Hirdetés
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Kövi kérdés:
Most adott egy 2 sox, 300 defes Giant Skullt mephi tz-ben... Érdemes kiváltani a gulli fejest, akkor erre? Belerakni 15 ias jewelt meg van 3 ilyenem, ezek közül egyiket: 38% dam natur, 36% +4 max, 34% +10 min damMásik kérdés, adott egy elég érdekes sacred targeot:
Budget Smitert (direkt nem költök rá fg-t, talált cuccokban van, vamp kesztyűt elhoztam cimbitől neki) is összedobtam, ha van clone walk, benne vagyok az egyik disc csoportban (Jókat csetlelgettünk baal pubon egy random lengyel dude-al, elég jól kente, kiderült ő az: d2jsp user
) ott jelezve van, ha van walk HC-n is.
Szóóval, adott a kérdés: Most egy Grim Shield van neki Shel, eth. Ugye ezzel kiváltottam a raven frostot. Ez jobb lenne, likasztanám (mehetne bele pdiamond) ?
Kettő alkérdés: Viszont van kettő talált HOZ-om is, 184 ed meg 192 eds... Max a gyengébbet raknám be neki. Van egy chamom, de azért OP lenne egy budget palának, na...
Gear: Gulli fejes +15 ias jewel, Black flail, akkor a rhyme grim, Smoke scarabban (swap trecsöri), Dracul, Tgod, Excepre uppolt Toe, Mahim Oak (
), Perf Dwarf Star, random sárga ring egyelőre (26% light res, magic reduce ami lényeg) (Swap: ha nem proccol a kesztyű akkor life tap wand, Moser dual AR gemmel)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- Neumann NDH 20 Prémium fejhallgató
- NuPhy Air75 V3 ISO (DE) fekete ajándék extra magyar kupak szettel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) ott jelezve van, ha van walk HC-n is.