Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • m2m

  csendes tag

  Milyen megoldás jöhet szóba!

  Előzmény én egy külsős informatikus vagyok, egy új helyre hívtak ahol az előző külsős informatikust azért bocsájtották el, mert nem tájékoztatta megfelelően a kuncsaftot a várható műszaki, általalakításról és ez akadályba ütközött. Meglévő net csatlakozás 5 MB ADSL 10 MB ADSL, ez lett volna kibővítve 4 MB SHDSL el párhuzamosan, külső helyen lévő adatmentés céljából Tehát ADSL megmarad és mellette SHDSL így lenne gyorsabb upload.

  Tehát ez nem valósult meg azon okból hogy ez egy belvárosi műemlék védett épület emeletén vannak az irodák és ehhez új kábelt kellett volna behúzni a felújított épületbe eléggé sok véséssel és felfordulással járt volna itt bukott el az előző emberke.
  Sajnos vidanet kábelnet se jöhet szóba mert nincs az utcában bekötés szintén a belváros miatt vagyis nem sok lehetőség marad, ADSL lett tervezve ami 20MB LE 1 FEL de szakadozott és lett 10MB le 0,5 fel ez stabilan jön most is.

  Új router még nincs véve pont azért mert nehogy rossz legyen a választás.

  Most az az ötletem hogy t-s ADSL mellé t-s mobilinternet Dual WAN os Load Balancing routerrel mennyire járható az út, csinált-e már valaki ilyet mennyire stabil, és milyen router ajánlott hozzá ezt kell mérlegelni .

Hozzászólok Aktív témák