Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
-
cof
veterán
válasz raziel01 #85230 üzenetére
Nem kell magadra venni, itt szeretnek nekimenni az embernek ha felemlegeti a Wifi vagy az 5 GHz Wifi hiányát, mert egyébként más szolgáltatók olyan eszközöket adnak több éve ami ezeket tudja, szóval jogos a kérdés/érdeklődés.
Nem, nem kell az árral jönni, hogy itt mennyi meg másik szolgáltatónál, mert már átrágtuk többször. (Ezt a "támadóknak" jeleztem.)
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Dragon3000
veterán
válasz raziel01 #85230 üzenetére
Nem húztam fel magam, de azért még visszaválaszoltad, hogy a régi szolgáltatód adott wifi routert külön, igazából a digi is ilyen ontot adott, de a sebessége nem lesz sokkal jobb wifin, mint a réginek, így ha ez nem felel meg, ahogy írtuk venned kell egy routert. A szolgáltatók nem nagyon szoktak foglalkozni a wifi képességgel, mert környezet függő lenne a dolog és a legtöbb embernek az is elég, amit ezek az eszközök nyújtanak. Így ha jobb és drágább eszközt adnának, akkor az áraik is magasabbak lennének, ami szintén nem tetszene az embereknek, elég visszaemlékezni a kb 200Ft-os emelésekre, hogy milyen felháborodások mentek miatta.
-
mpo
veterán
válasz raziel01 #102850 üzenetére
A Fiberhome bebizonyította, hogy dect telefonnal nem működik bridge módban, mert recseg (nálam és barátomnál is).
ZTE lett belőle és Asus RT-AC65P router mindkettőnknél.
Egyikünk sem panaszkodik, se a WIFI-re, se a torrentre.
Barátomnak sok eszköze használ WIFI-t (robotporszívó, párásító, nyomtató, stb.)Ha érted, akkor már elavult.
-
Borisz76
veterán
válasz raziel01 #102944 üzenetére
2.4 GHz - lassabb netes sebesség , nagyobb hatótáv.
5 GHz - gyorsabb netes sebesség , rövidebb hatótáv.Amúgy törvényileg szabályozva van, hogy mennyi energiát lehet belefeccölni a WIFI szórásába. Tehát elméletileg közel ugyanazt a területet képes lefedni minden eszköz.
De még is van eltérés mert az eszközök formálya és ezáltal az antennák elhelyezése is számít.Nem ugyakkora területet tud lefedni egy "hagyományos" router a fenekén felfelé álló 2-3-4 db antennával....mint egy kerek Acces Point amit a mennyezetre kell rögzíteni.
Tehát részben "puding" próba....
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
raziel01
veterán
válasz raziel01 #102850 üzenetére
Mint írtam a Fiberhome hg6544c-vel random eldobta a wifit a telefon.
Vettem egy Tenda AC8 routert, igényeimet bőven kielégíti. 8500 Ft körül volt, mert emagon volt 3 ezres kupon. Ezzel nincs baj. A wifi sebesség is 300 Mbit körül van, szemben a Fiberhome-al ahol csak 100 Mbit volt. -
trec12
addikt
válasz raziel01 #104377 üzenetére
Azt értem, hogy a Digi kissé pongyolán fogalmazott - meg ugye gondolom olcsó ONT-al lehet lent tartani az árakat - a reklámjában de szerintem még ez a csökkentett összeg is túlzás. Azért nem történt itt akkora baj meg kár. Szerintem.
(Nálam hónapok óta tökéletesen üzemel a Fiberhome + Digis Tp-Link combó.)[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz raziel01 #106101 üzenetére
Nov 21-én váltottam át E-packra úgy hogy előtte befizettem a decemberi számlát is és pár napot várva bank felületén, utána meg náluk is beállítottam a csoportos beszedést.
Szintén jött az email a szerződés módosításról hamar.Januári számla viszont a mai napig nem jelent meg a fiókban...
Mondjuk, ha működik majd a beszedés (más céggel is hiba nélkül működött a netbankban beállítva, még tavasszal, vagyis az infó átment) akkor nem is nagyon érdekel, majd lehúzzák az árát amikor akarják.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
domedee
senior tag
válasz raziel01 #107410 üzenetére
Felhívtam a digit, ez volt a megoldás, de nem elég a kihúz-bedug, hanem min. 5 perces áramtalanítás kell.
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
válasz raziel01 #110117 üzenetére
Mondjuk olyan sok nincs Illetve ami van... az sem az, csak púder.
Transindex - A rejtélyes magyar milliomos beáldozta a Digi24-et, hogy ne ártson az üzletének?
De egyébként az a régi tulajtól sem állt távol Romániában.
"Több fontos újságírót szabadságra küldtek, bezárták a helyi tévéstúdiókat, leállították az oknyomozó műsorokat, lefejezték a hírportál szerkesztőségét és források szerint a PSD-ALDE kormánykoalícióval szembeni kritikus hangok mérséklésére készülnek. - a Transindex.ro portálról"
Az persze más kérdés, hogy Teszári eleve nem ápolt jó kapcsolatokat a NER-rel.
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest