Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djpundro

    aktív tag

    válasz IP1954 #7007 üzenetére

    Latom szereted te is bespajzolni a dolgaid :)

    Valamikor a regi 80 as evekben Vajdasagban nagyon sok kazettam volt ,Belgradbol rendeltem meg ,hetente jött az BASF Chrom kasetta ,ugy vartam mindeg , hogy ugyan hany kazetta jön most ,mejik es mennyi uj Remix ,vagy szam jön ki (lehet 1000 kasettam is volt ,nagyon szep idöszak volt az az idö ) hat vegül amikor a haboru elkezdödött mindent ott hagytam es akkor eladtam .Most sokszor ugy szeretnem egy Technics 3 Fejes Decckbe betenni es a nagy 20 kilos Pioneer erösitövel meghalgatni .Hat mar nem birom ,mert nincsennek mar meg .Iszonyuan sajnalom .

    Tehat vannak nalad nagyon jo reszletek ,amiben eggyezek is veled.

    De nalam a közmondas mindeg tartja " Az olcso husnak hig a leve "
    Ezt en mindennel igy tartom .Nem mondom vannak azert kisebb elteresek ,de ha valamiert peldaul mar duplat fizetünk ,azert mar kapunk is Pluszban többet is .

    Megy a Dacia is ,de van olyan is aki leterheli magat kölcsönnel es vesz Audi A6 ost peldaul .En sosem veszek hitelt ,en összegyüjtöttem az penzt es egy Toyota Avensinst vettem ,ceges 13000 km rel tavalyelött .De van masfajta is ,aki Audi A6 ost 180 000 KM rel megveszi .Nincs ra fedezete ,de lenyeg a mellrazas , hogy lasssak ,belülröl meg ugysem latszik mennyi km van benne .

    Na evvel en azt akartam sugalni ,hogy en azert mindeg az arany közep utat tamogatom .

    Több mind fel eve a haverom a Zidoo Z9x re felhivta a figyelmem hogy megkell gyorsan venni ,mert ez lesz a vilag legjobb lejatszoja .(hat ahogy kinez ennyi idö utan sem tud a hejzet magaslatan lenni a Zidoo es nem tud elöre lepni )

    Most hogy az uj Dune kijött ,sokan frusztraltak lettek mert megvoltak gyözödve es abban hittek hogy a Dune se tudja megcsinalni ,mert az lehetetlen .
    Most amikor feketen feheren ott van ,akkor meg jön a retorika ,Dune hazudik ,megmagyarazzak azt is hogy a szar nem büdös .

    A valasztas minden embernel mas es nem vagyunk egyformak .Es nem szabadna megengedni masnak hogy az az embert befojasolja .

    Es a vegen, igen ,azt veszek ami nekem tetszik es ebbe a pillanatban egy Dune a szivem vagya .Mondjuk a Dune HD Max Vision 4K jobban tetszene ,de maradok ,ahogy mondtam mar az arany közeputon .

    Mindesetre itt vagyok most a Dune forumon es itt legalabb kilehet mondani , (persze vannak itt is akiknek nem tetszik a hozzaalasom ) hogy ,

    Bekell ismerni ,megha nehez is ,hogy jelen pillanatban a Dune tette le a legtöbbet az asztalra.

    [ Szerkesztve ]

    Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118

Új hozzászólás Aktív témák