- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz
Lacielvtárs #4885 üzenetére
A köz szolgálatában.
Sok a kérdés mert elvileg ott van Dune felület a Dune lejátszás is ,de nem minden formációban.Sajnos nem egyértelmű hogy mikor hív meg külső lejátszó programot a Dune ami mondjuk androidra épül.
A tapasztalatok most kezedenek az oroszoknál megosztásra kerülni a fórumokon és hát nem profik így messzemenő következtetést nehéz levonni arról amit írnak. -
dh66e
veterán
Most nézem a szlovák árakat hát azok még magasabbak a pro 4k 249 euro.
-
dh66e
veterán
Egy kis galéria a Pro 4k-ról.
Az első gyors tapasztalatok...(tehát nem mélyteszt!)
-Stabil fw,full HD lejátszása merevlemezről és hálózatról rendben van!k lejátszás szintén rendben találtatott.BD menü még nincs,DVD menü van.
Problémaként jelölte meg az orosz user hogy random módon apró fehér pöttyök jelennek meg a képernyőn 60 Hz videó beállítással.Ez feltételezhetően a Dune hdmi kábelének sara mert minőségi kábel csere után a pöttyök már nem jelentek meg.
BD3D Iso rendben van,képernyőkimélő viszont nincs az fw-ben jelenleg - legalábbis nem talált ilyen opciót a beállításokban.
Film elindításra a Jukebox automatikusan aktiválódik és megjeleníti a borítót, filmleírást,trailereket.
A Dune felhasználói felület is megmaradt.
Röviden ennyit sikerült informálódni. -
dh66e
veterán
válasz
solaris7 #4871 üzenetére
Sajnos elég nagy kavar van a Dune-nél valami nem kerek.December végére ígérték az első lejátszókat ehhez képest mérciusban sikerült az első Neo-kat csak Oroszországban piacra dobni.Na mi ebből kapunk majd júniusban.
Szóval ha Decembert mond a magyar forgalmazó nem véletlenül teszi.A Sky-t még a honlapról is eltüntették az oroszok pár napja......
-
dh66e
veterán
Úgy néz ki az Európai piac nem olyan fontos a Dune-nek a magyar forgalmazó szerint év végén megjelenő Pro 4k-t ma már szállították az oroszoknál.
[link] -
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4851 üzenetére
Ami tönkre mehet az tönkre is megy itt is volt pár embernek emiatt cseréje.
Én kinyírtam a Smart B1-et megdöglött a memóriája javíthatatlan szegény bár maga a playa müködik ha nincs áramtalanítva.
Most egy Smart H1 teljesít szolgálatot.Az se mai eresztés ,de mivel már nem kell pluginokkal foglalkoznom így kevesebb s az esélye hogy az elődje sorsára jusson. -
-
dh66e
veterán
Jó de ha a H1 nem jó neki koncerfelvételekre akkor a D1 sem lesz jó.meg kb az összes Dune a régiek közül.
Mondjuk én a múltkor megnéztem egy koncert felvételt nem láttam olyan hibát ami miatt kidobtam volna a Dune-t.Annyira nem érint ezek szerint ez a deinterlacing probléma mint ahogy az jelentkezik djuice kolléga szerint. -
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4820 üzenetére
Persze.
Side by side és Top-bottom módban. -
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4818 üzenetére
Elvesztettem a fonalat mi is volt az eredeti kérés kérdés?
-
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4799 üzenetére
Attól tartok hogy nem más,persze ehhez látni kellene.
-
dh66e
veterán
Nem túl fényesen indul ez az android vonal ez jól látszik a visszajelzésekből is.Sajnos a Sigma teret veszített így a Dune kényszerpályára került.
Az a nagy kérdés mit tudnak ebből a fúzióbol kihozni.
A leírásban van egy mondat ami megütötte a szemem.
"így a Dune HD is kénytelen az elsősorban az androidos mobilok világából ismert HDR-képes processzorok közül választani, és ezek köré saját hardvert építeni."
Nem tudom hogy a hardverben mi szerepe van a Dunenek,de nagyon kíváncsi lennék rá. -
dh66e
veterán
válasz
Gaben360 #4769 üzenetére
A magyar forgalmazótól még semmi infó az újakkal kapcsolatban,miközben Németországban meg az oroszoknál már árulják.
Viszont a droiddal helyesek a fenntartásaid ami eddig olvasható az újjakról nem túl jó elképzelés a cég részéről.Az meg kérdés hogy a jelenlegi hibák mikor és hogyan lesznek javítva. -
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4752 üzenetére
Használd egészséggel.
-
dh66e
veterán
Jó estét!
Az első yt videók a Neo sorozatról...
Neo 4k Unboxing
Neo 4k T2 Unboxing
Neo 4k T2 SettingsNémetországban a T2 140 ojróba kerül ami cirka 40k van.
A Neo 4k 110 ojró ami cirka 33k van. -
dh66e
veterán
Értem,ennyire nem vagyok benne a témában.
Ami érdekes az új Neo fw-ben hogy a "több Dune kevesebb android" szisztéma szerint készült.Gondolom az alfa teszterek jelezték hogy ez így nem jó és változtattak.
Most már szinte a teljes Dune beállítási opciók elérhetőek lassan kész lesznek és akkkor már árulhatják is.Talán a többi modellt is meggyorsítja ez. -
dh66e
veterán
Mahinálnak rendesen a Neo Fw-jével.Most éppa KODI helyett az SPMC lett a választható videólejátszó,gondolom a kevés ram miatt stabilabb.
-
dh66e
veterán
Végigolvastam mind a 70 hszt amit kolléga generélt.Egyik vitte magával a másikat.Ilyen esetben megy a kukába az egész nemcsak arról volt szó a te hozzászólásaidban bizonyára nem emlékszel rá..Értelmes körülmények között fel lehet hozni a témát.
Ami az árakat illeti már régóta ismertek az alap árak.az európai árak még nagyon kérdésesek.
-
dh66e
veterán
djuice és blakey!!!
Miután viszket a tenyeretek az ilyen lehetőségekért amennyiben folytatjátok vagy újra elkezditek itt a KODI/LE/Kínai box szálat topiktiltást kérek rátok!
Nem fogjuk eljátszani a MDE8ER topikban és máshol történteket.
Köszönöm a figyelmet! -
dh66e
veterán
Valóban nem működik nálam sem B9-en az időzített kikapcsolás mondjuk nem is használom.
Csinálj teljes resetet a dune-ön,hátha meggyógyul a DVD ISO lejátszás.
További opciók...
Előzményekre ott a Mark.it plugin ébresztésre pedig a SleepWake plugin.B9-en ezeknek működnie kell. -
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4527 üzenetére
Mindegy is a lényeg hogy jó lejátszót találj magadnak.
-
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4525 üzenetére
Vidd vissza vagy add el mielőbb bukóval és vegyél valami mást.Droidos dobozkák jóval olcsóbbak és jobbak is,de van még sok gyártó akiknél nem lesz ilyen gondod.
Sajnálom hogy nem jött össze. -
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4435 üzenetére
Rendben.Az utolsó stable fw legyen rajta.
-
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4431 üzenetére
Értem.
Akkor gyári visszaállítás a következő.A beállításaidat el fogod veszíteni és a hálózati dolgaidat így azokat újra kell csinálni.
Valahol el kell kezdeni. -
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4425 üzenetére
Olyat is láttam, hogy rendszermemória létrehozása, de nem nagyon jártam utána, ez mire lenne jó.
Kértelek anno hogy nézd át az Összefoglalót.
-
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4408 üzenetére
Érthetetlen a problémád illetve érthető,de Dune-vel kapcsolatban ez nem igazán fordul elő.-ilyen hibákat nem is olvastam sehol sem Solo lite-val kapcsolatban.
Arra kevés esélyt látok hogy megint egy hibás készüléket fogtál ki márha az első az volt egyáltalán,de tudod mit én a helyedben bevinném ahol vettem és rászánnám az időt hogy előjöjjön a hiba.Amennyiben nem jön elő akkor már tudni fogod hogy nálad nem kerek valami.
Szóval
- megnézni a Hdd-t ,lecskkolni egy HDD ellenörző szoftverrel.
- megnézni a tápellátását
- megnézni a Hdd-n lejátszott anyag kódolását nem e cseszte el a releaser....Nem tudom merre fele vagy megnézem Neked ha elhozod hozzám(Bp).Nálam van 2.5 vinyó 3 is.Van amelyik usb 2-es és 3-as is meg van passzív hubom is .
-
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4405 üzenetére
Ne gondold túl a hálózatodnak semmi köze a hdd tápellátásához.
-
dh66e
veterán
Ez már nagyon unalmas srácok!
A kövietkező eset modker lesz,nem hagytok más választást.
Kérlek benneteket tartsátok be a szabályokat vagy csak szimplán ignoráljátok egymást.
Köoszönöm! -
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4346 üzenetére
Akkor a szoftveres gond kilőve.
-
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4339 üzenetére
Na örülünk neki hogy úgy néz ki megoldódott a problémád van ilyen és még lesz is mással is.Nem tudom mi okozhat fagyást egy készüléken ha a szoftver alatta stabil talán egy hardver komponens nem volt jó benne..... talán a frissítés nem ment le rendesen.
