutan nem probaltam :) Viszont 1.5G belso hely, hat ehhez elso korben nem is kell microsd.
    Eddig nem rossz, de nem biztos, hogy megtartom (de csak mert egybol me'g jobbra acsingozom). Meglatom, nagyon fugg attol, hogy mennyiert menne el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák