Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Ez nem újra van színezve, hanem egy élvezetes adaptáció.
Jó játékélmény.
Én sem értek veled egyet, mert nem ebben a kontextusban értettem a zenére.
de ugye mindenki azt és annyiszor újráz, amit és amennyiszer akar.
egyértelmű, hogy egy játék sok idő, nem is kelt akkora örömet teljes hosszában.* az epic jelenetekhez, ált. epic zenék is társulnak. legyen szó bármely alkotásról.
-
Manapság úgy vagyok vele, hogy inkább hagyom magam meglepni (számomra) tényleges újdonságok által (ez alól mondjuk kivétel a Mario Kart
), mintsem hogy egy újra színezett nosztalgia vonatra üljek fel. A zenés hasonlattal pedig nem értek egyet, szerintem sokkal mélyebb egy zene által keltett szinesztézia, ezért szerintem az ember akarva akaratlanul is ismételve hallgat bizonyos zenéket, és egy adott darab újra hallgatása sem igényel annyi időt, mint egy játék kipörgetése.
-
myckey
veterán
válasz
Döglött Róka #15 üzenetére
Én jelenetekről vélekedem így...
ami egyezik kb. egy zene hallgatásával.Játékot ritkán újrázok, filmet pedig éves lebontásban párszor, ha elkap a hangulat.
Video megosztón akad rá példa ( epic momentumok ), de a KAKAROT végigjátszása egy más élmény, egy nagyon minőségi adaptáció ! Más élmény és sztm semmit nem von le a sztori ismerete, sőt, várósak a részek.
Egy kijátszást sztm simán megér, ha szereted a loret, a világot, a mester munkásságát.
Rangos adaptáció -
myckey
veterán
válasz
Döglött Róka #12 üzenetére
Akkor világos, miért kerülöd...
Én rendsre ismétlem a klasszikus/maradandó élményt adó darabokat, jeleneteket.
Ez nálam olyan, mit a zeene amit sokszor hallgatok.3L1T3
Ez de igaz ! -
3L1T3
addikt
Zseniális volt, PS majd PC-n is kipörgettem. Imádtam!
Felkészülök a Dragon Ball: Sparking! ZERO-ra. NA AZ lesz az igazi csemege! Story szemponból, pedig a KAKAROT az etalon így kell prezentálni az ANIME-t!
-
válasz
Döglött Róka #2 üzenetére
Én elkezdtem Switchen, aztán abba is hagytam pár óra után. Egyelőre nem visz rá a lélek, hogy egy olyan játékba öljek rengeteg órát, aminek a sztroriját kívülről tudom, hatalmas játék mechanikai újítások meg nincsenek benne. Nem azt mondom, hogy élvezhetetlen, lehet majd egyszer vissza is térek, ha nem lesz jobb játék terítéken.
-
myckey
veterán
válasz
Ez jó game ! Majd a mai napig megy... nekem is talán best DB játék ! ( régóta )
Tartalmas, frissítették is, lehet barangolni is...jó harcokkal.Azért veszik, mert jó, még mindig jó.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Döglött Róka #6 üzenetére
Azt is imádom.
-
janeszgol
félisten
A DBZ örök!
-
Wesder
titán
válasz
Szerintem jó volt, én ezreztem.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Számomra a legjobb DB játék amivel eddig játszottam. Aztán majd meglátjuk mit gurít a Sparking Zero.
-
myckey
veterán
Jó,
fuck logic
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest