Hirdetés
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BIOS topic
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Lala6
addikt
-
zolforg
tag
Valószínűleg a beállítással lesz gondod,mert nálam ma is tökéletesen működött.
Sajnos ez ma így működik ''magad uram ha szolgád nincsen''.Természetesen
egy adag műszaki érzék is szükséges hozzá de ha jól beállítod akkor legalább nem
bosszankodsz később.
És persze tisztelet a kivételnek mert ugye azért vannak jó és becsületes szakemberek is. -
spammer
veterán
A jelszint 70-80% körül szokott lenni kb. átlagban, 2. beltérinél olyan 60 akármennyi ha jól emlékszem. 80 fölé tartósan nem is nagyon ment mikor be lett lőve, sajnos, ez van.
Ez azért annyira nem alacsony, hogy egy kis esőt vagy szelet ne bírjon ki, legalábbis én úgy gondolom.. Nagyon felment a pumpa, mert egész nap alig volt vétel..
Antennás emberke lett már hívva, úgy kb 1 hónapja többször is, azóta sem ért ide
Elvileg erősítőt vagy mit mondott, hogy hozni fog, mert a kiépített rendszeren a többi szoba felé nem megy az adás.. Tehát 1. beltéri 1 szoba, 2. beltéri másik szoba, többi nuku..
Muszáj lesz valamit kezdeni vele, mert ez így nem állapot, ha kicsit rosszabb az idő, már vagy megszakad vagy nincs is jel egyáltalán.
UPC volt, éppen az ár és a + néhány csatorna miatt váltottunk. Jó időben még nem is annyira vészes, képminőség is elmegy (a földi adóhoz képest mondjuk jó pár mp-et késik a műsor, dehát műhold tudom, nem is nagy gond annyira..)
Csak ezzel a silány szolgáltatással kéne valamit kezdeni, mert nem egyedi probléma, nagyon sokan mondták és írták is, hogy rossz időben se kép, se hang.. Ez a nagy gond.
[Szerkesztve] -
mogyesz
aktív tag
Hát igen. Nálad is egy kontár járt szerelni...
Sajnos ez sűrűn előfordul. És ezentúl még sűrűbben elő fog. Miután lecsökkentette a Digi a szerelőknek adandó - eddig is szerény - juttatást, sajnos szinte kizárólag betanított munkások lesznek. HACSAK a Digi nem gondolkodik el egy kicsit.
De, hogy segítsek is kicsit:
Mennyi a jelszinted?
Van valamennyi műszaki vénád? (Ezt nem bántásból írom, ha nincs, vagy nem akarsz vele foglalkozni, hívd vissza a szerelőt. 24 órán belül ki kell menjen, ha nem, panasz az ügyfélszolgálatnak. Ha esetleg van antennaszerelő ismerősöd, Ő is segíthet...)
1 hét?
Képzeld!
Csütörtökön cserélték a HSS-1165NA-t 3169NA-ra. Ma bedöglött...
DE rendbeszedtem!
Részletek: [link]
A fenti eset is bizonyítja, hogy néha érdemes próbálkozni.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki értsen mindenhez, de sajnos ez ma Magyarország. Vagy inkább a balkán?
Üdv!
[Szerkesztve] -
Lala6
addikt
Arra nem gondoltál, hogy az antenna van rosszul beállítva? Lehet érdemes lenne pontosan belőni, vagy egy nagyobbat feltenni. Ahogy tudom az újabb digi-s tükrök már 90cm-esek.
Nekem ma egyszer ment el az adás arra az 5 percre amíg rendesen szakadt az eső. Most persze kisebb a jel, mint szokott, de hibátlanul működik.
Ha neked nem jó a digi akkor miért használod? Próbáld ki a UPC-t, hátha az neked jobban bejön. Én azt nem ismerem. -
spammer
veterán
2 beltéri van, de ma egész nap alig jön adás, nincs jel, szétesik a kép, pedig alig csöpörgött az eső. Nem volt olyan nap, hogy ne akadt volna meg a kép, ne fagyott volna ki, volt pedig humax és hyundai beltéri is (illetve van is).
Most is, fél percenként jön a kép, szétesik és kész, megint fél percig semmi, aztán jön a kokcás kép, hang, durr, szétesik, semmi..
Csak annyi, hogy ez az egész digi tv-t szolgáltató cég, 1 nagy kalap hulladék, kezdődően azzal, hogy nincs elég beltéri egység, nincs ráérő szerelő (hónapokat kell várni), 1-2 napos betanítással mindenféle jött ment hozzá nem értő emberekre bízzák a szerelést. Ezen kívül, ha ne ajd Isten be lenne kötve, akkor utána a legkisebb szar időben is elmegy a jel. Ez így NEM szolgáltatás! Ha nem tudnak normálisan szolgáltatni, akkor húzzák le magukat, mert nagy rakás lószar amit csinálnak..
Hiába olcsóbb mint a UPC, hiába ilyen meg olyan csatorna, ha egyszer kicsit fúj a szél, cseppen 1-2 esőcsepp, már se kép, se hang.
Jó lenne ha valamit kitalálna, ez a kontár munkával megáldott szolgáltató, már ha lehet egyáltalán annak nevezni.. És ez még csak az egyik része, arról már nem is beszélek, hogy az egyik humax beltéri kb. 1 hét után megadta magát, egyszerűen elfüstölt...
Summa summarum: egyelőre nem sokat ér az egész.. -
a.Dini
csendes tag
Sziasztok!
Nem kellett máshol is regisztrálnom mert ezen a héten telefonáltam és azt mondták ha megkapják a beltérit lehet, hogy a jövő héten már jelentkezik a szerelő időpontot egyeztetni. Valószínű az újabb Hyundai-t kapom. -
Stylie
aktív tag
Köszönöm szépe a felvilágosítást mindkettőtök részéről

És akkor a felszerelések bérlési díja benne van ebbe a 2700 forintba vagy még ezen felül van még valami?
-
Bandus99
őstag
Tv-re a kábeltv a jó megoldás ezt irod amivel en osszehasonlitottam 5600Ft os UPC az micsoda, ha nem kabelTV?
Nem erted az elvet?
Van egy tippem miert nem adnak ''korlatlan'' szamu belterit meg terites elleneben sem.
Ugye ha van egy belterid benne mukodo kartyaval, barhol uzemeltetheted, egyedul egy parabolat kell felszerelni ami fuggetlen a digitol.
Tegyuk fel van 2 belterid 2700ft ert , mennyiert gondolod a tovabbi belteri berletet? Havi 1kert? havi 200ert?
Ha havi 1k akkor +2 belteri mar 2k ehhez kepest 2700ert meg parabolat is kaphatsz
Havi 200ert? Ez nekem lenne jo bolt mert rendelek 2 belterit havi 2700 ert aztan meg 2 belterit ossz havi 400ert, majd odaadom szomszednak majd kozlom vele osztozzunk a koltsegeken 1550Ft/ havonta
Tehat mire gondoltal, mi lenne a neked megfelelo elv? -
Bandus99
őstag
-
Stylie
aktív tag
Mostmár valaki mondja meg az igazságot...
Decemberbe be akartuk köttetni a Digi TV-t és azt írták az újságban meg ahol megrendeltük hogy nincs hűségnyilatkozat, és 2700 forint a havidíj.
Erre kijönnek a szerelők és bevágnak egy ilyet hogy 2 éves hűségnyilatkozat van és hogy az első évbe ennyi a második évbe meg ennyit kell fizetni...Mondtam nekik hogy márpedig ez nem így van hidetve így kössz de nem kérem erre bevágnak egy ilyet hogyha most visszamondom akkor nem lehet majd újra megrendelnem
Világosítson már fel valaki mert most szeretném beköttetni akkor most hogy van ez
Előre is köszönöm
-
Lala6
addikt
Megláttam ma, hogy milyennek kellene lenni a rendes EPG-nek. Beállítottam a BBC-t és azon jön teljes funkciós EPG. Meglepődtem picit, tartalom jegyzék is van az épp aktuális műsorról. Sajna a digi-nek van még mit behoznia.
Találtam még párszáz másik csatornát is, de csak pár darab nem kódolt. Van közte egy HD adás is ami nincs kódolva, de sajnos a TV-men szétesik a kép. Ezen a csatornán van dolby hang és vagy 10 felirat. Ilyennek kellene lenni egy normális film csatornának. -
Troy.
addikt
válasz
Bandus99
üzenetére
Nem értem miért hasonlítottad össze az upc-vel. Egy szóval sem mondtam, hogy az van/lesz ..
Tv-re a kábeltv a jó megoldás, csak ugye ha lenne rá lehetőség, akkor nem itt bohóckodnék..
Csak ezt az elvet nem értem. Nyilván nem ingyen gondoltam azt a plusz 1 beltérit.
Mindegy. Keresem az igazit.
-
Bandus99
őstag
Masik szolgaltato muholdas csomagja sem kinal 3 belterit sot...
Ha meg a UPC kabellel hasonlitod ossze
Nem tudom a pontos osszegeket csak nagyvonalakban.
Diginel alap 2700ft ban benne van csomo extra csatorna (discovery viasat tematikus AXN stb)
tehat 2700 ert 2 belteri.
UPC nel ehez hasonlo csomag 5600Ft 1 dekoderrel, masodik dekoder +havi 1000Ft.
Tehat UPC nel kb 6600ft ert kapod azt mint itt 2700 ert. Namost ha veszel 2 elofizetest
lessz 4 belterid 5400 ert. Tehat 6600 - 5400. Nem elhanyagolanod, Diginel nincs huseg.
Tehat akkor miert is annyira sz@r ez?
Amugy kivancsi lennek, szerinted akkor mi a jo megoldas TVre? -
Troy.
addikt
Köszönöm a választ! Akkor ez a sz@r sem lesz nekem.

-
Troy.
addikt
Hello.
Meddig fog élni ez az egy előfizetés, két beltéri akció?
A két beltéri mellé lehet venni egy harmadikat is? -
Lala6
addikt
Bekapcsol éjszakánként a beltérim(bekapcsolja a TV-t is). Nem tudok rájönni, hogy miért lehet, nincs sohol semmi beállítva. Időzítés kikapcsolva, műsor nincs előjegyezve.
Nem tudok rájönni, hogy miért lehet. Humax II-ről van szó. -
KovácsGéza
tag
Az mondjuk érdekes, hogy mindíg a National Geographicon nyiffan ki, most a Retek Klubbot, nézem, ezen már megy 15 perce.
-
smobika
tag
válasz
KovácsGéza
üzenetére
Szia ! Hát én a második verziód alapjan csináltam, előbb üszf, ők úgyis mondani fogják hogyha leraktad a telefont húzd ki a beltérit egy tiz percre és majd dugd vissza és elvileg tökéletesen működnie kéne, vagy valóban kinyiffant a beltérid !!!
-
KovácsGéza
tag
Igen, de ezt nem először csináltam már meg, és ennek ellenére fagy. A központban egyszer azt mondták, 1-2 nap és jó lesz. Egy 10 percel későbbi hívás után meg azt, hogy elromlott a beltéri, és cserélni kell. Akitől átvettem, annak most nincs beltérije. Szerinte frissítsek szoftvert, de azt írja ki, ''Nem található új szoftver'' (egyébként is frissítettem pár hete).
Akkor most mi van?
[Szerkesztve] -
Lala6
addikt
válasz
KovácsGéza
üzenetére
- Húzd ki
- Várj egy kicsit
- Dugd vissza
- Próbáld ki
Ha jó akkor nézd, ha nem jó akkor telefon a központba. -
smobika
tag
Szerintem szólj be ismét és mond hogy már kérted hogy csináljanak valamit de sajnos semmi, és utánna inkább haggyál rá 15 - percet hogy biztos legyen !!!

-
smobika
tag
válasz
KovácsGéza
üzenetére
Szia ! Ahogy irtam is hogy beszóltam az üszf - re és küldték az aktiváló jelet, valóban a tizperces visszadugás után az áramba, működött is, és még mindig tökéletesen működik !!!

-
Lala6
addikt
válasz
KovácsGéza
üzenetére

-
KovácsGéza
tag
Kérem szépen magyarázza már el valaki nekem, hogy mi van most a Humaxokkal, mert már a harmadik különböző dolgot hallom, kezdve, hogy központi probléma, új szoftver, és hogy elromlott.
Nekem már 5 percenként fagy, ha kihúzom 10 percre, akkor egy napig jó, de utána megint kezdi. -
Lala6
addikt
Tegnap lefagyott az egyik Humax beltérim, a másik nem

Kihúztam a konektorból, visszadugtam és jó is lett. -
Bandus99
őstag
Nem gond abszolute.
Arra kell csak figyelni, hogy elviekben 4-5 nap utan, ha ekozben egyszer sem volt aram alatt akkor ujra kell kuldetni kozponttal az aktivalasi jelet.
De ha 2-3 naponta minimum nezel rajta TVt akkor nem lehet gond.
Igaz az is mostanaban egy aktivalasi jel 1 telefon es par perc. Tehat ha veletlenul tulleped az idot, akkor sem kell teljesen ketsegbe esni. -
JohnnyX
őstag
Az gond, ha nekem csak akkor van aram alatt a belteri mikor tv-zunk vagy dvd-t nezunk?
-
Bandus99
őstag
válasz
LordVader80
üzenetére
Igazan nincs mit.
Orulok hogy segithettem, a neha masok szemeben semmitmondo hozzaszolasaimmal.
Ba a mai napig lovesem sincs mi a fene baja volt vagy van velem az illetonek
-
TayRol
nagyúr
Nekem most gáááz a tv2...

Pöttyös, lassú, akad. -
cigam
titán
Attól függ. Elméletileg az RGB-vel kapod a legjobb minőséget (nekem azon van), de ezt nem mindegik TV tudja. Aztán a s-vido (A/C) jön a sorban, de elképzelhető. hogy fekete-fehér képet kapsz, ha TV nem ismeri. Legvégül a CVBS, a kompozit jön. Ezt minden TV ismeri

Azt válaszd, amelyik neked legjobban tetszik. -
Lala6
addikt
Nálam tegnap délután a TV2 fagyott szinte merevre(pöttyös lett és lassan mozgott). A többi csatorna jó volt.
-
smobika
tag
Sziasztok !!! Nekem Humax Digi+II - tőm van es teljesen lefagyott csak nagy feketeség volt minden hol, sikerült fehivnom az ügyfélszolgálatot elmondtam a problémámat, és ő rögtön kérdezte hogy Humxom van e és montam hogy igen, ő erre hogy antenna karbantartás van és most a Humaxok fagynak le emiatt, és monta hogy adjam meg az adatokat és küld inditó jelet a kartyának de huzzam ki a konektorból egy tiz percre a készüléket és majd dugjam vissza ha letelt, és lám csodát azóta megint rendesen mőködik !!!

-
sam63
csendes tag
Nekem is ez volt a gondom csak nekem 20 mp múlva nem volt kép meg hang.
Csere lett a Hunyady sorsa.

-
csibor
addikt
Másnál sem megy a digi?
-
psn
tag
Hali,
két tv miatt 2 beltéris csomagot rendeltem.
A meglévő kábelezést minden további nélkül lehet használni a digi-vel? -
Lala6
addikt
HBO Pak és HBO MaxPak akció 2007. 03. 01-től 2007. 03. 31-ig
Minden új előfizetőnk, aki márciusban 12 hónapos hűségnyilatkozattal megrendeli az HBO Pak vagy HBO MaxPak csomagot,
jelentős kedvezményben részesül
HBO Pak havi díja 1 200 Ft (1 800 Ft helyett)
HBO MaxPak havi díja 1 700 Ft (2 400 Ft helyett)
Minden új előfizetőnk, aki márciusban 12 hónapos hűségnyilatkozattal megrendeli az HBO Pak vagy HBO MaxPak csomagot, jelentős kedvezményben részesül.
Új előfizetőnek minősülnek azok a személyek, akik a jelen akció időpontjában nem rendelkeznek HBO Pak illetve HBO MaxPak csomagokkal, illetve ilyen csomagokkal a jelen akció megindulását megelőző 30 napon belül sem rendelkeztek
[Szerkesztve] -
a.Dini
csendes tag
Nekem azt mondták, hogy már nem foglalkoznak a Digivel. Gondolom a regisztáltakat beszerelik csak újakat nem vesznek fel. Elég vicces, hogy Fehérváron lassan már senki nem szerel Digit.
-
cigam
titán
válasz
LordVader80
üzenetére
Menu -> Preferencia
Itt az A/V üzemmód sorban tudod beállítani, hogy a SCART-on keresztűl RGB, Y/C (s-video), vagy CVBS(kompozit) videójelet adjon ki. -
a.Dini
csendes tag
Délután próbáltam viszonteladó keresni de a lista szerint Székesfehérváron a Satel foglakozik vele akinél én is regisztráltattam és a Com 2 de ők már nem foglalkoznak a Digivel. Dunaújvárosiakat is felhívtam de nem az ő területük tehát nem, még Érd lehetne de őket nem tudom elérni. Bármilyen ötletet szívesen veszek.
-
Bandus99
őstag
válasz
LordVader80
üzenetére
ment egy PU mert nincs elottem a belteri es nem tudom pontosan leirni hol is keresd ezt a menupontot
-
a.Dini
csendes tag
Sziasztok!
Január elején rendeltem meg a Digi szolgáltatását szerelőn keresztül, múlt héten érdeklődtem azt mondták kb. 2 hét és jönnek. Ma ismét felhívtam őket most viszont azt mondták 800 ember van előttem kb. még 1 hónap. Szerintetek érdemes más forgalmazónál is regisztrálni? -
Bandus99
őstag
válasz
LordVader80
üzenetére
Nezd meg a belterit nem e RGB re van allitva.
-
LordVader80
őstag
válasz
dorog.zultan
üzenetére
Nekem meg a sport tv el van csúszva picit balra, ez mitől lehet?
-
psn
tag
Hali,
a megrendelés hogyan megy?
Neten v személyesen? Illetve van Pécsen irodájuk?
Köszi. -
Lala6
addikt
Csak nem bírok magammal. Szeretnék valamilyen forgatót venni. Elősször a legegyszerűbbet (és legdrágábbat) néztem ki.
Kérdésem csak annyi lenne, hogy a Humax II beltéri tud vezérelni DiSEqC 1.2 forgatót? -
Bandus99
őstag
En erositore kotom ra analog kabellel, es semmi bugast nem hallok. Pedig van vagy 5 meter a kabel.
ha csak a szgepet kotod ra mas semmi (csak a proba erejeig) akkor is bug? -
Rick4
félisten
én ma kötöttem össze a beltéri rca hang kimenetét a gépem hangkarijával, valamiért búg a cucc, csak úgy tudom elhallgattatni, hogy kihúzom az rca dugókat...

-
hoby36
senior tag
válasz
LordVader80
üzenetére
A tv félhangon van és a beltérivel szabályozom a hangerőt.Néha búg.
-
Rick4
félisten
![[kép] [kép]](http://img132.imageshack.us/img132/9282/composite20070225150804am5.png)
-
Rick4
félisten
nah, rájöttem valami érdekes dologra. Eddig az volt a bajom, hogy a tvtunerrel felvett műsor nem tökléetes scart kábellel, most bejelentem, semmi baj sincs veel, nálam a kezelő problémája ütközött ki. Ugyanis eddig a trékábel jelét tunerrel nézve be volt kapcsolva a noise filter, szükség is volt rá. Álligíttam a tunerkártyát, rápróbáltam a kompozit bemenetre is, amire rákötöttem a digi beltérit. Kinyomtam a noise filtert, és érdekes, azonnal szép és jó volt a kép, sehol sem látszott az, amit nemrég emlegettem, vagyis a divix szerű átmenet nélküli fény- árnyék, minden frankó.
Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Elden Ring
- eBay
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig mennyivel egyszerűbb lenne.

Ez mitől függ,hogy müködjön?