Azt viszont kérem hogy a jobb rálátás érdekében írd meg a teljes történetet mert annak hiányában sok sok félreértés adódhat sőt rossz javaslat is érkezhet ami megint felesleges indulatokat válthat ki.
Nem öröm törölgetnem a topikból,de meg kell tennemha úgy adódik.Mostantól remélem nyugalom szál a topikra maradjunk a lejátszókkal kapcsolatos kérdéseknél,és a probléma megoldásoknál..
-
dh66e
veterán
Nyugi srácok,priviben barátkozzatok!
-
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4280 üzenetére
Akkor regisztrálj be a forgalmazói fórumra a kártyáddal és jelezd a hibát feltétlenül.
-
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4277 üzenetére
Ilyenkor az első dolog hogy áramtalanítasz teljes reset és használod ameddig nem jön ki a hiba megint.Amennyiben kijön akkor térsz vissza egy korábbi fw-re.
Hol vásároltad a lejátszót? -
dh66e
veterán
válasz
Lacielvtárs #4275 üzenetére
Beta fw-vel nem volt még egetverő gond dune-nél persze hibák lehetnek.
-
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4273 üzenetére
Ezért van a topik,baj miért lenne.
Erre nem tudok mit mondani ha tömegesen fordul elő akkor jelzik a gyártónak és javítva lesz a követlkező fw-ben.Addig használd a régebbi fw-t. -
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4252 üzenetére
Ne aggódj az nem sok.
-
dh66e
veterán
Na srácok spricceljetek szét a megfelelő topikba!
Ha kérhetném. -
dh66e
veterán
Valakit érint valakit nem.Másolási sebességet csak manuálisan tudsz növelni.....ahogy Bbéci teszi.
– Ha DVD lejátszásakor a shell_ext plugin szükséges, de nincs még telepítve, akkor erre figyelmeztet a rendszer, sőt rendszermemória létrehozására is, ha arra is szükség lenne.
– Fejlesztve a kedvencek közé felvett bővítmények kezelése, így most más a My Collection vagy a Movies is hozzáadható, így akár automatikusan is indíthatóak bootolás után.
– Mostantól a TTF betűtípus alaphelyzetben „Regular”, nem „Light” vastagságra van állítva a jobb olvashatóság érdekében. Ez az új alapbeállítás azonban csak a beálítások gyári állapotba való állítása után, vagy b9-es firmware-ről való frissítéssel lép életbe.
– Javítva, hogy bizonyos esetekben nem működött a merevlemezek formázása a Max, Duo, Smart, Prime 3.0 és Base 3.0 modelleken.
– Javítva, hogy bizonyos esetekben a Recent főmenü elem nem jelent meg a Dune Plus előfizetés után.
– Javítva, hogy rossz PID azonosítók kerültek elmentésre a plugin-oknál.
– Apróbb javítások. -
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4226 üzenetére
HDMI-n szerintem,bár neked más a menüd mint nekem.24/50/60 Hz-re állítsd és automatikus freki váltásra ha van olyan.
-
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4226 üzenetére
HDMI-n szerintem,bár neked más a menüd mint nekem.24/25/60 Hz-re állítsd és automatikus freki váltásra ha van olyan.
-
dh66e
veterán
170519_1353_r11 – Hivatalos firmware jelent meg.
(Base 3D, TV-303D, Max, Duo, TV-102, Connect, Smart-sorozat, Base/Prime 3.0) -
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4222 üzenetére
Mire van állítva a beállításokban a képfrekvencia?
-
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4213 üzenetére
Nagyon megszenvedtél ezért a lejátszóért.
Üdv Nálunk! -
dh66e
veterán
válasz
Lacielvtárs #4166 üzenetére
Elvileg támogatja a külső dvd olvasókat így egy próbát megér.Jah és ennek a topiknak megvan az az előnye hogy senki nem fog leoltani ha esetleg olyat kérdezel amit nem tudsz.Most ismerkedsz a lejátszóval így csk hajrá.
Összefoglaló megvolt már? -
dh66e
veterán
válasz
Lacielvtárs #4144 üzenetére
Üdv a klubban.
& (#4150) gyeniko
Teljesítsen jó szolgálatot ameddig csak lehet. -
dh66e
veterán
válasz
dgyuri0123 #4141 üzenetére
Dune-ből mindegy melyiket (régi/új) veszed full HD-ra mind jó.
-
dh66e
veterán
Na most jött az infó.
Márciusnál előbb nem valószínű hogy bármelyik modell megjelenik,a SKY még később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA VI
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Update 05.13 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest