Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomionne
csendes tag
válasz
zhagyma
üzenetére
OFF: Szia.Köszi az infót, de nekem sima 16:9-es katódsugaras tv-m van, nem láttam értelmét hd-re váltani műsor nélkül.Ezekért a csatornákért is meggondolandó még.Mert teszem azt felkerülnek a kertv-k akkor sem valószínű, hogy tényleges hd adást fognak adni még 1-2 évig.Max felkonvertált adás lesz. Bocs az offért.
-
tomionne
csendes tag
Üdv! Mindenkinek.
Nálam Szigetszentmiklóson (Csepel-sziget észak) mindkét adó tökéletesen jön, sima szobaantennával.(tányéros, nem bot antenna)Ami meglepő, hogy a kb 1éve vásárolt Pinnacle Pctv hybrid pro stick 320e-vel (usb-s)és a legfrissebb hd-s pctv szoftverrel egyből megtalálta a jelet.Csak annyi a gebasz, hogy a duna hd-t csak körben fekete szélű kockában jeleníti meg a tv közepén, viszont a programból ki lehet nagyítani.A gépem 3gigás celeron,1gb rammal és noname geforce 5500 256mb videokarival.
Telepítve van a quicktime alternative amiben már benne vannak a szükséges hd kódekek és az ffdshow.
Remélem tudtam hasznos infót adni valakinek.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest