Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Mini PC
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, szükségem lenne egy kis segítségre. A munkahelyemen, ahol én vagyok a grafikus, valami új projekbe kezdtek az IT-sok, kaptam egy marék .tpl fájlt, hogy oké, akkor dizájnoljak, ha tudok. Eddig tartott a segítőkészségük (rosszabbak, mint az IT Crowd
). Azt is én derítettem ki, hogy valószínű Drupal template fájlok lehetnek. Valahogy meg tudom nézni, hogy miről van szó, hogy néz ez ki igazándiból, vagy küzdjek meg velük. WordPressben otthon vagyok, de nyilván ez más világ. Ja, és ami még mókás, hogy minden szirszar cucc, ami nem egyedi fejlesztés, az eddig WP volt, nem tudom, mit variálnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Azt is én derítettem ki, hogy valószínű Drupal template fájlok lehetnek. Valahogy meg tudom nézni, hogy miről van szó, hogy néz ez ki igazándiból, vagy küzdjek meg velük. WordPressben otthon vagyok, de nyilván ez más világ. Ja, és ami még mókás, hogy minden szirszar cucc, ami nem egyedi fejlesztés, az eddig WP volt, nem tudom, mit variálnak...