Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Downsampling

    senior tag

    válasz #30153472 #4972 üzenetére

    Köszi!

    Hát anno a Prime-om hajlamos volt időnként lefagyni (ezt teljesen random csinálta).Aztán az ajánlott 5% memóriaküszöböt felvittem (asszem) 20 százalékra, s ezután csak olyat csinált, hogy bármit játszottam le vele éppen (akár zenét, vagy filmet), meg-meg ált napi egyszer olyan 15-20 másodpercre, aztán minden ment tovább. De ezt naponta csak egyszer csinálta.
    A Prime-ot már eleve úgy vettem, hogy volt belül egy 2GB-os pendrive-szerűség (nekem gyári cuccnak tűnt). Tehát ott a rendszermemória ezzel le is volt tudva. A MAX-ot még nem szedtem szét (remélem, nem is kell, mert nincs kedvem). Itt úgy lett rendszermemóriám (mert valami kérte, hogy legyen - csak már nem emlékszem, hogy mi), hogy betoltam a jobb oldalába (a gyári) HDD helyre, ami tök szuperül van megoldva, egy 1 terrás vinyót. Ebből ő csinált két partíciót (magától), az egyik mindössze 2 GB-os, s az lett a rendszermemória.

    Amúgy én is csak filmeket nézek vele (jobban szeretem a kezelhetősége miatt, mint a képben jobbnak mondott Oppo-t), illetve a kedvenc internetrádióm megy róla. Zenére viszont csakis Oppo, ott labdába sem rúg a hangminősége még külső DAC-kal sem, de cserébe kb. hatod annyiba került, mint az Oppo... ;)

Új hozzászólás Aktív témák