Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz Varszegig #51751 üzenetére
Vicces, amikor a telefon, tévé, internet kevesebbe kerül, mint önmagában a net listaára. A telefon nélküli ADSL-ért tudnak még nagyon büntetni. Költözés miatt új net kell, és az új helyen eleve csak 50 Mbitet tud a Telekom annyiért, mint a DIGI hűség nélkül a többszörösét. Ez, és az örökös harcom az ügyfélszolgálatukkal meghozta a gyümölcsét, a Telekom előfizetőt vesztett. És nem én vagyok az utolsó, családom másik része is követ télen a hűségidő lejártával.
Pedig magával a szolgáltatással mindig elégedett voltam, amit hoznia kellett a szerződés szerint, azt mindig hozta is, még legutóbb is az 1 Gbittel, bár ezt már jóformán csak a Speedtest tudta, Steam-ről, Origin-ről sem láttam soha 20-30 Mb/snél többet, nyilván a HDD-k is korlátozó tényezők lehetnek.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Router gondok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest