Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
veterán
válasz hiddenroth #107720 üzenetére
Pl az újabb fiberhome esetében, ha megváltoztatod a jelszót, utána már nem enged be és még resetelni sem lehet, mert a gombok nem működnek rajtuk, lehet a többi márkánál is előfordul. Ilyen esetben nem egyszer volt, hogy az ügyintéző bridge mód használatát és saját routert ajánlott, vagy nem akart vele foglalkozni vagy amúgy is túl terheltek voltak a szerelők. Azért vicces, hogy a bontatlan eszközt is többször kell resetelni, hogy használható legyen. Az is tény, hogy ha használt eszközt kapsz, amin lett változtatva jelszó, akkor simán előfordulhat, hogy a reset nem megy és nem fogsz tudni belépni. Ez mellett ha nem alap beállításokkal használod, akkor a digi által bármikor visszakerülhet alapra az eszköz, így mindent lehet újra beállítani, ilyenre is volt már itt példa.
-
Stylerr
addikt
Na lehet én is többször leresetelem a routert, hátha megoldja a problémát.
-
hunluigi
senior tag
Köszönöm!
A második reset után beengedett a nyavajás az aljára ragasztott adatokkal. Nagyjából meg is van minden amit akartam, viszont a VPN teljes hiánya kissé meglep...
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
summicron
újonc
Nekem pár órája kötötték be a szolgáltatást, ugyanezt a ZTE modemet kaptam. Többször restteltem/újraindítottam, de csak nem enged be. Tudom, hogy nagyon béna kérdés, de amikor azt írjátok, hogy a routerbe a "user/digi" kombinációval kell belépni, akkor azt mondjátok, hogy konkrétan ezt kell beírni? Vagy mit? A digi-s ügyfélkapu felhasználónevet?
(próbáltam az "admin/admin" párost, azaz sem megy....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Le Mans Ultimate
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest