Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz lockdown90 #35050 üzenetére
DIGI dolgozók nem olvassák a fórumot (legalábbis nem írnak ide).
Ha újracsatlakozás után is rossz, akkor jelentsd be hibára.⭐ Stella
-
adika4444
addikt
válasz radi8tor #35051 üzenetére
Szerintem tuti van aki olvassa, sőt én megkockáztatom hogy 1-2 ember esetlegesen akár DIGI dolgozó lehet, csak nem fedi itt egyáltalán fel. Ezzel nem akarok senkire mutogatni, nem is kémkedtem senki után, de én szerintem biztos hogy van itt olyan aki kizárólag egyszerű magánszemélyként ír ide, de DIGI dolgozó. Mert hogy attól h vki DIGI dolgozó attól PH-zhat, max egyáltalán nem fedi fel magát.
üdv, adika4444
-
Con Troll
senior tag
válasz adika4444 #35052 üzenetére
Én nem titkolom, miért is kéne?
Mondjuk túl sokat nem írok ide, mert nálunk otthon sajnos nincs DIGI. Inkább bőszen olvasgatom a társalgást. Azon azért szoktam mosolyogni, amikor valaki beír ide egy problémát/kérdést, nem érkezik rá megoldás, utána hozzám csörög be 1272-n, ugyanazzal a problémával. -
sagem
addikt
Sziasztok,
Nálunk még mindig a régi Top net van "csak" (Bp, Óbuda), ez egyrészt többe kerül az eggyel jobb, DigiNet500-as csomagnál is, másrészt kevesebbet nyújt ugye. Baromira nem történik semmi, nem mondanak semmit, hogy mikor lesz átállás vagy valami. A hűségem már lejárt rá. Szerintetek ha megrendelem a Diginet 500-as csomagot, akkor az felgyorsítaná a dolgokat? A honlapon nézve a címellenőrzésnél elvileg engedi a megrendelést, de akkor ezzel az erővel már az új csomagoknak kellene lenniük..gondolom. Vagy Bp ezen részén ilyen nehéz a bővítés, tud erről esetleg valaki valamit?
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
Ok kösz, akkor leadtam egy igénylést az 500asra, aztán meglátjuk
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ACE-
addikt
A csodálatos NMHH által üzemeltetett szelessav.net már le is hasalt 1 hét után
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
-
_NCT
addikt
Van bárkinek infója arról, hogy Zuglóban Erzsébet királyné útján valahol van-e/lesz-e Digi internet? Hermina központ közelebbi részénél lakom (erzsébet királyné-nagy lajos király)
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
Érdekesen fognak változni az előfizetői szerződések, és nem hátrányosan végre.
[link] Remélem ez nem fog áremelkedéssel járni majd.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Paoloo
tag
Sziasztok!
Van valaki itt a XVII. kerületből,aki mostanában vezettette be a digi netet? Menyi ideig kellett várni a bekötésre?
Én már több mint egy hónapja rendeltem meg a netet + kábel tv-t,és még csak időpontot egyeztetni se hívtak fel. Kétszer megreklamáltam már,de még mindig semmi. Ennyi munkájuk van?[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz Paoloo #35069 üzenetére
+1 nem vagy egyedül, mi is hasonló cipőben járunk. Mi is többször felhívtuk őket, de sajnos még mindig nem hívtak...
Mindenesetre nem értem én sem miért nem hívnak. Nem, nem érdekel a sok munkájuk van. Attól még igazán felhívhatnak, és betehetnek 2 héttel későbbre, de akkor már van egy időpont ami csak indokolt esetben változhat!
De így meg (mi szerencsére nem) aki jóhiszeműen lemondja a régi szolgáltatót a 15 nap bekötés miatt amit beígérnek neki, most rendesen szívhat...
És még 1x. Nem azzal van gondom, hogy sok munkájuk van, vagy hogy később kötik be. Hanem a kevéske információval amivel megáldanak a bekötés időpontjáról...
De azért remélem, így lassan 1 hónap után már igazán történni fog valami előrelépés.üdv, adika4444
-
Neck
veterán
Sziasztok,
Biztos sokszor volt már - van ráció a gigabites digit kötni? Tényleg viszi sok embernél, vagy felesleges, elég az 500-as, vagy 200-as?
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Gejza1981
tag
Az 1000-es teljesen felesleges. Nem tudod azt az adatmennyiséget tárolni, amelyet ekkora sávszélességgel meg tudsz mozgatni.
500-as, ha ez a munkád vagy perverz örömet érzel abban, hogy torrent oldalon benne legyél a top100-ban, vagy tényleg 3.5 perc alatt akarsz letölteni egy filmet és nincs rá 5.5 perced.
Minden másra ott van a 200-as...
-
Gézengúz
addikt
válasz Flashget #35075 üzenetére
Egyetértek, ez a 2 legjobb csomag, június elején mikor estek az árak, akkor köttettem be, akkor csak 5460 volt az 500-as Net/Tv/Telefon 2 éves hűséggel...Azóta sajna már nincs 30%-os kedvezmény...
35077
Ilyen szempontból viszont nincs különbség a 2 leggyorsabb csomag közt...[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Akik regota vartok a bekotesre, neten rendeltetek meg?
En is igy voltam, neten rendeltem meg a bekotest, vartam, vartam, eltelt 10 nap, felhivtam a digit mi van, kaptam a sablon dumat.
Megvartam a 15 napot, semmi, 16. napon bentem a lakhelyemhez legkozelebbi digihez es mondta a csaj, hogy a netes megrendelesnel sokat kell varni, elovett egy papirt, es adott egy idopontot, ezt kellett volna tennem mar az elso nap.
Szoval irany az ugyfelszolgalat es szemelyes idopont keres.
üdv
-
Huroq
senior tag
válasz werszomjas #35079 üzenetére
Mi voltunk bent az ügyfélszolgálaton, de sajnos azon kívül, hogy azt ismételgették "sok a megrendelés a területen", "nincs elég ember", nem történt semmi. Már-már vallattam az ügyfélszolgálatost, de a nagy semmivel távoztam. Lehet megpróbálkozok a dologgal még egyszer holnap.
-
poli27
veterán
a 17 kernek egy nagy része nem működik,csak balfaxul kiadták köthetőnek az üzletkötöknek. lehet ezen a területen vagytok!
-
ACE-
addikt
-
-
Dictator^
veterán
Hűségidőm lejárt, viszont ha lemondom a netet a 3 szolgáltatás közül, akkor várnom kell 3 hónapot mire újraköttettem a netet?
Az ügyintéző azt mondta, hogy ha bemegyek és lemondom, azonnal meg tudom kötni hűség nélkül azt a netet amelyiket akarom.
Most 4700-at fizetek a 200/100-ért.. viszont 4500-ért hűség nélkül van 500/200-as..
Lehetséges még ez? (Vagy más névre kell kötni?)És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
htc07
addikt
Nem tölt el örömmel ez a sok komment a hosszú bekötési időről :/ én telefonon adtam le a rendelést 1-másfél hete, és a kábel már be van húzva a lakásba... (előző lakó is digis volt.)
Akkor érdemes zargatni őket személyesen? Utána járok hol van képviseletük a X. kerben.
-
sanzi89
addikt
Amennyiben csak internet előfizetésünk van (Digi 100, jelenleg 2700Ft/hó, hűség nincs) nincs lehetőségünk hűséget kötni, hogy esetleg kicsit olcsóbb legyen a havidíj? TV, telefon nem kell.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Dictator^ #35093 üzenetére
Persze, barmelyik nyitott csomagra valthatsz ami a weboldalon van ha nem kot a huseg. Lefele evente 1x ingyen, felfele barmennyiszer.
Huseggel talan felfele lehet akkor is ha olcsobb de majd kijavitanak.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Piedon
tag
válasz adika4444 #35092 üzenetére
Na ez engem is érdekelne, de félek erre nem lesz konkrét válasz. Sanda gyanúm volt nekem is ez, hogy valaki túlságosan "lelkes" volt és megjelentek olyan címek is itt a XVII. kerületben ami még nem beköthető, mert jelenleg két utcányi körzetben (Gyökér utca környéke) sehol nem látok bekötött kábelt, márpedig olyan nincs hogy senki ne akarjon lassan 1 hónapja beköttetni rajtam kívüli itt az utcában (annak ellenére, hogy az oszlopon már bő egy éve fent van az optika).
Én voltam személyesen is az ügyfélszolgálaton bent a X. kerületiben, nekem azt mondták, hogy tudják sajnos, hogy el vannak csúszva, akkor 30-60 napra mondták a bekötést, pénteken lesz a 30. nap, de telefonhívás sem volt eddig.
-
llacee
őstag
Abban tudnátok segíteni, hogy családtagomnál már rég lejárt hűség idejű, jelenleg 100Pro net és tv (settop boxxal) nél lehet valahogy kedvezményes árat elérni.Szeretnénk telefont is neki.
Jelenleg 7eFt mindennel együtt. -
Calogero
addikt
válasz llacee #35097 üzenetére
Ezek a feltételek
Ügyfeleinknek szóló akció keretében ügyfél a meglévő 1 vagy 2 kábeles előfizetését 3-as TV+NET+TEL előfizetésre kiegészítve csatlakozhat az OKOS csomag akcióhoz. Azon ügyfeleink, akik rendelkeznek tv és internet előfizetéssel, valamint az új szerződés megkötését megelőző 12 hónapban telefonszolgáltatást vettek igénybe, melyet később megszüntettek nem vehetnek részt az Okos csomag akcióban.
Ha eddig nem volt telefonja akkor mehet az Okos csomag.
-
Flashget
félisten
válasz lev258 #35098 üzenetére
ez már nagyon régóta nincs így.
csak ha netet vagy tévét rendel valaki a meglévő szolgáltatásokhoz kap hűséget.
régi ügyfélnél még az eszámla is kikötés volt tavaly. de szerintem jobb is mint a csekk alapú mert volt mikor a játszótéren találták meg több emberét a miénket is.
volt akinek nem vitték ki és nem fizette küldték a felszólítást..+200 vagy 300Ft-ért.Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest