Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kuyarashi

    őstag

    válasz savior #5608 üzenetére

    Nincs benne nagy tapasztalatom, mert eddig még csak egyetlen típust használtam, de azt gondolom, hogy az 5.000 Ft-os kategória után arra gondolnék, hogy miért is vettem meg. Akkor már egér.
    Sajnos itt is igaz az, ami sok más területen is (de nem mindenhol); célszerű és kifizetődő mélyebbre nyúlni a zsebben. Az 5.000 Ft-osnál a 80.000 Ft-os valószínűleg pontosan annyiszor jobb, mint ahányszor drágább.
    A szoftverek sem fognak teljes körűen támogatni egy olcsó, neve nincs táblát. Annyi, hogy az egér helyett tollal navigálhatsz bennük. Ha szerencséd van, akkor lesz nyomásérzékenységed is, de az már más kérdés, hogy hány szinten, mennyire pontosan, stb.
    A nyomásérzékenysége például biztosan sokkal érzéketlenebb. A pontossága is sokkal rosszabb lehet az alsó kategóriának, mint akár egy jobb, 10.000 Ft-os egérnek.
    Ki kell próbálnod egy precízebb, 100.000 Ft-os Wacomot, hogy legyen kiindulási alapod. Ha tudsz mihez viszonyítani, egyből megérted, hogy miért jobb a Wacom. A Grashoppernél ezt meg is teheted. (Anno én éltem a kipróbálási lehetőséggel, bár nem volt viszonyítási alapom, valamint ott, fél óra alatt nehéz lett volna igazán körültekintően letesztelni a táblát.)

    Én mindenféleképp azt ajánlanám, hogy próbálj ki párat és inkább használtan, pár 10.000-ért vegyél Wacomot.

    iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

Új hozzászólás Aktív témák