Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ribi

nagyúr

válasz WATERDACA #3083 üzenetére

Nekem pont a glory kill miatt nem tetszenek a mostani Doom-ok. Kb minden mobnál rákényszerítenek hogy úgy öld meg, ezzel minden alkalommal nézzed végig a kis animációt, ami 5x-10x még vicces, de 30x alkalomnál már baromi unalmas. És úgy kell megölni a mobokat, mert amúgy nem kapsz cuccot és a mobnak is vagy 50%+ hp.
    Minden alkalommal menne a hent, ja villog, mennyé oda nyomjad meg nézzed az animációt. Kövi mob, oda is menjd oda, nyomjad meg animáció ... lehozott az életről. Eredeti doomban sem volt semmi ilyen. Bar lehet az Eternal mar nem volt ennyire szar, csak az előző rész.

• Segal

veterán

válasz WATERDACA #3083 üzenetére

Nagyon keveset láttunk egyelőre belőle.
    Ami tetszik hogy nagy terek, jó eséllyel több nagyobb démon, a mecha rész is jól hangzik, meg a pajzs ötlete. (tulajdonképpen szerintem az az új láncfűrész)
    Ami kevésbé az a játék design-ja. Kicsit olyan őskori, kevésbé színes, de ugyanakkor meg tele van modern dolgokkal is és ez így nekem kicsit nehezen emészthető 1 képen egyszerre. Egyértelműen a glory kill, ha esetleg nem lesz, meg az enemyk kinézete. A régiek simán felismerhetőek, de itt nagyon "kezdetleges" kinézetet kaptak. Valahogy az eternalos kinézetük jobban bejött, bár azt hozzáteszem eleinte az is fura volt a 2016-os után. Azzal is egyetértek hogy van benne némi Serious Sam meg Painkiller. Előbbi a nagyobb terek, utóbbi meg a koponyás, sötétebb hangulatú kinézet.
    Szerintem várjuk meg a quakecon-t, mert ott tutira többet mutatnak belőle és akkor már okosabbak leszünk.

Új hozzászólás Aktív témák