Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Downsampling

    senior tag

    válasz Lacielvtárs #4422 üzenetére

    Szerintem ezt úgy kell érteni, ahogy leírtad! :)
    Vagyis akár filmnézés közben is kiveheted azt a meghajtót, amit épp nem használsz. Nyilván a másikat hülyeség lenne kivenni, mivel akkor megszakad a filmnézés... :)

    Ne aggódj, a heti egy fagyás bármi banális dologtól is lehet. A Pio LX55 10 perc alatt tíz fagyást is produkált, és szerintem csak azért nem többet, mert az újraindítási procedúra ennyi időt vett igénybe...
    A régi Dune-m is kb. 1-2 hetente fagyott valamiért, de nem a szó szoros értelmében, mert ha volt türelmem kivárni, akkor 2-5-10 perc múlva magától észhez tért (de ez lehetett simán NAS beállítási hiba is), vagy már a döglődő tápellátás előjele.
    A mostani Oppo CFW-vel is nagyon stabil. Olyan előfordul 2-3 hetente, hogy valamelyik funkciója nem jól működik (de ez nem fagyás, csak nem azt csinálja, amit kéne), de ezt egy újraindítás mindig rendbe szedi, ez kb. fél percet vesz el az életemből 2-3 hetente. Illetve amióta NFS megosztást használok NAS-ról, naponta egyszer eljátsza azt, hogy megáll 10-15-20 másodpercre, de aztán megy tovább, mintha semmi sem történt volna. Tök mindegy, hogy filmet nézek, vagy csak zenét hallgatok, ezt kizárólag NAS-ról csinálja NFS-el. Más megosztásnál nem. Ennyi. Nekem ez simán belefér, sőt... :)

Új hozzászólás Aktív témák