- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- [Re:] A használt berendezések felvásárlásával kerülgeti az USA korlátozásait Kína
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- [Re:] Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- [Re:] Már a DIY-piacon is elérhető a Ryzen Threadripper PRO
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Hozzászólok Aktív témák
-
psg5
veterán
Viszont éppen ezért bízok tulajdonképpen vakon és fogadom el az általatok, szakik által tett ajánlásokat és imádok ide járni
s nem is nyúltam félre így még, pedig tuti mindig többet költöttem és nem pont arra amennyit/amit akartam, ezáltal többszörösen meghaladva technikai fronton környezetemet
ami nem az hogy büszkeség, de mindig jött a kérdés, hogy: "azta ilyen is van, ilyet is tud, stb...?) már akinek van összehasonlítási alapja.
Egyébként pedig az összes ajánlásra vásárolt kütyü nélkül simán meg tudnék lenni, ha bevallom őszintén, de ettől függetlenül nem azért veszem mert megtehetem, hanem mert jelenleg szükségesnek tartom.F.K.T.
Hozzászólok Aktív témák
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Laza koronavírus topik
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] EVGA Geforce RTX 3080 XC3 Black Edition - AZONNAL ÁTVEHETŐ
- [Re:] Xeon E3-1240 V2 (i7-3770-nek felel meg a sebessége)
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] Négy Redmi Note 10 kapott nemzetközi premiert, 108 megapixeles csúcsváltozattal
- Exkluzív órák
- Macrodroid
- További aktív témák...
- ÚJ/ÚJSZERŰ SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL ÉS SZÁMLÁVAL MÁR 119,999 FT-TÓL! [GÉPGYILKOS KOLINK TÁP NINCS!]
- HP ENVY 13-AQ090NZ - 13,3" FHD 120Hz / i7-8565U / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA GeForce MX250
- Apple Watch Series 4 Space Gray 44MM Garanciával Számlával
- HP 15-DB0011NP - AMD Ryzen™ 3 2200U / 4GB RAM / 1TB HDD / AMD Radeon Vega 3 Graphics + RADEON 530
- Apple Watch Series 3 Space Gray 38MM Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: United Call Centers Kft.
Város: Miskolc