Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Instabil
junior tag
válasz
noPublicFG #14 üzenetére
Bizony, kizarolag BMW t veszek.
Mit mondjak, sok az irigy.. 😎 -
bollokcs80
Korrektor
"...Touch ID ujjlenyomat-olvasóval a bekapcsolóban."
Na ezt lehetne a 17es szériában is - ha már az Ipadekben és a Macekben ott van.
-
Zaraki
friss újonc
Hát ha eddig nem tudták megcsinálni (lekoppintani) a saját hajlítható technológiájukat úgy, hogy a konkurenciának már 2018 óta van ilyen eszköze, akkor ássák el magukat és engedjék el a dolgot.
Amúgy amiben én óriási potenciált látok az az Oppo X szetcsúsztatható technológia.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
noPublicFG #14 üzenetére
Hol emlitettem eves telefoncseret?
En azt speciel netto baromsagnak tartom, de ezzel kb a fel forumot meg is sertettem.
Szerk: nyilvan mindenkinek vannak hobbijai amik olykor logikatlan koltekezessel jarnak, ahogy nekem is. Csak nekem nem pont telokra.
-
johnny500
tag
válasz
noPublicFG #14 üzenetére
Pontosan, még a bluetooth-t se tudják haszálni. Bár akkor hogy látnánk mi szegények, hogy épp egy fontos hívása van a kocsiban
-
joey04
titán
Korai lesz az. De akkor beállnak a sorba és bétás cuccot dobnak ki...
-
válasz
Felesbandi #10 üzenetére
Akinek 40 millás kocsija van, az pont a mutogatás miatt veszi az almát. Ne mond nekem, hogy éves telefoncsere alkalmával olyan fontos az apple 7 év supportja!
-
-
moleculez
veterán
válasz
Felesbandi #10 üzenetére
Már nincs matrica, asszem i15 óta😕
-
válasz
Felesbandi #10 üzenetére
Egyetértek.
Teljesen mindegy melyik oldal (miért kell egyáltalán oldalnak nevezni), "agymosottak" mindenhol vannak, az általánosítás az, ami teljesen fölösleges és bicskanyitogató. -
Felesbandi
senior tag
Regen ugyanigy esz nelkul fikaztam az osszes Apple cuccot, amig a munkahelyemen a kezembe nem nyomtak egy MBP-t. Droidos korokban is ugyanugy van agymosottsag becsulettel. Lehet kevesebb van, de van. Azok a droidosok, akik esz nelkul fikazzak az osszes apple cuccot es azok vasarloit ugyanolyan agymosottak, mint amilyennek az apple vasarlokat mondjak. Csak naluk az almalogos magamutogatas helyett az "en okos vagyok, te meg nem" fele magamutogatas megy. Erdekes modon az agymosott apple fanok sokkal kevesbe jarkalnak at droidos korokbe fikazni, mint forditva.
Aztan ha valaki panaszkodni mer, hogy zavaro mar hogy a teloja miatt magamutogato agymosott hulyenek mondjak el, akkor jonnek a "Csak nem betaláltak vele?" fele provokalassal meg pluszba.
Aki megveszi az i16e-t es elso dolga, hogy raragassza a matricat az albi elott parkolo 15+ eves VW Golf-jara, az lehet, hogy magamutogatasbol veszi meg. De ne mondjuk mar, hogy pl. egy fazon, aki amugy 40 millas kocsival furikazik azert veszi meg az i16PM-et, hogy lassak a haverok hogy van penze, es nem azert, mert pont nem erdekli ot az egesz, jo telot akar es arrol fixen tudja, hogy jo... -
bigmasterg
addikt
Vagy mert az ios kiforrottabb és stabilabb, mint a különböző gyártók android kivitelei.*
Plusz az ökoszisztémával odaláncolják a vevőt. Ha mindened almás, akkor nehezen váltasz androidra.
De samsung is ugyanezt kezdte el. Pl samu smarttagjeimet el kellett adnom, miután más márkára váltottam. Egyáltalán nem működik más androidos telefonnal. De azt hiszem okosórájuk is samsunggal hozza a 100%os funkcionalitást.*Írom ezt úgy, hogy az első galaxy S óta android csúcstelefonom van, csak a céges iphone, + ipadem van.
Mindig elgondolkozok iphone-ra cserén, de aztán osztok-szorzok és jóval kedvezőbbre jön ki az android, bizonyos szempontból jobb hw-el. (pl legutóbb jobb kamerával: Vivo X100 Ultra) -
-
moleculez
veterán
válasz
MikeWazowski #1 üzenetére
Egy iPhone + iPad + new product “tax” = £2999 (de tőtő’ nékű persze)
-
Katapultálna a büdzsé, ki vannak ott már éhezve nagyon egy iFold-ra. Megvennék drágábban is mert azzal még jobban lehetne vagizni.
-
MikeWazowski
veterán
Samunak? Konkrétan az összes gyártó akinek van foldja, az jobb, mint a samué...
mindenben!
Árnak én egyébként egy Apple Vision Pro árára tippelnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Körvonalazódnak a részletek, a legendás Galaxynak állít az Apple ellenfelet.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Androidos fejegységek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest