Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitor hiba topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz stickermajom #58804 üzenetére
akik be tudunk jelentkezni az ONT-be (mint user és nem mint admin), mi sem megyünk ezzel semmire, mert nem állítható.
telefon > kikapcsolják -
törölt tag
válasz stickermajom #58825 üzenetére
Is, is.
Neked egy plusz "védelem", mert NAT-olt hálózatnál az Internet irányából közvetlenül nem érhető el a lokális hálózatod és az azon belül lévő eszközök.
A DIGI-nek pedig a publikus IPv4 címek elfogyása miatti spórolási "kényszer".
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz stickermajom #76324 üzenetére
FTTBnél nincs eszköz, bár sokszor emelést se adnak mondván majd lesz 1000es net ha kapsz FTTHt.
Egyébként miért lenne gond ha adnának eszközt?
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
stickermajom
addikt
válasz stickermajom #76326 üzenetére
Közben megkötöttem, 60 napra vállalják. Én egy sima config módosításra számítottam távolról, de elvileg jön a szerelő.
-
Grg
tag
válasz stickermajom #76351 üzenetére
Mármint 60 nap hogy bridge módba tegyék az eszközt?
-
pw12345
aktív tag
válasz stickermajom #76354 üzenetére
Mert B500-nál még mindig az előzetes felmérésen lovagolnak, érdekes, hogy H1000-nél meg kérdés nélkül rákötik a tizenéves vackokat az optikára, aztán átmegy, ami átmegy. Meg a manusnak kell átvariálni valamit az elosztószekrényben, mondjuk 60 nap elég kemény.
Az életszerű, hogy egy egész blokkot átraktak (a netes megrendelő lap szerint, az új bekötésekre) H-ra, de semmi megkeresés (levél, plakát, egyéb). A B-seknek kellene kajtatni őket az átkötés miatt (már, aki tud róla, meg tudja miről van szó), vagy egyszer csak azt veszik észre, hogy lekapcsolták őket?
Egy éve fenyegetnek az FTTH átkötéssel (elvileg márciusban volt, csak senki nem vette észre, mint a maja világvégét ), de, ahogy nézem
a környéket elég érdekes balhé lesz ez így. Egy fél kerületnyi területen kevert viszonyok uralkodnak, utcák maradnak ki (ott szerintem nem is lesz semmi) teljesen esetlegesen, van, ahol még "Ritmo" van, vagy csak TV. Ahol egy utca befut egy FTTH körzetbe, ott az utca végén 1-2 szám
H-ra lett kötve, de lehet, hogy a 3-as számon már B, vagy net sincs.
A mi utcánkban konkrétan H-n kívül az összes lehetséges variáció van,
B1000 maradványtól a zéró szolgáltatásig, kereszteződésenként változik. Szomszédos utca 60-as számig van kötve, onnan semmi
(az utca másik oldala "üres"), gondolom nem érte meg behúzni, de a legvége befut egy másik kerületbe, ahol szolgáltatnak és ott néhány számon is van elérhetőség. -
stickermajom
addikt
válasz stickermajom #76414 üzenetére
Visszaolvastam, openwrt miatt. Szomorú. Legközelebb szerződés kötés előtt fórumozok.
-
lappy
őstag
válasz stickermajom #76635 üzenetére
Nekem 5 évvel ezelőtt nem nézték meg akkor vettem a lakást de a bejelentett lakcimem más volt. Vittem az adásvételit és minden ok volt
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
veterán
válasz stickermajom #77021 üzenetére
valami rejtélyes okból kifolyólag nem tudják, hogy az adott helyen van-e szabadon gigabites port, és ezért alapból 100-asra veszik fel az igényt, aztán majd egyszer talán valamikor megnézik, hogy van-e gigabit, és átkötnek rá.
a próbálj meg utalni arra, hogy nem lennél hálátlan, ha rögtön megnéznék a lehetőségeket, és rögtön a jó helyre kötnének, ez jól meggyorsíthatja az ügymenetet.hanyas vagy, te disznó?
-
Dragon3000
veterán
válasz stickermajom #78009 üzenetére
Digi oldaláról:
Névátírás igény esetén a szerződést átadó és átvevő félnek szándékukat közös írásbeli kérelemben kell jelezni, s beküldeni címünkre, vagy személyes ügyfélszolgálati pontjainkon személyesen el tudják intézni. Bővebb információ itt található. A szerződés új tulajdonosra történő átírásának egyszeri díja: 3600 Ft, mely az új előfizetőt terheli; 480 Ft, ha kábeles oldalon kéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- Új - 22KW-os Growatt elektromos autó töltő (WIFI, LCD, RFID, 5M kábel)
- Sony KD-55XH9096 139cm 4K HDR Dolby Vision új bontatlan dobozos 2 év Sony garancia
- Logitech G29 kormány újszerű!
- Nintendo DS/3DS játékok (ง '-' )ง
- Kiváló HP ProBook 440 G4-7.Generációs-Core i3,14"FHD,8G DDR4.256G SSD,Magyar,Mesés ár,garival.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest