Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keckix
tag
válasz TeeJay #36761 üzenetére
Nekem is volt 500-as csomagom (panel lakás), és szintén csúcsidőben és hétvégén nem volt meg a garantált minimum sem, kétszer bejelentettem, kétszer ugyan azt mondta a szerelő (nem tudnak mit csinálni vele) válasz volt. Megoldás 100/100-as csomag addig amíg nem változik a helyzet. Azért nem mindegy hogy évente 12e ft-al kevesebb a digi számla!!!!!!!
-
Keckix
tag
Ha kiegészítettem volna a vitát elindító hozzászólást, ez most nem lenne.... Én kérek elnézést.
De most pótolom ami ott lemaradt:
Több szolgálatónál is voltam, és ameddig nem kerültem a Digi-hez, addig végig TP-Link routerjaim voltak (TL-WR1043ND v1, TL-WR2543ND v1, TL-WDR4300 de sajnos többször is csalódtam a márkában, mind szolgáltatás, mind tudás terén is, és olyan szolgáltatásokat nem tudtam, megvalósítani se fw cserével, se a windows-ban, ezért is választottam a drágább ASUS-t. Ezzel az eszközzel gyári fw alatt kiszolgálja az összes igényemet.
-
Keckix
tag
válasz szabogabor10 #38941 üzenetére
Nálam is meg érkezett az IPv6 (Panel FTTB) Asus ac56u routerrel minden oké
-
Keckix
tag
Ezt én nem értem. Át állítottam az IPv4 és IPv6 dns címeket Google dns-re, és az IPv 6 testen már meg is bukott..... De a routeren minden rendben van és belső gépek is meg kapják az IPv6-ot!
Erre mi a magyarázat/megoldás?
-
Keckix
tag
válasz HoryThePooh #39021 üzenetére
Pont a sok csalódás miatt váltottam a tp-link-ről asus-ra!
És ahogy látom milyen jól tettem.
[ Szerkesztve ]
-
Keckix
tag
Mióta bekapcsoltam az IPv6-ot, a wifin lógo eszközöket random ledobálja, pár másodpercre
És egy idő után a pc hálókártyán sincs már IPv6 internet(router-on oké), csak úgy áll helyre ha letiltom a hálókártyát majd engedélyezem újra....
Mi okozza ezeket, és mi lenne rá a megoldás.
Ha ez így marad akkor marad a jól működő IPv4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest