Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
addikt
Nálam ilyen nem volt, mondjuk én kihagytam az online rendelést.
Egy tipp: a routernél kikapcs-pihentet-bekapcs eljárást nem próbáltad? Nálam a 20/10 bekötés után először nem akart menni a net, aztán sántikált a feltöltés (de csak routeren keresztül), pihentettem pár percet, oszt elmúlt. (ADSL-ről váltottam, lehet, hogy abból az időből maradt valami rossz emléke. )''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
cannyon
aktív tag
én a közös képviselö miatt szivtam mert azt hitték hogy felbontják az utat meg szétfurják a falakat amikor a kérdésemre ezt válaszolta elkapot az ideg! (egy egyszerü hálozat fejlesztésröl volt szo nem viz gáz bevezetésröl) aztán mondtam neki hogy még aznap hivja fel a digis üzletkötöt és kösék meg a szerzödést mert akkora pert verek a közös képviseletre hogy belezöldülnek jo jo felhivom letette s már hivta is az üzletkötöt aznap a szerzödést is megcsinálták másnap indulhatott a bekötés
[ Szerkesztve ]
-
cannyon
aktív tag
igen torrent mellet kb 1.1mb feltöltési sebbeségel ment mikor pingeltem
ezt meg most 2.1 le 2.2 fel
bix.hu [193.239.149.1] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=14 ms TTL=60
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=15 ms TTL=60
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=15 ms TTL=60
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=15 ms TTL=60193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0 (0% veszteség)
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 14ms, maximum = 15ms, átlag = 14ms[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
Nem a család fizeti, lehet majd hűség megujjítással marad a t-home, mert legalább nem változnak az ip cimek.
A modemes kábel tv és is olyan gyors mint a Lan net ?
Itt az utcában a t-home kábel tv van.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
arpeen2
senior tag
Nekem is TP Link van, valamint legalább négyet szereltem be ismerősöknek. Egyikkel sem volt még semmi baj. Az ASUS cuccok is ugyanúgy besz@rnak mint bármely más kínában gyártott cucc. (pl az ASUS alaplapom gyárilag volt rossz, így cseréltetnem kellett a vétel másnapján)
[ Szerkesztve ]
-
Snipee
csendes tag
Én is kb ilyen szinten Digizek, szeptember óta van digim! Eddig még nem piszkáltak a nagy adatforgalom miatt.
Most viszont valamiért eldobálja a netet a hülye router!
Beirom ide is hátha vki...
TpLink 542-es Router, és kb 4-5 percenként újratárcsáz!
Router nélkül nincs szakadás..No Comment
-
Snipee
csendes tag
Hát ez még garis, mert hét elején vettem! Eddig tök jól ment, ma kezdett sz*rakodni.
Ha pihi után is csinálja, visszaviszem...LOGJA szerint
Igy kezdi:
2 3412HCPS: 1:0x001d602acef4, 192.168.1.100, ACK in request.
3 3438:LCP RX Terminate Req.
4 3438:LCP tx Terminate Ack.
5 3439PPoE: Automatically dialing.No Comment
-
cannyon
aktív tag
-
cannyon
aktív tag
100szálon van amennyit a digi is enged de a router is keményen bontogatja a kapcsolatokat van aki pl nem is az aktiv portomon probál szedni hanem más portszámon olyat is láttam a logba már!mondjuk szerintem ez a peer korlátozás a kliensbe nem ér semmit mert igy is 140peer re csatlakozik és 100 a határ
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
szentgyörgy 74
megy a gép naponta kb 12-16 orát.
igazábol csak akkor veszem észre,h szakad,ha gamelek.online gamebe elég feltűnő,ha laggolok vagy a server not responding lesz...
a szakadás kb 1 mp,szal ilyen mikroszakadás vagy mi...ki se lép gameből csak olyan mintha laggolna 5ös latancyvel de van ugy,h megszakad teljesen és olyan 5 mp mulva becsatlakozik.
router van nálam is,de akkor valszínű alaplapi hálokarival van prob.
boltba 1700ft egy hálokari...szal nem igazán vág földhöz.[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Márton
nagyúr
-
Atapi
senior tag
szerintem tévedsz. a lan chipet nem integrálják többnyire a chipsetbe, csak az alaplapra. emiatt lehet eltérés az egyes gyártók/modellek között az alkalmazott chip tekintetében. ha megnézed az alplapod, le is olvashatod a lan chip tipusát.
egy jellemző blokkdiagram:http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/ga-p35-ds3r/mb-scheme-s.png
ez alapján még az is látható, hogy a lan chip az egyes portokkal közösen használja ez esetben a pci express bust, régebbi deszkáknál ez lehetne a sima pci busz is. az intel féle blokkvázlatokon valoban külön "vonallal" van hozzákötve a lan a chipsethez, de ez nem jelent külön rendszerbuszt, ha megnézed őket, az összes különbözö eszköz ugyanugy van hozzákapcsolva.
szoval a legtöbb esetben az alaplapi lan _teljesen_ ugyanugy viselkedik, mint egy ugyanolyan chippel felvértezett kártya.
üdv
-
Márton
nagyúr
-
-
cannyon
aktív tag
hát énekem igy van beállitva és semmi gondom nincs se külföldröl töltve se belföldröl és a sávszélem mindig csucsora megy ki és nyugodtan böngészek mellette és nem lassan jön be az oldal ezzel a beállitásal 130seederhez szoktam csatlakozni fel megy 160 hoz és nincs gondom vele és nem is volt eddig soha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ukrajnai háború
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Witcher topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Engwe Engine Pro 2.0 e-bike (nyomatékszenzor, tripla felfüggesztés stb.)
- ASUS ROG STRIX Garis Óriás Gamer Laptop 17" 360hz Ryzen 7 6800H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB 140W
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C objektív ( Canon ) - újszerű -
- Red Dead Redemption 2
- Fatal1ti ASRock B450 Gaming ITX/ac + Ryzen 5 2600 + 16 Gb Patriot Viper 3.000 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest