Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zscca
tag
Csak a Topnetnél emeltek?
-
Zscca
tag
Jól megy a lan 2,6al felfelé.
-
Zscca
tag
Tényleg lenne egy kérdésem routerrel használom a lant,de ha anélkül szeretném kellene hozzá tűzfal olyat szeretnék ami nem lassítja le a torrentet se,de olyat nehezen találok.
Esetleg valakinek ötlete? Ugye minden tűzfal egyben azért lassítja is az adatforgalmat? -
Zscca
tag
Okl köszi a javaslatokat.
-
Zscca
tag
laggol..
-
Zscca
tag
jéé néha 2.7es up ez jó
Bolic akiknek jó dolguk van.. nekem wrt54gl-em marad asszem neked is az volt,nem?
De a jó öreg kicsike azért tudja a dolgát nekem nem topnetem van[ Szerkesztve ]
-
Zscca
tag
1 napig nem volt netem.
-
Zscca
tag
amúgy mitől van az hogy ha megy a torrent maxon akkor a letöltés ftpről pl csak 2-3 megabit/s?
Router nélkül is. -
Zscca
tag
laggol
-
Zscca
tag
az a gáz ezzel a nettel hogy igazán nem lehet kihasználni mert hát áram számla is létezik a világon
-
Zscca
tag
akadozik
-
Zscca
tag
mostanában soxor van hogy ugyanazt az ip-t adja vissza a lan elég idegesítő
-
Zscca
tag
szakad,hulladék most az egész
-
Zscca
tag
Nálam semmi sem történt változás. Itt nem az én hibám.
A szakadás hogy lehetne user oldali? Sehogyan sem,nem használok olyan programot amit nem ismerek.
Egész ünnep alatt jó volt a net,de ma vagy 5x wan down.. ez nem az én hibám hiába okoskodszamúgy jó hogy nem a user felelős a szolgáltató hibája miatt mert hogy a szakadások nagy részében a SZOLGÁLTATÓ a hibás nem a user a user max akkor ha valami virus van a gépén,de mikor azt olvassa hogy wan down és hasonlók a router logjában akkor nagyon nem erről van szó
[ Szerkesztve ]
-
Zscca
tag
wrt54gl linksysből elég jó.. több helyen van ilyen már több éve és kifogástalanul működik de majd megnézem anélkül .. érdekes hogy éjjel 1x sem szakadt meg,de ma már 2x is 7:30 körül és 10 kor
itt inkább valami a hálózatban lehet vagy éjjel jól müxik a router,nappal nem? Ez hülyeség
másnál minden oké? vagy csak nem ír ide senki?
amúgy persze hogy el tud romlani router is,de ez egy jóféle router több helyen van ilyen és semmi gond vele.
[ Szerkesztve ]
-
Zscca
tag
ok
bár ez egy bevált router és éjjel 1x sem szakadt ami furcsa.. van hogy wan down van hogy connection terminated van
régebb óta van itt ez a net és azóta nem volt vele baj sok..1x a sebességgel most meg a szakadások
vagy hátha magától megoldódik hogy befejezik pl a karbantartást.. -
Zscca
tag
én abból indulok ki hogy a cégnél több éve használnak always on ilyen gl routereket és müxik elég jól több éve már ráadásul még a nap sem süti hogy melegítse
tegnap du. óta amúgy csak 1 szakadás volt pár perce majd ha otthon leszek ki fogom próbálni simán a netet,de szerintem nem a routerrel lesz a gond hanem a digivel bármit is mondasz attól hogy neked nem szakad még nem kéne általánosítani hogy sehol sem szakadhat
a modemek is always on mennek a legtöbb helyen szerintem a routerek is,kérdezz meg pár embert erről nincs értelme vitatkozni.. felőlem készíthetsz felmérést erről,de úgy vélem én győznék..
Érdekes hogy egy router átlagos élettartama nem 2 év hanem több és érdekes hogy ma csak 1x szakadt mert ha nagyon be akarna halni akkor csak többször szakadna le ezt garantálom.mindegy remélem jó lesz hamarosan ha router nélkül is ki tudom majd próbálni akkor meg be is jelentem,hogy szakad
amúgy volt akinél hetekig nem ment ez a digi féle net mert olcsón rakták össze az egészet pl
a fórumban van sok minden régen olvasgattam szóval ne védd annyira a digikábelt mert nincs miért -
Zscca
tag
milyen érdekes..
hétvégén egyetlen 1 szakadásom sem volt utoljára péntek du.mostantól senki se mondja hogy a routeremmel van a baj a baj itt a szolgáltatóval van..
-
Zscca
tag
Azért vannak problémák ezzel a nettel rendesen ebben a másik fórumban lehet tájékozódni erről.
-
Zscca
tag
Lassabb a net mostanában
-
Zscca
tag
ma megint produkálja magát a net ma már többször szakadt
-
Zscca
tag
Kicsit a feltöltést emelhetnék..
-
Zscca
tag
Mindig azt hangoztatod hogy nálad milyen jó és szép az egész,de azért ez közel sincs mindenhol így.
A másik meg hogy le lehet rólam szállni mindenkinek.
Szinkronban kellene hogy emeljenek és nem csak egy irányba mert az nem ér semmit.Erről ennyit.
amúgy meg mindenki magából indul ki mc izé xd
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest