Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ha valaki, akkor a Blizzard tud brutál cinematicot csinálni...elvártam volna most is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Csak a zene az nagyon nem passzol a videó alá.
-
AnonymusX
senior tag
Látszik ezen az előzetesen, hogy ez a Blizzard már nem az a csapat, akik egykoron tündököltek.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
nekem tetszett
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
kapeti07
senior tag
Nekem is tetszett és ráadásul ez folytatása a kiegészítőhöz korábban kijött animált előzetesnek.
Xbox: kapeti
-
GodGamer5
addikt
Szerintem nagyon trágya az egész, semmi Diablo hangulata nincs, a zene meg valami förtelmes.
Amúgy szerintem már rég nem a Blizzard készíti az átvezetőket, hanem külsősökkel megoldják, mint mindenki más is...[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Csináltak azt is, már korábban bemutatták.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
nanocry
tag
Blizzard... Rég vicc gárda az egész, egy Grinding Gear Games mellett konkrétan egy vicc kategória lett a név, sajnálatunkra.
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
3L1T3
addikt
Remélem
megvan , hogy ez nem a cinematic amire vagytok vagy ami miatt karogtok.“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
3L1T3
addikt
válasz Döglött Róka #16 üzenetére
😢
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #15 üzenetére
Én örülnék, ha 3 órás filmet is csinálnának olyan minőségben. Nem vagyok ellene a Blizzard videóknak.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
FuRiONight
őstag
A minőség mint mindig top.. de úgy az egész elég érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest