Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Ha a vetelis szint 60% akkor nem jol all a tukor. Ha a tukrot sikerul jol beallitani akkor feljebb kell mennie a % nak. Azt nem tudom Humaxnal mennyi, enyemnel ez max 80%.
Ha ez megvan, lehet megjavul a minoseg is ha nem, akkor a fejet kell forgatni miutan a tukor mar megfeleloen all. -
csibor
addikt
Majd vissza olvasok,mit is kell beálitani a fejen.De a vételi színt 60%-62%közt ugrál a minőség 70%-71% nál ugrál.Humax 2
-
Syaby
csendes tag
Hellósztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mit történik a frissitéstől?
-
csibor
addikt
M1;M2 csak nállam nem jön be?
Illetve,a fő beltérin bejön,csak a társon nem
[Szerkesztve] -
o.gaby
tag
Hello!
Nektek is nézhetetlen minőségű lett a cool tv. Nekem eszméletlenül pixeles már a legkisebb mozdulatra is. -
Rick4
félisten
válasz
raczandris
üzenetére
Szia!
Ne haragudj, volt egy hozzászólás, amir válaszoltam, és a tied felett átsiklottam. Az egyik ismerősöm dolgozik ott, csak azt tudom, hogy a sporttelep utcában lakik, és onnan 70 méterre van a melóhelye, de nem láttam jóideje... gondoltam, így eljuthatok hozzá. Köszönöm, és még egyszer elnézést..
-
raczandris
tag
Szia Rick 4
A 1070 .hozzászólásban feltett kérdésedre válaszoltam
15 percen belül a 1071. sorban .
Most megerősitem a válaszom :nem szoktam 0 4. ker sem a 13.ker. raktárban járni .
Egyébként nem ismerem ezeket a helyeket .
Mivel én a 16.ker. ben lakom a BÉTACOM -tól 5 percre
és az Ilona utcai MINI GALLÉRIA- antennabolt-tól 3percre .Itt mindent megkapok amire szükségem van .
A Digi-s forgalmazóm pedig megegyezés alapján mindig házhoz
szállitja a digis cuccokat ( antenna ,beltéri ,fej , koax ,stb...)
Még annyit ,hogy egy zöld színű WARTBURG 353 -al járok dolgozni .
Azt hiszem sok infót adtam .
Ha elárulnád mi van az emlitett raktárakban és hol vannak ezek pontosan ?
Üdv: R.A.
[Szerkesztve] -
Rick4
félisten
válasz
raczandris
üzenetére
Tisztelt Raczandris!
Megtennéd, hogy válaszolsz a kérdésemre? Szoktál-e a 4.kerületben a Sporttelep utca környékén egy digi beltéris, fejes tükrös cégnél ( raktár) járni? Üdv! -
Rival
aktív tag
Furcsa dolog történt ma...
A történet ott kezdődik, hogy amikor megjelent a Hyundai HSS-1160NA-hoz való legfrissebb firmware (v1.29), akkor az üzenetre, mely szerint letölthető, azt válaszoltam, hogy nem, később, mivel nem szerettem volna, ha minden beállításom elveszne (legalábbis mindenhol azt írták, hogy elvész).
Ma viszont egyszer csak feltűnt a menüben a PPV (pay per view) menüpont, és az EPG-ben is a kredit kijelzés. Nem tűnt el semmi, minden csatorna és műhold beállítás megmaradt, de a kütyü időközben, suttyomban frissítette magát. Se szó, se beszéd... erre varrjatok gombot...
-
mogyesz
aktív tag
Nem, egyáltalán nem haragszom. Két értelmes emberi lénynek tartom magunkat, mint írtam, ettől a véleményünk különbözhet. Remélhetőleg igazat adnak, Én azért írtam, hogy azért annyira ne bízz ebben.
Mi a DigiTV felhasználók oldalának szerkesztői sok dolgot megéltünk már a Digivel kapcsolatban, ha van kedved, nézz be hozzánk is. Nálunk is sok ügyfél megfordul, meg a normális ''igazi szerelők'' is, és mindenki leírhatja a maga véleményét. Ezek a fórumban olvashatóak.
Várjuk a fejleményeket!
Üdv.: mogyesz -
raczandris
tag
válasz
norbi24
üzenetére
Szia Norbi
Csak a témához szólva :
Ha te bruttó 360 e Ft kapsz papiron ,ez azt jelenti ,hogy a TB 10 % -ot kell a dolgozónak fizetni és 40 %-ot (144 e Ft ) a munkaadód fizeti be abbol a pénzből amit megkerestél de nem kapod kézhez .
Ha ezt is hozzászámitod akkor te valójában a cégnek min. kerestél kb: 500.000 Ft ot ., amiből befizette a 144 e Tb .(40 % ) és kifizetett neked 360 e Ft -ot amiből levonták tőled az általad emlitett 85 e TB -t 100 e Ft adóelőleget .
Ezen kivűl még biztos volt nyeresége is a cégednek tehát te nem csak ezt az 500.000 Ft -ot kerested a cégnek ,hanem többet .
De maradjunk csak az 500.000 Ft -nál amit ''megtermeltél ''. Ha elosztod havi (180 órát számolva ) akkor 2770 Ft /óra pénzért dolgozol a cégnél ( de inkább többért )
Ha 3 órát dolgozol akkor az már 8313 Ft munkadíjat jelent . (min. ennyit számol a céged óránként bárkinek is számláz )
Te nem sokallod a 8313 Ft -ot 3 órai munkádért ???
Látod egy vállakozó aki saját maga munkaadója is egyben ,ugyan ezzel a szisztémával kell ,hogy dolgozzon ,hiszen ezt a 40 %-ot mint munkaadó fizeti be saját maga után .
ami marad az lessz a bruttó bér mint neked a 360 e Ft .
Fentieken túl a vállalkozás költségeit is neki kell fizetnie , (amit a céged fizet ) ezt is te keresed meg ,neked kell eltartani ( munkahely fentartása, műhelybérleti díja, g.kocsit tartása a az első 30 nap beteg állomány költsége , fizetett szabadság , ...... stb)
Nagyvonalakban kerekitve a számokat ez így néz ki a valóságban . ( Te keresel , kitermelsz havi X összeget amiből kézhez kapod kb: az egynegyedét -egyödét .)
Ezt jól kitárgyaltuk .Üdv : R.A. -
Bandus99
őstag
Nem kivanom ezt a vitat feleleszteni, csak megjegyzem nekem sem adtak tanyert es fejet, mert nem kertem.
Aztan, ha egyszer eljutok addig es megszunik a digi elofizetesem meg azt is adhatom le, tehat addig orizgetnem kellene szoval igy jobban jarok.
Amitol picit felek, nekem semmi papirom nincs arrol, hogy nem kaptam ezeket. Allitolag vmi szerelesi lapon ezt feltuntette a szerelo.
De ha evek mulva ezt szamonkerik rajtam, nem lesz semmi a kezemben.
Hogy lehetne ezt kivedeni?
Ja meg azert is irom ezt, mert fel sem merult bennem, hogy attol meg mert nem kaptam kulterit akkor nekem nem kellene fizetnem a szolgaltatasert. -
Rick4
félisten
válasz
mogyesz
üzenetére
ne haragudj meg, véletlenül sem akartam vitába fojtani a dolgot, ha még a kettőnk véleménye el is tér, de szerintem én ezzel a metódussal jó irányba haladok, hiszen a digi ÁSZF-je, és a központ ügyfélszolgája is ugyanazt mondta, ez akkor elvileg vehető hivatalos verziónak. De így eszmecsere után azt mondom, hogy kiderül hamarosan, és természetesen megosztom veletek is a dolgot.
-
mogyesz
aktív tag
Még egy utolsó gondolat erejéig.
Lehet, hogy nem jól látom a dolgokat, de ha neked a 40-es számon azt mondják, tekerd körbe alufóliával a fejet, mert ezzel 20% plusszt kapsz, elhiszed? Sajnpos nagyon sok olyan dolgot mondanak, aminek a valósághoz nem sok köze van. Nekik van egy sablon szöveg, és azt kell mondják. Ha így van, ha nem. Volt itt közöttünk is ufsz-os, aki elmondta véleményét, segített is, és ki is rúgták...
A központi mesemondók sajnos azt mesélik, amit papiron megkapnak. Az meg olyan, amit az ügyfél hallani szeretne.
Az ÁSZF-re hiába hivatkozol. Én nem neked akarok rosszat, és nem a Diginek jót, sőt a szerelőknek sem. Én csak a tömérdek információ alapján próbálom átlátni a helyzetet. És segíteni, ha lehet.
Mivel ez egy fórum, így gondoltam ütköztethetjük véleményünket
Nem kötelező egyet érteni, hogy is nézne ki, ha mindenki mindenkivel egyetértene? 
Részemről a ''vita'' lezárva, további jó fórumozást, és kellemes DigiTV vételt kívánok!
-
raczandris
tag
Sajnos nem egészen úgy van mint gondolod .
Pl: a UPC-nél is ha csak kártyát kérsz (mert a saját beltéridben akarod használni a kártyát ) akkor is ugyanannyi a havi díj mintha igénybe vennéd a beltérit és antennát is .
A múlt évben amikor meg lehetett venni az antennát az sem volt kötelező ,ha nem akartad megvenni mert volt sajátod akkor is 2700 Ft volt a havi díj .
Tulajdonképpen itt is a kártyáért fizetsz havi 2700 Ft -ot és a többit ingyen kapod használatra .
Ha akarja a Digi megteheti ,hogy csak kártyát és beltérit ad ,az antennát pedig mindenki oldja meg ahogyan tudja . Ilyen volt a FILM-NET esetén is .Vagy bármely más kártya vásárlásakor is .
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Rick4
félisten
válasz
raczandris
üzenetére
Ebben így tökéletesen igazad van, viszont a Diginél azt mondták, (40es számon az ügyfélszolga) hogy mindig adnak fejet és tükröt. Namost, ha nem, hát a saját ÁSZF-jüket szegik, meg és elvileg így nekem nem tudnak szolgáltatni, ez viszont így ebben a formában igaz. És ha nem tudnak szolgáltatni, akkor eleve támadható az a dolog is, hogy tőlem pénzt akarnak kérni a szolgáltatásért...Én egyedül a digivel szerződtem le, tehát mindkettőnkre az ő ÁSZF-ük vonatkozik.
Nem mondtál semmi a 13. kerületi digis raktárra. -
raczandris
tag
Rick -nek szia
Azt irod a diginél mondták ,hogy mindig adnak tükröt meg fejet .
Ez nem igy van : több alkalommal kaptam a digitől beltérit úgy ,hogy megmondták sajnos tükör + fej az nincs mert elfogyott .
Ilyenkor két eset lehetséges :
1- vagy vár az ügyfél amig kapunk antennát is (ez lehet 2-3 hét is)
2- vagy megmondjuk az ügyfélnek ,hogy sajnos ingyen antennát nem tudnak adni ,de megvehet az ügyfél antenna boltban egy antennát vagy megkéri a szerelőt vegyen saját pénzéből valahol antennát és majd a felszereléskor kifizeti a költségeket . Ebben az esetben választhat egy nagyobb , jobb minőségű antennát is .
Ilyenkor ez privát antennaszerelésnek számit ,de az antenna az ügyfél saját tulajdona lessz.
Ha megszünik a digi bérleti viszony akkor természetesen a saját antennát nem kell visszaadni ,hanem használhatja más műhold vételére is.
R.A.
[Szerkesztve] -
raczandris
tag
válasz
norbi24
üzenetére
Szia Norbi
Csak a vélemény csere miatt szólok hozzá :
A TWIN fejre jár a garancia függetlenül attól ,hogy a szerelő akárhonnan is hozta .
Az ,hogy UPC -sek is ezt használják ez azt jelenti ,hogy használható a fej .
Egyébként ha TWIN fejet kell szerelni a UPC hez akkor is a szerelőnek kell a TWIN fejet valahol megvásárolni mert azt nem adnak hozzá .
A társkészülék beüzemelési díja 6000 Ft .( Ezt a digi tv ajánlja mint irány ár . ez fedezi a szerelő plussz költségeit , be kell menni érte a raktárba ,a szerződés papirjait 24 órán belül leadni stb..ez is plussz időtöltés ) Ezt a szerelőnek kell fizetni Ez a Digi tv honlapján is fent van .
Amit a digi tv felé fizetsz csekken az a készülék használatbavételi díja .(sajnos tévedésből szerelési díjat nyomtattak a csekkre ,de a kijavitás folyamatban van ). Sok szerelő nem is vállalja a társkészülék kiszállitását mert azzal csak plussz munkája van és nem mindig éri meg elmenni a raktárba ,vagy a forgalmazóhoz érte . A társkészülék kábelezése sokszor több munkával jár mint a FŐ készüléké.
Lehet választani : az ügyfél bemehet a forgalmazóhoz sorban áll fél-egy órát , kifizeti a Diginek a 6000 Ft használatbavételi díjat csekken (amire szerelési díjat irtak tévedésből) és személyesen elhozza a második beltérit közben elmegy vele 1-2 órája + benzinköltsége keletkezik . Kimászik az antennához a tetőre ,saját magának felszereli a TWIN fejet és beprogramozza a beltérit . Megspórolt vele 5-6 ezer Ft -ot és nincs garanciája mert nem fizetett munkadíjat !
''Csak 10 db cserepet kellett kiszedni '' közben beállitotta az antennádat is mellékesen .
Ezért kért 2000 Ft -ot ? . Nem értem ,mi ebben a rendkivüli ?
Egy szerelőnél nem csak a helyszinen eltöltött effektiv munkaóradíjat kell számolni .
Ha kihivod a számitógépszerelőt egy ujra telepités ,vagy virus irtás-ra elkér óránként 6000 Ft -ot . Ezt nem sokalja senki ?
Ha egy vállalkozó elkér 7000 Ft ot egy munkára amiben a kiszállási költsége is benne van és elment a munka idejéből 3 óra akkor az nem túlzott .
Irod ,hogy 360 e Ft bruttóból mennyit levonnak tőled .
Ha ezt egy vállalkozó kapná akkor eleve 50% -ot vonnak le TB cimén .A maradékból pedig jöv.adó 36 %. , vagyis 180 e- ből 36% adó -marad 120 e Ft és még semmi költséget sem számolt el .G.k telefon iparüzési adó , műhelye után ingatlan adó , ipartestület tagsági díj ,könyvelő díja , stb... ezek mind részét képezik annak a 7000 Ft nak amit elkért a munkájáért akár adott számlát ,akár nem ,mert ezek állandó költségek .
Ha azt mondta ,hogy meg van tisztán a napi 20 .000 Ft nem mondott igazat csak felvágott előtted .
Ha 3 olyan munkája lenne mint a tied volt akkor lenne 3 x 7 = 21 e Ft bevétele és nem jövedelme . Más a bevétel és más a jövedelem .
Ha folyamatosan ennyit tudna termelni akkor lenne kb : havi 100-120 e Ft nettója .
(de sosem tud folyamatosan dolgozni kivül álló okok miatt ,anyaghiány, esős idő , más elfoglaltság stb...)
Én meg a TAXI-sok keresetét sokallom . Ha egy 30 km -es utért kér a taxis 6000 ft -ot ezt elfogadjuk .
Ha ugyan ezt az utat teszi meg a szerelő és még dolgozik 2-3 órát ,és még 12 hónap garanciát kell vállalnia (ingyenes ujbóli kiszállással) stb ... akkor ezt meg sokalják ?.!
Sajnos aki kénytelen vállalkozóként dolgozni akkor annak napi kb 20 e Ft munkadíjat meg kell termelni ,hogy havi 80-100 e Ft keresete legyen hivatalosan és valamikor legyen átlagos nyugdíja is .
Köszönöm ,hogy meghalgattál . ( ilyen az élet )
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
norbi24
csendes tag
válasz
raczandris
üzenetére
Szia Raczandris
Nem érzem magam becsapva, átverve, pedig tehetném mert:
- A Twin fejre most semmi garanciám nincs csak a srác telefonszáma ami isten tudja meddig él még. Még a márkáját sem tudta megmondani csak annyit hogy ezt szerelik a UPC-sek is, tehát a származása valószínűsíthető
- Milyen színű kiszállítás kellett neki jönni mindenképpen.
- A társkészülék beüzemelési díja 6000Ft amit csekken be kell fizetnem a Digi-nek. 5000 a szerelőnek ment zsebbe.
- A tetőszerelés az bontással és helyreállítással (tető) kiszállással lehet 10-15E, de esetemben ez kb 10 cserép levétele volt amit már én raktam vissza, és nem kellett kimenni a tetőre csak kibúlyni a cserepek között. És ugyebár az alapszerelés elmaradt.
- Számla: Hmm én Br 360-at keresek amiből több mint 100 adóelőleg és 85 tb meg nyugdíjjárulék úgyhogy ne beszéljünk a vállalkozók terheiről nem csak ők fizetnek sokat, marad amennyi marad, de tudom én vagyok a hülye.
De ha tetszik ha nem számlát adni nem úri passzió hanem KÖTELEZŐ!
De nem érzem magam átverve mert számítottam költségekre, csak sokallom, az előbbi hozzászólásomban leírtak miatt.
A magyarázkodásod analógiáján elindulva a magas benzinár teljesen jogos merthát szegény MOL-nak fizetnie kell a közterheket meg a felvásárlandó cégeket is ki kell fizetni, meg ott az osztalék meg minden úgyhogy lehet hogy igazából meg sem éri nekik, csak nekünk akar jót hogy ne kelljen gyalog járni.
Nem kell mindent megmagyarázni, dolgozz drágán az nem baj csak ne nézz balféknek.
Egyébként a szerelőnek megköszöntem a munkáját, megvendégeltem egy kávéval és útba igazítottam a következő címre.
Ja és ő mondta, hogy megvan neki a napi 15-20 tisztán úgyhogy olyan nagyon azért nem sajnálom. -
Rick4
félisten
válasz
mogyesz
üzenetére
mindegy, Te mit gondolsz a szerelőkről....ettől még az élet kissé más, mint ahogy te látod. a szerelőnek a vállalkozásában használt autójára simán elszámolható a benzinköltség, ha nem a digi fizeti, akkor az adójából vonja le, de rosszul semmiképp sem látja, ha ez sem igaz lazán kifizetteti a vevővel vagy inkább mindhárom lehetőség??? de látom, nem értesz a dolgokhoz, tehát neked felesleges mesélnem erről..Sőt, a diginél elmondták, hogy minden esetben adnak fejet és tükröt. Sőt, ha 5 perc múlva leszereltem a kifizetett fejet és tükröt, és összevertem kalapáccsal, mert megvettem, jogom van hozzá, és ekkor bizony nem tudom nézni a műsort, mert a digi nem adott fejet és tükröt, ergo nincs szolgáltatás.... Majd olvasd át a digi ÁSZ 3.2es pontját, mit ad a digi....amíg ezek a feltételek nem teljesültek, nincs kötelezettségem...
-
mogyesz
aktív tag

Nem ''esetleg'', hanem Ő fizeti a benzint. Azt sem számolják el.
Mire kér(het) el 8 ezret?
pl. a tipli és csavar, amit a digi ad, az nem minden falhoz megfelelő. 10m feletti koax szintén plussz. Alap falitartó sem jó mindenhová, mert mi van, ha el kell fordítania a tányért, de az alap tartóval a faltól nem megy tovább a tányér? Akkor ahelyett másik kell. (Ezt szintén nem a digitől szerzi be, hanem magán úton.)
SCART kábel szintén nem alap tartozék.
Ha valóban normális szerelő, akkor a kábelezést sem úgy oldja meg a házon belül, hogy keresztül kasul, hanem szépen fal mellett, rögzítve, kérésre esetleg kábelcsatornába. Ezek mind-mind plussz idő és ktsg vonzatok.
A napi 6-10 címes szerelők nem tartoznak ebbe bele. (tisztelet a kivételnek, de ritka)
Twin fej - aki kéri - szintén nem digis alaptartozék..
Nagyobb antenna szintén...
ÉS az antenna szerelők többnyire vállalkozóként dolgoznak, és fizetik a járulékos ktsgeket is.
Én megnézném azt a szerelőt, aki 3-4 ezer ft-ért felszereli az antennámat, beállítja az ASTRA-ra, bekábelezi, és belövi a csatornákat is...
Ne haragudj, de szvsz nem ismered a piaci árakat.
''a szerelő sem nagyobb tükröt, sem twin fejet nem erőltetett rám, sőt, megvetette velem a fejet és a tükröt, mivel a digi nem adott neki....szegénykém...én pedig várom a digitől a levelet, hogy mikor hozzák a tükröt- fejet, mert ugye addig nincs mivel néznem a műsorukat, vagyis egyenlőre nekem nem szolgáltatnak...''
Ha megvetette veled a fejet, és a tükröt, mert nem kapott, ez sajnos elég sűrűn előfordul. Mármint, hogy nem kapnak. (Ha digi TV feliratos tükröt adott, akkor lehúzott.)
Ha ezeket nem vitte volna neked, nem tudnád nézni a szolgáltatásukat.
Hiba várod a levelet, ha a kültéri eszköz fel lett rakva - nem kötelező digiset venned -, és a beltériben lévő kártya aktiválva van - ergó működik a szolgáltatás -, akkor nem fogsz igazat kapni. Ugyanis használod, ezt Te is tudod, és Ők is.
üdv.: mogyesz
[Szerkesztve] -
Rick4
félisten
válasz
mogyesz
üzenetére
számoljunk csak, ha ennyire bele akarsz bonyolódni. 2ezret ad a dealer, a szerelő kifizettet mindent, bár a digitől is megkapja a felhsznált anyagok árát, tehát meglesz a 2ezer forintja, és még keres mellé mondjuk 8at, mert esetleg ő fizette a benzint, és 40kmre van a szerelési cím. van 10ezre másfél óra alatt. tehát 9 óra lalatt megvan a 60ezer forintja. Ehhez hozzáteszem, nyilván nem minden cím van a kiindulási ponttól 40kmre, sőt megkockáztatom, a napi címek egymástól 10kmen belül vannak. szal 6 cím megvan neki 180kmből, még az is csak 30km/cím. Próbaképppen megkereshetnék egy szerelőt, ha nem tudnám magam is megcsinálni, tényleg meglepődnék, mert simán a kiszállásra rámondja a 2ezret, az antennatekerésre meg a maradék 3-4et. Ki ki itálje meg, megér e neki ennyit a dolog, nekem személy szerint nem, még akkor is, ha épp 10ezer forintért nem kell dolgoznom még fél órányit sem..
a szerelő sem nagyobb tükröt, sem twin fejet nem erőltetett rám, sőt, megvetette velem a fejet és a tükröt, mivel a digi nem adott neki....szegénykém...én pedig várom a digitől a levelet, hogy mikor hozzák a tükröt- fejet, mert ugye addig nincs mivel néznem a műsorukat, vagyis egyenlőre nekem nem szolgáltatnak... -
mogyesz
aktív tag
Szia!
NEm vitatkozni szeretnék veled, csak egy konkrét példát írnék le:
A Digi csökkentette a dealereknek / szerelőknek járó összeget.
A példa: legutóbb, mikor bent voltam dealer ismerősnél, közölte a szerelővel, hogy ezentúl 2.000Ft-ot tud adni neki.
A szerelő azt mondta, ennyiért Ő nem szerel.
De volt másik szerelő, aki azt mondta, ok, de amit csak lehet, kifizettet.
Így már nem is olyan biztos az a minimálbér / nap...
Próbaképpen keress egy olyan szerelőt, aki ezzel foglalkozik (digi előtt is ezt csinálta), és kérdezd meg, mennyiért adna antennát, beltérit, fejet, és mennyiért szerelné fel, illetve állítaná be mondjuk az Astra műholdra. Lehet meglepő összeget mondana.
Nem, semmi közöm sincs a digihez, sem a szerelőkhöz. Csak ebben az országban mindenki mindent olcsón, lehetőleg ingyen szeretne. De sajnos ez nem így van. Igenis, mindenért keményen fizetni kell...
Annak meg csak örülj, ha a szerelő rád próbálja erőltetni a nagyobb antennát, a twin fejet, és az erősebb tartót. Ha rád erőlteti, és el is fogadod, valószinüleg nem kell visszajárjon hozzád...
A fentiek a ''becsületes'' szerelőkre vonatkoznak, a kontár rohambrigádosokra nem! -
Rick4
félisten
válasz
raczandris
üzenetére
egyébként egy antennaszerelés munkadíja tetőre 10-15 e Ft + anyag
a digi tv ÁSZF-je ( 3.2es pont ) elég egyértelműen nyilatkozik, hogy a digis beltéri, a tükör a fej, a beltérinkénti 10m koax, és a 2-2 dv F-csatlakozót eleve ő adja, ezért a szerelő biztos nem ad ki egy fityinget sem. Másrészt a kb másfél órás szerelésért többezer forintot kap, + még az ügyfélről is legombol szintén többezret. ki ki döntse el magában, hogy inkorrekt módon számlaadás nélkü megkeres-e a szerelő naponta egy minimálbérnyi összeget vagy sem, és ezek után sajnáljuk-e még őket. Én személy szerint nem sajnálom őket. Fentebb írtam pár sort az én esetemről, megkérdeznélek, mi róla a véleményed? Te egyébként jársz e a 13. kerületben egy digis raktárba áruért? Valahol a soprttelep utca mellett van.. -
-
kano
nagyúr
válasz
raczandris
üzenetére
Azért számlát adhatott volna...
-
raczandris
tag
válasz
norbi24
üzenetére
Szia Norbi
Nálad TWIN fejet szereltek fel aminek az ára 7000 Ft volt házhoz szállitva . Ha bárhol megrendeled mindenhol felszámolják a kiszállitás költségét . Ha a szerelőnek kell utánna járni az anyagot ( fejet ) megvenni az neki is plussz munka és költség . Ha a szerelő adja a fejet ilyenkor a garanciát is át vállalja . Ha elromlik neki kell cserélni .( Ha te vetted volna meg olcsóbban megkapod , de neked kellett volna hiba esetén cserélni .)
Tehát nem kaptad drágán a TWIN fejet .
A társ készülék beüzemelési díja 6000 Ft ( kiszállitás ,kábelezés + beprogramozás ) .
Neked csak 5000 Ft -ot számolt . (nem csapott be )
Bármilyen tetőn való munka ,(legyen az csak beállitás is ) már nem alapszerelés ,és ilyenkor ez mind plusz költséggel jár . 2000Ft -ot kért .Ez még reális ár .
( egyébként egy antennaszerelés munkadíja tetőre 10-15 e Ft + anyag )
Azért mert nem kaptál számlát attól még a szerelőnek ugyan úgy megvannak a vállalkozással kapcsolatos állandó költségei, amit a bevételeiből kell fedeznie ( ez kb :havi 50-és 100 ezer Ft közötti összeg ).
[Szerkesztve] -
kano
nagyúr
A t**öm kezd tele lenni a Digivel! Az utóbbi 1 hétben rengeteg olyan van, hogy elkezd akadozni a kép és el is megy 1-2mp-re. A Sport 1-2-n van olyan, hogy 1perc alatt 3-4x.
Az Animal Planeten is de azon nem olyan sűrűn. Mostmár kezd nagyon elegem lenni.
Amióta ''antennaállítás'' van azóta sokkal rosszabb az egész. Hagyták volna a fenébe az egészet.
Pedig Humax II-m van... -
Rick4
félisten
én kb két hete írtam a diginek szép hosszú levelet, mivel anno a szerelő azt mondta, hogy sajnos nem adott neki a digi antennát, ezáltal meg kell hogy vegyem tőle azt amit ő ad, de jól járok, mert ez sokkal jobb. Számlát is kaptam róla. Előzetesen beszélt a Párom a központtal, ők mondták, hogy ezt írjuk le szépen, számlamásolatot is csatoljuk, és küldjük el. Beleírtam azt is, hogy ugye akkor most én leszerelem a tükröt- fejet, és beledobom a Tiszába, merthogy az enyém.....de akkor amíg nem adnak ők fejet- tükröt, minek fizessek egy fillért is, mert ugye elvileg nekem nem szolgáltatnak, fej és tükör nélkül nehéz megoldani. Ugyan számlát már küldtek, de amíg nem ér ide a tükör meg a fej, én bizony egy fillért sem fogok fizetni...
-
mogyesz
aktív tag
válasz
mogyesz
üzenetére
''Sziasztok!
A mai napon levelet kaptam a DigiTv-től (és nem, nem kamu levél volt, a hitelességét leellenőriztem), mely levélben egyértelműen közlik, hogy a ''http://www.digitaltv.m*nd*nk*la*ja.hu'' címen található honlaphoz, és az azon szereplő (ál)hírekhez a DigiTv-nek SEMMI köze, az ott olvasható 'információk' semmilyen tekintetben sem hozhatóak összefüggésbe a DigiTv-vel. A DigiTv továbbá azt is ígérte, hogy kivizsgálják az oldal tartalmát, és annak létrejöttét.
Kérném a fórumtagokat, hogy a jövőben az oldal belinkelését e fórumba mellőzzék, az ott olvasható információk hitelességének megítélésekor pedig a fentiek figyelembevételével járjanak el.
Köszönet! '' -
mogyesz
aktív tag
Igazán nem bántás, de olvass vissza. Ugyanazok 20-30 üzenetenként megismétlődnek.
Röviden: azért van twin fej sok embernek, mert az alap Digi által javasolt felfűzéses módszer többeknél azt váltja ki, hogy amikor a fő beltérin csatornát váltanak, a társon pár pillanatra elmegy a kép. Ezt a hibát orvosolja a twin fej. Illetve ha a lakás két különböző pontjára kell telepíteni, akkor nem szívesen kábelezik össze a lakást. Ez sokszor kivitelezhetetlen is lenne, illetve ha nagy a távolság, csökken a jelszint. Egyébként is kevesebb jelet kap a társbérleti felfűzés esetén. Az mind1, hogy melyiket rakod előre, a jelenség megmarad...
üdv.: mogyesz -
kolnay
senior tag
It láttam, hogy többen is írtátok hogy twin fejetek van.
Most az akkor mire is jó?
Mert a társbeltérit azt felfűzik az elsődlegesre.
-
norbi24
csendes tag
Sziasztok.
Ma kötötték be a digit és gondoltam leírom az első tapasztalataimat.
A minőség kiváló, nem is vártam ilyen jót. Még működik a upc kábelem is de ennek jobb a minősége. Kb 3 hete rendeltem meg úgyhogy eléggé gyorsan ment a bekötés. A szerelés után egy telefon és máris működött minden.
Szerelés, hát itt már akadtak problémáim. A srác aki kötötte nagyon segítőkész volt, a tányért nagyon jól beállította, de ahhoz képest, hogy egyetlen centi saját anyagot nem használt, végig segíteni kellet neki mert egyedül volt kicsit sokalltam a fizetnivalót. Twin fejet 7000-ért adta, 5000 a beüzemelés és 2000 a tetőszerelés.
A beüzemelés annyit takart, hogy a beltéri megkereste a csatornákat, a tetőszerelés a padlásról történt, nem kellett kimenni a tetőre az én anyagaimból (cső, menetes szár anyák, alátétek) bádogozás cserépvágás meg ilyenek mind megmaradtak nekem. Persze minden számla nélkül. Ezt kicsit sokallom. Tudom hogy levette a digi a bekötés díját, de akkor is sok 7000 Ft 2.5 óra munkáért (papírmunkával, kávézással, barátnővel telefonálással együtt) úgy hogy a segítségem nélkül min +egy óra lett volna. Na mindegy már elmúlt és a képminőség (eddig) kárpótol. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Most is kitűnő a kép pedig esik.
-
Csipisz
tag
Ha hiszed, ha nem, én szolnoki vagyok és egyetlen egy szakembert sem találtam, aki bevállalta volna (3 em, társasház). Úgyhogy más csatornákon keresztül megkerestem azt a szerelőt, aki egyébként is főállásban szereli a digit. 10k-ért felszereli (mert már leszedtem). A számlázási cím módosítás meg szerintem benne van az ingyenes adatmódosítás kategóriában. Ha végigjártam a dolgot, majd beírom a topikba a tapasztalataimat.
-
Csipisz
tag
Valójában nem is az összeg amin kiakadtam, hanem maga a bizonytalanság, hogy mikor jönnek ki szerelni. (tudván az új előfizetők is várakozó listán vannak) A számlázással egyelőre nincs gondom, mert egyben kicsengettem a modem árát így még havi előfizetési díjat nem fizettem. Majd módosíttatom a címet az ügyfélszolgálattal.
Egyébként valszeg én is fel tudnám szerelni a tányért, ha ipari alpinista lennék!
-
Bandus99
őstag
válasz
Csipisz
üzenetére
Uh 20K ?
Ez a nem semmi kategoria
Tulajdonkeppen a berendezest barmikor elviheted te magad is es vagy felszereled magad, vagy megfizetsz egy szerelot (nem a digin keresztul)
Egyeduli problemanak a csekkeket latom, mikent fogod megkapni az uj cimeden.
Esetleg erdeklodj utana mikent lehetne szamlarol fizetni minden honapban, igy meg ez sem lehet gond. -
mogyesz
aktív tag
válasz
Csipisz
üzenetére
Pedig ebben semmi bonyolult nincs.
ÁSZF-ben, és weblapjukon is ott van: 10e a le, és 10e a felszerelés - ez összesen 20.000Ft
Hívd fel a szerelőt, aki szerelte, vagy a forgalmazódat. Ők küldenek szerelőt, és nem is biztos, hogy a Digi által közölt áron fogják szerelni (olcsóbban). Ha hívtad a bűvös számot, és Ők küldenek ki szerelőt, akkor a 20.000-et tuti fixre veheted... -
Csipisz
tag
Elköltöztem és mivel 2 éves hűségnyilatkozatoz írtam alá a DIGI-nél, gondoltam vinném magammal az antennámat és beltérit az új lakásba. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy hogy lehetne átszereltetni a tányért stb. A csaj azt mondta, írjak levelet és majd válaszolnak ő most semmit sem tud mondani. Levél helyett írtam nekik egy mailt, amire 2 hét elteltével jött a tömör egyszerű válasz, miszerint az áthelyezés kerek 20000 Ft és, arra hogy mikor jönnek arra nem tudnak pontos időpontot mondani. Szal bájos, kedves bizonytalanság van most ebben az ügyben nálam. De tulajdonképpen ''megértem'' őket elvégre aláírtam a 2 évet!

-
sam63
csendes tag
JohnnyX !!!!
Miért nem fúrsz fel egy belső menetes fémdübelt és raksz bele egy 10 - 12 - es átmérőjű menetes szárat. Négy anyával akkorát rögzítesz hogy egy elefántot is ráakaszthatsz. A kilógó menetes szárat meg körbe szigetelik és ennyi az egész. De ha elmész egy csavarok forgalmazásával foglalkozó boltba, ott biztosan öt féle megoldást fognak ajánlani.

[Szerkesztve] -
holinorby
tag
no senki?ájjáj
-
holinorby
tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene...
Ha kitöröltem egy adót, pl 1-es csatornáról, akkor elvileg eltünik az 1-es csatorna, és 2-essel kezdődik a lista...Hogy tudok újra beprogramozni az 1-es csatornára?
Én azt javaslom h ha megteheted, akkor a falra először egy fát rögzíts, lehet falitartóval is együtt...a fa vastagsága egyezzen meg a dryvit szigetetléssel(hungarocell)és akkor azt is be tudják szépen húzni nem fog látszódni h ott fa van..
és akkor erre kajakra oda tudod húzni a lavort, nem fog lötyögni, megában a dryvit fix h beszakad ha kicsit keményebben meghúzod, lazán hagyni meg sztem nincs értemle nem? -
macilaci78
nagyúr
válasz
JohnnyX
üzenetére
Ha a +30 cm falvastagsággal elfér, akkor nem kell pánikolni, jó lesz az eredeti konzol is, csak meg kell toldanod csavarrögzítőnként 30-30 centivel. Vagyis felfúrsz a faladra eddig az antennarögzítésre szolgáló csavarokra egy-egy 30-40 centis fém rudat, erre rá lehet tolni a szigetelést, ami alól ki fognak lógni stabilan azok a csővégek, amire fixen rá tudod majd csavarozni az antennádat. Semmi gondot nem jelent az antnnának, ha átteszed pár métert is akár, akkora rohadt nagy távon, mint a műhód és a tányérantennád ekkora szórás bőven belefér, csak a tányér eredeti és új síkja legyen párhuzamos, geometria: csak told el, de ne forgasd! Abból nem lehet baj.

-
Bandus99
őstag
válasz
JohnnyX
üzenetére
Miert is kellene szigeteles miatt leszedni?
Utana a szigetelesre sztem te sosem rakod vissza.
Persze ha gyari digis tartoval szereltek akkor az valoban keves es nem tudjak korbeszigetelni, pedig az lenne az idealis.
A uveg sztem nem okoz gondot a muhold vetelnek.
A leszereles esetleges visszaszerelest neked kell megoldani, ez nem tartozik a Digi feladatkorebe. Keresel egy szakembert megfizeted es megcsinalja.
Egyben ha mar valtoztatsz a dolgokon es megis a falra szereled javaslom egy erosebb jobban kinyulo falitarto beszerzeset (ezt akar korbe is szigetelhetik), ha mar 2 belterid lesz rogton egy twin fejet is megoldanek. -
JohnnyX
őstag
válasz
mogyesz
üzenetére
Kifizettem igen, tehat enyem a belteri, es ha igenyt tartanek masikra, akkor ugye egyszeri 6000Hu Ft. Na de itt jon most a masik problemam. Szigetelni fogjak 1 honapon belul a hazunkat, jo vastag feher szivaccsal ahogy neztem, es ugye az antennat le kell szednem-szedetnem. De a mostani fali tartojaval mar biztos nem tudom visszarakni, mert akkora lesz a fal szelessege hogy kicsi lesz a tarto. Most ez az antenna le-fel szereles az en gondom hogy rakenyszerulok? Leszedni talan meg le tudnam, de ugyanoda visszarakni szigeteles utan mar nem biztos. Be van uvegezve az erkelyunk, ha behozom az erkelyre ablak moge, akkor lesz vetel meg?

-
raczandris
tag
Szia
Cáfolom ,hogy a szerelő csak azért cseréli le a tel.számát mert sokan hivják .
-1- Sok régi visszatérő ügyfele van akik bármikor hivhatják
2- a szerelők hirdetnek újságban , neten bárhol . Tehát a hírdetésre jelentkezők nem tudnák elérni .
A szerelők a megrendelők számához képest kb :csak az ÖTÖDÉT ( beltérit) kapták december óta . Ezért nem jutott minden régi várakozónak beltéri .
R.A. -
Bandus99
őstag
válasz
thaler2
üzenetére
ne mond hogy mar regisztraltal az ugyanis nem jo nekik ha nem Ok szerzik az uj elofizetot

Csak mond szeretnel digit ennyi
Tuti nem 2 ember foglalkozik vele, max ennyien vannak a hivatalos listan. azert korbehivogatnam a telefonkonyvbol a szereloket tessek mondani nem foglalkoznak digivel kezdetu szoveggel. Netan 1-2 antennaval foglalkozo boltot, mondjom mar egy jo szerelot kerdessel. -
Kiskutya
veterán
válasz
thaler2
üzenetére
hali amugy en nyertem mert dec elseje ota varok de mar en is megleptem amit te is meg fogsz
erdekes modon 1 masik cspat ugy nez ki 1 honap alatt megoldja azt amit a regebbi meg a mai napig nem tudott
de azert meg nem mondtam le naluk sem hatha megis hamarabb kihozzak
[Szerkesztve] -
thaler2
senior tag
válasz
Bandus99
üzenetére
Köszi szépen. Most akkor tulajdonképpen feleslegesen rendeltem meg a központban?
Akkor megkeresem az összes győri forgalmazót, aztán holnap megrendelem mindegyiknél. Náluk mit kell akkor mondani, hogy új előfzető vagyok, vagy pedig, hogy már megrendeltem, csak jó lenne ha kijönnnének? Melyik?
Na meg is van 2db forgalmazót találtam Győrben, az egyiknek a számát adták meg, szal az a szar, akkor a másikat felhívom és megrendeljem akkor új előfizetőkén, vagy a már 3 hónapja élő előregisztrált státuszomra hivatkozzak gyorsított szerelési folyamat elősegítése céljából?
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
Na az aztan a jo szerelo biztos szeretik a kuncsaftok, mert ha 1 het mulva barmi bajoddal fel akarod hivni, mar nem elerheto.
Az ''en'' szerelom ezt ugy oldotta meg, mondta csorogjek ra. Ha nem veszi fel ne nyugtalankodjak, lehet hogy eppen a hazteton egy pozna tetejen log ezert nem veszi fel.
De irjak egy smst neki ki vagyok miert keresem mi az elerhetosegem es amint lehet visszahiv
Kb ezt tartom korrekt hozzaallasnak. Azota is a kornyeken ajanlgatom mindenkinek forduljon hozza bizalommal. -
Bandus99
őstag
Celszeru ugy inditani, hogy a kozeledben levo osszes digit szerelo emberket felhivod es mindnel megrendeled a szolgaltatast. Aztan aki elosszor er ki az szerel, a tobbinel lemondod (persze ettol meg majd jonnek hogy szerelnenek mert hanyagul kezelik az infokat es nem torolnek ki a nyilvantartasukbol) de ez mar az O bajuk.
Tessek -
thaler2
senior tag
Sziasztok!
Akkor indítanék mostantól kezdve egy versenyt kivárt a legtovább a megrendeléstől a szerelésig néven...Dec.végén rendeltük meg telefonon, beregisztráltak minket, kaptunk számot, akkor azt mondták,hogy 5-6hét várakozási idő. Okés...Sok a megrendelő. Február közepén ismét felhívtuk őket, hogy mi a szitu, azt mondták, hogy ők továbbadták a rendelést a szerelőnek, mostmár őt kell zargatni. Megadták a szerelő számát, az 5 hívásból eddig még 1x nem volt elérhető...Most márc.6 van, mindjárt márc.7....könyörgöm most ez komoly? dec. végétől számolva márc7.én még mindig semmi....
Valakinek esetleg ötlete, a várjatok majd jönnek, vagy a hivogassátokon kívül? Végülis kibírható, csak a Digivel fogható lenne az én szobámban is a fizetős csatornák a 2 beltérinek köszönhetően. Ja meg ugye nem havi 5290Ft lenne a havidíj...
üdv: thaler2 -
holinorby
tag
Amúgy meg ahoz képest h digitális adás...az m1-en kívűl egyiken sincs teletex????hát...ez sztem elég elkeserítő..
gondolom ha lenne teletext akkor ha nézek egy műsorta akkor kiírná alul h mit éek nem??? -
holinorby
tag
válasz
Bandus99
üzenetére
3 napja van meg
Most beszéltem a szerelővel, holnap jön, 2 beltéri csere, az elosztóját fiszi a fa***mba és a twin fej lesz fennt, azt mondta h 5 ezer a fej és 5ezer a szerelés, anyám mondta h jól van leszarja már, legyen meg, mert ez nem állapot h ha a fő készülék nincs hálózatban akkor a másik sem megy....
amúgy meg a szerelőről csak annyit h 60 és a halál között
és a jómodort azt vhol elhagyta, de nagyon.... -
Bandus99
őstag
válasz
holinorby
üzenetére
Alljon meg a menet...
pluszba kellett fizettnem a szerelőnek 3ezret arra az osztóra amit berakott és persze szar
Nem kell a szerelo kerte toled ez nem kotelezo. A Digi elkepzelese szerint a ket belterit felfuzve hasznalod, nem szukseges hozza 3K ert eloszto.
Az hogy neked sikerult egy korrekt hozzaerto szerelot kifognod, aki nem mondta el reszleteiben mik a lehetosegeid akar twin fejet is tehetnel az eloszto helyett az pech.
Az hogy tars vagy sem a dekoder az nem mervado. Akar meg is cserelheted a kettot.
Azonkivul nem termeszetes hogy aramtalanitani kell bekapcsolas elott.
tehat ha ez a jelenseg csereltesd.
Addig is nezd meg nincs e a belteri hatuljan egy billenokapcsolo aramtalanitasra.
[Szerkesztve] -
holinorby
tag
Sziasztok!
Csak azt nem értem h ha vkinek beszerelnek 2 beltérit, akkor miért nem raknak fel hozzá 2csatornás fejet???Itt olvastam h az vmi 4 ezer huf, namost nekem pluszba kellett fizettnem a szerelőnek 3ezret arra az osztóra amit berakott és persze szar(lásd lejebb)
Ennyire igénytelenek???
A másik, h a társ dekóder kikapcsolát állapotában egy idő után a nem akar bekapcsolni sehogy sem, ugye nem akarják h minden használat előtt a tv mögött húzgáljam ki és dugjam vissza a zsinorját h működjön????
Ennél egy kicsit komolyabbra számítottam...
[Szerkesztve] -
bunny
csendes tag
hopp, most nézem vannak új csatornák. Legalábbis nekem. Tudtok transpondert mondani?
TVS Craiova Playboy , ProTV International, VH1 -
mogyesz
aktív tag
válasz
JohnnyX
üzenetére
ha 2 év hűséggel köttetted, akkor ha vissza akarod mondani, fizetned kell büntit

Ha már van, nem kell a közösre rákötnöd! Egyszeri 6.000-ért Te is igényelhetsz társ beltérit, és akkor neked is 2 lessz.
Ez csak egy lehetőség, panelben lakók részére. Hogy mondjuk ne legyen 8 antenna a falon, mint nálunk... -
Lala6
addikt
válasz
JohnnyX
üzenetére
Léttezik olyan konstrukció, hogy közösségi digi, a közösképviselőd arról beszélt. Olyankor egy antennát tesznek fel és arról osztják szét a házban a lakóknak. Nem fontos belépned, maradhat a mostani egyéni is.
Második beltérit most is tudsz igényelni egy egyszeri 6000-Ft-os díj ellenében. A havidíjjad továbbra is marad. Ennek nincs köze ahhoz amiről a közösképviselőd beszélt. -
JohnnyX
őstag
Szeptemberben kottettuk be a digit 2 eves huseggel, akkor 1 belterivel (panel haz, masodik emelet). Tegnap lejott a kozos kepviselo, es kerdezte hogy igenyt tartanank-e digi tv-re. Mondtam hogy mar van nekunk. Aszongya, hogy a digitv a tetore szerel majd antennat, es aki igenyli, az kap 2 belterit, havi 2700Ft-ert. Nemtom mikor lenne egyelore aktualis.
Na most ez hogy van? Ha igenylem, akkor elvesztem ez ev-re az ingyen havi dijat. Le kell szereltetnem a tanyeromat, az meg azutan rajtam marad, vagy raallitom masik muholdra majd? Meg vagyok zavarodva teljesen!
Jar valaki ebben a cipoben aki panelba lakik?
-
holinorby
tag
NA mind 1 megoldottam.
Annyit még vki h miért van az h ha a másik beltérin váltogatják az adókat akkor nálam mindig ugrál a kép és alul az infó sáv megjelenik....
Nem lehet ezt vhogy kiküszöbölni? -
holinorby
tag
Senki?
csak én tudok ilyen bénán varázsolni?
-
holinorby
tag
Sziasztok!
Nekünk most nem rég kb 2 órája kötötték be, gondoltam szépen redbe teszem a csatornákat, ígényem szerint
a végén annyit nyomiztam azt a szar h most a listát abc sorrendeb listázza.
Hogy a nyavajában kell visszaállítani ezt program listára?
-
Kiskutya
veterán
na telefonaltam de ugy dontottem hogy csak a 2. csapatnak mert ok mar a telefonba is sokkal rendesebbek voltak mint a forban-sat elmeletileg marcius 15. utanra vagyok elojegyezve ez nemtom mit jelent de remelem azt hogy 15. utan jonnek kotni. a forban-sat-ot meg pihentetem ha hivnak hivanak ha nem akkor meg nem max ha ezek bekotik akkor felhivom oket hogy mar nem kell. itt latszik hogy nem mind1 kinel inditja el az ember az egeszet ha igazat mondtak most akkor 1 honap alatt bekotnek ami a forban-sat-nak nem sikerult 3 honap alatt es meg most sem hivnak!
-
Kiskutya
veterán
na ma felhivom mind a 2 helyet kivancsi vagyok mit mondanak beszamolok nektek is!
aki meg nem olvasta volna a hozzaszolasaimat azoknak irom hogy dec elseje ota varom hogy bekossek a digit es meg semmi.... kb 2 hete regisztraltam magam 1 masik csapatnal is ott kicsit jobban biztattak a bekotessel kapcsolatban! nemsokara rakerdezek es irok a fejlemenyekrol. -
Lala6
addikt
Tegnap délkörül elment a kép, percre pontosan akkor amikor a digi honlapján lévő kiszámoló mutatta. Tanúja lettem egy földönkívüli jelenségnek

Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha ki is rugták, akkor is azért, mert netezett meló helyett, de gondolom, nem konkrétan a ph miatt volt. Remélem, visszajön, és elmeséli, hogy volt.

De ha tetszik ha nem számlát adni nem úri passzió hanem KÖTELEZŐ!