Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz jimspie #3046 üzenetére

    Nem akarom én bántani, de nem tartom szerencsésnek, ha személyes sértésként éli meg azt, hogy a topikban jellemzően Wacom termékekről van szó.

    Meg lehet nézni a kezdeteket, nem így indult. Idővel viszont kikoptak a mindenféle másod-, harmad- és negyedrendű gyártók termékeit használók a topikból.

    Elsőre, sok-sok évvel ezelőtt én is valami ZS kategóriás tabletet vettem. Ott tanultam meg, hogy az "olcsó húsnak híg a leve" nem minden esetben egy jól hangzó közhely csupán, mert nagyon elégedetlen voltam azzal a táblával. Azt eladtam, és kb. 7 évvel ezelőtt vettem egy Intuos 3-at, ami a mai napig szépen szolgál, az egyetlen gondom vele az, hogy mostanában túl nagynak érzem, egy A5-ös méret elég lenne belőle.

    Amit ezzel mondani szerettem volna az az, hogy nem feltétlenül márkasznobság vezet minket, amikor Wacomot ajánlunk valakinek, főleg úgy, hogy az alacsonyabb kategóriás Wacom termékek mára már viszonylag megfizethetőek otthoni hobbi felhasználásra is.

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák