Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én elő szoktam rendelni ami tényleg érdekel és tudom, hogy így is,úgy is játszani fogok vele valszeg elég sokáig. 'Half Life 2 óta szokásom az előrendelés és eddig kb 1 játékra mondanám azt amit elő rendeltem, hogy annyira nem érte meg nekem a várthoz képest'
D4-et is majd május környékén vagy kicsit utána fogom szerintem rendelni mert most per-pill nincs rá 'fölös' keretem.

Játékon belüli költekezés viszont nem az én stílusom de a jelenlétük nem igazán zavar meg úgy is általában soloban játszom/nem érdekel a verseny vagy pvp része semmilyen játéknak már régóta.
Nem szokásom ezeket a passokat venni meg úgy kb semmit nagyon max 1-1 kozmetikát egy idő után ha már eleget játszottam és tervezem is tovább. '7 évig játszottam 1 ingyenes MMO-t ott is csak kozmetikára költöttem pedig ott bőven volt pay2win/progress.. illetve 1 telefonos gacha játékot is képes voltam 2 és fél évig 1 forint nélkül játszani
'
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Formula-1
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

'