Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • nfsu17

  veterán

  válasz kezo0 #2673 üzenetére

  Nem sértettél meg, csak nem értetted meg a lényeget.
  A digikábelen van legalább vagy 100+ csatorna, mely mind jön kártya nélkül. Azt a pár HBO-t most ne számítsuk ide. Ez bőven 90% fölött van, mármint hogy az egészre viszonyítva ennyi jön kártya nélkül. Azaz túlzással ki lehet mondani, hogy minden jön "simán".
  A "Te" esetedben, a upc-nél ez megállja a helyét? Szerintem nem.
  UPC-n is biztos van 100+ csatorna, melyből bizonyos helyeken jön 20+ kártya nélkül. Ez haverok közt sem jelenti azt, hogy minden jön. Csomó szolgáltatót lehet találni, ahol xy db selejt csatorna megy kártya nélkül digitálison. Nem ez lett volna a mondandóm lényege, mert pártíz csatornáért senki nem fog 100k-s cuccot venni. Vidaneten is jön 20 valamennyi csatorna simán, de a maradék 140 meg nem. Mégis oda soroltam, hogy "nem megy kártya nélkül". Ugyanis nem azt akartam "reklamálni", hogy Mo-n semmilyen formában nem használható majd ez a solo-s dvb-c, hanem azt, hogy kártyahely hiánya miatt nem lehet kiváltani egy jelenlegi STB-ot olyan helyen, ahol a kártya megléte biztosítja az adott szolgáltatónál elérhető összes csatorna nagyobb hányadát.

  Én meg erre reagáltam:
  de én csak azt az állítást cáfoltam, mely szerint egyedül a Digi szolgáltat kódolatlanul DVB-C csatornákat.
  Én nem írtam ilyet, azt írtam, amit linkeltél: "a digikábelen kívül nem sok szolgáltató adja kártya nélkül a kódolt adásokat"
  Az, hogy a upc-s példám - részben - téves (fentebb írtam, hogy nézőpont kérdése, hogy igaz-e), az egy dolog.
  Ha az is adná az összes csatorna 90%-át kártya nélkül, akkor elismerném, hogy rosszul írtam.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés